#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
03/03/2013 16:18
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πιο τυχοδιώκτης πεθαίνεις…Του Φαήλου Μ. Κρανιδιώτη

Αν δεν το έβλεπα με τα μάτια μου, δεν θα το πίστευα. Σκληρός έγκλειστος κακοποιός, αποπειράθηκε απόδραση, με την συνέργια άλλων, βαριά οπλισμένων κακοποιών, οι οποίοι προηγουμένως έκαναν αεροπειρατία σε ελικόπτερο και άνοιξαν, κυριολεκτικά, μάχη με την εξωτερική φρουρά των Φυλακών Τρικάλων. Λόγω πληροφοριών που περιήλθαν από μηνών σε γνώση του Υπουργού και Υφυπουργού Δικαιοσύνης,  η εσωτερική φρουρά είχε τοποθετήσει συρμάτινο πλέγμα στον προαύλιο χώρο. Αυτό, σε συνδυασμό με την σθεναρή αντίδραση της εξωτερικής φρουράς, που έδωσε κυριολεκτικά μάχη με εκατοντάδες σφαίρες, οδήγησε την απόδραση σε αποτυχία και στην σύλληψη των ενόπλων.

Σε μια νορμάλ χώρα, με νορμάλ θεσμούς, και αντιδράσεις, το γεγονός θα προκαλούσε τα συγχαρητήρια όλων προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης και την κυβέρνηση, κυρίως όμως, προς το προσωπικό των Φυλακών, τους μέσα φύλακες που είχαν προνοήσει παθητικά μέτρα και τους εξωτερικούς που, κυριολεκτικά, πολέμησαν! Κι ορθά ο Πρωθυπουργός τους φώναξε στο Μαξίμου και τους έσφιξε το χέρι, απονέμοντας μια ελάχιστη ηθική αμοιβή σε τίμιους και θαρραλέους υπαλλήλους του λαϊκού συμφέροντος και της ασφάλειας της χώρας.

Όμως τον άκουσα με τ’ αυτιά μου, αδέρφια, κι είπα πως ίσως δεν άκουσα καλά. Μάλλον, πρώτα είδα την ξινισμένη φάτσα του Στρατούλη στο MEGA, αν θυμάμαι καλά, και μετά άκουσα τα όσα ξεστόμισε. Ήταν προφανώς πολύ στεναχωρημένος, που το ελικόπτερο δεν πέταξε μαζί με το πουλάκι, ώστε μετά να μπορούν κουνώντας το κρινένιο δαχτυλάκι τους, οι «αγωνιστές», να κρεμάσουν κουδούνια και κέρατα στην κυβέρνηση. Διότι μην έχετε καμμία αμφιβολία, στην Κουμουνδούρου θα το παίζανε «Τάξις και Ηθική» αν ο Βλαστός είχε γίνει μπουχός. Ενοχλήθηκε από την δήλωση του Χρύσανθου Λαζαρίδη για το ορθό της ενεργείας και ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο σύντροφος, ο παραλίγο φονεύς και μελλοντικός στιλβωτής του Μνημονίου, ζητούσε να ελεγχθούν οι φρουροί γιατί …πυροβόλησαν!

Στον φαντασιακό κόσμο της φαντασιακής εξουσίας των βαρεμένων συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία, πιθανώς οι φυλακές να έχουν περιστρεφόμενες πόρτες, οι δεσμοφύλακες να μοιράζουν λουκούμια κι οι εξωτερικοί φρουροί να κρατάνε ματσάκια με άνιθο, αντί για αυτόματα. Ίσως και κανά κόκκινο προοδευτικό μαντήλι, για να το κουνάνε σε φονιάδες, εκβιαστές, απαγωγείς, τρομοκράτες ή ότι άλλο, όταν θα έρχονται οι ένοπλοι φίλοι τους με το ελικόπτερο να τους πάνε για κανά ουζάκι ή για ψαροντούφεκο. Καλάσνικοφ αυτοί, τουμπεκί το κράτος.

Δεν χρειαζόταν αυτό, για να καταλάβουμε πως ένα τυχοδιωκτικό συνοθύλευμα, αγκαλιά με την ανομία, μεσοτοιχία με την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους, που έχει πάρει διαζύγιο με την λογική, υποδύεται την αξιωματική αντιπολίτευση. Τα ανακλαστικά τους σε ότι έχει να κάνει με την δημόσια τάξη και την εθνική ασφάλεια εν γένει, είναι τόσο αξιολύπητα αριστερίστικα, που δεν θες να το πιστέψεις. ΜΑΡΦΙΝ, καταλήψεις, Βελβεντό κλπ, μιλάνε μόνα τους για την στάση των «συντρόφων». Πιο τυχοδιώκτης πεθαίνεις!

Δεν θα μπορούσαν να είναι πιο μακράν του παλμού του λαού.

Ο Στρατούλης κι ο κάθε Σκουρλέτης, αυτός με την φάτσα κάποιου που τον στενεύουν τα παπούτσια κι έχει να δει χαρά από την εποχή που ήταν το κρέας φτηνό, δεν μπορούν να καταλάβουν πως η δημόσια τάξη και ασφάλεια, δεν είναι «αριστερή» ή «δεξιά», «προοδευτική» ή «αντιδραστική». Είναι εθνική ανάγκη. Ζωτικό δικαίωμα των πολιτών και καθήκον του κράτους. Η ασφάλεια είναι η βάση όλων των άλλων δικαιωμάτων, πρωταρχική προϋπόθεση και της υγείας και της παιδείας και της οικονομίας. Των πάντων.

Το μπάτε σκύλοι αλέστε στις φυλακές, στα σύνορα, παντού στη χώρα, δεν είναι «δημοκρατικό δικαίωμα». Είναι νέτη σκέτη ανομία. Ξεχαρβάλωμα.

Το να είσαι δε μεγαλόψυχος κι ακριβοδίκαιος στην πολιτική δεν είναι αδυναμία. Μάγκας είναι όποιος αναγνωρίζει το δίκιο και τον άξιο, χωρίς κομματικές παρωπίδες. Όποιος είναι εθνικά μίζερος και ψυχικά εξηνταβελώνης, στραβώνει το στόμα του και λέει τέτοια. Λες κι έχει άλλη πατρίδα, λες κι αυτοί που δώσανε την μάχη, αληθινή, με 500 σφαίρες (!), δεν ήταν αγωνιστές του μεροκάματου, παιδιά του λαού. Ή άμα πω «παιδιά του Έθνους», θα μου βγάλει και τρίτη ανακοίνωση προσωπικά εναντίον μου ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία; Κάνω συλλογή.

(Δημοσιεύεται στη “Δημοκρατία”) 

 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βαγγέλης Π avatar
  Βαγγέλης Π 03/03/2013 19:01:38

  ειναι γελοιοι οι ανθρωποι ........

 2. Easy κι εύκολα avatar
  Easy κι εύκολα 03/03/2013 19:33:08

  ΠΕΣ ΤΑ, Φαηλάρα!

 3. roadrunner avatar
  roadrunner 03/03/2013 19:48:26

  Ας υποθέσουμε ότι διενεργείται αύριο μια δημοσκόπηση,
  πλήρως αντικειμενική και με βαθμό ακρίβειας προβλέψεων σχεδόν 100%.
  Έστω, ότι τα δημοσκοπικά ευρήματα, δείχνουν ραγδαία υποχώρηση του syriza κάτω από το 10%,
  και αποδίδεται αυτή η υποχώρηση, στην αντιλαϊκές-αντιεθνικές θέσεις,
  που εκφράζουν τα στελέχη του, αναφορικά με τη δημόσια και εθνική ασφάλεια
  (υφέρπουσα κάλυψη-νομιμοποίηση σε τρομοκρατικά στοιχεία, σε εσώκλειστους εγκληματίες-υποψήφιους δραπέτες, αντιεθνικές δηλώσεις για κρίσιμα ζητήματα εξωτερικής πολιτικής κτλ.).

  Σε αυτό το θεωρητικό σενάριο, εσείς κ. Κρανιδιώτη, πόσο πιθανό θεωρείτε , ότι
  ο syriza, θα εξαναγκαζόταν να αναθεωρήσει τις απόψεις και θέσεις του,
  στα παραπάνω και να τις επιβάλει σε ολα τα στελέχη του;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ roadrunner 03/03/2013 22:17:38

   Η Τσίπρας ΑΕ, ήτοι το παιδί με το κοκκοράκι, ο Παππάς, η Ρένα του Άκη κλπ, είναι ικανοί να δηλώσουν και Μορμόνοι ή φανατικοί αναγνώστες και θαυμαστές μου, αν πίστευαν πως έτσι θα παραμύθιαζαν το πόπολο και θα έπαιρναν την εξουσία, αργότερα όμως, πολύ αργότερα, διότι τώρα να τους την χάριζε ο Σαμαράς θα σφυρίζανε κλέφτικα. Δεν πιστεύουν σε απολύτως τίποτα, απλά γενικώς και αορίστως θεωρούν εαυτούς "αριστερούς". Μπαίνοντας ή βγαίνοντας; Δεν ξέρω.
   Στους υπόλοιπους όμως το χαλασμένο πολιτικό DNA τους, οι τσιμεντωμένες ιδεοληψίες τους, δεν τους επιτρέπουν τέτοια επαφή με την λογική, τα εθνικά συμφέροντα και την ίδια την ιδέα του Έθνους, της Ασφάλειας κλπ. Θα τους έρθει κόλπος. Είναι λοιπόν μοιραίο να φαγωθούν μεταξύ τους.

   • Θανάσης avatar
    Θανάσης @ Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 05/03/2013 08:11:27

    Τα ίδια λέγανε και στα Ιμια (μη σκοτωθεί κανένας Τούρκος ) και μετά μας δάγκωσαν οι άλλοι. Πρόσεξε μην πάθει το ίδιο και ο αρχηγός σου εκεί που πάει και κλαίμε πάλι όλοι μαζί... Πολλές αγκαλιές και συνεργασίες βλέπω.

 4. Ελευθέριος avatar
  Ελευθέριος 03/03/2013 19:52:58

  Πες τα ρε Φαήλο, πες τα εδώ που θάβουν τα tweet σου.

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ Ελευθέριος 04/03/2013 02:10:59

   To θέμα είναι οτι μόνο εδώ τα λέμε και αλληλοχαϊδευόμαστε.Τηλεόραση και ραδιόφωνο εχουν μπλοκάρει τις φωνές που πρέπει να ακουγονται.Ετσι και αλλιώς δεν είναι και πολλοί αυτοί δεν ''μασάνε''..
   Βγες,φώναξε τα να μαθαίνει ο κόσμος..
   Ο Λαφαζάνης τον εξαφάνισε τον Κεφαλογιάννη το πρωί

 5. Απλός πολίτης avatar
  Απλός πολίτης 03/03/2013 19:59:52

  Είχα μια απορία, και να τονίσω ότι δεν συμφωνώ καθόλου με πολλές από τις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα γράψει ο κ. Κρανιδιώτης πάλι κάτι για το ΣΥΡΙΖΑ? Κάθε βδομάδα με το ΣΥΡΙΖΑ ασχολείται!!

  • Δήμος avatar
   Δήμος @ Απλός πολίτης 03/03/2013 20:14:46

   Tο ξεμπρόστιασμα φίλτατε θα συνεχιστεί όσο κι αν σας ενοχλεί.Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!

   • Απλός πολίτης avatar
    Απλός πολίτης @ Δήμος 04/03/2013 18:55:38

    Επιχειρηματολογία δημοκρατική διακρίνω!!
    Αγαπητέ δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το ξεμπρόστιασμα οποιουδήποτε κόμματος και ειδικά της αριστερής θολοκουλτούρας. Συμφωνώ με τον κ. Κρανιδιώτη ότι η αριστρή θολοκουλτούρα έχει κάνει μεγάλο κακό στη χώρα. Τη χρησιμοποίησε και ο καλύτερος δημαγωγός των τελευταίων 30 και κάτι χρόνων και να που καταλήξαμε. Αλλά η σωστή πορεία της χώρας με τη πολιτική και τους πολιτικούς που θα το επιτύχουν αυτό θα μπορέσουν να αναχαιτήσουν την αριστερή θολοκουλτούρα. Οι νέοι (γιατί οι νέοι είναι αυτοί που κυρίως έχουν πάει στα 2 άκρα, ΧΑ και ΣΥΡΙΖΑ) θέλουν να δούν να αλλάζει η πολιτική της χώρας. Η παλαιοπολιτική και οι παλαιοπολιτικοί ανεβάζουν τα ποσοστά των άκρων. Άρα κάτι πρέπει πραγματικά να αλλάξει, η αρθρογραφία από μόνη της δεν μπορεί να αναχαιτήσει αυτή τη πορεία. Δυστυχώς η ΝΔ και ο κ. Σαμαράς έτσι όπως πορεύονται δεν φαίνονται ικανοί να αλλάξουν κάτι. Μακάρι να κάνω λάθος. Πολύ θα χαιρόμουν αν κάνω λάθος εκτίμηση. Θα το δείξει ο χρόνος σύντομα.

  • alex23 avatar
   alex23 @ Απλός πολίτης 03/03/2013 20:28:05

   και εγω δεν συμφωνω σε πολλα με το συριζα
   ειναι δυνατον καποια τρολ να κατηγορουν τον καπιταλισμο και πηγαινουν πλουσιες διακοπες καθε 1η του μηνα και 'απλα' αλλα τρολ να το κανουν για την 'ιδεολογια' τους και ισως για μια υποσχεση διορισμου - με πληρωμη σε δραχμες - στις μελλοντικες κρατικοποιησεις που υποσχεται το κομμα ?
   τοσο ταξικη διαφορα μεσα στο ιδιο το κομμα ?
   ( ασχετο, αλλα μου θυμιζει το ανεκδοτο με την..που αυτοκτονησε γιατι εμαθε οτι οι αλλες πληρωνονται..)

   οσο αν γραφει μονο για το συριζα, νομιζω αν κοιποιος κοιταζε τα θεματα ή δεν επιθυμουσε την δημιουργια εντυπωσεων, θα εβλεπε το θεμα για την κα ακριτα..

   • Απλός πολίτης avatar
    Απλός πολίτης @ alex23 04/03/2013 18:35:47

    Αγαπητέ φίλε δεν λέω ότι ασχολείται μόνο με το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ότι ασχολείται κάθε βδομάδα κυρίως με το ΣΥΡΙΖΑ είτε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει με τις διάφορες @@@@ που κάνει ή δηλώνει είτε όχι. Υπάρχουν και άλλα θέματα να ασχοληθεί και κυρίως να μιλήσει σε αυτούς που πρέπει (ακόμα και αν ο λόγος του δεν εισακούεται) για την λάθος πορεία "αναπτυξης" που φέρεται να παίρνει η χώρα. Του ξεπουλήματος και του μισθού των 250-300 ευρώ. Εγώ δεν θα ανήκω σε αυτούς που θα πληρώνονται με αυτό το μισθό, αλλά μου φαίνεται αδιανόητο να συζητιέται ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Απλός πολίτης 03/03/2013 22:11:28

   Γράφω και γι' άλλα αλλά θεωρώ τον ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βίλα Αμαλία βασικό κομμάτι της παρακμής και του νεοελληνικού προβλήματος.
   Κι όταν αναφέρομαι στο τυχοδιωκτικό συνοθύλευμα της Κουμουνδούρου εννοώ φυσικά τον σκληρό πυρήνα βουλευτών και στελεχών και κάτι παρατρεχάμενους ψευτοδιανούμενους και δημοσιογραφούντες, όχι την βάση, τους ψηφοφόρους, που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι ευκαιριακοί κι εν δυνάμει δικοί μας.
   Αν σας ενοχλεί, μην ανησυχείτε. Όλα συνηθίζονται.

 6. Κώστας Σταματάκης avatar
  Κώστας Σταματάκης 03/03/2013 20:22:41

  «…ένα τυχοδιωκτικό συνοθύλευμα, αγκαλιά με την ανομία, μεσοτοιχία με την τρομοκρατία και τους κουκουλοφόρους, που έχει πάρει διαζύγιο με την λογική, υποδύεται την αξιωματική αντιπολίτευση»

  Ακριβώς, αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ/Βιλα Αμαλίας/USA/Σόρος.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Κώστας Σταματάκης 03/03/2013 22:22:17

   Είδες όμως κι ο Σόρος, ε; Κάτι βίτσια που έχει...

 7. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 03/03/2013 21:03:25

  Ρε Φαήλο,
  Μήπως ο Απλός Πολίτης έχει δίκιο ? Δεν μπορεί να είναι τόσο μα@@κες οι άνθρωποι. Μήπως λένε αυτές τις μα@@@ίες για να τσιμπάμε και να τους έχουμε πάντα στο προσκήνιο ? Δεν μπορεί ρε γαμώτο...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 03/03/2013 22:06:43

   Όχι. Απλά δεν μπορούν να βγουν από τα Εξάρχεια. Και κάθε φορά χάνουν κι από λίγο...

 8. Karenin avatar
  Karenin 03/03/2013 21:08:52

  Ετσι Φαήλο δυνατά ξεμπροστιασέ τους, ιδίως αυτοί οι τύποι με τα ξυνισμένα μούτρα Σκουρλέτης και Στρατούλης πρέπει να παρέσυραν και τον Παπαγεωργόπουλο στην αντεθική ενέργεια, ο δε Τσίπρας φέρνει τεράστιες ευθύνες για το θάνατο των φοιτητών στην Λάρισα, αφου ποτέ δεν έφερε πετρέλαιο απο τον Τσάβες όπως υποσχέθηκε..

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Karenin 03/03/2013 22:05:23

   Ε, καλά, βαθιά ανάλυση. "Κι εσείς γιατί δέρνετε τους μαύρους";

 9. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 03/03/2013 21:20:19

  Είναι προφανές: Ο "εδώ Στρατούλης, με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή", αφού συνήλθε από το κώμα στο οποίο τον έστειλε η δολοφονική απόπειρα των Χρυσαυγιτών, δημιούργησε τη νέα συνιστώσα του Σύριζα "Ανοιχτές φυλακές για όλους"....

 10. Παύλος avatar
  Παύλος 03/03/2013 21:21:00

  Όσο τους τα ....."χώνεις" παλληκαρήσια, τόσο θα ...σκυλιάζουν Φαήλο μου !
  Να προσέχεις μονάχα, γιατί είναι αδύστακτοι !
  Να δούμε μόνο, πότε θα ξυπνήσει αυτό το είδος, που ...........
  "έχει και μνήμη και κρίση"!!!

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Παύλος 03/03/2013 22:04:37

   Σιγά τα αίματα... Σκυλάκια του καναπέ.

 11. Mind the GAP avatar
  Mind the GAP 03/03/2013 21:43:18

  Όσο επιεικής ή καλοπροαίρετος και να θέλει να είναι κανείς, το συμπέρασμα θα είναι το ίδιο: Το συγκεκριμένο κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) αλλά και τα περισσότερα από τα στελέχη του, αποδίδουν με τον πλέον εμφατικό τρόπο, για πιο λόγο η χώρα μας και ο λαός μας έφτασε σε αυτή την κατάντια. Συγχρόνως όμως - δεδομένης της απήχησης που έχει η παρασιτική ιδεολογία του και η πολιτική πρακτική που εφαρμόζει, σε μεγάλο μέρος της κοινωνίας - μας θυμίζει το πόσο δύσκολη θα είναι η προσπάθεια ανάταξης.

 12. popaia avatar
  popaia 03/03/2013 22:16:09

  Η δημόσια (και εθνική) ασφάλεια είναι όντως προϋπόθεση, τίποτα δε νοείται χωρίς αυτήν και η έλλειψή της εξουθενώνει ένα λαό, ασχέτως αν οι αριστεροί ψυχάκηδες λόγω βαριάς παράνοιας ταυτίζουν την προστασία των πολιτών με το Χίτλερ!!! Και δη των φτωχών πολιτών! Τα άτομα είναι για να σκίζουν οι γιατροί τα διπλώματά τους. Κυριολεκτικά δημόσιος κίνδυνος.
  Όμως. ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ από τον κάθε Βλαστό κύριε Κρανιδιώτη ούτε από τον κάθε Β. Παλαιοκώστα. Μου φαίνεται άδικο, μου φαίνεται....αριστερό να εξομοιώνονται όλοι οι παραβατικοί. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να υπερασπίζονται οι συριζαίοι ή οι κουκουέδες απλούς δραπέτες ή δράστες ανεκτών τέλος πάντων πράξεων. Αυτοί γουστάρουν μόνο πορωμένους φονιάδες, άνανδρους σφαγείς γερόντων, μαχαιροβγάλτες, αιμομίχτες, παιδεραστές, εκμεταλλευτές και βασανιστές παιδιών, τέτοιους. Ποτέ δεν έχουν υπερασπιστεί
  άλλου τύπου παράνομο. Κάνετε λάθος εδώ. Είναι πολύ πιο ψυχανώμαλοι απ' όσο νομίζετε. 'Εχουν ενθουσιαστεί που απέτυχε η απόδραση. Απλά μέσα στα πλαίσια του "αντιδεξιού αγώνα" λένε ό,τι να' ναι. Καλή κουβέντα δεν πρόκειται ν' ακούσει ο Σαμαράς όπως δεν είχε ακούσει κι ο Καραμανλής. Κι αν η απόδραση πετύχαινε θα το παίζαν πράγματι τάξις και ηθική. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να μεταμορφωθούν από ελευθεριακοί σε Ιαβέρηδες, αρκεί βέβαια
  ο δράστης να μην είναι κάνας κτηνάνθρωπος γιατί με τους κτηνανθρώπους φτιάχνονται και τους υπερασπίζονται λουσσαλέα.
  Είναι τυχοδιώκτες άραγε ή πολύ άρρωστοι;

 13. Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
  Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης 03/03/2013 22:21:25

  Δεν εξομοιώνω τους παραβατικούς. Είπα κάτι απλό. Οι φρουροί έδωσαν μάχη με βαριά οπλισμένους κακοποιούς κι εμπόδισαν την απόδραση ενός επίσης σκληρού κακοποιού. Αντί να βγουν λοιπόν και να πουν μπράβο στους υπαλλήλους με τους πετσοκμμένους μισθούς, που έκαναν την δουλειά τους με γενναιότητα, λένε μην πω ότι. Αυτό δείχνει τι καπνό φουμάρουν και πως αντιλαμβάνονται την λειτουργία του κράτους στην Κουμουνδούρου.

 14. δημης avatar
  δημης 03/03/2013 22:38:00

  ΚΥΡΙΟΙ ...ΤΟΥ ...ΣΥΡΙΖΑ ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΠΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ;;;;;;;;;;

  • ΒΒQ2 avatar
   ΒΒQ2 @ δημης 04/03/2013 00:04:34

   ... και στις αποφάσεις των δικαστηρίων (βλ. και Στουρνάρας σχετικά με το αντισυνταγματικό της είσπραξης ΕΕΤΗΔΕ από ΔΕΗ) και στην ισονομία (βλ. μεγαλοπρομηθευτές που πληρώνονται και χωρίς φορολογική ενημερότητα). Η δημοκρατία μας έχει γίνει λάστιχο, μην κάνουμε πως δεν το βλέπουμε.

 15. aggelosview avatar
  aggelosview 03/03/2013 22:43:01

  Το άρθρο είναι στο σωστό timing. Αυτή την εβδομάδα το παίξαμε επαναστάτες στο ΣΥΡΙΖΑ.
  Έχεις και συλλογή; Με αφιερωσούλα;

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ aggelosview 04/03/2013 18:46:24

   Έχω άλμπουμ και κολλάω τις ανακοινώσεις και δηλώσεις τους εναντίον μου.

 16. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
  ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 03/03/2013 22:53:54

  Φαήλο,
  Θέλω και την γνώμη σου για το καινούργιο αστέρι των Εξαρχείων, τον Αλβανό... ε! sorry τον Αλαβάνο ενννοώ...

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 04/03/2013 18:49:41

   Ο Αλαβάνος, αγαπητέ, τουλάχιστον δεν είναι παρενδυτικός. Λέει καθαρά αυτό που λέει, προτείνει δραχμή και μια ολόκληρη συλλογιστική, κατ' εμέ λάθος αλλά δεν υποδύεται τον μετριοπαθή, τον φιλονοικοκυραίο το πρωί και τον μπολσεβίκο το βράδυ. Διαφωνώ αλλά δεν τον χλευάζω διότι είναι συνεπής κι ειλικρινής στην εσφαλμένη θέση του.
   Οι άλλοι είναι άλλα το πρωί άλλα το βράδυ.

 17. Αντάμ Παπαντάμ avatar
  Αντάμ Παπαντάμ 03/03/2013 22:54:31

  Σενάριο λογικής .
  Από τους πυροβολισμούς των φρουρών, το ελικόπτερο ανεξέλεκτα πέφτει στον προάυλιο χώρο των φυλακών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι επιβαίνοντες και αριθμός προαυλιζόντων κρατουμένων .Άρα ποια θα ήτο η συμπεριφορά της κυβέρνησης θα έδινε συνχαρητήρια στους φύλακες ;
  κ,Κρανιδιώτη ως νομικός γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο που σε τέτοια περίπτωση ως το παραπάνω σεναριό μου ,θα κάλυπτε τους φύλακες ,σε αυτή την περίπτωση οι φύλακες θα ήταν κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση και καμιά χιλιάδα μπαχαλάκηδων να καταστρέφουν ότι βρούν στο κέντρο της Αθήνας.
  Μην μου πείτε ότι δεν έχω δίκιο;

  • Balkanios avatar
   Balkanios @ Αντάμ Παπαντάμ 04/03/2013 01:12:51

   Δηλαδή το ελικόπτερο ώς ένα πουλί πετάμενο έκοβε βόλτες πάνω απ τη φυλακή για να δει που θα φτιάξει τη φωλιά του......οπότε αφού ήταν πουλί δεν έπρεπε να πυροβολήσουν οι φύλακες ακόμα κι αν τους κουτσουλούσε!!!!
   Κανονικά έπρεπε να καταριθφεί πριν περάσει το χώρο των φυλακών.....όχι που το αφήσανε να προσεγγίσει πρώτα......λες και η φυλακή είναι ελικοδρόμιο και κατεβαίνουν ελικόπτερα συνεχώς με επιβάτες, με σχέδια πτύσεων και πύργο ελέγχου......

  • Queen In Black avatar
   Queen In Black @ Αντάμ Παπαντάμ 04/03/2013 09:02:32

   Ότι και να λέμε κατόπιν εορτής, το μήνυμα ενός σοβαρού κράτους, ΔΕΝ μπορεί να είναι ''μπάτε σκύλοι αλέστε'' σε κάθε παράνομο, εγκληματία, παρανοϊκό. Κανείς δε θέλει οι ''πιστολάδες'' και οι κάθε είδους οπλοφόροι κρατικοί υπάλληλοι, να μπουμπουνίζουν αδιακρίτως κατά παντός κινητού στόχου. Αυτό όμως, είναι τελείως διαφορετικό από το να υπερασπίζονται τη νομιμότητα και να μην παρουσιάζονται παθητικά φοβικοί και ευνουχισμένοι. Τέλος καλό, όλα καλά. Ούτε νεκροί, ούτε δυστύχημα.
   Ας προσέχουν λοιπόν από εδώ κι εμπρός οι επιθυμούντες τη γελοιοποίηση όποιου προσπαθεί να υπερασπιστεί τα αυτονόητα και ας συμπεριφέρονται αναλόγως, έχοντας πλήρη επίγνωση των συνεπειών των πράξεών τους. Το μήνυμα δόθηκε, διαφορετικά ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ και πολύ σωστά έστω και με ρίσκο, τολμήθηκε.

  • Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης avatar
   Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης @ Αντάμ Παπαντάμ 04/03/2013 18:45:31

   Δεν έχετε δίκιο. Ξεχνάτε δε μια "λεπτομέρεια". Οι επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ κατά των φρουρών...

 18. Υ. Παραπλανημένος avatar
  Υ. Παραπλανημένος 04/03/2013 00:30:49

  Αντάμ: η αντιμετώπιση απόδρασης (εν εξελίξει) , ισοβίτη κρατουμένου, υπό καταιγίδα οργισμένων καλάσνικωφ , στα χέρια άλλων ισοβιτών, πολυβολούντων από ύψους (θέση ισχύος) , ΣΠΑΝΙΟΤΑΤΑ προσφέρεται για το μάθημα της εμβάθυνσης Ποινικού Δικαίου.

 19. roadrunner avatar
  roadrunner 04/03/2013 00:57:12

  @Ανταμ Παπανταμ: Σενάριο λογικής, στο δικό σου σενάριο λογικής:
  Οι φρουροί, διστάζοντας λόγω ασαφούς νομικού πλαισίου, αλλά και αβεβαιότητας και αποθάρρυνσης, μετά από δημόσιες τοποθετήσεις υψηλόβαθμων στελεχών της αντιπολίτευσης (τύπου Στρατούλη) ,
  τελικά δεν πυροβολούν προς το ελικόπτερο.

  Παρόλα αυτά, ο έλικας του ελικοπτέρου μπλέκεται με τα συρματοπλέγματα ή με κάποια καλώδια, κάτι που προκαλεί την πτώση του, στον αύλειο χώρο, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν οι επιβαίνοντες και αριθμός προαυλιζόντων κρατουμένων. (Κάτι που πιθανότερα δεν θα συνέβαινε, αν είχαν πυροβολήσει).

  Σ’ αυτή την περίπτωση οι φύλακες, θα ήταν κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, επειδή δεν πυροβόλησαν ;
  Και αν δεν ήταν κατηγορούμενοι οι φύλακες, ποιος θα ήταν υπεύθυνος για τα θάνατο τόσων ;
  Ποιος θα ήταν ηθικός αυτουργός, για την αποθάρρυνση των φυλάκων, να εμποδίσουν το ελικόπτερο από την πτώση του και τους θανάτους τόσων ανθρώπων;

  • Αντάμ Παπαντάμ avatar
   Αντάμ Παπαντάμ @ roadrunner 04/03/2013 08:33:21

   Βαλκάνιε,Υ παραπλανημένε,roadruner,δεν διαφωνώ σε γενικές γραμμές μαζί σας .Πλήν όμως εξακολουθεί να μην υπάρχει επαρκές νομοθετικό πλαίσιο που σε περιπτώσεις πολλών σεναρίων που θα μπορούσαν να είχαν γίνει στο αναφερόμενο περιστατικό,θα κάλυπταν τις ενέργειες των φυλάκων .Ευτυχώς που έγινε το όσο ποιό δυνατόν καλύτερο σενάριο ,αν εξαιρέσουμε τον ελαφρύ τραυματισμό ενός εκ του πληρώματος του ελικοπτέρου .

   • tpe avatar
    tpe @ Αντάμ Παπαντάμ 04/03/2013 09:59:53

    Μα καλά, ΠΟΣΟ καρεκλοκένταυρος πρέπει να είσαι για να λες κάτι τέτοιο; Γιαυτό φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...
    Ο "νομοθέτης" να "προβλέπει" για όλα...

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

 20. victoria (true) avatar
  victoria (true) 04/03/2013 01:51:45

  It would be difficult to hit off the one-eyed pacifism in fewer words than in the phrase, ‘making mock of uniforms that guard you while you sleep’. G. Orwell

 21. Ποιος πλερωνει;;; avatar
  Ποιος πλερωνει;;; 04/03/2013 03:46:46

  Εγω το μονο που θα σταθω να σου πω φιλε Φαηλο, ειναι δυο πραματακια!
  Δεν μου εμεινε ουτε η διαμαρτυρια του Στραταστρατουλη, ουτε του Σκορδολετη!
  Εκεινος ο βελαζων Ραγκουτσης μου εμεινε!
  Λαβρος! περιποιητικος, στοργικος, προστατης, πανταχου παρων!
  να ορυεται για το δικαιωμα ελευθεριας του πελατου! του βλαστου!
  το βλασταρι του!
  Τετοιονα δικαιορο θα ηθελα κι εγω αν με κλεινανε στον Κορυδαλλο, μετα απο φονους, ληστειες, εμπρησμους, απαγωγες, νταβατζηλικια, εμπορια ναρκωτικων, μπραβιλικια, αποδρασεις και αλλα ηθικα, κοσμια, λυτρωτικα συριζαρεικα και συνΤροφικα!
  Διοτι ειναι προφανες οτι ο εν λογω δικαιορος ειναι ΚΑΙ λαρτζζζε! υπερανω! ψυχοπονιαρης και ...απληρωτος!
  Διοτι πως τον πλερωνει ο ισοβιτης εσωκλειστος που δεν ειχε κανενα εσοδο τοσα χρονια στην στενη;
  Αρα;;;
  για την ψυχη της συμπεθερας του τρεχει και αγωνια ο ...Λυσιας της σημερον!
  Πολυ ενδιαφερον θα ειχε να δουμε τι πληρωθηκε και πως για την υπερασπιση του Βλασταριου!
  Επισης Φαηλο μου θα ειχε ενδιαφερον να δουμε και τον ...οπτικο χειρισμο του θεματος απο τα αγανακτησμενα ΜΜΕ, για την αποτυχημενη αποδραση,!
  Ολαι αι φωτο του ηρωικου δολοφονοκλέφτη,να επιμενουν στην εικονα με το ασπριδερο κοστουμακι και το αθωο τυπου Αβερελ μουτρο,!
  ... ευτυχως το τσιμπησε το θεμα η αστυνομια και ειδαμε την τωρινη, ΑΛΗΘΙΝΗ εικονα του βαθυφτωχου ποινικου!
  Παλι καλα που δεν ζητησε τα ρεστα ο κυρ Ραγκουυσης για την αποτυπωση της ολο μισος και ειρωνια ματια του πελλλλλατη του, την ωρα που εμπαινε στην κλουβα!
  Παλι καλα!

 22. Νεστωρίδης avatar
  Νεστωρίδης 04/03/2013 08:15:46

  Εύγε Φαήλε
  Μου άρεσε η γλαφυρή της ανομίας που έχει ηθικό αυτουργό ένα συνοθύλευμα που παριστάνει την αξιωματική αντιπολίτευση.
  Μην ξεχνάς όμως πως οι ακροαριστεροί μπολσεβίκοι με τις δηλώσεις τους στα ΜΜΕ αποκαλύπτουν απλώς την έλλειψη ηθικής που διαθέτουν (καταδικάζουν την ηθική μας σαν αστική ηθική). Το μοντέλο τους το είδαμε στην ΕΣΣΔ με τα εκατομμύρια δολοφονημένους άνανδρα. Η κακοποιός δράση και εγκληματικότητα ήταν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας. Για ποιά ανθρώπινα δικαιώματα μιλούν αυτοί που κάνουν ανθρωποθυσίες στο όνομα της μεσσιανικής τους ιδεοληψίας; ΔΕΝ γίνεται σε αυτά τα άτομα να δώσουμε το σκοινί που θα μας κρεμάσουν

 23. Queen In Black avatar
  Queen In Black 04/03/2013 08:46:16

  Η άγραφη ιστορία - Nίκος Λυγερός

  δεν είναι μια αφαίρεση
  αλλά μια πραγματικότητα
  αν σκεφτείς τα θύματα
  που δεν γεννήθηκαν
  στα οποία έκλεψε
  η γενοκτονία τους
  και το μέλλον και τη ζωή
  για να ικανοποιηθεί
  το σύστημα της βαρβαρότητας.

 24. Νικος Τζαγκαρακης avatar
  Νικος Τζαγκαρακης 06/03/2013 12:06:03

  Eσεις κύριε Κρανιδιώτη,που είστε και πολιτικός και "καινούρια μυαλά",νέος άνθρωπος,νοιώθετε καλά που ενα μεγάλο κομμάτι της ζωής σας το αφιερώνετε να διχάζετε τους έλληνες?....δηλαδή δεν το αντιλαμβάνεστε,οτι πέρα απο τους φανατικούς που σας παίζουν παλαμάκια,σας λένε...μπράβο...μπράβο, δεν το αντιλαμβάνεστε,οτι μόνο ζημιά κάνετε μακροπρόθεσμα στη χώρα αυτή....που τόσο πολύ την έχουν βιάσει...και οι μεν και οι δε?.....τι άλλο θέλετε να συμβεί για να αρχίσετε να διοχετεύετε την ενέργεια και τη γνώση σας σε πιο παραγωγικές ενέργειες?...δεν είναι κρίμα?....

  ΥΓ ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι

  με πολυ φιλικη διάθεση

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.