#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
12/05/2010 10:44
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραλίγο να καταλάβουν την Βουλή της ΙρλανδίαςΑρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν χθες, όταν σημειώθηκαν επεισόδια στη διάρκεια διαδήλωσης έξω από το ιρλανδικό κοινοβούλιο. Ένα πλήθος περίπου 500 ατόμων είχε συγκεντρωθεί προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τη σχεδιαζόμενη οικονομική διάσωση των τραπεζών εκ μέρους της κυβέρνησης. Εκατό από αυτούς αποσπάσθηκαν από τον κύριο όγκο των διαδηλωτών και προσπάθησαν να μπουν στο κοινοβούλιο σπάζοντας τις πόρτες. Οι αστυνομικές δυνάμεις τους απώθησαν κάνοντας χρήση γκλόμπ. Δεν υπήρξαν συλλήψεις, ενώ ένας μόνο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Η διαδήλωση οργανώθηκε από το συνδικαλιστικό κίνημα «Δικαίωμα στην εργασία».

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μποτίλια στο Πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο Πέλαγος 12/05/2010 12:21:17

  Η συγκεκριμένη δυναμικότατη διαμαρτυρία δεν απευθύνεται μόνο ενάντια στην κυβέρνηση της Ιρλανδίας, αλλά άλλος ήταν ο κύριος στόχος της, που αφορά το κέντρο του κέντρου του οδοστρωτήρα της νέας τάξης.
  Από την περασμένη Παρασκευή συνεδριάζει στο ξενοδοχείο "Four Seasons Hotel" του Δουβλίνου η λεγόμενη "Τριμερής Επιτροπή", η οποία αποτελεί το άτυπο όργανο κορυφής της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, υπό την άμεση εποπτεία του Ρόκφελερ. Όπως είναι φυσικό στην συνεδρίαση συμμετέχουν τα πρωτοπαλίκαρά του Henry Kissinger και Paul Volcker, ο ο ποίος είναι ο πρώην επικεφαλής της FED. Αυτός απαίτησε σε ομιλία του εκεί, όσες χώρες δεν διατίθενται να συμμορφωθούν προς τις κεντρικές εντολές, να τσακιστούν το γρηγορότερο να το κάνουν.
  Οι συνάντηση διεξάγεται όπως πάντοτε σε συνθήκες πλήρους μυστικότητος. Όμως οι ανάλογες πληροφορίες πάντοτε διαρρέουν, με αποτέλεσμα να προσέλθουν αρκετοί δημοσιογράφοι, τους οποίους απομάκρυναν με την βία.
  Το γεγονός ότι ο Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας Brian Cowen παταβρέθηκε και έλαβε μέρος στις συνεδριάσεις, όπως έγραψαν οι Irish Times και άλλες εφημερίδες, εξαγρίωσε τους πολίτες, οι οποίοι σε πολλές χώρες ακούνε τα σχέδια για επιβολή παγκόσμιας κυβέρνησης και αντιλαμβάνονται τους κινδύνους υποδούλωσης στο ολοκληρωτικό κατεστημένο μιας χούφτας φασιστών, μέσω τις κλιμακούμενης υπερχρέωσης και διάλυσης των οικονομιών και κοινωνιών.

  http://www.irishtimes.com/newspaper/finance/2010/0508/1224269950772.html

  http://www.theintelligence.de/index.php/enthuellungen/152-organisationenkonferenzen/700-trilaterale-kommission-treffen-dublin.html

 2. ΑΡΚΑΣ avatar
  ΑΡΚΑΣ 12/05/2010 18:23:42

  Οι ιρλανδοί ζήλεψαν καιτώρα μας ανταγωνίζονται στις "μπούκες" που θα γίνουν στο μέλλον στη Βουλή....
  Ηρεμία παιδιά...ηρεμία...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.