12/03/2008 22:31
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παρεξηγήσεις

Έκανε μια από τις πλάκες του ο …κουρδιστός killbill, αλλά μερικοί τον πήραν στα σοβαρά. Έγραψε ότι «ο Θόδωρος Αγγελόπουλος αγόρασε με μια κίνηση-αστραπή, την "Αυγή" και για  να πειράξει τη σύζυγό του, Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία έχει πετάξει ένα σκασμό λεφτά στον "Ε. Τ", της είπε: «Κοίτα να δεις που εγώ με την "Αυγή", θα πουλάω περισσότερα φύλλα απο τον Ελεύθερο Τύπο». Έγραψε επίσης ότι «στις προθέσεις του μεγαλοεφοπλιστή είναι και η εξαγορά του περιοδικού Αντί, απο τον Χρήστο Παπουτσάκη, ώστε τα δύο αυτά έντυπα να μετατραπούν σε αιχμή του δόρατος για τον ΣΥΡΙΖΑ, που πάει να ξεπεράσει το ΠΑΣΟΚ…»

Μερικοί τον πήραν όμως σοβαρά και ρωτάνε τώρα αν πουλιέται το «Αντί». Το "Αντί" δεν πουλιέται, ούτε και θα πουληθεί ποτέ.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ant avatar
  ant 13/03/2008 01:02:53

  Αν ήταν να παίρνουμε στα σοβαρά τον killbill θα είχαμε πραγματικά πρόβλημα. Και τί είδους πλάκα είναι αυτή που δημοσιοποιεί; Δεν είναι η πρώτη φορά που γράφει ανακρίβειες-sorry "πλάκες"...

 2. factorx avatar
  factorx 13/03/2008 01:22:31

  Ο καθείς οτι δύναται

 3. Ο ανώνυμος λεχρίτης avatar
  Ο ανώνυμος λεχρίτης 13/03/2008 01:42:08

  Ρε παιδιά εγώ έκανα το σχόλιο περί πώλησης του ΑΝΤΙ. Τρόμαξα λίγο to ομολογώ. Ευχαριστώ και για την απάντηση...

 4. Χούλια Κοτσγκιγκίτ avatar
  Χούλια Κοτσγκιγκίτ 13/03/2008 05:01:00

  Σαν τι να πουληθεί, σαν σκραπ; Σαν όνομα; Σαν διαμέρισμα/επαγγελματική κατοικία; σαν website;

 5. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 13/03/2008 08:54:33

  Και όμως όλα πουλιούνται. Θυμάμαι κάποιον που το έπαιζε επαναστάτης και αντιαμερικάνος και ήρωας και τον αγοράσαμε (αγοράσατε!) και πείτε μου εσείς ότι δεν πληρώσαμε και κυρίως πείτε μου εάν καταλάβαμε τι έγινε.

 6. Swell avatar
  Swell 13/03/2008 13:35:11

  Γιατί η Γιάννα δεν αγοράζει κι ΑΥΤΟ;

 7. Nariman Sarif (Εβραία διασποράς) avatar
  Nariman Sarif (Εβραία διασποράς) 13/03/2008 16:10:19

  Ναι, βρε Αρχαιοπτέρυγα, όλα πουλιούνται κι αγοράζονται. Για όλα υπάρχει ο αγοραστής τους, πάντα αναμένεται (η) πρόταση. Το λεπτό σημείο είναι γιατί τα αγοράζει;

  Π.χ.

  σαν έντυπο

  ή σαν ακίνητο ποου έχει έδρα το έντυπο (για να το νοικίασει καλύτερα σε οικονομικούς μετανάστες ή φοιτητές, θα έχει περισσότερο κέρδος έτσι)

  ή σαν παλιά χαρτική ύλη (σκραπ - για να πάει για ανακύκλωση )

  ΥΓ Θέλει η ποτάνα να κρυφτεί, αλλά η χαρά της δεν την αφήνει!

 8. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 13/03/2008 16:38:00

  nariman sariff, αφού ρωτάς, το ΑΝΤΙ θα αγοραζόταν σαν opinion maker ή φιλελεύθερο, άντε και αριστερό (ντρεπόμουν να πω τη λέξη), forum ιδεών ή σαν μηχανισμός παραπληροφόρησης από όπου κάποια ΚΥΠ ή κάποια εταιρία γιαουρτιών ή η mountainfin investment group θα μας παραμύθιαζε ότι εκφραζόμαστε ελεύθερα. 5 μέρες ή 5 μήνες αργότερα θα μας είχαν πάρει χαμπάρι και οι ανήσυχες ψυχές θα πήγαιναν αλλού αλλά τα πρόβατα θα μέναν εκεί που έμαθαν. Υπάρχουν προοδευτικές ψυχές στην Γαλλία (δεν ξέρω εάν είναι της διασποράς) που ξεκίνησαν με blog sites και όταν έγιναν δημοφιλείς άρχισαν να παίρνουν διαφήμιση. Εξ άλλου εάν έβλεπες όλα τα μπλογκς και όλα τα σχόλια δεν θα είχες ένα βαρόμετρο της τρέλλας ή της απελπισίας? Πόσα θα έδινε η Μαρία Αντουανέττα για να αγοράσει ένα βαρόμετρο τρέλλας και απελπισίας τω καιρω εκείνω? nariman γίνε δημοφιλής σαν τον Λάκη Λαζ, και θα σε αγοράσουν και σένα. Ζητώ συγνώμη από το ΑΝΤΙ που όλη αυτή η συζήτηση "πόσο αξίζει ένα φόρουμ ιδεών" γίνεται στην πλάτη του.

 9. Nariman Sarif (Εβραία διασποράς) avatar
  Nariman Sarif (Εβραία διασποράς) 13/03/2008 22:30:46

  arxaiopteryga, έχεις δίκιο, με τις παρατηρήσεις:

  1.Αγοράζει κάποιος τον όγκο (και τον αέρα) των ήδη παραχθέντων ιδεών ή αγοράζει και το δικαίωμα στη μελλοντική παραγωγή ιδεών;

  2. Αν είναι το δεύτερο. χ... ψηλά κι αγνάντευε που λέει κι ο κόσμος

  3. Μου φδόθηκε η εντύπωση πως κάποιο φωνάζουν: Εδώ είμσστε, το πουλάμε το μαγαζί, προσέξτε μας, κάντε μας προσφορά.

 10. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 13/03/2008 23:28:19

  nariman εγώ έφτασα στο μαγικό νησί και όλα αυτά μοιάζουνε ξένα. Είχα ένα λοχαγό στο Ρέθυμνο που έλεγε χ...ψηλά κι αγνάντευε. Μήπως υπηρέτησες και εσύ εκεί; (αν και το συγκεκριμένο στρατόπεδο δεν ήταν μεικτό)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.