#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/11/2013 13:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραπομπή Γ. Παπακωνσταντίνου στο Ειδικό Δικαστήριο εισηγείται ο αντεισαγγελέας του Αρείου ΠάγουΟ αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, κατέθεσε την εξασέλιδη εισήγησή του στο Δικαστικό Συμβούλιο του Ειδικού Δικαστηρίου με την οποία υποστηρίζει ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γεώργιος Παπακωνσταντίνου πρέπει να παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο καθώς δεν έχουν παραγραφεί τα αδικήματα που τού αποδίδονται.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κανελλόπουλος, κρίνει ότι η άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του κ. Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου, της απιστίας και της παράβασης καθήκοντος είναι νόμιμη και δεν έχει παρέλθει η αποσβεστική προθεσμία που δίνει το δικαίωμα στη Βουλή για να ασκήσει ποινική δίωξη.

Ακόμη, ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου υποστηρίζει ότι «ενόψει του ότι η, από τις εκλογές της 6ης Μαίου του 2012, προελθούσα Βουλή, της ΙΔ περιόδου, ουδόλως λειτούργησε και επομένως, αντικειμενικώς ήταν αδύνατον να ασκήσει την αρμόδιοτητά της, δηλαδή να επιληφθεί της περίπτωσης του υπουργού Οικονομικών, να συγκροτήσει την προς τούτο κοινοβουλευτική επιτροπή και εν συνεχεία η Ολομέλεια να ασκήσει την κατ΄αυτού ποινική δίωξη».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΠΕΛΙΑΣ avatar
  ΠΕΛΙΑΣ 20/11/2013 13:09:21

  Αντε και ο προιστάμενός του,και πολύ αργούμε.

  • Δρυς avatar
   Δρυς @ ΠΕΛΙΑΣ 20/11/2013 13:33:44

   Σωστόοοος

  • Magganas avatar
   Magganas @ ΠΕΛΙΑΣ 20/11/2013 16:21:03

   Εάν προσπαθήσει να πάρει μαζί και τον προϊστάμενο θα πέσει η κυβέρνηση.
   Αυτό είναι το ζητούμενο;;;

   • ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ avatar
    ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ @ Magganas 21/11/2013 02:07:07

    Άσε μας ρε Μαγγανά εγκάθετε που το 'χεις πάρει εργολαβία κάθε μέρα να μας υπενθυμίζεις μην τυχόν και καταρρεύσει η πασοκάρα...

   • Επισκέπτης avatar
    Επισκέπτης @ Magganas 21/11/2013 09:37:33

    Το ζητούμενο (πρέπει να) είναι ένα και μόνο: Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.

    Η ΙΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ πρέπει επίσης να γίνει ζητούμενο, αν θέλουμε να λέμε ότι ζούμε σε κράτος στοιχειωδώς δημοκρατικό και πολιτισμένο.

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ ΠΕΛΙΑΣ 20/11/2013 18:52:28

   Και τους κηπουρούς , και τους κηπουρούς και την Τζάκρη και την Τζάκρη.

 2. Διηνεκης avatar
  Διηνεκης 20/11/2013 15:07:30

  Αμην κ´ πότε.

 3. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 20/11/2013 16:04:36

  Μάλλον για κάτι τέτοια και για άλλα πάνε να ρίξουν το Σαμαρά. Αν αυτός ο παπακ πάει στο ειδικό δικαστήριο και αρχίσει να λαλάει θα βγουν κι άλλων άπλυτα στη φόρα. Όπως και το ποιος του έδωσε εντολή να κρύβει τη λίστα. Το ποιος έσβησε τα ονόματα των συγγενών του δε θέλει ερώτηση και για να ελαφρύνει τη θέση του μπορεί να "δώσει" τον ανώτερο. Η Τζάκρη και ο Σηφουνάκης ξέρουμε ποιου εντολές άκουσαν και δημιούργησαν θέμα. Ξέρει ο ΓΑΠ ότι έρχεται κι η ώρα του και βάζει τις ΗΠΑ να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μέσω Τσίπρα ή τρομοκρατίας ή πρυτάνεων ή... Έχουν παντού πλοκάμια αυτοί τόσες δεκαετίες που ήμαστε-σταν τσιφλίκι τους.

  • Γιαδικιάρογλου avatar
   Γιαδικιάρογλου @ Γεώργιος Τ. 20/11/2013 18:57:23

   Μπράβο δύναμη το γατάκι . Να βάζει ολόκληρη administration των ΗΠΑ να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας!
   Καλύτερα να μην ξεφεύγουμε. Είδαμε και στη δίκη του Ακη, πόσο λάλησε και ποιούς "έδωσε" ο παραλίγο πρόεδρος πασοκ. Ετσι είναι αυτό το είδος πασοκ.Λεονταρισμοί και θρασυδειλία.

 4. δημης avatar
  δημης 20/11/2013 23:31:36

  Άντε πάλι...
  ΔΕΝ περιμένουμε λίγα χρονάκια ακόμα και μετά να τον -τους πάμε πιό ώριμους στα Δικαστήρια και σε 100 χρόνια να αρχίζουμε σιγά σιγά και βαθμιαία να εφαρμόονται οιΝΟΜΟΙ ;;;;;;;;;
  Και επί τη ευκαιρία ο ...κύριος όπως άλλωστε και τόσοι κύριοι και κυρίες ΔΕΝ είναι από τους έχοντες "κληρονομήσει " από θείους ,πατεράδες ενίοτε και παπούδες το επικερδές επάγγελμα του πολιτικού ;;;;;;
  Εδώ ΔΕΝ βρέθηκε κάλαμος δημοσιογραφική να ..μετρήσει πόσοι έχουν επώνυμο ρώην πολιτικού ......
  Στα Παν/μια όμως ;;;;;;;;
  Είδατε οι εργολάβοι;;;;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.