05/09/2008 12:01
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Παυλίδης» παντού

Αναγνώστης μας ρωτά:

Γνωρίζετε ότι ο εκλεγμένος Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα είναι σήμερα και ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου; Αντιλαμβάνεστε το μέγα ηθικό θέμα που προκύπτει κατά την επιλογή, π.χ. των ωρομισθίων καθηγητών ή την αξιολόγηση των καθηγητών, κλπ;Παράλληλα το ίδιο άτομο προεδρεύει και σε άλλους κοινωνικοοικονομικούς φορείς του τόπου (επιτροπές ξενοδοχείων, κλπ.). Βέβαια είναι το ευνοούμενο πρόσωπο και "καλό παιδί" του Αριστοτέλη Παυλίδη.

Α', ρε, Παυλίδη με τους ευνοούμενους και τους συνεργάτες σου….μεγάλε..!

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Εξάκτινος avatar
  Εξάκτινος 05/09/2008 12:08:26

  Έτρωγα σε μια ταβέρνα κι έπιασα την κουβέντα με τον ταβερνιάρη. Μου είπε για την περιοχή τους και γνωστότατο πολιτικό. Μου είπε λοιπόν ότι ακόμη κι αν πεθάνει αυτός έχει αφήσει πίσω του δικούς του ανθρώπους που θα κυβερνάνε και θα ελέγχουν τα πάντα για τα επόμενα 30 χρόνια.

  Στην Ελλάδα Κύριοι δεν υπάρχουν θεσμοί ή κανόνες παρά κλίκες. Εκείνο που μετράει είναι να έχεις την ισχυρότερη κλίκα. Πρόκειται για αντικατάσταση της φάρας ή της φαμίλιας.

  Αυτό λοιπόν έχουμε κι εκεί. Είναι ένας άνθρωπος του τοπάρχη.

 2. Greek citizen avatar
  Greek citizen 05/09/2008 12:16:03

  COSA NOSTRA! παντου στην Ελλαδα! Ο θεος να φυλαει τους αξιοπρεπεις ελληνες φορολογουμενους που δεν εχουν μοιρα στον ηλιο!

 3. Ανωνυμος avatar
  Ανωνυμος 05/09/2008 12:18:00

  "Σωπάτε καλέ είναι δυνατόν γίνονται τέτοια πράγματα στην Ελλάδα. Δεν μπορεί να γίνει αυτό που λέτε."

  Αλογοσκούφης.

  (Για άλλο θέμα, αν θυμάμαι καλά το είπε όταν στην αρχή της θητείας του είπαν δημσιογράφοι ότι πολλοί ελευθεροι επαγγελματίες δεν κόβουν αποδείξεις).

 4. Μιζαδόρος avatar
  Μιζαδόρος 05/09/2008 14:32:04

  σε άλλες περιφέρειες ακούγεται πως υπάρχει δώρο πρόσληψης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.