05/01/2008 16:47
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περιπλέκεται η υπόθεση

Νέες διαστάσεις στην υπόθεση Ζαχόπουλου και πολλά ερωτηματικά προκαλεί η απόπειρα αυτοκτονίας του δικηγόρου Ηρακλή Κουτελίδα, που επρόκειτο να καταθέσει τη Δευτέρα στον εισαγγελέα, σχετικά με την υπόθεση εκβιασμού του Χρήστου Ζαχόπουλου και περίμενε ότι θα προφυλακισθεί. Όπως γράψαμε χθες (βλ.εδώ) στο παιχνίδι μπήκε σήμερα και ο ΛΑΟΣ με συνέντευξη Τύπου των δυο βουλευτών του, Άδωνη Γεωργιάδη και Θανάση Πλεύρη, στους οποίους είχε παραδώσει επιστολές ο δικηγόρος, πριν βρεθεί στις ρόδες του φορτηγού. Το πιο ενδιαφέρον σημείο της συνέντευξης είναι ότι με τις επιστολές, ο Κουτελίδας ενοχοποιεί συγκεκριμένο πρόσωπο και συνεπώς στρέφει επίσης την ανάκριση προς συγκεκριμένη κατεύθυνση. Οι δυο βουλευτές αρνήθηκαν να κατονομάσουν το πρόσωπο αυτό, καθώς η επιστολή αποτελεί πλέον προανακριτικό υλικό.

Ο κ Γεωργιάδης διευκρίνισε πως ο δικηγόρος τον επισκέφθηκε στο γραφείο του σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση το μεσημέρι της Παρασκευής και του παρέδωσε την επιστολή, λέγοντας πως περιείχε τη δική του εκδοχή για τα όσα συνέβησαν και ότι ο ίδιος αποτελεί το ιδανικό εξιλαστήριο θύμα, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Ωστόσο, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε ότι διάβασε την επιστολή λίγες ώρες αργότερα και τότε επικοινώνησε αμέσως με τη σύζυγό του δικηγόρου, η οποία αναζήτησε τον σύζυγό της. Λίγο αργότερα εκείνη επικοινώνησε πάλι  με τον βουλευτή για να τον ενημερώσει ότι βρήκε τον σύζυγό της και ότι είναι καλά στην υγεία του. Παρακάλεσε μάλιστα τον κ. Γεωργιάδη να μην παραδώσει την επιστολή στις Αρχές. Τελικά όμως ο Κουτελιδάς έπεσε στις ρόδες. Όπως διευκρίνισαν τέλος οι δύο βουλευτές, πρόκειται για τρεις επιστολές, οι οποίες δεν ήταν πανομοιότυπες, αφού είχαν γραφτεί σε τρεις διαφορετικούς χρόνους (26/12, 3/1 και 4/1). Διαβάστε την συνέντευξη

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anesis avatar
  anesis 05/01/2008 22:03:59

  Απορίας άξιον
  Γιατί ο δικηγόρος μας "δεν" ξαναμπαίνει φυλακή ;
  Δηλαδή πως μπήκε την πρώτη φορά;
  Γιατί αφού μπήκε είναι ακόμα δικηγόρος;
  Το φορτηγό τον τράκαρε ή αυτός τράκαρε το φορτηγό;
  Ο άλλος πότε με το καλό θα κάνει την δική του απόπειρα ;
  Όσο για την Ζίμενς.... καλά μόνο εγώ το άκουσα ;

 2. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 05/01/2008 23:08:39

  Δεν είναι δικηγόρος. Έχει χάσει την άδεια.

 3. anesis avatar
  anesis 06/01/2008 08:21:24

  Λαμόγιο με εμπειρίες ο μάγκας!
  Καλά δεν ήξερε;
  Εξάκτινε για τι πράγμα μπήκε μέσα ο δικηγοράκος;

 4. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 06/01/2008 10:54:21

  Στο skaiγράφει απάτη και ακάλυπτες επιταγές. Αλλού διάβασα και για πλαστογραφία. Έμεινε μέσα 8 μήνες. Γιατί νομίζεις ότι έχει μολδαβή για γυναίκα? Ποια δικιά μας θα τον έπαιρνε? Μπορεί να είναι ότι είναι οι δικές μας αλλά κάτι τέτοια τα προσέχουν. Δούλευε στο γραφείο του πατέρα Πλεύρη όπως και ο άλλος. Μη νομίζεις, το ότι δεν είναι δικηγόρος το μόνο που του στερεί είναι να μη μπορεί να κάνει παραστάσεις και να μη μπορεί να υπογράφει σαν δικηγόρος όπου χρειάζεται. Μπορεί όμως να δουλεύει σε διάφορα γραφεία ή να κάνει διάφορες δουλειές και να υπογράφουν άλλοι.

  Πάντως πέρα από τα σενάρια και τις ψιλοπληροφορίες το συμπέρασμα παραμένει. Η κυβέρνηση εκβιάστηκε και ο Καραμανλής στάθηκε λίγος γιατί το επέτρεψε. Για μένα τελείωσε σαν πολιτικός και πρέπει να βρούμε άλλον ή άλλους. Ο λαός έδωσε μια εντολή κατά της διαφθοράς την οποία την καταπάτησαν. Έβαλαν στο χέρι το 10% του ετήσιου κρατικού χρήματος επί πολλά χρόνια. Τα λεφτά αυτά θα έφταναν να εξοφληθεί πλήρως το δημόσιο χρέος και να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τις απαραίτητες παροχές για τους πολίτες όπως η υγεία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.