11/10/2007 21:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πιέζεται να αποσύρει την υποψηφιότητα του ο Βενιζέλος

 Ο Β. Βενιζέλος, απο την στιγμή που απέτυχε το «Μπλίτζγκριεγκ» και δεν εκλέχτηκε «μέσα σε δέκα ημέρες», ακούει τώρα και «σκέψεις και εισηγήσεις» να...αποσύρει την υποψηφιότητα του. Όπως γράφει το «Αντί» στο νέο τεύχος του, μπορεί το ενδεχόμενο αυτό να ακούγεται...τρελό, αλλά όσοι το συζητάνε έχουν μια πολύ σοβαρή πολιτική βάση υπερ των...φιλοδοξιών του Β. Βενιζέλου - ήταν άλλωστε το ίδιο σχεδόν επιχείρημα προς την Άννα Διαμαντοπούλου να μην επιχειρήσει την παραμικρή κίνηση τώρα. Του λένε με άλλα λόγια ότι εάν πάει σε μια καταγραφή ήττας  στις εκλογές της 11ης Νοεμβρίου – όπως αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν – θάβονται οριστικά και αμετάκλητα όλες οι αρχηγικές του φιλοδοξίες (και όχι μόνο). Ενώ εάν «τις παραμονές» της εκλογικής διαδικασίας εφεύρει ένα λόγο, ενωτικό και υπερβατικό (για χάρη της...ενότητας κλπ)  και δεν καταγράψει στην κάλπη «πολιτική ήττα», θα μπορεί απο την επομένη να είναι το αδιαμφισβήτητο Νο2 του ΠΑΣΟΚ και αδιαμφισβήτητος «διάδοχος» όποτε προκύψει θέμα ηγεσίας και διαδοχής. «Είναι η μόνη κίνηση που μπορεί να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι, απο τη στιγμή που δεν κερδίζει...» δηλώνουν γνώστες του παρασκηνίου στο ΠΑΣΟΚ.
Διαβάστε περισσότερα στο νέο τεύχος του «Αντί» που κυκλοφορεί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Φύρδην Μίγδην avatar
  Φύρδην Μίγδην 12/10/2007 18:23:13

  Παρακαλώ διορθώστε αυτό το
  Mail (Δέν θά ενφανιστεί)

 2. Factorx avatar
  Factorx 12/10/2007 21:19:08

  Δυστυχώς, τώρα το προσέξαμε κι εμείς. Ασυγχώρητο. Η προσαρμογή στη νέα τεχνολογία θέλει δουλειά πολύ. Τα computer φταίνει. Όχι εμείς

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.