11/03/2008 19:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πλαγιοκοπήσεις και βολιδοσκοπήσεις για το MEGA

Όπως γράφουμε και στο προηγούμενο post για το «Πρώτο Θέμα» στο επίκεντρο του μεγαλοεκδοτικού ανταγωνισμού θα βρεθεί ενός ολίγου και το MEGA. Επειδή, αν η κα Αγγελοπούλου βάλει πόδι στον ΔΟΛ, θα αλλάξουν οι συσχετισμοί και στο κανάλι. Προσέξτε τώρα ένα πολύ ενδιαφέρον παρασκήνιο: Σε πρόσφατη συνάντηση του κ. Σταύρου Ψυχάρη με τον κ. Β. Ρέστη (ο οποίος ελέγχει πλέον το 5,61% του ΔΟΛ), παρών ήταν και ο κ. Αλέξης Σκαναβής, πρώην εντεταλμένος σύμβουλος της ΠΗΓΑΣΟΣ, που αποχώρησε λόγω της αποτυχίας του αρραβώνα με το Συγκρότημα Λαμπράκη (τον οποίο δεν ήθελε ο κ. Γ. Μπόμπολας). Ο κ. Σκαναβής γνωρίζει πολύ καλά και τα πράγματα στο MEGA, του οποίου μάλιστα είχε διατελέσει και Οικονομικός Διευθυντής. Οι πληροφορίες μας λένε τώρα ότι μεταξύ των άλλων ο κ. Ψυχάρης θέλει να βολιδοσκοπήσει μέσω του κ. Ρέστη την πλευρά Βαρδινογιάννη, εν όψει της αλλαγής συσχετισμών στο «μεγάλο κανάλι». Ως γνωστόν ο κ. Ρέστης συμπλέει με τον ΄Όμιλο Βαρδινογιάννη στο MTV και αλλού. Παράλληλα ο Όμιλος έχει αναπτύξει καλές σχέσεις και με τον κ. Μπόμπολα, ενώ η ΑΚΤΩΡ έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η συνέχεια αναμένεται λοιπόν πολύ ενδιαφέρουσα.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κώστας Παπαδόπουλος avatar
    Κώστας Παπαδόπουλος 11/03/2008 20:08:35

    http://piratesofpress.blogspot.com/
    Αξίζει τον κόπο. Πείτε μια καλή κουβέντα γιαυτό το μπλογκ. Περιέχει απόψεις που θεωρούνται αιρετικές για τον συρμό. Και θα ήθελα να βάλω το δικό σας μπλογκ σε λινκ αλλά δεν κατέχω την τεχνική. Όποιος μπορεί ας με ενημερώσει. Το μεηλ μου το έχετε. Κατά τα άλλα σας πληροφορώ ότι η πιάτσα σας διαβάζει ανελιπώς παιδιά. Συνεχίστε έτσι...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.