28/09/2012 14:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Περίεργη έκρηξη βόμβας

Μια πολύ περίεργη υπόθεση έκρηξης βόμβας ερευνούν οι αστυνομικές αρχές. Ο εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στην πιλοτή της πολυκατοικίας στο Χολαργό που διαμένει η ανακρίτρια Ιωάννα Χατζάκη αλλά και ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος, διευθυντής του ραδιοφώνου του Alpha. Ωστόσο, το τζιπ στο οποίο τοποθετήθηκε η βόμβα ανήκει σε υπάλληλο του Χαμόγελου του Παιδιού. Το αυτοκίνητο ήταν παροπλισμένο ωστόσο είχε την... ατυχία να μοιάζει με το τζιπ που έχει ο σύζυγος της ανακρίτριας. Αρχικά θεωρήθηκε ότι η έκρηξη συνδέεται με τον δημοσιογράφο, όμως, στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι η ανακρίτρια Χατζάκη είναι αυτή που ερευνά την υπόθεση Λαυρεντιάδη αλλά και υποθέσεις τρομοκρατίας, όπως αυτή των Πυρήνων της Φωτιάς.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Carl Sagan avatar
  Carl Sagan 28/09/2012 17:17:01

  Εντάξει, μια βομβίτσα βάλανε τα παιδιά, να κάνουν και αυτά την επανάστασή τους, μην το κάνουμε θέμα. Τους φασίστες κυνηγήστε και πιάστε, αυτούς που γκρεμίζουν λαθραίους πάγκους και αντιποιούνται τις αρχές. Η έκκλησή μου απευθύνεται στον χαμογελαστό υπουργό ΠΡΟΛΑΘ.

 2. Ίωνας avatar
  Ίωνας 28/09/2012 22:42:27

  Όταν θα κατέβηκε ο υπάλληλος και θα είδε το τζιπ θα τον χτύπησε εγκεφαλικό.Το είχε μάλλον παροπλίσει λόγω της τιμής της βενζίνης (στο θεό έχει φτάσει).Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Βερύκιος θα τους ξεσκεπάσει.

 3. Chris Theocharis avatar
  Chris Theocharis 29/09/2012 00:23:28

  Την πιθανότητα να συνδέεται με τις επικείμενες μειώσεις των ειδικών μισθολογίων των δικαστικών (που ως βασικό επιχείρημα επικαλούνται την επικινδυνότητα της εργασίας τους), το σκέφτηκε κανείς;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.