15/09/2010 20:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ πριν καν πάει στην ΕΡΤ

Παραιτήθηκε η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ (πρώην σύμβουλος του Σπ.Βούγια στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη) από την παρουσίαση της εκπομπής "Οι φυλές της Αθήνας" στην ΕΡΤ ενώ οι λόγοι της αποχώρησής της πριν ακόμη αρχίσει τον κύκλο των εκπομπών της δόθηκε στο Face book και από εκεί δημοσιεύεται:

”Εδώ και έντεκα ολόκληρους μήνες υφίσταμαι μια συστηματική και επίμονη επίθεση από ορισμένα ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ και blogs για ένα και μόνο (φαινομενικό) λόγο: γιατί προ δέκα ετών και οπωσδήποτε στο πλαίσιο των επαγγελματικών μου κινήσεων ως ηθοποιός έκανα μια φωτογράφηση, αντίστοιχη με φωτογραφήσεις που κάνουν και άλλες γυναίκες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και όχι μόνο από το χώρο του θεάματος.

Επιπλέον ταυτίστηκε, εκ του πονηρού φυσικά, η εργασία μου ως παρουσιάστρια της εκπομπής με την ίδια την παραγωγή της εκπομπής και η αμοιβή μου για την παρουσίαση της εκπομπής (800 ευρώ μικτά) με το κόστος του κάθε επεισοδίου (14.000 ευρώ). Όπως ακριβώς γινόταν επί πολλούς μήνες όταν τα ίδια Μέσα με κατηγορούσανε ότι λαμβάνω 5000 ευρώ ως σύμβουλος του Υπουργού, ενώ ο πραγματικός μου μισθός ήταν 942 ευρώ, κάτι που σαφώς γνωρίζανε καθώς το Υπουργείο ενημέρωνε διαρκώς και εις μάτην. Η λασπολογία και ο λαϊκισμός συνεχίζονταν, όπως ακριβώς συμβαίνει και τώρα.

Περίμενα να υπάρξει μια αντίδραση προστασίας. Περίμενα να ενεργοποιηθούν τα δημόσια αντανακλαστικά. Ματαίως. Συνειδητοποίησα εγκαίρως ότι από αυτό το δημόσιο λιθοβολισμό, καθ’ όλα επικερδή, ήταν όλοι ευχαριστημένοι.

Ως εκ τούτου αποφάσισα να αρνηθώ την πρόταση για συνεργασία με την Εταιρεία Παραγωγής «Προσέγγιση» για την παρουσίαση της εκπομπής «Φυλές της Αθήνας», που έχει εγκριθεί από το ΔΣ της ΕΡΤ.

Η απόφαση μου αυτή ελήφθη όχι μόνο γιατί προφανώς και μπορώ να αντέξω αυτή τη δημόσια ταπείνωση, όχι μόνο γιατί οφείλω να προστατεύσω την οικογένειά μου και τους φίλους και συνεργάτες, αλλά και τη σωματική μου ακεραιότητα καθώς με έχουν καταστήσει ως τον απόλυτο στόχο φασιστικών και ακροδεξιών οργανώσεων. Αλλά και γιατί όλη αυτή η φασίζουσα ρητορική εξαπολύεται εναντίον μου και νομιμοποιείται από το γεγονός της φωτογράφισης και το γεγονός ότι είμαι γυναίκα (διότι – εκ παλαιοτάτων χρόνων – για ποιον λόγο μια γυναίκα προσλαμβάνεται κάπου εάν δεν είναι ερωμένη του εργοδότη της;;;), συμβάλει στον εκβαρβαρισμό της χώρας αλλά έχει και προσωπικές συνέπειες, με κυριότερη όλων τον επαγγελματικό αποκλεισμό μου.

Επιπλέον, εκτιμώ ότι εξαιτίας της αρνητικής δημοσιότητας, η παρουσία μου στην εκπομπή θα λειτουργήσει αρνητικά στο προσδοκώμενο το οποίο δεν είναι άλλο από το να γνωρίσουμε καλύτερα τον πολιτισμό που φέρει ο αλλοδαπός συμπολίτης μας.

Και για να τελειώνουμε με το αστείο περί της «αλλοδαπότητας» μου, κατάγομαι από παλιά θεατρική οικογένεια της Θεσσαλονίκης, που ακούει στο όνομα Γακίδη, και ο πατέρας μου είναι Έλληνας γιατρός με καταγωγή από τη Συρία. Όχι βέβαια πως θα επιτρέπονταν αυτός ο ρατσιστικός λόγος εάν δεν ήμουν Ελληνίδα.

Τέλος, συγχαίρω την ΕΡΤ για την πρωτοβουλία της προώθησης μιας εκπομπής για μετανάστες που θα είχε ως μοναδικό στόχο τη θωράκιση της κοινωνικής συνοχής και την αποτροπή της ξενοφοβίας, και λυπάμαι που η συνεργασία μας έληξε πριν ακόμα ξεκινήσει.

Σας ευχαριστώ,

Αφροδίτη Αλ Σάλεχ

ΥΣ. Παρόλο που είμαι σίγουρη πως πολύ καλά γνωρίζουν την πορεία μου τα ΜΜΕ, οφείλω να ενημερώσω για άλλη μια φορά:

Έχω σπουδάσει Θέατρο στη Σχολή Βεάκη, Ψυχολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Πολιτικές Επιστήμες στο Πολιτικό της Νομικής Αθηνών,

Έχω δύο διπλώματα (certifications) από το Πανεπιστήμιο του Sussex (Migration Politics) και Oxford University (Forced Migration),

Ολοκληρώνω το μεταπτυχιακό μου στο Πολιτικό της Νομικής Αθηνών με θέμα «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» και ξεκινάω το μεταπτυχιακό μου στο CITY UNIVERSITY του Λονδίνου με θέμα Global Migration,

Έχω εργαστεί σε Αθηναϊκές σκηνές, Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα, Τηλεόραση και Κινηματογράφο ως ηθοποιός επί 15 συναπτά έτη,

Έχω συγγράψει δύο λογοτεχνικά βιβλία που εκδόθηκαν στους εκδοτικούς οίκους ΕΣΤΙΑ και ΩΚΕΑΝΙΔΑ,

Έχω επί πέντε χρόνια συνεργαστεί με ΜΚΟ και Διεθνείς Οργανισμούς με θέμα τις μεταναστευτικές ροές,

Έχω διδάξει θέατρο σε παιδιά μεταναστών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες ενσωμάτωσης,

Αρθρογραφώ στην Athens Voice σε θέματα μεταναστών,

Εργάστηκα ως σύμβουλος του Υφυπουργού σε θέματα διαχείρισης μεταναστευτικών ροών για 11 μήνες, λαμβάνοντας 942 ευρώ το μήνα, δίχως να έχω με ιδία βούληση ρεπό ή άδεια κατά το διάστημα αυτό

ΣΧΟΛΙΑ

 1. loretta avatar
  loretta 15/09/2010 20:55:52

  ...και τωρα κλαιω...

  • mitsosms avatar
   mitsosms @ loretta 15/09/2010 21:06:37

   Θα έπρεπε. Δεν υγιές αυτό που συνέβη.

   • loretta avatar
    loretta @ mitsosms 15/09/2010 22:12:02

    ....oλα στην ζωη εχουν ενα τιμημα αγαπητε....φωνη ειχε και πριν....ας υψωνε το αναστημα της να αποδειξει τα αυτονοητα....

    ας τα βαλει με το κομμα που εκπροσωπει ...αυτο την εριξε στα λιονταρια.

   • mitsosms avatar
    mitsosms @ mitsosms 16/09/2010 11:06:59

    Δεν είναι θέμα κόμματος αλλά κοινωνίας.

  • john p avatar
   john p @ loretta 16/09/2010 00:54:25

   παιδιά μην ψαρώνετε... για δημοτικός σύμβουλος πάει με τον καμίνη.. http://athinapress.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html

 2. AA/BB.GG avatar
  AA/BB.GG 15/09/2010 20:56:16

  να μας γραφεις...
  να ακυρωθει τελειως και η εκπομπη για να ολοκληρωθει το καλο.

 3. azxc avatar
  azxc 15/09/2010 21:03:40

  Δεν είναι "συμπολίτες" μας κυρία μου είναι μη νόμιμοι οικονομικοί μετανάστες, αφού έχεις τόσες γνώσεις όφειλες να το γνωρίζεις.
  Επίσης οι ίδιοι έδειξαν ότι δεν επιθυμούν κοινωνική συνοχή, διότι δεν εντάσσονται αυτοβούλως σε αυτήν την κοινωνία, παρά την προσπάθειά σας!

  • Ευθύμης avatar
   Ευθύμης @ azxc 16/09/2010 01:50:53

   +1000

  • michal avatar
   michal @ azxc 16/09/2010 01:54:22

   Swstos +1000

 4. what avatar
  what 15/09/2010 21:06:40

  Όλα καλά κι όλα ωραία, χθες ήσουν μ’άλλονε παρέα….

  1. Δεν υφίστασαι επίθεση από τα blogs αλλά μια αντίδραση στη στάση που κρατάς χρόνια τώρα απέναντι στους Έλληνες. (πχ. φταίει ο ρατσισμός των Ελλήνων όταν βιάζεται μια Ελληνίδα από λαθρομετανάστη)

  2. Ό,τι κάνεις σ’αυτή τη ζωή έχει συνέπειες. Κοπέλες που κάνουν τέτοιου είδους φωτογραφίσεις δεν μας ενοχλούν αλλά δεν περιμένουμε κιόλας να μας λένε και ρατσιστές με τα δικά μας λεφτά. (Φαντάζομαι θα ξέρεις τις απόψεις της συντριπτικής πλειοψηφίας των λαθρομεταναστών για γυναίκες που κάνουν τέτοιες φωτογραφίσεις και την κατάληξη που έχουν τέτοιες γυναίκες στις χώρες τους.)

  3. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει μισθός στο δημόσιο και τι τα έξτρα επιδόματα.

  4. Στον εκβαρβαρισμό της χώρας έχουν συμβάλλει τα εκατομμύρια λαθρομεταναστών που κουβαλάνε μια κουλτούρα εντελώς διαφορετική και είναι μη αφομοιώσιμοι. Πλέον δεν υπάρχει γνωστός και φίλος που να μην τον έχουν ληστέψει τουλάχιστον μία φορά. Τα δε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ στατιστικά εγκληματικότητας είναι ακόμα πιο τραγικά από τα επίσημα της αστυνομίας (και ναι είναι εξόχως επιβαρυντικά για της “φυλές της Αθήνας” και πάσης επαρχίας.

  5. Θωράκιση της κοινωνικής συνοχής και αποτροπή της ξενοφοβίας δεν γίνεται με εκπομπούλες που χαϊδεύουν αυτάκια και δεν πείθουν κανέναν πέρα από τους επαγγελματίες-χομπίστες “αντιρατσιστές”. Ξαναλέω, ή δεν έχετε ιδέα τι συμβαίνει ή προσπαθείτε να το κρύψετε επιμελώς εφαρμόζοντας ταυτόχρονα γκαιμπελικού τύπου προπαγάνδα εναντίον των Ελλήνων-θυμάτων.

  Τέλος θέλω να σε βεβαιώσω πως με την προκλητική στάση που τηρήσατε τελικά πετύχατε το αντίθετο αποτέλεσμα.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ what 15/09/2010 21:31:18

   ερώτηση κρίσεως: οι ευλαβείς προσκυνητές της πλατείας Κοτζιά έχουν υπόψη τους την περίφημη φωτογράφιση?

   Μήπως η ξαφνική υποχώρηση έχει σχέση και με την συνειδητοποίηση του κινδύνου που ενέχει η δημοσιότητα γύρω από το θέμα?

 5. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 15/09/2010 21:08:51

  Ας κάνει πάλι καμιά φωτογράφιση.

 6. azxc avatar
  azxc 15/09/2010 21:09:56

  Τελικά δεν είμαστε όσο αδύναμοι θέλουν να μας πείσουν ότι είμαστε.

  • aengus avatar
   aengus @ azxc 15/09/2010 21:14:26

   Να δεις που από δω και πέρα θα εισπράττουν κατραπακιές σε όλα τα επίπεδα.

 7. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 15/09/2010 21:15:45

  Κι άλλη δυστιχισμένη Σεγκολέν που τη χτυπάνε επειδή είναι γυναίκα. Ποιος σου είπε καλή μου κοπέλα ότι σε χτυπάμε επειδή είσαι γυναίκα; Επειδή δεν νοείται να παίρνει εκπομπές στην ΕΡΤ σύμβουλος Υπουργού σε χτυπάμε. Ρώτα μας για να σου πούμε. Σε χτυπάμε δηλαδή επειδή είσαι ξεκάθαρα μέρος ενός ευνοιοκρατικού συστήματος ανάθεσης εκπομπών.

  Κι άλλοι έχουν σπουδές και προσόντα, αλλά δεν παίρνουν εκπομπές σε κρατικό κανάλι. Παίρνει η σύμβουλος του Υπουργού!

  Αντί να πάρεις εσύ την εκπομπή, καλή μας κυρία, μήπως να την πάρει κανένα φτωχό κορίτσι που είναι ριγμένο απο την πανταχού παρούσα αναξιοκρατία ή που δεν θέλει να "κάτσει" σε κανέναν εργοδότη;

  Σου πέρασε αυτό άραγε από το μυαλό, τι ευκαιρίες έχει εσύ και τι οι απλές συνάδελφοί σου, που ποτέ δεν θα έχουν τις δικές σου ευκαιρίες;

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Επώνυμος 15/09/2010 23:08:59

   Εδώ είσαι κι εδώ είμαι. Σε 5-6 χρονάκια θα τη δούμε με διδακτορικό να παίρνει, όλως "αξιοκρατικώς" θέση λέκτορα ή επίκουρου σε πανεπιστήμιο. Νομίζεις ότι ο συρφετός των προοδευτικάριων θα την αφήσει παραπονεμένη; Τέτοιες σπουδές, ιδίως πάνω σ' αυτό το νεοταξίτικο γνωστικό πεδίο, πρέπει να βρουν την "εξέλιξη" που αρμόζει...

   • Orestios avatar
    Orestios @ Αυριανιστής 15/09/2010 23:18:10

    Έχει τα κατάλληλα προσόντα ήδη για πρύτανης. Δεν χρειάζεται διδακτορικό ή άλλη διαδικασία.

 8. denkserotipota avatar
  denkserotipota 15/09/2010 21:17:51

  Είναι ικανοί να της έχουν καμμιά αποζημιοσούλα για ... "ψυχική οδύνη"
  ή καμμιά συνταξούλα για αντιστασιακιά!

 9. klausevitz avatar
  klausevitz 15/09/2010 21:31:59

  Δεν είναι εύκολο να τοποθετηθεί κανείς απόλυτα. Υπάρχουν σύν και πλήν.
  Τό ύφος της παρέμαβασης της δεν είναι για πέταμα....την διέσυραν, ενώ δεν
  το άξιζε.
  Στην τηλεόραση,άλλοστε,εμφανίστηκαν κατα καιρούς απαράδεκτα πρόσωπα ,χωρίς
  καμμιά αντίδραση....ίσως αυτό το στύλ "στρατευμένου" μέλους ΜΚΟ να
  ενοχλεί ....αυτό το διάστημα είμαστε στην πρέσσα και δεν ακούμε εύκολα
  διάφορα πολυτελή!

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ klausevitz 16/09/2010 09:54:37

   Δεν την διέσυραν ενώ δεν το άξιζε. Αντιμετώπισε την κριτική που της άξιζε. Το πιο γνωστό της "έργο" είναι η συνεχής καθύβριση των Ελλήνων και η αυτοδιαπόμπευσή της ως...Lara Croft. Δεν είδα να χρησιμοποιεί τις σπουδές της ή το κοινωνικό και καλλιτεχνικό της έργο για να αναρριχηθεί...

 10. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 15/09/2010 21:35:50

  Ο ατιμος ο συνδιασμος ποτε δεν βγαινει περιεργο πραγμα

  να μεινει η Αφροδιτη στην ΕΡΤ αλλα να πανε οι φυλες απο κει που ηρθαν

  να μεινει ο Καραγκιοζης αλλα να γκρεμιστει η παραγκα

  τελικα φευγει η ασημαντη καρικατουρα αλλα η τυραννια μενει

  ας εορτασουμε στο Παναθηναικον λοιπον την φυγη της Σαλεχ παρεα
  με το νεο Ισλαμαμπαντ που καποτε λεγοταν της Παλλαδος Ιερο Αστυ

 11. th.pr avatar
  th.pr 15/09/2010 21:38:29

  Στον αγυριστο!

 12. η Dimi avatar
  η Dimi 15/09/2010 21:40:39

  Τελικά, η Aφροδίτη Αλ Σάλεχ είναι τεράστιο πολυπολιτισμικό ταλέντο http://bit.ly/b457ni22

  • Orestios avatar
   Orestios @ η Dimi 15/09/2010 22:21:24

   Με το σπαθί της πετυχαίνει η κοπελιά.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Orestios 15/09/2010 22:24:54

    Απολύτως!

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 15/09/2010 23:19:15

    Πάει για διεθνή καριέρα όπως άλλες στάρλετ της εγχώριας showbiz. Ξέρεις τώρα!

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Orestios 15/09/2010 23:28:49

    "Στόχος είναι τα λεφτά!"

   • Orestios avatar
    Orestios @ Orestios 15/09/2010 23:29:42

    @ Αυριανιστής
    χιχιχιχιχι

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 16/09/2010 00:06:48

   @ Οrestios

   H Aλ Σάλεχ των Ιμπραήμ & Βούγια η "καθηλώνω τους άνδρες στον καναπέ με την φωτογραφία μου", έχει ήδη από το 2001 κάνει γυμνή φωτογράφηση γιά το ανδρικό adult περιοδικό "Penthouse". Αυτές τις φωτογραφίες μοίραζε στις καραβιές των φίλων της ΛΑΘΡΟ, γιά να "παίζουν", λέει. Κι αυτοί την λάτρευαν βεβαίως. Τι απρόσμενο δώρο του Άλάχ και τούτο!

   Γιά μιά τόσο δυναμική, επαγγελματία, ακτιβίστρια, με τόσο πλούσιο porn celebrity "Curriculum Vitae", το μέλλον της είναι πολυπολιτισμικά λαμπρό και προδιαγεγραμμένο. Ευτυχώς, που μάς άδειασε οριστικά τη γωνιά, που εμείς της πληρώναμε γιά ν'αποδομεί την Ελλάδα.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ η Dimi 16/09/2010 00:14:19

    Από που σου άδειασε τη γωνιά; Μην εκπλαγείς αν τη δεις και βουλευτή οσονούπω,(σε επόμενες εκλογές). Έχει μέλλον το κορίτσι. Ποιες σπουδές και σαχλαμάρες. Με μια φωτογράφιση άνοιξαν οι πόρτες της πεινασμένης ξεκούτικης γερο-εξουσίας. Πρώτη θάναι μήπως ή η τελευταία;

   • Orestios avatar
    Orestios @ η Dimi 16/09/2010 01:19:33

    Dimi, μάλλον την πληρώνουμε για να διαφημίζει το CV της στο εξωτερικό.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 16/09/2010 02:10:13

    Oρέστιε, καταχωρώ σε excel spreadsheets όσο το δυνατόν περισσότερες δαπάνες του Δημοσίου γνωστοποιούνται. Κι όταν βλέπω το “Grand Total”, παθαίνω ημικρανίες που γράφουν ιατρικό ιστορικό. Χωρίς σ’αυτό το Γενικό Σύνολο, να περιλαμβάνονται συγκεκριμένοι μεγάλοι μισθοί κι’επιδόματα πολυθεσίας, έκτακτες αμοιβές ξενόφερτων, full-board έξοδα παραστάσεων κλπ., τα οποία θεωρούνται «προσωπικά δεδομένα», λέει.

    Mη-προσβάσιμα «προσωπικά δεδομένα» γιά ποιόν? Μα γιά εμάς φυσικά, τους Ελληνες Φορολογούμενους, που καλούμεθα να πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας, Χωρίς να ξέρουμε, Χωρίς να έχουμε το δικαίωμα να ρωτήσουμε τι είναι και γιά ποιό σκοπό τα πληρώνουμε όλα αυτά τα χρέη. Αυτή η συνεχής οικονομική αιμοραγία δεν αντέχεται. Και χρειάζεται να λάβει οριστικό τέλος άμεσα, αν όχι συντομότερα.

    Προσωπική πεποίθησή μου είναι ότι, η Ελλάδα εγκλωβίστηκε σ’αυτό το κοινωνικά ολέθριο δάνειο ΔΝΤ, γιά να ικανοποιεί ο Μineiko-Bilderberg τα χλιδάτα πάθη του. Καμιά προοπτική. Κανένα όφελος γιά τους Ελληνες και την Ελληνική ανάπτυξη. Μόνο τόκοι και ατέρμονα ενεξόφλητο χρέος. Ζόφος!

   • Orestios avatar
    Orestios @ η Dimi 16/09/2010 02:31:38

    Dimi αφού έχουν χλιδάτα πάθη θα χρειαστούν χλιδάτα ρούχα.
    http://orestios.wordpress.com/2010/09/16/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CF%82/

    Ως πότε θα πληρώνουμε τα γαμ....άτικα χυδαίων ανθρώπων?

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 16/09/2010 03:34:46

    Εξαιρετικά εύστοχες οι χλιδάτες ειδικές στολές, Ορέστιε..

   • DIANE avatar
    DIANE @ η Dimi 16/09/2010 12:50:14

    Πές τα χρυσόστομη, που βρέθηκαν εδώ ψυχοπονιάρηδες να μας μαλώνουν που στεναχωρούμε την κοπελιά (!)
    Οταν έβγαινε σε τβ ραδιο κλπ. και μας έβριζε πατόκορφα φασίστες, ρατσιστές κ.ά.δεν έτυχε να ταν απαντήσουν την...κοπελιά με το σπαθί της?

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 17/09/2010 00:41:43

    @ DIANE

    Οι "ψυχοπονιάρηδες" όχι μόνον μάς μαλώνουν, αλλά και μάς υβρίζουν και μάς ζητούν ν'απολογηθούμε γιά λογαριασμό των υπαιτίων. Ομως, όλοι αυτοί οι εφιάλτες ευτυχώς τελειώνουν. Και αν τυχόν επανεμφανισθούν, η πείρα που αποκτήσαμε από τους προηγούμενους, μας βοηθά να είμαστε πιό ευέλικτοι και πιό αποτελεσματικοί πολίτες στο "σιδέρωμα" των επομένων.

    Τις θέσεις μου γιά το εν λόγω θλιβερό νεοταξικό "πρότυπο" που (με χρήματα των πολιτών) μάς κάθησε δίχαλο στο σβέρκο, εκφράζω στη σύντομη και Μη-απολογητική απάντησή μου στον (Α)Θανάση κατωτέρω.

    Και όπως πάντα, αφήνω αναπάντητες να τρέχουν σαν νερό στην πλάτη μου, οι υπαινιγμοί και ύβρεις του ΑΝΤΡΑ "ψυχοπονιάρη" λακέ, που παρκάρει όπου βρει, στον φιλόξενο αυτό χώρο.

    Ετσι είναι η ζωή, Diane. Ορισμένοι, Δεν αντέχουν τις κατά γενική ομολογία Αλήθειες, που πονούν και καίνε!

    Με Φιλικούς Χαιρετισμούς,
    η Dimi

  • tiramola avatar
   tiramola @ η Dimi 16/09/2010 00:24:55

   Γιατί ανέβασες αυτό το βίντεο?

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ tiramola 16/09/2010 00:28:22

    Έ? γιατί το ανέβασες? Ξύλο και ΔΝΤ! Άμα πια! Βρωμοέλληνες...

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ tiramola 16/09/2010 00:28:48

    Μάλλον για να θυμηθούμε τη σοβαρή καλλιτεχνική της προσφορά προς το έθνος. Μια νέα Μπουμπουλίνα κι αυτή.

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 16/09/2010 00:38:05

    Α για αυτό...
    Εντάξει κατάλαβα...

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ tiramola 16/09/2010 11:22:35

    @ (A)θανάσης Το ερώτημα δεν είναι γιατί, Και δεν πρόκειται ν’απολογηθούμε επειδή το video ανέβηκε ή/και εγκαταστάθηκε μονίμως σε διάφορα blogs (το Σύμπτωμα).

    To ερώτημα είναι γιατί, η εν λόγω, με διασπάθιση χρήματος των Ελλήνων πολιτών, πρωταγωνίστησε όχι μόνο σ’αυτό αλλά και σε διάφορα άλλα πολυπολιτισμικά ψευτοκουλτουριάκα videos, όπου όλοι οι καλοί ΛΑΘΡΟ χωράνε. Κι εμείς, ως φυλή ιθαγενών “προοδευτικών”, θα πρέπει ν’ακολουθήσουμε το λαμπρό παράδειγμά της και να λατρέψουμε το «μαύρο».

    Μερικοί των απώτερων στόχων της: η δωρεάν (εμείς την πληρώσαμε) αυτοπροβολή και διαφήμισή της. Ο «πολυπολιτισμικός» πειραματισμός της. Η επιβολή της στη νεολαία και μιμητισμός της ως δήθεν «προοδευτικού προτύπου». Ο ανέξοδος πλουτισμός της. Royalties. Fixed operating costs in the videos’ income. Υψηλές επισκεψιμότητες, οι οποίες, ενίοτε, ρίχνουν και τον server.. (το Αίτιο). Γι’αυτό, οι σχετικές ερωτήσεις, σωστό είναι ν’απευθύνονται στην πρωταγωνίστρια ακτιβίστρια των mix-grill συναθροίσεων, και Οχι σε μάς.

    Ευτυχώς, και η ΕΡΤ αλλά και ο Aθήνα 9.84 FM (Ναί, η οικονομική κρίση χτύπησε και τις μεζονέττες της Μιμίκας η οποία ήθελε κι αυτή, λέει, 2ωρη εκπομπή στον Δημοτικό Σταθμό, χωρίς να ρωτήσει όμως, ποιός πολίτης μπορεί ν’ανεχθεί αλλά κυρίως να πληρώσει την 2ωρη ηχορύπανσή της).

    Μετά λοιπόν από τα προειδοποιητικά (matter-of-fact) τηλεφωνήματα πολιτών, συνειδητοποίησαν ότι πρέπει και οι δυό υπηρεσίες να συμμαζευτούν και ν’αλλάξουν ρότα.

    Δεδομένης δε και της ανοδικής τάσης Συστάσεως Παρακαθηκών «Υπέρ» ΕΡΤ και Δήμων (κυρίως από συνταξιούχους), το ξεκάθαρο μήνυμα ήταν ότι αν δεν συμμορφωθούν, θα καταλήξουν οι δυό αυτές υπηρεσίες να πληρώνουν αλλήλους, με.. σέσκουλα.

    Γι’αυτό, «Ξύλο και ΔΝΤ! Άμα πια! Βρωμοέλληνες» σωστό είναι ν’απευθύνονται σε όσους/όσες αρέσκονται στο ξύλο και σ’αυτούς που προκάλεσαν τό τσουνάμι και τ’απόνερα του ΔΝΤ.

    Ευχαριστώ.
    η Dimi

   • tiramola avatar
    tiramola @ tiramola 16/09/2010 13:02:27

    @η Dimi
    Διασπάθιση δημοσίου χρήματος λοιπόν από την δραστηριότητα της Αλ-Σαλεχ...
    Τα όργια διασπάθησης δημοσίου χρήματος της 5ετίας Καραμανλή τα θυμάσαι ή έλλειπες στο εξωτερικό?
    Το μόνο που δεν έχω εντοπίσει ακόμα είναι αν η υποκρισία προέρχεται από τον οπαδισμό ή την ανασφάλεια της εξωτερικής σου εμφάνισης...

 13. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 15/09/2010 21:53:05

  Παραιτήθηκε γιατί δεν είναι ειλικρινής προς τον εαυτό της, προς την Ελλάδα η οποία την τίμησε με δημόσιο αξίωμα, και προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
  Ως δημόσιο πρόσωπο η ανειλικρίνεια και ο καιροσκοπισμός ήρθαν καλύτερα στο φως.

  Από τη μία είναι εντελώς ενταγμένη στο δυτικό κωστοπούλειο μοντέλο ζωής, από την άλλη θέλει, λέει, να μας δείξει την "κουλτούρα των αλλοδαπών, μουσουλμάνων κυρίως συμπολιτών μας", οι αντιλήψεις των οποίων είναι σε ευθεία αντίθεση προς τον δικό της τρόπο...

  Παραιτήθηκε, λόγω της κατακραυγής που σήκωσαν οι προσβλητικές, ανθελληνικές και εκδικητικές θέσεις της για τους βιασμούς των ομόφυλών της Ελληνίδων, εκστομίζοντας το ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ από στόμα ΓΥΝΑΙΚΑΣ επιχείρημα, ότι "βιάζονται" από αλλοδαπούς μουσουλμάνους "εξ αιτίας του ρατσισμού των Ελλήνων".

  Παραιτήθηκε τέλος, γιατί με την εργασία της στην ΕΡΤ η έκθεσή της ως βορά, στα Μέσα Εκμαυλισμού, τα οποία υπηρέτησε άλλοτε, θα ήταν μεγαλύτερη.

  Αν είχε παραμείνει στο υπροπό ο πρώτος υπουργός, είναι βέβαιο ότι αυτή τη στιγμή θα συνέχιζε να παραδίδει μαθήματα σε Έλληνες αξιωματικούς και αστυνομικούς, τρόπους συμπεριφοράς σε αλλοδαπούς κρατούμενους ληστές, πρεζεμπόρους, βιαστές και δολοφόνους.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ αλλενάκι 15/09/2010 22:13:43

   Eυτυχώς, γλυτώσαμε ταλαιπωρία κι έξοδα στο Παρακαταθηκών και Δανείων "Υπερ ΕΡΤ"..

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ η Dimi 15/09/2010 22:31:04

    Η λύση που πρότεινες Dimi είναι νόμιμη, ειρηνική και αποτελεσματική, φτιάχνει συνειδητοποιημένους πολίτες, και έχω την εντύπωση ότι στις μέρες που έρχονται μπορεί να αποδειχθεί ένα εξαιρετικό μέσο αντίδρασης σε όσα απεργάζονται, π.χ. αυξήσεις τιμολογίων ΔΕΚΟ, και πολλά άλλα.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ η Dimi 15/09/2010 22:47:12

    Αλλενάκι, στην παράνομη δράση τους, η νόμιμη ίση και αντίθετη αντίδρασή μας. Νομοτελειακά. Γιά να την αποκατάσταση της ταραγμένης (προσωρινά) ισορροπίας. (3ος Νόμος Δράσης-Αντίδρασης του Newton)..

 14. η Dimi avatar
  η Dimi 15/09/2010 22:35:30

  Ελληνο-Συριακή η καταγωγή της Αλ Σάλεχ, γιά να είμαστε ακριβείς.

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ η Dimi 15/09/2010 23:10:16

   Στη Θεσσαλονίκη γεννήθηκε.

  • anonymous avatar
   anonymous @ η Dimi 16/09/2010 00:23:57

   @ l' ami du peuple

   Αυτές οι ειρωνείες και η διαρκής απαξίωση των πάντων σας έχει κάνει μισητούς στην κοινωνία.

   Η εν λόγω Κυρία είναι μισητή διότι απλά στράφηκε κατά της ίδιας της κοινωνίας και δε μας ενδιαφέρει τίποτε άλλο. Υπάρχουν πολλά παιδιά μεικτών γάμων και δεν υφίστανται ούτε διακρίσεις ούτε πόλεμο στην Ελληνική κοινωνία. Η συγκεκριμένη τον επεδίωξε από μόνη της και θα υποστεί τις συνέπειες.

 15. F avatar
  F 15/09/2010 22:39:21

  Καλά, κι ἡ Μαριέττα Χρουσαλᾶ ἔχει δύο μεταπτυχιακά...

 16. thouthou avatar
  thouthou 15/09/2010 23:32:11

  Καταγγέλλω τα εθνοϊμπεριαλιστικοκαπιταλιστικά συμφέροντα, που μόλις αντελήφθησαν τα νούμερα που θα έφερνε η κυρία -μόλις έδειχνε τα προσόντα της- στην ΕΡΤ, έπεσαν να την φάνε...
  Επίσης, μην δούνε οι συμπλεγματικοί ότι μπορούν οι συνέλληνες αλλοδαποί να ξεχαρμανιάσουν με μια εκπομπή που αναφέρεται σε αυτούς, έφαγαν τον κόσμο..
  Ήμαρτον, ημάρτηκα, ημαρτήκειν...
  Σοσιαλισμέ, θαυμαστά τα έργα σου....

 17. Σολιαληστής avatar
  Σολιαληστής 15/09/2010 23:57:01

  Δεν πιστεύω και αυτή να καταλήξει σύμβουλος του παπουτσωμένου ΓΑΠ-ου

 18. tiramola avatar
  tiramola 15/09/2010 23:57:11

  Είσαστε απίστευτοι...

  • Enzo avatar
   Enzo @ tiramola 16/09/2010 00:02:52

   εσυ σεραφινο εισαι πιστευτος?

   • tiramola avatar
    tiramola @ Enzo 16/09/2010 00:06:51

    Λέω για την ευκολία που δέχεστε ή απορρίπτετε εξηγήσεις ανάλογα με το κομματικό χρώμα αυτού που τις δίνει....

  • Μετανάστης στη χώρα μου avatar
   Μετανάστης στη χώρα μου @ tiramola 16/09/2010 10:54:48

   ενώ εσύ...Αριστείδης ο Δίκαιος!

 19. anonymous avatar
  anonymous 15/09/2010 23:59:26

  Στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα έχουν προσαχθεί δύο λαθρομετανάστες ως ύποπτοι για το μαχαίρωμα τριών ανηλίκων παιδιών στην πλατεία. Έξω από το τμήμα έχουν συγκεντρωθεί Έλληνες κάτοικοι της περιοχής και ισχυρή δύναμη των ΜΑΤ, ενώ έχει κλείσει η οδός Αχαρνών

 20. what avatar
  what 16/09/2010 00:07:07

  "εγω λεω μονον “τι της χρειαζοταν να επικαλεστει την οποια ελληνικοτητα της καταγωγης της, κατεβαινοντας ετσι στο επιπεδο της επιχειρηματολογιας των επικριτων της”;"

  Σωστά, από τη μια μεριά υπάρχουν ανεγκέφαλα φασιστοειδή και από την άλλη αγνός αφιλοκερδής ουμανισμός (= ε τι να κάνουμε, την βιάσαν γιατί τα ελληνοειδή είναι φασιστρόνια).

  Βρε δεν πηδιόμαστε λέω 'γω.

 21. tiramola avatar
  tiramola 16/09/2010 00:11:25

  Επανέρχομαι γιατί δεν αντέχω...
  Με τα σχόλια που διαβάζω όχι μόνο ΔΝΤ σας χρειάζεται αλλά και ένα χέρι ξύλο με βρεγμένη σανίδα κάθε πρωί την ίδια ώρα.

  • what avatar
   what @ tiramola 16/09/2010 00:14:03

   Είσαι παασόκος;

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ tiramola 16/09/2010 00:24:00

   "...σας χρειάζεται;.."!!!!
   Τιραμόλα, ολισθαίνεις σε σκοτεινές ατραπούς.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 16/09/2010 00:29:59

    Φαντάζεσαι όμως να θέλουν να μας κυβερνούν οι κιόσσες ;

   • tiramola avatar
    tiramola @ Strange Attractor 16/09/2010 00:33:07

    Εβτάξει τώρα...
    Νομίζω καταλαβαινόμαστε

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 16/09/2010 00:37:23

    Ίσως να σε καταλαβαίνω περισσότερο από τον καθένα, καθώς μεγάλωσα αλλά και συνεχίζω να ζω με οικογένεια γεμάτη τιραμόλες. Απογαλακτίστηκα όμως σχετικά νωρίς.Πάντα είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά το βασικό κλικ μου το έκανε η Μιμή. Εσύ γιατί επιμένεις ακόμη; Δεν βλέπεις; Μας δουλεύουν άπαντες.

   • tiramola avatar
    tiramola @ Strange Attractor 16/09/2010 00:43:21

    Εγώ από το ΠΑΣΟΚ είμαι απογαλακτισμένος χρόνια, απλώς δεν πιστεύω ότι ο Παπανδρέου μας δουλεύει και επειδή πέφτω σπάνια έξω στις εκτιμήσεις μου για τους ανθρώπους.

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Strange Attractor 16/09/2010 00:46:01

    Στην αρχή μας τον έλεγες "γκόγκα"... Μετά διακύρηξες ότι έπεσες έξω και ότι το καρπούζι ήταν μάπα. Τώρα πάλι γκόγκα τον έκανες...

    Μια σταθερότητα απόψεων την διαθέτεις πάντως...

    Ά ρε Λένγκω, τι να κάνεις κι εσύ παντέρμη...

   • tiramola avatar
    tiramola @ Strange Attractor 16/09/2010 00:46:44

    Δηλαδή αν αύριο την πέσουν στην Αλ Σάλεχ 4-5 Βορίδηδες και τη λιανίσουν θα κοιμηθούν ήσυχοι κάποιοι?

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Strange Attractor 16/09/2010 00:48:20

    Ρε οπαδέ του κόμματος που άνθρωποί του έριξαν βιτριόλι στην Κούνεβα, ακούς τι λες?

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Strange Attractor 16/09/2010 00:48:33

    Εγώ πάλι είχα καταλάβει και απροβλέψει από το 1995 ότι θα γίνει πρωθυπουργός μέσα σε 10 χρόνια, ότι είναι σε διατεταγμένη αποστολή, και ότι θα πάμε για μεγάλες ανατροπές κυρίως σε εθνικά ζητήματα. Το ΔΝΤ δεν το πρόβλεψα και προβληματίζομαι πολύ για το αν είναι μέρος του όλου σχεδίου ή προέκυψε σαν αστάθμητος παράγοντας. Εσύ , που σε κόβω για γατόνι, δεν....; Εκτός και αν έχεις παρασυρθεί από την ομολογουμένως πολύ ευχάριστη και ανθρώπινη παρουσία του σε προσωπικό επίπεδο.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Strange Attractor 16/09/2010 00:55:54

    Καθολου δεν θα κοιμηθουν ησυχοι καποιοι.Ομως τι νοημα εχει να μιλαμε για κατι που δεν υπαρχει οταν κατι αλλο υπαρχει;
    Ακροδεξιες τρομοκρατικες οργανωσεις στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.
    Ακροαριστερες ομως ενα σωρο.Δεν αποκλειεται αυτο να αλλαξει αυριο.για τωρα ισχυει ομως.
    Και οπως ειπε και ο Παγκαλος "δεν εκαψε την Αθηνα ο Καρατζαφερης,αλλοι την καψανε".

   • tiramola avatar
    tiramola @ Strange Attractor 16/09/2010 00:58:22

    Δηλαδή εμείς δεν δουλεύαμε το κράτος τόσα χρόνια?
    Ήταν ένας παράδεισος και ήρθε ο Παπανδρέου να τον διαλύσει?
    Ποιός τόσα χρόνια από την κεντρική εξουσία ασχολήθηκε ας πούμε με το όργιο φοροδιαφυγής στο ποδόσφαιρο?
    Δηλαδή η δική μου αγανάκτηση και της γυναίκας μου που επί 3 σχεδόν δεκαετίες πληρώνουμε σαν μισθωτοί τους φόρους μας δεν μετράει?
    Πόσα χρόνια θα πρέπει να είμαι ο μαλάκας ακόμα?

   • Orestios avatar
    Orestios @ Strange Attractor 16/09/2010 01:14:07

    Τί έκανες tiramola από το ΠΑΣΟΚ? Απογαλακτίστηκες?
    χαχαχαχαχα

    Αν της την πέσουν θα πούμε ότι λέει και η ίδια. Πως φταίει.

 22. Enzo avatar
  Enzo 16/09/2010 00:16:09

  οχι πασοκος, πρασινοφρουρος το λενε. ειναι πιο 80ς

 23. η Dimi avatar
  η Dimi 16/09/2010 00:19:11

  We will cross the bridge when we get there.

 24. (A)θανάσης avatar
  (A)θανάσης 16/09/2010 00:22:01

  Αφέντη tiramola, δώσε! Δείρε μας, μας αξίζει. Ειλικρινά, αφού δεν μαζευόμαστε να σας στείλουμε στο διάολο ΟΛΟΥΣ μαζί, τιραμόλες και ραγκουσαίικη ακρίδα μαζί, πράγματι και ΔΝΤ και ξύλο μας αξίζει...

  Προσέξτε μόνο γιατί το γαιδούρι Αν κλωτσήσει, θα σας σπάσει τα δόντια. Και τότε δεν θα μπορέσεις να ξαναπείς "ΠΑΣΟΚ" ποτέ πια... "ΠΑΘΟΚ" θα λές κι εσύ, Αντουανέτα της κακιάς ώρας, όπως όλοι μας...

  • tiramola avatar
   tiramola @ (A)θανάσης 16/09/2010 00:31:14

   Είχες ανεβάσει σχόλιο μέχρι πριν από λίγο θανάση στο συγκεκριμένο ποστ?

  • (A)θανάσης avatar
   (A)θανάσης @ (A)θανάσης 16/09/2010 00:39:47

   Ο ψαλιδοχέρης έχει υπηρεσία απόψε... Δεν μπορώ να σου απαντήσω.

 25. co avatar
  co 16/09/2010 00:23:56

  αυτο που δεν ακουω πουθενα ειναι για τα αιτια της λαθρομεταναστευσης, τρομερη διαφορα πλουτου και πολιτισμικου επιπεδου βορρα νοτου και τρομερη εκμεταλλευση στο εσωτερικο των χωρων τους.

  η πραγματικη λυση βεβαια δεν ειναι η μεταναστευση αλλα η προοδος (δεν μπορω να προτεινω τροπο) των χωρών αυτών. Η ελλαδα δεν χρωσταει τιποτα σε κανενα μην εχοντας παρελθον αποικιοκρατιας αλλα δυστυχως εχουμε γινει ο σκουπιδοντενεκες της Ευρωπης και θα αντιμετωπισουμε τρομερες ροες στο μελλον (οπως καλη ωρα το μεσαιωνα ...)

  ο ροζ προοδευτισμος δεν αντιμετωπιζει το προβλημα στη ριζα του, δεν λεει τιποτα για αυτο, το ΚΚΕ ειναι τουλαχιστον πιο ειλικρινες, μας θελουν μετανεστες και Ελληνες προλεταριους και δουλους στην ιδια μας την χωρα και οποιαδηποτε λογικη φωνη λεει οτι δεν μπορουμε να αντιμετωπισουμε το προβλημα φτωχειας 150ΜΕ πακιστανων στο κεντρο (αλλα φυσικα οχι στην φιλοθεη) αντιμετωπιζεται ως ρατσιστικη.

  • Aravas avatar
   Aravas @ co 16/09/2010 13:56:45

   Φυσικά άγγιξες το πραγματικό πρόβλημα. Το πρόβλημα της μετανάστευσης είναι πρόβλημα που αντιμετωπίζει όλη η Ευρώπη και όλος ο δυτικός κόσμος γενικότερα. Από την Ελλάδα μέχρι την Αμερική εισρέουν μετανάστες από φτωχότερες χώρες νόμιμα ή παράνομα (όταν πίσω σε περιμένει ο θάνατος λίγη σημασία έχει). Οι χώρες του δυτικού κόσμου δεν μπορούν να αποροφήσουν τόσο λαό και σιγά σιγά η ανεργία και η φτώχεια αυξάνονται. Βέβαια παράλληλα αυξάνονται και τα ακραία, εθνικιστικά συναισθήματα αφού ο λαός βλέπει ότι αυτός πληρώνει την νύφη χωρίς στην ουσία να προκάλεσε το πρόβλημα.

   Αυτό βέβαια είναι εν μέρη αλήθεια. Διότι κύριοι και κυρίες όσο καιρό εμείς (οι του δυτικού κόσμου) πηγαίναμε στο σουπερ μαρκετ και πέρναμε τα διπλάσια από αυτά που χρειαζόμασταν, απαιτούσαμε φτηνότερα ηλεκτρονικά είδη όπως υπολογιστές, κινητά, κλιματιστικά, ψυγεία, κλπ, καταναλώναμε άπειρες ποσότητες φτηνής ενέργειας και πρώτων υλών γενικότερα για χαβαλε, τόσο καιρό ο "άλλος" κόσμος, εξαθλιονόταν και δούλευε με μισθούς-ανέκδοτα για να παράγει όλα τα παραπάνω και οι χώρες τους ξεπουλούσαν τον φυσικό τους πλούτο για πάρτη μας.

   Η απλή αλήθεια είναι ότι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σαν αμερικανάκια, θα πρέπει να πληρώσουμε το τίμημα, όπως το πληρώνουν και οι μετανάστες (που στην τελική ουδέποτε ζήσαν σαν αμερικανάκια).
   Παιδιά ό,τι αναφέρεται σε αυτό το σχόλιο δεν τα σκέφτηκα μόνος μου, αν και είναι απλή λογική. googlάρετέ το και δείτε τις αποδείξεις μόνοι σας!

 26. john p avatar
  john p 16/09/2010 00:52:25

  μάλλον πάει υποψήφια με τον καμίνη τελικά.... http://athinapress.blogspot.com/2010/09/blog-post_15.html

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ john p 16/09/2010 13:06:31

   Τη θυμάσαι την "opos Ameriki" Υβέτ Τζάρβις; Το 2002 δημοτική σύμβουλος με τον Παπουτσή, το 2006 δημοτική σύμβουλος με τον Κακλαμάνη!

   Ε, κάπως έτσι θα είναι κι αυτή.

 27. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/09/2010 00:55:46

  Ακούγεται ότι τώρα προσεγγίζουν τη Πετρούλα για να αναλάβει τη θέση (λόγω πλούσιας τηλεοπτικής εμπειρίας, και δυο σαφώς μεγαλύτερων προσόντων από την Αφροδίτη).

 28. Enzo avatar
  Enzo 16/09/2010 00:56:10

  "απλώς δεν πιστεύω ότι ο Παπανδρέου μας δουλεύει και επειδή πέφτω σπάνια έξω στις εκτιμήσεις μου για τους ανθρώπους."

  ενταξει η κουβεντα τελειωνει εδω.
  παραιτερω ενασχοληση με τον σεραφινο ειναι χασιμο χρονου.

  • lampros avatar
   lampros @ Enzo 16/09/2010 02:16:15

   Ο άνθρωπος χαραμίζεται στα μπλόγκς...

   Θα έπρεπε να δουλεύει profiler στο FBI...

 29. Mak avatar
  Mak 16/09/2010 00:57:01

  Όσοι είναι από Θεσσαλονίκη και έχουν ακούσει τα "κατορθώματα" του Βούγια στο πανεπιστήμιο, νομίζω δεν ξαφνιάστηκαν με την συγκεκριμένη επιλογή του.

  Πάντα "έτρωγε" καλά ο Σπύρος...Μόνο ο Σαρκοζί και ο Μπερλουσκόνι θα βγάζουν γούστα...

  Οι πασόκοι πριν αρχίσουν να υπερασπίζονται τις επιλογές του, ας ρωτήσουν κάποιους δικούς τους ή του συνασπισμού στη Θεσσαλονίκη.

  • Enzo avatar
   Enzo @ Mak 16/09/2010 01:01:47

   ο μπενυ "ετρωγε"?

   • (A)θανάσης avatar
    (A)θανάσης @ Enzo 16/09/2010 01:04:54

    Πιάσε και ρώτα κανέναν που να σπούδασε Νομική στο ΑΠΘ τα 90s να δεις αν έτρωγε!

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Enzo 16/09/2010 01:07:10

    Ρε παιδιά εδώ έτρωγε και ο παραλίγο αυτόχειρας, δεν θα έτρωγαν οι Γουόρεν Μπίτυ και Τζον Κάντυ lookalikes;

   • loretta avatar
    loretta @ Enzo 16/09/2010 01:08:41

    ...παπαπαπαπα .....τι ερωτηση ειναι αυτη...βγαλε το ερωτηματικο ....και πηρες απαντηση.

   • Strange Attractor avatar
    Strange Attractor @ Enzo 16/09/2010 01:10:15

    2 γουρουνόπουλα στη καθισιά του και μετά τρεις τούρτες πριν πάει για βραδινό.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Mak 16/09/2010 01:01:49

   Ότι και να λένε οι εχθροί του, θα μείνει στην ιστορία διότι πρόσφερε στο έθνος μας ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο, έναν ογκόλιθο της πολιτικής (και όχι μόνο σκέψης), το μέλλον των παιδιών μας, την ελπίδα μας, μια προσδοκία τέλος πάντων για ακόμη καλύτερες ημέρες, επανέφερε με λίγα λόγια τον ήλιο στο ΠΑΣΟΚ: Ναι αναφέρομαι στην Εύα Κ.

   • Enzo avatar
    Enzo @ Strange Attractor 16/09/2010 01:05:45

    ναι ναι, μεγαλη πολιτικος και αυτη.

   • Orestios avatar
    Orestios @ Strange Attractor 16/09/2010 01:16:29

    Άξια!

   • Αυριανιστής avatar
    Αυριανιστής @ Strange Attractor 16/09/2010 13:08:42

    Την ΚαΫλή εννοείς;

    (Τα διαλυτικά πάντως, τα έβαλα!)

  • anonymous avatar
   anonymous @ Mak 16/09/2010 01:03:07

   Οι Πασόκοι πάντα υπερασπίζονται τις επιλογές των δικών τους έστω κι αν είναι τα χειρότερα καθάρματα.

 30. Enzo avatar
  Enzo 16/09/2010 01:07:21

  ειχα ακουσει για τον μπενυ απο φοιτητες οτι ετρωγε καλα. αλλα πως ετρωγε ρε παιδια? παραξενη η φυση...

  • anonymous avatar
   anonymous @ Enzo 16/09/2010 01:20:04

   Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους ανασφαλείς κι έλκονται από το ισχυρό διότι τους λύνει το πρόβλημα της ανασφάλειας και χαλαρώνουν. Το χοντρός δεν παίζει ρόλο. Τώρα αν είσαι χοντρός και ανίσχυρος την έκατσες τη βάρκα.

 31. theod avatar
  theod 16/09/2010 01:16:10

  Αναζητείται ο πολιτισμός που μας έφεραν οι λαθρομετανάστες!!!

 32. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 16/09/2010 01:18:25

  μην ασχολουμαστε με την Σαλεχ ανυπαρκτη ειναι, αλλου ειναι το κλειδι

  φυλες!! φυλες!! φυλες!! φυλες!! τι θυμιζει? τι θυμιζει?

  μηπως περιλαμβανει και εμας ο ορος?

  μηπως μας ετοιμαζουν παρομοια τυχη με τους Ινδιανους της Αμερικης?

 33. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 16/09/2010 01:22:42

  Της Τζούλιας πως δεν της έδωσαν ακόμη κάποια θέση ή δημόσιο αξίωμα; Τι παίζει; Ποιοι τη σαμποτάρουν μέσα στο κίνημα;

 34. Misha avatar
  Misha 16/09/2010 01:24:47

  Aφροδιτούλα

  Μπράβο για όλα τα καλά που έχεις πετύχει στη ζωή σου.
  ΟΜΩΣ...
  όταν είσαι μετανάστρια η ίδια και ευαισθητοποιημένη τόοοσο πολύ στα θέματα μετανάστευσης, θα έπρεπε να ξέρεις πως οι πολιτικές του ΔΝΤ (τις οποίες προφανως και υποστηρίζεις ως συνεργαζόμενη με την κυβέρνηση Τσολάκογλου, συγγνωμη ΓΑΠ ήθελα να πω) και των συνεργαζομένων ευαγων σωματείων (Διεθνής Τράπεζα, Οργανισμός Εμπορίου κλπ) είναι από τους κύριους υπεύθυνους της εξαθλίωσης και ακολουθως της μετανάστευσης τεράστιων μαζών πληθυσμού στον λεγόμενο Τρίτο Κόσμο.

  Όσον αφορά τη φωτογράφιση σου, ως γνώστρια του τράφικινγκ θα έπρεπε να είσαι προσεκτικότερη στη υπερασπιση αυτής της «επαγγελματικής πρακτικής» προωθησης τους εαυτού σου, γιατί βάζεις πονηρές σκέψεις τόσο στα μυαλά των μεταναστριών , όσο και των ελλήνων πολιτών σχετικά με τους τρόπους ανάδειξης σου.Γνωρίζεις φαντάζομαι την παροιμία σχετικά με την ελκτική ισχύ των δερματικών εξαρτημάτων του εφηβαίου των θήλεων.
  Εφόσον τα στοιχεία που παραθέτεις είναι αληθή , έχεις χιλιες δυο δυνατότητες προσφοράς και δημιουργίας, πέραν των πασοκοδίαιτων θέσεων.
  Καλή τύχη.

  • Strange Attractor avatar
   Strange Attractor @ Misha 16/09/2010 01:28:22

   Εδώ γεννήθηκε.

 35. Ευθύμης avatar
  Ευθύμης 16/09/2010 02:17:36

  η φυματίωση είναι πολιτιστικό αγαθό που είσάγεται;

  • Orestios avatar
   Orestios @ Ευθύμης 16/09/2010 02:28:07

   Έτσι πιστεύουν οι πολυπολιτισμικοί αριστεροί οπαδοί της παγκοσμιοποίησης.

  • TopGunZ avatar
   TopGunZ @ Ευθύμης 16/09/2010 10:07:09

   Παρέα με τις κλειτοριδεκτομές, το αυτομαστίγωμα και την εσάνς συνδιασμού πεθαμενίλας και σκουπιδίλας...

 36. Πλούταρχος Λευκαδίτης avatar
  Πλούταρχος Λευκαδίτης 16/09/2010 09:02:32

  Κυρία Αλ Σαλέχ,

  μια απλή παρατήρηση: certification = πιστοποίηση και όχι δίπλωμα...

  "Certification refers to the confirmation of certain characteristics of an object, person, or organization. This confirmation is often, but not always, provided by some form of external review, education, or assessment."(πηγή:http://en.wikipedia.org/wiki/Certification#Types_of_certification).

  Μη μας περνάτε για ιθαγενείς της Λατινικής Αμερικής... Ήμαρτον...!

  • Μαρίνος avatar
   Μαρίνος @ Πλούταρχος Λευκαδίτης 17/09/2010 05:35:04

   Κύριε Πλούταρχε Λευκαδίτη, παραθέτω αυτούσια την εξήγηση που δίνει το Consice Oxford Dictionary για το certificate:

   "certificate
   n noun
   1 an official document attesting or recording a particular fact or event, a level of achievement, the fulfilment of a legal requirement, etc.
   2 an official classification awarded to a cinema film by a board of censors, indicating its suitability for a particular age group.
   3 verb provide with or attest in an official document.

   DERIVATIVES
   certification noun

   ORIGIN
   Middle English: from French certificat or medieval Latin certificat-, certificare (see certify)."

   Το εν λόγω λεξικό είναι αποδεκτό απο το ακαδημαϊκό και μη κοσμο σαν το εγκυρότερο, τουλάχιστον οσον αφορά την Αγγλική. Επισης, στην Μεγ. Βρετανια κάποια διπλώματα ανώτερα και μη ονομάζονται certificates (ONC, HNC κλπ). Η πηγή σας για να κάνετε την παρητήρηση σας είναι αμφιβόλου ποιότητας και γνωστή για λάθη και παραπλανήσεις.

   Πολυ φοβάμαι ότι μάλλον είστε ιθαγενής της Λατ. Αμερικής. Η κοπέλα παρακολούθησε 2 σεμιναρια και αν δεν το γνωριζετε, σε όλη την Ευρώπη, όπου ζω πάνω από 30 χρόνια, τα certificates σοβαρών σεμιναρίων θεωρουνται προσόν και νιμιμα δικαιολογητικα εξειδίκευσης ή/και περαιτέρω εξέλιξης.

   Όσο δε για τους περισσότερους απο εσας, δεν ξέρετε να κάνετε τιποτα άλλο απο το να βγαζετε χολή, φθόνο και να ρίχνετε λάσπη ανεξέλεγκτα. Σκετη συκοφαντία και λασπολογία είστε. Το συνηθισμένο νεο ελληνικό φαινόμενο.

 37. anonymous avatar
  anonymous 16/09/2010 13:07:12

  Τι έχει να πει η Κυρία Αλ Σάλεχ γι αυτό:  ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ : ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΛΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΧΙΛΙΑΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ PEDRO NAVARRO

  Πριν αρκετό καιρό είχαμε ασχοληθεί με την περίπτωση ενός χιλιανού εγκληματία, του PEDRO NAVARRO, ο οποίος διώκεται στην πατρίδα του για ανθρωποκτονία. Θυμηθείτε λοιπόν ότι ο εκλεκτός αυτός λαθρομετανάστης είχε συλληφθεί πέρυσι τον Δεκέμβριο στην Αθήνα, για παράνομη οπλοφορία, απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκρατείτο στο ΑΤ Ακροπόλεως. Παραμονή πρωτοχρονιάς αποφάσισε να δραπετεύσει χτυπώντας και δαγκώνοντας τους φρουρούς του τμήματος. Εκείνοι έπραξαν το καθήκον τους και τελικώς απετράπη η απόδραση. Έλα όμως που ο καλός χιλιανός τους κατήγγειλε για βασανισμό, με αποτέλεσμα να βρεθούν οι αστυνομικοί ως κατηγορούμενοι και να φυλακιστούν, ο δε χιλιανός να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό για «νοσηλεία», απ’ όπου έφυγε σαν κύριος, παρά την σχετική εισαγγελική διαταγή για την κράτησή του. Είχε βλέπετε μπάρμπα στο υπουργείο.... Τις ημέρες που ο χιλιανός βρισκόταν στο νοσοκομείο, τον επεσκέφθη η πολιτική ηγεσία του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη για να του ευχηθεί...περαστικά. Παράλληλα ο τότε υπουργός, που άφησε ανεξίτηλη την σφραγίδα του, ως Τιτάνας της καταπολέμησης της εγκληματικότητας και της τρομοκρατίας, ο πλέον επιτυχημένος κατά τον πρωθυπουργό και τα Μ.Μ.Ε, γνωστός και ως Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, για να δείξει ότι δικαίως προΐσταται του υπουργείου προστασίας του λαθρομετανάστη, προσέφερε πολιτικό άσυλο στον PEDRO NAVARRO. Αλλά για κάποιο λόγο ο χιλιανός δεν το δέχθηκε...!!!!
  Ο κ. Χρυσοχοΐδης δεν το έβαλε κάτω, του έδωσε προσωρινή άδεια παραμονής στην Ελλάδα, άδεια μικροπωλητή και ανθρωπιστικό επίδομα. Σήμερα λοιπόν ο προστατευόμενος του κ. Χρυσοχοΐδη συνελήφθη πάλι για παράνομη οπλοφορία και κρατείται στο ΑΤ Συντάγματος. Συνιστούμε στους αστυνομικούς που έχουν επιφορτισθεί με την κράτησή του, αν επιχειρήσει να αποδράσει μην τον εμποδίσουν διότι θα βρεθούν κατηγορούμενοι για βασανισμό. Επαναλαμβάνουμε πως η υπόθεση αυτή με τον χιλιανό, έχει πολλές περίεργες πτυχές τις οποίες ερευνούμε και βρίσκουμε διαρκώς πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία την κατάλληλη ώρα θα τα δημοσιοποιήσουμε.
  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : Δόθηκε από «πολύ ψηλά» η εντολή να «πνιγεί» η είδηση, για λόγους που εμείς γνωρίζουμε και όπως είπαμε, εν καιρώ θα αποκαλύψουμε.
  Α.Α.

  Πηγή: http://filotimia.blogspot.com/2010/09/pedro-navarro.html

 38. Π. Παπανικολαου avatar
  Π. Παπανικολαου 16/09/2010 23:36:33

  Περίμενα από εσάς να εισθε πιο θαραλλεα και αποφασιστική.

 39. ήγγικεν avatar
  ήγγικεν 17/09/2010 00:54:42

  Μα κανείς στα 111 σχόλια των γάτων του antinews δεν πρόσεξε τα 14.000 κάθε επεισοδίου της παραγωγής των "φυλών"; Εμπρός στον δρόμο που χάραξε η Τσόκλη!! Παραιτούμαστε, από τα 800 μικτά(κλαψ, κλαψ), αλλά η παργωγή δεν θα φανεί αχάριστη, έ;. Και οι ΜΚΟ στις οποίες συμμετέχω, τι δεν θα έχουν την επιχορηγησούλα τους, από τα λεφτά των ελληναράδων; Δεν πρέπει να τους τα πάρουμε, γα να πάψουν νάναι ρατσιστές;

 40. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 17/09/2010 02:51:44

  112 = 1 Γατος ο μοναδικος στο χωριο η αλλιως ηγγικεν

  (αν) οι παγκοσμιοι εξουσιαστες σε προοριζουν για μελος φυλων (εξαιρεισαι
  βεβαιως αν ανηκεις σε αυτους - σιγουρα δεν ανηκεις γιατι αυτοι ασχολουνται με τρισ) και σου επιφυλασσουν την τυχη που επεφυλαξαν στους
  ινδιανους της αμερικης και στους ιθαγενεις ανα την υφηλιο

  αν σε προοριζουν για εξαφανιση επειδη εισαι για αυτους κατωτερο ειδος
  πλεονασματικη κατσαριδα εσενα θα σε απασχολει τα 14 000 της Σαλεχ και
  οχι η εξαφανιση του μεγαλυτερου μερους της σημερινης ανθρωποτητος

  πολυ τραβηγμενα εε!!!!

  ποσο τραβηγμενα να ειναι οταν στην κοιτιδα του υψηλοτερου πολιτισμου
  που περασε στην γη και γεννηθηκαν ολες ολες μα ολες οι εννοιες στο
  ιερο αστυ της παλλαδος να μπολιαζονται και με φυσικη παρουσια αλλα
  και εννοιολογικα οι φυλες οι φυλες οι φυλες οι φυλες οι φυλες

  κανενα καμπανακι κανενα καμπανακι απολυτως μοναχα τα λαλακια βροντουν
  ο προγραμματιστης εχει φτιαξει το λογισμικο μονο για τα λαλακια ακους
  εκει 14 000

  κανενα καμπανακι με την εκστρατεια συκοφαντησης των Ελληνων που προηγηθηκε και υποβιβασε και αυτη απο ενδοξο εθνος σε επιπεδο
  φυλης φυλης φυλης που βλαπτει την παγκοσμιο υγεια

  κανενα καμπανακι οτι πριν το ολοκαυτωμα ειχε προηγηθει η συκοφαντικη
  εκστρατεια που κατετασσε σε υπανθρωπη φυλη ωστε να απενοχοποιησει την
  δρομολογημενη γενοκτονια

  κανενα καμπανακι για την πατριδα που τελειωνει γιατι αποτελει εμποδιο
  στο δρομο των φυλων και ενεχει διαφορετικο βαθμο δυσκολιας για τους εξουσιαστες και τους ηλιθιους χρησιμους ο αφανισμος υπανθρωπων φυλων
  απο τα εθνη κρατη

  εσυ νιωθεις τον κοσμο σου να γκρεμιζεται για τα 14 000 της Σαλεχ και
  ζητηματων της ιδιας κατηγοριας

  να σου πω με την σειρα μου για πιο λογο νιωθω τον κοσμο να γκρεμιζεται
  και στην θεση του να χτιζεται ενας αποκρουστικος ητοι

  κοσμος χωρις ανθρωπια
  κοσμος χωρις το Εθνος των Ελληνων
  χωρις την ιστορια/γλωσσα/πιστη/αρχες/πολιτισμο χωρις απολυτως τιποτα
  που να θυμιζει το περασμα τους
  κοσμος χωρις ελευθερια
  κοσμος ρομποτ πιο κατω καιαπο τους παραδοσιακους σκλαβους που δεν θα
  ελεγχουν καμια πρωην ανθρωπινη λειτουργια
  κοσμος που σε ενα εφιαλτη χωρις αρχη μεση και τελος

  οταν βρεθουμε στον προθαλαμο του αιωνιου εφιαλτη που εχουν ετοιμασει
  για τις φυλες χωρις τις φυλες αν τις διαθετω τις 14 000 να σου τις
  δωσω ευχαριστως εγω ενω για μενα δεν θα εχουν απολυτως καμια αξια μπορει σε αλλους να ειναι το πιο γερο φτιαξιμο πριν το τελικο ταξιδι

 41. Ηνιοχος avatar
  Ηνιοχος 17/09/2010 05:32:05

  Πέντε Έλληνες στον Άδη

  σε τρακάραν στο σκοτάδι

  Και στις φάπες σ'αρχινάνε

  κι οι διαβόλοι σε κρατάνε.  Με αυγά και με …ράδες
  “σ' έραιναν” οι σατανάδες

  Πάρε νάχεις κολασμένε

  στον παρά ξεπουλημένε.  Με σημαδιακό τραγούδι
  "χαα" βαράτε το “μαμούδι”

  Κι όλοι σούλεγαν αράδα
  πρόδωσες ρε την Ελλάδα.


  ευγενικη χορηγια απο το σαιτ της Ολυμπιας

 42. ManU avatar
  ManU 18/09/2010 01:10:10

  Πανάκριβες παραγωγές και ηθικά ασυμβίβαστα
  Ερωτήματα από τις εγκρίσεις νέων εκπομπών στην ΕΡΤ από το "ακέφαλο" διοικητικό συμβούλιο


  Ερωτήματα προκαλούν οι εγκρίσεις νέων εκπομπών στην ΕΡΤ από το προσωρινό συμβούλιο της εταιρίας, το οποίοι – όπως σημειώνουν έγκυροι νομικοί – δεν έχει νομική υπόσταση. Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί και το κόστος των εκπομπών αυτών εν μέσω οικονομικής κρίσης.

  Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ, πρώην σύμβουλος του υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, η οποία μία ημέρα μετά τον ανασχηματισμό βρέθηκε με εκπομπή για τους μετανάστες.

  Την εκπομπή ενέκρινε το «ακέφαλο» διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ, το οποίο παραμένει δίχως πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο περίπου 2 μήνες μετά την παραίτηση Γαμπρίτσου, και 1 χρόνο μετά τις εκλογές. Εντούτοις, συνεχίζει να λαμβάνει αποφάσεις, χρεώνοντας αλόγιστα τον Έλληνα πολίτη.

  Σύμφωνα με την έγκριση του «προσωρινού» Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, της 9ης Σεπτεμβρίου, η εκπομπή θα κοστίσει 14,888 € το επεισόδιο, ή 58,000 € το μήνα.

  Η απόφαση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, που επέφεραν την παραίτηση της κυρίας Αλ Σάλεχ, η οποία μιλώντας στο MEGA υποστήριξε: «14,000 ευρώ ήταν το κόστος του κάθε επεισοδίου, δηλαδή το κόστος παραγωγής. Εγώ θα έπαιρνα 800 ευρώ μεικτά για την παρουσίαση.

  Ερωτήματα προκύπτουν και για το πού θα πήγαιναν τα υπόλοιπα χρήματα όταν αντίστοιχες τηλεοπτικές παραγωγές στην ιδιωτική τηλεόραση, κοστίζουν πολύ λιγότερα.

  Η εκπομπή για τους μετανάστες δεν είναι η μοναδική. Άλλες εκπομπές που εγκρίθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ κοστίζουν ακόμα περισσότερο, όπως για παράδειγμα το «Ρεπορτάζ Χωρίς Σύνορα» του Στέλιου Κούλογλου, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ.

  Σύμφωνα με την απόφαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2010, η εκπομπή ξεπερνά τα 35,294 € το επεισόδιο. Προ κρίσης, το 2007, η ίδια μικτή παραγωγή και το ίδιο τηλεοπτικό προϊόν είχε κοστολογηθεί προς 29,192 € το επεισόδιο.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Στέλιος Κούλογλου είχε δεχτεί έντονη κριτική από μερίδα του τύπου, όταν, κατά την επιλογή του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, είχε δηλώσει πως επανακάμπτει στην κρατική τηλεόραση για να ξαναπάρει τις εκπομπές που είχαν κοπεί.

  Άλλη εκπομπή, που το 2003 είχε κοστολογηθεί με 15,973 ευρώ το επεισόδιο, επανέρχεται στην ΕΡΤ, με 24,772 ευρώ ανά επεισόδιο..

  Πληροφορίες θέλουν τα στελέχη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να ελέγχουν τα πεπραγμένα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, εν μέσω οικονομικής κρίσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.