01/07/2010 20:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πιέσεις στην κυβέρνηση για το αγγελιόσημο στο internet

Χωρίς το επίμαχο άρθρο 67 (περί καταβολής αγγελιοσήμου στις διαφημίσεις στο internet) πιέζεται η κυβέρνηση και ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος να κατεβάσει το ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Οι πιέσεις από τη διαφημιστική αγορά και τους διαφημιζόμενους είναι σθεναρές ενώ αντίστοιχο μαρκάρισμα έχουν κάνει και οι εκδότες. Κοντός ψαλμός

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργος Ιωαννίδης avatar
    Γιώργος Ιωαννίδης 02/07/2010 22:05:36

    Πολλή φασαρία για το αγγελιόσημο στο internet, άκρα του τάφου σιωπή για το αγγελιόσημο 20% που ως γνωστόν με αναγκαστικό νόμο της χούντας επιβάλλεται σε κάθε μορφής διαφήμιση από μικρή αγγελία και πάνω. Και για να θυμόμαστε, η χούντα, για να προσεταιρισθεί τους δημοσιογράφους, σε μια άνευ προηγουμένου κατάπτυστη συναλλαγή τους λάδωσε με το αγγελιόσημο και αυτοί σταμάτησαν το «Λαχείο Συντακτών» που κάθε χρόνο κλήρωνε μια πολυκατοικία και πρακτικά δεν τους απέδιδε τίποτα.

    Βέβαια σήμερα, όλη αυτή η κάστα, που κόπτεται κατά των φόρων υπέρ τρίτων, κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο για το αγγελιόσημο.

    Αυτά ...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.