03/12/2008 14:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περι Ελαιώνα, υπουργικών συζύγων και κατασκευαστών

ΣΧΟΛΙΑ

 1. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 03/12/2008 15:00:53

  Εάν δεν υπάρχει κομμάτι γής του άρχοντα Εφραίμ στην περιοχή, δεν πιστεύω τίποτα. Όλα αυτά τα γράφετε από την ζήλεια σας.

 2. κωστας avatar
  κωστας 03/12/2008 15:25:10

  Αν είσασταν αντικειμενικοί, εκτός από τις θέσεις και την προώθηση του Σύριζα θα παραθέτατε και την ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση του δήμου

  για δείτε και αυτό

  Αντιδράσεις για την ανάπλαση στο Βοτανικό: Άλλοθι οπισθοδρομικών σκοπιμοτήτων

  Οι μάσκες έπεσαν !
  Πίσω από τους "αγανακτισμένους" πολίτες, αποκαλύφθηκε ο κατασκευαστής κ. Καραμάνος. Πίσω από τον κ. Καραμάνο παρουσιάζονται τώρα οι πραγματικοί μηδενιστές της πόλης. Μέσα από ένα παραλήρημα ασυνάρτητων τοποθετήσεων και αυθαιρέτων συμπερασμάτων οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ πείθουν και τον τελευταίο καλόπιστο ότι δεν επιθυμούν τη Διπλή Ανάπλαση, δεν επιθυμούν 135 στρέμματα πρασίνου στον Ελαιώνα, δεν επιθυμούν 35 στρέμματα πρασίνου στους Αμπελοκήπους, δεν επιθυμούν νέο σύγχρονο γήπεδο για την ομάδα της πόλης τον Παναθηναϊκό, δεν επιθυμούν οτιδήποτε έχει να κάνει με την πρόοδο της πόλης μας και την ποιότητα ζωής των Αθηναίων.

  Αναφέρονται στις χθεσινές απαλλοτριώσεις από το Δημοτικό Συμβούλιο για τις οποίες υποτίθεται ότι κόπτονται, αλλά αποσιωπούν ότι ψηφίστηκαν από τους εκπροσώπους του 80% των Αθηναίων πολιτών. Υποτίθεται ότι ενδιαφέρονται για υπόγεια παρκινγκ και καταγγέλλουν αυτούς που τα φτιάχνουν.

  Υπενθυμίζουμε ότι ο νόμος για τη Διπλή Ανάπλαση ψηφίστηκε από τη μεγάλη πλειοψηφία των Βουλευτών της Βουλής των Ελλήνων και ότι ο Δήμαρχος ως γιατρός, ούτε έργα κατασκευάζει, ούτε παράνομες αρχιτεκτονικές μελέτες υπογράφει.

  είναι από την σελίδα του Δήμου Αθηναίων

 3. g700 avatar
  g700 03/12/2008 17:13:35

  Όλοι διεφθαρμένοι, όλοι τα παίρνουν,το αλήτες προδότες πολιτικοί ξέχασες. Να μιλάς χρυσαυγίτικα μπορείς να σκεφτείς όμως. Αυτό που δεν δικαιούσαι όμως ,είναι να τους πιάνεις όλους στο στόμα σου, θες δεν θες δεν είναι όλοι ίδιοι.

 4. adbusters avatar
  adbusters 03/12/2008 17:15:44

  ...κι εσύ Κώστα αν είσαι αντικειμενικός, βάλε την απάντηση της "άλλης αθήνας" που έστειλε τον Κακλαμάνη για βρούβες...

 5. Παναγιώτης avatar
  Παναγιώτης 25/12/2008 18:36:58

  Ρε παιδία μην γράφουμε ότι θέλουμε.

  Η «ανοιχτή πόλη» η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα είναι η μόνη που κάνει ουσιαστική αντιπολίτευση στο δήμο. Το ΚΚΕ έχει μεν καλές θέσεις και ψηφίζει σωστά, αλλά γενικά δεν ασχολείται και δεν αναδεικνύει τα ζητήματα. Είναι τυχαίο ότι όλοι, μα όλοι Βωβός, Κακλαμάνης, ΠΑΕ ΠΑΟ, επιτίθενται στον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ για τι θέμα του Ελαιώνα?
  Δηλαδή κοιτάξτε γύρω σας. Δεν μπορεί όλοι να πιέζουν το ΣΥΡΙΖΑ και εσείς να λέτε όλοι το ίδιο είναι. Και τότε γιατί του επιτίθενται?
  Όποιος θέλει να γράφει για την στάση της «Ανοιχτής Πόλης» να επισκεφθεί πριν το site της και να μην είναι τεμπέλης. Ας διαβάσει τα δελτία τύπου μετά από κάθε δημοτικό συμβούλιο και θα δει τι λέει και τι κάνει η ανοιχτή πόλη και θα καταλάβει γιατί της επιτίθενται και δεν επιτίθενται σε ΚΑΝΕΝΑΝ άλλο.
  Ο καθένας μας μπορεί να έχει τις απόψεις του αλλά μην παραπληροφορούμε. Να βασιζόμαστε σε γεγονότα και όχι σε προαποφασισμένα συμπεράσματα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.