Πληθαίνουν τα φαινόμενα αδιαφορίας υπουργών
04/07/2014 09:22
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πληθαίνουν τα φαινόμενα αδιαφορίας υπουργών

Πληθαίνουν τα φαινόμενα αδιαφορίας υπουργών για ομόθυμη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής

Πληθαίνουν τα φαινόμενα αδιαφορίας υπουργών για ομόθυμη στήριξη της κυβερνητικής πολιτικής. Η μέχρι παρεξηγήσεως ­ συχνά σκόπιμη ­ αδράνεια κυβερνητικών βουλευτών και κομματικών στελεχών της ΝΔ να συμπαρασταθούν στην κυβερνητική πολιτική δημιουργεί παρενέργειες που ενοχλούν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.

Ορισμένοι υπουργοί μάλιστα, ενώ απαιτούν κομματική στήριξη για θέματα που αφορούν το υπουργείο τους, δεν κάνουν το ίδιο όταν αυτό αφορά άλλον συνάδελφό τους μέσα στην κυβέρνηση, ενώ δεν λείπουν και οι περιπτώσεις εκείνων που μιλούν τουλάχιστον ειρωνικά για το έργο άλλων.

Αυτή η εσωτερική διάσταση του κυβερνητικού μετώπου σχολιάστηκε πολλές φορές εσχάτως σε ενδοκυβερνητικές συσκέψεις, ενώ ειδικά για το μείζον θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ πολλοί «σφυρίζουν» αδιάφορα όταν πρόκειται να μιλήσουν δημοσίως για το σχέδιο της κυβέρνησης, ενώ δύσκολα τοποθετούνται και σε δύσκολα θέματα που δεν τους αφορούν άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Seagull avatar
  Seagull 04/07/2014 11:54:42

  Η κυβέρνηση μοιάζει να μην μπορεί να προχωρήσει άλλο, προφανώς γιατί έρχονται δύσκολες μέρες το επόμενο διάστημα και αισθάνονται ότι δεν θα μπορέσουν να το διαχειριστούν, νέα μέτρα, περικοπές, πονοκέφαλος για τα μειωμένα έσοδα και πάει λέγοντας. Πόση ακόμη λιτότητα να εφαρμόσουν και που? Λογικό είναι να παγώνουν στην ιδέα ότι δεν θα μπορέσουν να φορτωθούν και νέα φορτία μη διαχειρίσημα..... Εξάλλου νοιώθουν και τις ανάσες αντίδρασης του κόσμου σε απόσταση αναπνοής και ασφυκτιούν, είναι άνθρωποι και αυτοί , πόσο να αντισταθούν ακόμη και πόση δύναμη μπορεί να έχουν για να συνεχίσουν να υποστηρίζουν ότι τα μνημόνια είναι ευλογία όταν το μόνο που εισπράττουν είναι το δεν πάει άλλο?

  • Nikos avatar
   Nikos @ Seagull 04/07/2014 16:07:23

   Μέχρι στιγμής πάντως έχουν επιδείξει δύναμη και αποφασιστικότητα νομίζω. Ίσως δεν τους είχε ενημερώσει σωστά κάποιος ότι τα μνημόνια δεν είναι ευλογία και η λύση του προβλήματος και ότι κάποια στιγμή οι ανάσες του κόσμου όπως γράφεις, θα τους ακουμπούσαν στο δέρμα τους.. Το ναι σε όλα για να σωθεί η "χώρα" και να "εξαφανιστούν οι κάτοικοι της έχει και συνέπειες κάποια στιγμή. Ειδικά όταν αυτό γίνεται σε συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ.

   • tk avatar
    tk @ Nikos 04/07/2014 19:07:22

    Λες να μην το ήξεραν, να έπρεπε να τους ενημερώσει ..κάποιος δηλαδή για την ..μη ευλογία των μνημονίων..κι ότι δεν είναι η λύση του προβλήματος να εξαφανίσουν τους πολίτες τελικά για να ..σώσουν την ..χώρα..; Ήμαρτον Κύριε αλλά αυτό είναι ανέκδοτο ρε παιδιά.....μαύρο καρα-μαύρο ανέκδοτο μα τον Ύψιστο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.