#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/07/2009 18:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

«Πατριωτικός Παρεμβατισμός», η νέα θεωρία του ΛΑΟΣ

Από το βήμα του 4ου συνεδρίου του ΛΑΟΣ που διεξάγεται στην Αθήνα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε ότι η νέα πολιτική θεωρία του κόμματος (και απάντηση στο νεοφιλελευθερισμό και το σοσιαλισμό) είναι αυτή του πατριωτικού παρεμβατισμού.

Στον «πατριωτικό παρεμβατισμό», όπως είπε, «τον έλεγχο θα τον έχουν οι πολίτες και στόχος θα είναι η καταπολέμηση της φτώχειας. Στην Ελλάδα δεν θα υπάρχει κανένας άνεργος, καθώς, όσοι δεν θα έχουν δουλειά θα κατατάσσονται σε ένα στρατιωτικού τύπου σώμα (όπως η παλιά ΜΟΜΑ), για πέντε χρόνια, με πλήρεις μισθολογικές και ασφαλιστικές παροχές» (!). Ενώ, «το κράτος πρόνοιας θα είναι για όλους, με δωρεάν τα πρώτα κυβικά μέτρα νερού και τις πρώτες εκατό κιλοβατώρες».

Όπως εξάλλου δήλωσε ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Απόστολος Μπαμίχας, ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός παύει από σήμερα να είναι κόμμα και γίνεται Λαϊκό Κίνημα.

Ο κ. Καρατζαφέρης είπε ακόμα ότι ο ΛΑΟΣ στις ευρωεκλογές του Ιουνίου σε πολλές περιοχές ήταν τρίτο κόμμα, τονίζοντας ότι στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν γίνουν, στόχος είναι να καταστεί τρίτο κόμμα σε όλη τη χώρα και γιατί όχι, όπως είπε, και αξιωματική αντιπολίτευση, αν το αποτέλεσμα οδηγήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας των δύο πρώτων κομμάτων.

Αναφερόμενος στη ΝΔ είπε ότι παραπαίει και πως ο ΛΑΟΣ προσπάθησε να τη βοηθήσει, αλλά «η σήψη και η γάγγραινα έχει προχωρήσει τόσο πολύ που δεν γιατρεύονται».

Για το ΠΑΣΟΚ είπε ότι μοιάζει με όχημα που κινείται με ανεβασμένο χειρόφρενο και πως όσο και αν γκαζώνουν τα στελέχη, η φύση του αρχηγού τους θα το πηγαίνει με σηκωμένο χειρόφρενο, προσθέτοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είναι καλός ως μάνατζερ μιας επιχείρησης, όχι όμως για να κυβερνήσει τη χώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Dubai Expatriate avatar
  Dubai Expatriate 04/07/2009 18:53:18

  Πιασάρικες ορισμένες από τις ιδέες του χέρι-χέρι.

  Σε γενικές γραμμές εξευτελίζει με το θεατρινίσιτκο λόγο του την έννοια του πατριωτισμού.

  Και τι εννοεί ο ΓΚΑΠ θα ήταν καλό μάνατζερ.
  Ο άνθρωπος ίσα-ίσα να κάνει πεταλιές σε ποδήλατο ξέρει και αυτό το έμαθε μετά από πολύ κόπο και σπασίματα.

  Ήμαρτον που λέει και ο Γεωργίου! Αλλά μου φαίνεται ο χέρι-χέρι πάει να μαζέψει όσο περισσότερες ψήφους στο ΠΑΣΟΚ μπορεί.

  Εκτίμηση

  Το ΛΑΟΣ τρίτο κόμμα στις επόμενες εκλογές και ΚΚΕ 4ο. Ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες μπαρούφες της Παπαρήγα, ο Περισσός έχασε πλέον το παιχνίδι.

 2. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 04/07/2009 19:36:31

  @1 Μην είσαι τόσο σίγουρος αναφορικά με ΚΚΕ κλπ. Υπάρχει πρόσφατη δημοσκόπηση στο Ντερ ΣΠΙΓΚΕΛ όπου οι ανατολικογερμανοί λένε κατά σχεδόν 50% ότι τους λείπει ο κομμουνισμός...
  Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Εξ άλλου σε επίπεδο γεωλογικού χρόνου, ούτε νανοδευτερόλεπτο δεν πέρασε από την κατάρρευση της ΕΣΣΔ.
  Εδώ η Θεσσαλονίκη ήταν Οθωμανική μέχρι το 1912... σαν χθές δηλαδή.

 3. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 19:40:14

  Αφού μπόρεσαν και κορόιδεψαν τους αφελείς στης εκλογές , τώρα πήραν τα μυαλά του κουρκούτι
  Dubai Expatriate-βάνε φρένο στο αμάξι σου
  υπάρχει εδώ 10 χρόνια ABS:::

 4. Αγγούρι avatar
  Αγγούρι 04/07/2009 19:56:28

  @3 ataktos απο το να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία πιό μυαλωμένοι δεξιοί ήταν αυτοί που ψήφισαν τον Καρατζαφέρη.
  Απέδειξαν τουλάχιστον οτι σέβονται την ιδεολογία τους απο το να ψήφιζαν ένα κόμμα αχταρμά.

 5. Ορθολογιστής avatar
  Ορθολογιστής 04/07/2009 20:00:39

  Το κόμμα αυτό εισήλθε στο κοινοβούλιο κατόπιν σαφούς λαϊκής εντολής και οι απαξιωτικοί χαρακτηρισμοί δεν βοηθούν, καθ'όσον το κενό πολιτικής που προέκυψε θα πρέπει να το χρεωθούν στο σύνολόν του αποκλειστικώς και μόνον αυτοί οί οποίοι εδημιούργησαν το έλλειμμα αυτό, με την αδράνειά τους και την αδιαφορία τους.

 6. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 20:24:31

  Pardon – δεν αμφισβήτησα ποτέ την λαϊκή ετυμηγορία αγαπητέ ,το κενό πολιτικής φάνηκε εδώ και καιρό και επισφραγίστηκε με την αποχή αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω δικαίωμα και υποχρεώσει να το κρίνο ως ακροδεξιό και φασιστικό .Αλώστε το ίδιο στην Ε.Ε. επέλεξε και εντάθηκε σε αυτήν την ομάδα .Έχουμε και μας χωρίζει άβυσσος …άλλωστε διδάχτηκα διότι μεγάλωσα δίπλα στο στρατόπεδο συγκεντρώσεις Gross Rosen και τα μάτια μου είδαν περισσότερα από εσάς τους «τυχερούς» που ούτε ένα μουσείο ούτε άγαλμα προς τιμήν η πολιτεία ποτέ δεν σήκωσε .Ηρεμήστε με τα μαθήματα ηθικής διοτι με εκφράζει η «Χρυσή Αυγή»

 7. sweet avatar
  sweet 04/07/2009 20:25:25

  Ω ναι,πρόκειται για μεγάλο ηγέτη,φονέα των λαθρομεταναστών,υποστηρικτή των μκροαστών ιδιοκτητών παρανόμων εξοχικών κατοικιών,υπερασπιστή των νεοναζιστικών φασιστοειδών,εξέχοντα διώκτη των Ισραηλινών και των νεοαμερικανών και φυσικά πρόκειται για το μέλλον του τόπου κι ιδιαίτερα για την επόμενη γενιά των 300 ευρό..Μαζί του θα πάρουμε τη κόκκινη Μηλιά καβάλα στα πράσειν άλογά του...

 8. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 20:25:54

  ΔΕΝ με εκφράζει η «Χρυσή Αυγή»

 9. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 20:36:05

  Άλλωστε ο ΟΗΕ με χθεσινή παρέμβαση στην Ελληνική Δημοκρατία ζητά αναιρέσει απόφασης του Α.Π. για αθωώσει του «ιδεολόγου» Πλευρη .Αυτό το πρωτοφανές γεγονός πρέπει όλους σας να προβληματίσει μιας και σπάνια χώνει την μούρη του σε εσωτερικά κρατών μελλών

 10. Justin Case avatar
  Justin Case 04/07/2009 20:38:30

  Εντάξει όλα αυτά. Τα συγκεκριμένα μέτρα που προτείνει μπορείτε οι επικριτές να κρίνετε? Η θα συζητάμε συνέχεια για ιδεοληψίες?

 11. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 20:41:42

  http://www2.ohchr.org/english/bodies/cerd/cerds75.htm

 12. ataktos avatar
  ataktos 04/07/2009 20:46:07

  Justin Case- αν δεν έχουμε επιχειρήματα , μην το παίζουμε «ένταξη»,και γινόμαστε αφελείς βλάκες ….

 13. Βασιλική Σ. avatar
  Βασιλική Σ. 04/07/2009 20:55:14

  Έτσι πήραν τα μυαλά αέρα και του Σύριζα με το 18% των δημοσκοπήσεων και έπειτα ΔΕΝ ήρθε η ...άνοιξη.

 14. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 04/07/2009 21:16:41

  @ Justin Case
  Τα κόμματα δεν μπορεί να κρίνονται από την ανέξοδη και ανεύθυνη προεκλογική παροχολογία, αλλά από το κατά πόσο είναι σε θέση να προτείνουν ένα ολοκληρωμένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση των αδιεξόδων, που ωφείλει να προσβλέπει σε στρατηγικούς στόχους και να καθορίζει συγκεκριμένα μέτρα στην τακτική επιδίωξη. Με αυτή την έννοια το λάος δεν είναι τίποτε περισσότερο από κενόδοξο, αρχηγικό, φανφαρόνικο μαγαζί συλλογής δεξιόφρονης και βαρύγδουπης δυσαρέσκειας αποκλειστικά σε εκλογική βάση.
  Η προκείμενος τρόπος απαξίωσης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δείχνει ακριβώς ότι ο δήθεν πρόεδρος του δήθεν κόμματος είναι αυτός που αποφεύγει την ουσιστική πολιτική επιχειρηματολογία.
  Όσο οφορά τις υποσχέσεις για τζάμπα νερό, εγώ δίνω και τζάμπα τσάι (ελπίζω να με προτιμήσεις).

 15. Greek Rider avatar
  Greek Rider 04/07/2009 21:25:50

  Κίνημα;; Ποιος είναι τέλος πάντων, ο Ανδρέας της δεκαετίας του 1970; Μόνο για καπιταλιστικό πατερναλισμό δεν μας είπε...

 16. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 04/07/2009 22:22:12

  Ακριβως αυτο.Εμενα μου θυμιζει το αρχικο ΠΑΣΟΚ σε δεξιο περιτυλιγμα.
  Η αληθεια βεβαια ειναι οτι τα μεγαλα κομματα αφησαν πολιτικο κενο στο θεμα της εγκληματικοτητας και της μεταναστευσης που το καλυψε.Αλλα η πληρης απασχοληση που υποσχεται ειναι "δεξιος ανδρεισμος".

 17. Χι avatar
  Χι 04/07/2009 22:48:04

  Άτακτε, αφού κυκλοφορούν ελεύθερα τα βιβλία του Χίτλερ, αλλά και σύγχρονων αντισημιτών, στις περισσότερες χώρες του κόσμου, ο Πλεύρης μας πείραξε;

  Απλά έχει μια μονομανία ο Δημητράς. Άντε, με το καλό να καταγγείλει και τις άλλες χώρες που εκδίδουν τέτοια βιβλία, όπως οι ΗΠΑ.

  Η νοοτροπία "απαγορεύω ό,τι δεν γουστάρω", είναι κι αυτή προβληματική, σε περίπτωση που δεν το έχουν καταλάβει κάποιοι.

 18. Orestios avatar
  Orestios 04/07/2009 23:26:15

  Αρχίσε τα "δωρεάν". Σαν τον Παπατζή του 80. Που μόνο
  "δωρεάν" δεν ήταν τίποτα τελικά.

 19. wert01gf avatar
  wert01gf 04/07/2009 23:46:06

  Παρέμβαση βλακός.

 20. Σπύρος avatar
  Σπύρος 05/07/2009 01:20:16

  Φτάσαμε στο Σημείο να προσποιείται ο Καρατζαφέρης πώς εκπροσωπεί Εθνικά Συμφέροντα..
  Προσφέρει στην Ουσια την μεγαλύτερη Υπηρεσία στον κάθε λογής Εθνομηδενισμό.
  Απο την στιγμή ομως που οι Υπόλοιποι απλά ψελλίζουν σχετικά μέ τά σημαντικά ζητήματα τής Χώρας βγαίνει ο κυρ-Γιώργης κερδισμένος..
  Ο Καρατζαφέρης ειναι η Χαρά των Ιών και τών Δημητράδων..
  Οσο υπάρχει αυτός αλλο τοσο θα βρίσκουν Νοημα Υπαρξης Αυτοί.
  Υ.Γ.
  Παρότι απεχθάνομαι τον Πλεύρη θα συμφωνήσω μέ την αποψη τού Χί.
  Τις ιδέες ,οσο απαράδεκτες και εάν ειναι τίς καταπολεμάς μέ Ιδέες και οχι μέ Καταδίκες,γιατί καμιά φορά οι Καταδίκες ηρωοποιούν τούς Κατδικασμένους και δίνουν και ισχυρά ιδεολογικά Αλλοθι.

 21. Προφήτης avatar
  Προφήτης 05/07/2009 01:29:33

  Α, ρε που..στη παπατζή με τη σχολή που άνοιξες.

  Στην Ελλάδα μη βγει καμιά ιδέα. Όοοολοι από κοντά.

  Τώρα ο ντι τζέϊ ορέχτηκε "κίνημα".

  Κίνημα = πολιτική θολούρα. Και όλοι οι απατεώνες πουλάνε ακαθόριστα προϊόντα.

  Όπως κάτι μυστήρια γραφεία συμβούλων που πουλάνε "υπηρεσίες αναμόρφωσης περιεχομένου πολιτικών ανατροφοδότησης πωλήσεων και επέκτασης χωροθετικών στοχεύσεων".

  Όμως ο Καρατζ. είναι πράγματι ικανός πωλητής και ικανότερος, εμπειρικός, εκμεταλλευτής πολιτικών ευκαιριών.

  Έγινε δυνατώτερος παίρνοντας, τουλάχιστον σ' αυτήν τη φάση, ό,τι ήταν να πάρει από την ΝΔ.
  Τώρα, με δεδομένη την ανικανότητα και την αμερικανοδουλία του ΓΑΠ, στρέφεται για "δαγκωνιά" προς το ΠΑΣΟΚ.
  Που πήγε το "πατριωτικό ΠΑΣΟΚ"; Δεν μπορεί να τους εξολόθρευσε όλους ο Σημίτης μέσα σε 10 χρόνια. Εκεί στοχεύει.

  Αν, λέμε, πάρει ένα κομμάτι ΚΑΙ από 'κει, με την τάση των ευρωπαϊκών εκλογικών σωματων προς τα δεξιά να τον ευνοεί, ο Καρατζ.
  - εμποδίζει την αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος
  - γίνεται τρίτο κόμμα με ποσοστό που προσιδιάζει στο παλιό πολιτικό σκηνικό της Γερμανίας, δύο μεγαλύτερα κόμματα και ένα μικρότερο της τάξης του 10-15 % που αποτελεί τον εκάστοτε κυβερνητικό εταίρο
  - αρχίζει τη δημοπρασία "τι μού δίνεις εσύ/εσύ;" για συγκυβέρνηση.

  Σενάρια, αλλά δεν υπάρχει κανένας με πιο ξεκάθαρο στόχο.

 22. Χι avatar
  Χι 05/07/2009 03:47:19

  Και ο Ανδρέας πωλητής ήταν.

  Πούλησε την 3η Σεπτέμβρη στο λαό και μετά πούλησε τον λαό.

 23. Greco avatar
  Greco 05/07/2009 04:04:13

  @ψυχραιμια

  συμφωνω απολυτα...σαν το πασοκ του 70 στη δεξια εκδοχη του


  μηπως ειναι το αντιδοτο?....:)

 24. Τσακίρης Θανάσης avatar
  Τσακίρης Θανάσης 05/07/2009 10:18:25

  Ο Γ. Καρατζαφέρης ειναι ο απο μηχανής Θεός για την Ελλάδα μας οπως λέμε η ΕΛΛΆΔΑ ποτέ δεν πεθαίνει γιατί με Γ. Καρατζαφέρη ξανασταίνει

 25. ataktos avatar
  ataktos 05/07/2009 10:53:05

  Χθες εντελώς τυχαία στην ΕΤ-3 παρακολούθησα την ομιλία στο «συνέδριο-σύναξη»του κατά την άποψη μου ήταν ένα παραλήρημα -μονόλογο «λαϊκιστικής δεξιάς» με ακροατές παππούδες και γιαγιάδες το μόνο που του έλειπε ήταν τα περιφερόμενα κοριτσάκια από το γήπεδο μπάσκετ .
  Όσον αφορά την παρέμβαση του Παναγιώτη στον ΟΗΕ απέδειξε το τεράστιο έλλειμμα ηθικής ,πολιτικής και πολιτισμού στην Ε.Ε. που παρακολουθήσαμε και κατά την περίοδο τον εκλογών …Μην τα ρίχνουμε όλα στους απολιτική νεολαία ….αυτοί αντιλαμβάνονται αυτό το έλλειμμα καλύτερα από μας

 26. ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ avatar
  ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΚΟΣ 05/07/2009 10:59:08

  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΔ.Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ" ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.

 27. ataktos avatar
  ataktos 05/07/2009 11:19:24

  Και μια τελευταία παρατηρήσει από ποια πυγή αντλεί και σκορπά δεξιά -αριστερά ο κύριος αυτός τόσο μαύρο χρήμα μονό η κύρια οικονομολόγος «διεθνής εμβέλειας» Νίκη Τζ. μπορεί να μας ανοίξει τα ματάκια …

 28. Lavazza avatar
  Lavazza 05/07/2009 11:22:46

  Πριν τις Ευρωεκλογές συζητούσατε ποιός θα είναι ο τρίτος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τί θα γίνει μετά τη διάλυση του ΛΑΟΣ...

  Τώρα βλέπω αυτό το ποστ έχει τα περισσότερα σχόλια...

  ΓΟΥΣΤΑΡΩ...

 29. Realos avatar
  Realos 05/07/2009 15:49:50

  Κατανοώ τη λύσσα των χάσαμε-τον-μπούσουλα-αδέλφια κατά φαντασίαν αριστερών που μετά τρόμου συνειδητοποιούν την οριστική απώλεια της δεσπόζουσας ιδεολογικής τους επικυριαρχίας, περιφρονώ απόλυτα την κατινίστικη παραπολιτική απαξίωση ενός αντιπάλου που δεν κατανοούν αλλά δυστυχώς για αυτούς αντιλαμβάνονται κυριολεκτικά κατόπιν εορτής και τους εύχομαι καλό χειμώνα στη μοναξιά των αμερικανόδουλων ιδεολογημάτων που έχουν εναγκαλιστεί.

 30. AstaNaPane avatar
  AstaNaPane 05/07/2009 17:54:16

  Εστι ουν Καρατζα «Εκδικητική και αχάριστη μαϊμού, που αφού έφτασε κάπου πηδώντας από κλαδάκι σε κλαδί κι από δέντρο σε δέντρο, πηγαίνοντας «αριστερά», «δεξιά», «πίσω», «μπρος», «πάνω», «κάτω», νόμισε ότι έγινε Χιμπατζής και εδάφιος»,

  Προφανώς και δεν έλαβε το μήνυμα ο Καρατζαφέρης!Γιατί και φυσικά του στείλανε! Και αν νομίζει ότι δεν πήρε μήνυμα είναι προφανώς ηλίθιος!
  Και τα είπε καλλίτερα από τον καθένα ο Σπύρος Σταθόπουλος προ ημερών στο Βλου Σκάι
  Ο αμβ-λΥ-αΜένος κατά δήλωση Φερονίκης, ο Ελισσόμενος, προβλέπω να «κολλάει» πάνω σε στηρίγματα που μόνο εκεί που θέλει δεν θα τον πάνε!
  Μετά τις εκλογές ο Χιμπο-Καρατζαφέρης ,λέει, νίκησε...
  Από το 50% του κόσμου που ψήφισε πήρε 7,2%, δηλαδή, 3,6% στην αναγωγή.
  και από το 1.200.000 των οπαδών που δεν ψήφισαν την ΝΔ,
  δεν έψησε κανένα να πάει στις κάλπες για χάρη του!

  Αυτή την νίκη κατήγαγε ο ...ρυθμιστής!

  Που με τις παπαρολογίες του κατάφερε ό,τι δεν είχαν καταφέρει
  με 90 χρόνια αγώνα τους τα ΚΚεδοΣυνασπιτήρια!
  την μείωση στο 1% των δαπανών για την άμυνα!
  ....ΑΥΤΟ το κατάφερε με το Κομματικό ροντβάιλερ,
  που ως Υπουργός Άμυνας, πέρασε από την Μεσσογείων!
  Ο κομματαρχίσκος ΘουΒου Μειμαράκης!
  που....
  1. έστειλε τον Αρχηγό του Στρατού στην Άγκυρα, την μέρα του μνημοσύνου του Ηλιάκη,
  2. ο Αρχοντοχωριάτης που μοιράζει άδειες 5 εργασίμων ημερών από το τσιφλίκι της μαμάς του, Χριστούγεννα και Πάσχα! 5 εργάσιμες μέρες επι 45.000 επι 2 φορές το χρόνο! Μετράτε κόστος εργατοωρών που μεταχειριζεται ο ...Αρχοντας και που πληρώνουμε ...εμείς!
  3. o καραφλός πράκτωρ, που επί των ημερών του, θα δει Τούρκο διοικητή η Λάρισσα!!! Που είχε να το πάθει από το 1881! η Λάρισσα!
  4. Ο Άρχοντας που ανακοινώνει στην τηλεόραση ότι ...θα ανακοινώσει στο ΚΥΣΕΑ την απόφασή του να μειώσει την θητεία στους 9 μήνες!
  Πριν καν τύποις έστω, κάνει το ΚΥΣΕΑ και τύποις πάντα, αποδεχτούν οι ένστολοι υπηρέτες του, τα προαποφασισμένα!
  Έχοντας σαν άλλοθι ακριβώς , την χλιαρή αντίδραση του "Ρυθμιστή με τα επιχειρήματα και τις τρελλές ιδέες!", στο θέμα της μείωσης της θητείας!

  Είπε λοιπόν ο ...πανέξυπνος ΧΙΜΠΟ της ζωής μας!

  "Αν δεν κινδυνεύουμε από κανένα, ώστε να μπορεί να μειωθή ή θητεία,
  δεν είναι αναγκαίοι οι εξοπλισμοί και πρέπει να μειωθούν επίσης,
  ώστε να διατεθούν τα κονδύλια αλλού"


  Να το άλλοθι του ΘΟΥΒΟΥ!!! Το αρπάζει στο πιτς φιτίλι!!!


  "Ε όχι ρε δεν κινδυνεύουμε και θα στο αποδείξω
  ακριβώς όπως το λες!!!
  Μειώνω τους εξοπλισμούς στο 1%!!!
  Αμ πως!!!
  (... αυτό είναι από τον Χατζηχρήστο, άλλα τί σημασία έχει;)"


  Άλλη μια προσφορά του Χιμπο που "κατεβάζει Ιδέες".

  Μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτεί και να δει καλλίτερα,
  τί λέει και τί προτείνει!
  ...Γιατί κάποιοι ηλίθιοι καλπολάγνοι μπορεί και να τις υλοποιήσουν,
  πιστεύοντας ότι τα μηνύματα που τους στείλαν ήταν ή
  για να …διαλυθή η άμυνα της χώρας οι μεν
  ή
  ότι είναι …ρυθμιστές και ...Κύροι Γρανάζηδες οι άλλοι!

  Οι θινκ --ΤΑΝΚερς!!!!!!

 31. AstaNaPane ΚΑΙ ΝΆΡΘΟΥΝ! avatar
  AstaNaPane ΚΑΙ ΝΆΡΘΟΥΝ! 05/07/2009 18:01:11

  Ο Γορίλλας...Οπως τον περιγράφει η Βικιπαιδεία!
  Καθε ομοιότητα με την πραγματικότητα ειναι περα για πέρα αληθινή και πρέπει να σας προβληματίζει...
  Πάντα!!!!

  O Καρα-Γκορίλας ο επονομαζόμενος και ΧΙΜΠΟ!

  Οι γορίλες είναι εδαφόβιοι και περπατούν στηριζόμενοι στις γροθιές των χεριών τους επειδή τα μπροστινά άκρα είναι μεγαλύτερα από τα πίσω, με τη ράχη τους ελαφρά ανασηκωμένη. Ζουν σε μικρές κοινωνικές ομάδες, περίπου 15 ατόμων -και 10 καμμιά φορά!-, οι οποίες αποτελούνται συνήθως από ένα ενήλικο αρσενικό, μερικά θηλυκά και τους ανήλικους απογόνους τους, τα επονομαζόμενα "παιδιά"!
  Περιοδικά μπορεί να υπάρχουν στην ομάδα και νεαρά αρσενικά άτομα, τα οποία όμως δεν ζευγαρώνουν με τα θηλυκά. Ο γηραιότερος αρσενικός με την ασημένια ράχη είναι ο αρχηγός, που καθοδηγεί την ομάδα.

  Κατά τη διάρκεια της ημέρας μετακινούνται στο δάσος αναζητώντας "φρούτα"(πχ Αθήνη!"), σαρκώδεις βλαστούς (πχ ψαρρή!) και φύλλα (φθινοπωρινά! πχ ΒΕλόπουλος!), απαραίτητα για τη διατροφή του!.
  Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο γορίλας αρχίζει να χτυπά με τις γροθιές του το στήθος του, που ηχεί σαν τύμπανο ενώ συγχρόνως βγάζει υπόκωφες κραυγές και ισχυρά μουγκρητά!!!!
  Η συμπεριφορά αυτή εκ μέρους των αρσενικών πιθανόν να αποτελεί επίδειξη δύναμης ή να αποσκοπεί στον "εκφοβισμό των εχθρών.!"
  Οι γορίλες είναι γενικά ακίνδυνα ζώα.

  Καταγόμενοι από "μαϊμούδες"- έγιναν εδαφόβια, συμβιβασμένα και χοντρά,
  πολύ χοντρά Ζώα!

 32. AstaNaPane ΚΑΙ ΝΡΘΟΥΝ!και να μη σώσουν! avatar
  AstaNaPane ΚΑΙ ΝΡΘΟΥΝ!και να μη σώσουν! 05/07/2009 18:16:00

  Είναι τελικά αυτό που λένε:

  "Τα φτιάρια για το θάψιμο των εθνικών θεμάτων, τα κρατάνε οι υπεράνω υποψίας! Οι υπερασπιστές τους!»

  ας ξαναδούμε λοιπόν τον μέλλοντα σωτήρα...με τα μηνύματα που μας έστειλε πριν και μετά τις εκλογές!
  1.
  Με τις συστατικές επιστολές των σπονσόρων! Της Φερονίκης!
  (http://4.bp.blogspot.com/_X4TXaS5kRTc/Sh1XA0AV3nI/AAAAAAAABpM/MeNfCG-A4HM/s1600-h/img013.jpg)

  *****
  2.
  "Αποστάσεις από την ακροδεξιά παίρνει ο Γ. Καρατζαφέρης-ΧΙΜΠΟ
  (http://www.zougla.gr/news.php?id=46053)
  ΝΑ και εύσημα από τον Μακις!
  ****
  3.
  Η Νίκη Τζαβέλα, σε αποκαλυπτική συνέντευξη στο newstime.gr, που θα συζητηθεί:
  "Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα, ο Γιώργος Καρατζαφέρης έχει "αμβλύνει" σημαντικά την στάση του. Πρόσφατα, εκφράσθηκε πολύ θετικά για τον κ. Σημίτη ενώ ΤΟ ΒΗΜΑ δημοσιεύει συχνά συνεντεύξεις του».
  (http://taxalia.blogspot.com/2009/06/blog-post_6750.html)

  4..Αντε βρε! να δούμε και αφιέρωμα από τον ΙΟ και να πεθάαααααααανω!
  ΥΓ.
  Σιγουρα δεν έβαλε τον Δημητρα αυτός, να κάνει την καινούρια προσφυγή κατά του Πλεύρη;;;;;

  Πηγε κοντινός στο "συνέδριο"... Αναγούλιασε από το γλυφολόγιο! 73 ομιλητές που νίκησαν την πλημμύρα της ξαφνικής βροχής στην Αθήνα χθές! Μόνο ο Βορίδης στάθηκε απέναντί του ισα ...Αλλά τι να περιμένεις από τον αδερφό του αδερφού του! Ερμη μάνα!

  αντε και μια καινουρια φωτο μή και δεν την έχετε!
  (http://1.bp.blogspot.com/_JwUCQiYCz70/SjnckTu00rI/AAAAAAAAAek/FstQCA4O8yk/s400/%CF%87%CE%B9%CE%BC%CF%80%CE%BF1.jpg)

 33. σσσ avatar
  σσσ 06/07/2009 16:29:00

  Από το 50% του κόσμου που ψήφισε πήρε 7,2%, δηλαδή, 3,6% στην αναγωγή.

  Σα να λέμε π.χ. ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε 1,7% και τα μεγάλα κόματα 15% +
  Έτσι προσπαθείτε να μειώσετε την εκλογική επιτυχία;

  Όλη την ώρα ακούω, ο Βορίδης θα κάνει καριέρα στη Ν.Δ., ο Βελόπουλος τώρα. Που τα βρισκετε και τα σκέφτεστε δε μπορώ να καταλάβω.

  Το θέμα της πενταετίας με βρίσκει σύμφωνο, όπως η ΜΟΜΑ. Από το να έχεις τον φαντάρο 1 χρόνο να κάθεται...

 34. Beyond The Stars avatar
  Beyond The Stars 06/07/2009 17:26:42

  Το χρονικό της ήττας σε απόλυτους αριθμούς...

  Σε αντίθεση με τα εθνομηδενιστικά
  κόμματα [ τύπου Συριγγα] που είναι μονίμως
  νικητές, στο πέρασμα του χρόνου
  φαίνεται καθαρά η ήττα του Πατριωτικού χώρου...
  [Είναι γιατί ΛΑΟΣ ψηφίζουν μόνο οι παπούδες...]
  ______________________________________________
  Απο την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

  Ευρωεκλογές 2004

  ΛΑ.Ο.Σ. 252.429 ψήφοι 4,12%

  Εθνικές εκλογές 2007

  ΛΑ.Ο.Σ. 271.809 ψήφοι 3,80%


  Ευρωεκλογές 2009

  ΛΑ.Ο.Σ. 366.637 ψήφοι 7,15%

 35. ataktos avatar
  ataktos 06/07/2009 17:42:31

  Beyond The Stars-Να τους χαίρεστε όλους αυτούς .
  Προτείνω να τους στήσετε αγάλματα τώρα και με δημόσιο χρήμα σε πόλης και χωριά και εκδώσετε πιστοποιητικά «πατριωτισμού» και διορισμού στο δημόσιο .. …μα οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν κρυφτεί είναι όλοι εν ζωή …
  (όχι όπως παλιά τους αριστερούς τους εξόντωναν δια σιωπής …)

 36. Beyond The Stars avatar
  Beyond The Stars 06/07/2009 17:48:16

  @ Άτακτος,

  Στόχος μας τώρα είναι το 10 και βάλε τοις εκατό...
  Τότε θα τους χαιρόμαστε όλους!

 37. ataktos avatar
  ataktos 06/07/2009 17:55:56

  Σε τούτων τον καταραμένο τόπο πολλοί έβαναν στόχους τα βουνά είναι γεμάτα από τα κόκαλα τους ε για μερικούς υπάρχει και ο βούρκος …δημοκρατία έχουμε άλλωστε καληνύχτα

 38. σσσ avatar
  σσσ 06/07/2009 23:51:11

  Πάντως ο ΛΑΟΣ έχει συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσοστό του στις νέες ηλικίες ασχέτως τι βλέπετε στις συγκεντρώσεις και τους βολεύει να πιστεύουν ορισμένοι. Το λένε μάλιστα οι εταιρίες δημοσκόπησης.

 39. a avatar
  a 07/07/2009 13:49:58

  αντε να βγάλω τα κομπιουτερακια
  εγραψε ενας φίλος για τον εκλογικό θρίαμβο του Καρατζαφέρη
  Απο την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών

  Ευρωεκλογές 2004

  ΛΑ.Ο.Σ. 252.429 ψήφοι 4,12%
  ψηφίσαντες 6.126.917

  Εθνικές εκλογές 2007

  ΛΑ.Ο.Σ. 271.809 ψήφοι 3,80%

  ψηφίσαντες 7.152.868

  Ευρωεκλογές 2009

  ΛΑ.Ο.Σ. 366.637 ψήφοι 7,15%
  ψηφίσαντες 5.127.790

  2.025.078 λιγώτεροι ψηφοι ανθρώπων που έφτυσαν ή ερνήθηκαν να πιστοποιήσουν το συστημα χωρις και κανα ιδιαίτερο κόστος.

  Δηλαδή πήρε 94.828 ψήφους παραπάνω.

  δηλαδή σε μια προσεγγίζουσα αναλογία ως προς τους συμμετέχοντες στις εθνικές εκλογές ένα ποσοστο 1,38%.
  Ανηγμένα λοιπον στην πιθανότητα της συνήθους συμμετοχής των εκλογών gια το ελληνικό κοινοβούλιο θα έφτανε στο 5.5%.

  Ναι πήρε περισσότερους αλλα να θυμηθεί ότι η Πολιτική Ανοιξη στις ευρωεκλογές είχε πάρει το 14% σε αλλά στις εθνικές εκλογές ετελείωσε!

 40. Δεξιά στροφή στο αριστερό αδιέξοδο ή αριστερή στροφή στο δεξιό αδιέξο avatar
  Δεξιά στροφή στο αριστερό αδιέξοδο ή αριστερή στροφή στο δεξιό αδιέξο 08/07/2009 09:47:01

  [...] ΛΑΟΣ έκανε λόγο, για “πατριωτικό παρεμβατισμό” [περισσότερα εδώ]. “Περίεργο” με την έννοια ότι αναρωτιέμαι ποιοι [...]

 41. Beyond The Stars avatar
  Beyond The Stars 08/07/2009 14:58:30

  Πρώτον
  Σε ποιές Ευρωεκλογές πηρε η Πολιτική άνοιξη 14% ?

  Δευτερον

  Με 94.828 ψήφους περισσότερο
  όταν ψήφισαν περίπου 2 εκατομμύρια λιγότεροι
  [επειδή "έφτυσαν" το σύστημα]
  πόσο μας κάνει όταν θα ψηφίσουν κανονικά?
  Μήπως κανα 150.000 ψήφους ακόμη?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.