06/12/2008 04:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περί αντικειμενικότητας των δημοσκοπήσεων

Όπως γράψαμε και όταν παρουσιάσαμε την τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis (βλέπε εδώ), η καχυποψία μας απέναντι στις δημοσκοπήσεις στον τρόπο που γίνονται και στον τρόπο που παρουσιάζονται είναι δεδομένη. Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασαν τα εσκαμμένα.

Προσέξτε το γράφημα με τις γνώμες των ψηφοφόρων της ΝΔ για την δημοτικότητα των στελεχών της που παρουσίασαν χθες τα ΝΕΑ. Τι βλέπετε; Τον Βουλγαράκη και τον Ρουσόπουλο να έρχονται  ...6ος και ...7ος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων της ΝΔ, παρά το γεγονός ότι έχουν διασύρει το κόμμα τους. Τον Αβραμόπουλο που τον κράζουν όλοι οι ασθενείς μαζί με τους συγγενείς τους, τους γιατρούς, τα νοσοκομεία και τους προμηθευτές ανά το Πανελλήνιο να έρχεται δεύτερος μετα τη Ντόρα η οποία παρά τα Σκόπια, την Τουρκία και τα συναφή συνεχίζει να θριαμβεύει στην κοινή γνώμη. Ποιος είναι τρίτος; Ο Σουφλιάς, κυρίες και κύριοι, που όχι μόνον δεν έχει να παρουσιάσει κανένα έργο, αλλά του τα χώνουν καθημερινά σε όλες τις εθνικές οδούς για τα διόδια κλπ κλπ.

Ντροπή. Τι άλλο να πει κανείς;

Και μιας και θίξαμε το θέμα διαβάστε μια αναλυτική παρουσίαση που κάνει η ίδια η Metron Analysis για την δημοσκόπησή της και βγάλτε μόνοι τα συμπεράσματά σας: Παρουσίαση δημοσκόπησης Metron Analysis

ΣΧΟΛΙΑ

 1. KaryID avatar
  KaryID 06/12/2008 08:54:27

  Διακρίνω σημάδια γ.άνοιας.

 2. ataktos avatar
  ataktos 06/12/2008 09:56:53

  Πες το απλά γηροκομείο της οδού Ρηγίλλης !!

 3. KaryID avatar
  KaryID 06/12/2008 10:37:17

  Aυτοί πλέον είναι δεινόσαυροι της πολιτικής. Και οι ομογάλακτοί τους στα άλλα κόμματα επίσης. Είναι πωρωμένοι ηλικιακά, κυνικοί πολιτικά, παλαιωμένοι ιδεολογικά. Υλικά ξεπερασμένα.
  Η εποχή της ηλεκτρονικής δημοκρατίας απαιτεί ανθρώπους νέους ηλικιακά και νεαρής πολιτικής ηλικίας επίσης.
  Ούτε επαγγελματίες πολιτικούς όπως αυτοί, ούτε γόνους, ούτε επιγόνους.
  Αν θεωρούμε ότι με αυτούς θα έχουν τα παιδιά μας μέλλον είμαστε οικτρά γελασμένοι.

 4. "νήπιος γέρων" avatar
  "νήπιος γέρων" 06/12/2008 15:11:21

  Στις δημοσκοπήσεις απαντούν ΚΑΙ Πακιστανοί, Αλβανοί κλπ ξένοι. Μέχρι τώρα δεν γινόταν αυτό. Τώρα, και δεν βρίσκουν πρόθυμους να απαντήσουν και οι μετανάστες παραδοσιακά και φυσιολογικά τάσσονται υπέρ της κυβέρνησης των χωρών υποδοχής τους.

  Δεν σας κάνει εντύπωση πως οι "δημοσιογράφοι" με τις κρυφές κάμερες αντί για πένα δεν κάνουν ΠΟΤΕ ρεπορταζ γι' αυτές τις εταιρείες, οι οποίες κερδίζουν ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΝΤΑΣ τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζομένων τους;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.