#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/10/2011 18:06
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Ρομπόπουλος - δεν ψήφισε το 37 η Κατσέλη(Ανανεωμένο) Την παραίτηση του από βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπέβαλε πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό, ο κ. Ρομπόπουλος.  Αύριο στις 6 το απόγευμα, ορίσθηκε να ορκισθεί στην θέση του παραιτηθέντος Θωμά Ρομπόπουλου, η πρώτη επιλαχούσα, Περιφερειακή Διευθύντρια του ΟΑΕΔ Βούλα Τεκτονίδου.

Στο μεταξύ, με 152 βουλευτές πηγαίνει ο Γ. Παπανδρέου στην ψηφοφορία της Πέμπτης για το πολυνομοσχέδιο τριών υπουργείων σχετικά με το μισθολόγιο και την εργασιακή εφεδρεία. Πριν από λίγο η Λούκα Κατσέλη φώναξε «όχι» στην ψηφοφορία επί του άρθρου 37 ενώ και άλλοι βουλευτές εξέφρασαν επιφυλάξεις με ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα…

Η Λούκα Κατσέλη δήλωσε ότι αν κάνουμε αυτή την αλλαγή με τις κλαδικές θα δώσουμε το σήμα στην αγορά να πέσουν οι μισθοί κατά 20% με αποτελέσματα ύφεση και μη εκτέλεση των στόχων του προϋπολογισμού».

Επιφυλάξεις για το τι θα κάνει στην Ολομέλεια, εμφανίστηκε ο βουλευτής Ζακύνθου κ. Δημήτρης Βαρβαρίγος.

Απαντήσεις από τον Πρωθυπουργό για μία σειρά ανοιχτών ζητημάτων δήλωσε ότι περιμένει κατά τη συνεδρίασης της Κ.Ο. ο Γιάννης Βούρος ενώ ο Α. Μακρυπίδης είπε ότι δεν έχει πειστεί πως η τρόικα ζήτησε την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων και εξέφρασε την επιφύλαξή του στο άρθρο 37…

Η Επιστολή παραίτησης του Θ.Ρομπόπουλου από Βουλευτής προς τον Πρωθυπουργό

 Kύριε Πρόεδρε,

Η προσπάθεια μου να γίνω μέλος του Κοινοβουλίου άρχισε με τις εκλογές το 2000, όπου και εξελέγην πρώτος επιλαχών βουλευτής. Έχασα την έδρα για 41 ψήφους από τις 13.500 που είχα πάρει. Εάν έκανα ένσταση είχα πάρα πολλές πιθανότητες να την κερδίσω. Δεν έκανα ένσταση, δεν ήθελα να βγω βουλευτής από το Εκλογοδικείο.

Προσπάθησα πάλι το 2004 και ξαναπροσπάθησα για τρίτη φορά το 2009 όπου και εξελέγην έβδομος. Δεν θα είχα εκλεγεί βουλευτής εάν εσείς δεν είχατε παραιτηθεί από την έδρα της Θεσσαλονίκης και επιλέξει αυτή του Υπολ. Αττικής. Αυτό δεν το ξέχασα ποτέ!

Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠΑΣΟΚ με ευχαρίστηση. Πίστευα στην ιδεολογία του. Η ανταμοιβή μου είναι η εκτίμηση, η αγάπη του κόσμου και η προσπάθεια για το καλύτερο.

Εκλέχθηκα βουλευτής σε μια ιστορική στιγμή. Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω. Όποιος δεν το ψήφισε διαγράφηκε.

Θα μπορούσα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, ώστε να γίνουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για να γίνουν επενδύσεις, να επιτύχουμε ανάπτυξη και να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Αλλά δυστυχώς, παρά τα 32 χρόνια επιχειρηματίας και χρόνια επικεφαλής της παράταξής μας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, δεν ρωτήθηκα ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησα με επιτυχία.

Στις 21/12/10 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής και είπα «ότι συνειδησιακά και τεχνοκρατικά δε μπορώ να δεχτώ τη μείωση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και την περικοπή των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων». Πρέπει να πληρώσουν και όλοι αυτοί που έκαναν τεράστιες περιουσίες χωρίς να έχουν πληρώσει τους φόρους τους και πίεσα την κυβέρνηση να αποδώσει το αίσθημα δικαιοσύνης λέγοντας ότι ψηφίζω τον προϋπολογισμό δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία.

Τον Ιούνιο του 2011 αντέδρασα έντονα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και είπα δημόσια ότι δε θα το ψήφιζα. Οι πολιτικές εξελίξεις άλλαξαν και στις 21/06/2011 στη ολομέλεια της Βουλής ακούγοντας όλους τους βουλευτές, ακόμη και της αντιπολίτευσης (θυμάμαι τα λόγια του κ. Αβραμόπουλου που μιλούσε για εθνική συναίνεση) και νιώθοντας το βάρος της ιστορικής στιγμής, πίστεψα ότι άλλαξε το κλίμα και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ο νέος Αντιπρόεδρος κ.Βενιζέλος θα μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές αλλά και ότι θα έπειθε και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουν μαζί την εθνική προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Άλλαξα την ομιλία μου εκείνη τη στιγμή -όπως έχει καταγραφεί και στα πρακτικά- μέσα στη Βουλή και έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης.

Στις 29/06/2011 ψήφισα το Μεσοπρόθεσμο λέγοντας στην ολομέλεια:

«Η καταψήφιση αυτού του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, όπως έχει τεθεί εκβιαστικά από τους εταίρους μας, χωρίς περιθώριο συζήτησης, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό πάνω από την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το εθνικό μας συμφέρον με την προϋπόθεση ότι θα επαναδιαπραγματευθούμε γρήγορα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα».

Δυστυχώς oύτε το Μεσοπρόθεσμο μπορέσαμε να διαπραγματευτούμε προς το καλύτερο, αλλά ούτε και εθνική συναίνεση υπήρξε.

Κύριε Πρόεδρε, αναγνωρίζω τον αγώνα σας και όλης της κυβέρνησης σε περίοδο κρίσης. Την τελευταία διετία έγιναν και γίνονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα ελλείμματα μειώνονται, η εξοικονόμηση των δαπανών του κράτους γίνεται πράξη. Αλλά για να σωθεί η χώρα, η προσπάθεια πρέπει να είναι με πανεθνική συναίνεση όλων των κομμάτων και όλων των Ελλήνων.

Το όραμα της χώρας μας τούτη τη στιγμή πρέπει να είναι αναρτημένο παντού, στη Βουλή στης δημόσιες επιχειρήσεις, στο διαδίκτυο κλπ. Ο κόσμος ζητάει κάθαρση, θέλει δικαιοσύνη, δεν δέχεται πια να πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Με μεγάλη μου λύπη πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα, γιατί δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω:

Να ψηφίζω

1) Να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι.

2) Να ψηφίζω χωρίς να συμφωνώ άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο.

3) Όποιος δεν συμφωνεί να διαγράφεται.

Θα είχα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής εάν δεν μου είχατε δώσει εσείς την έδρα.

Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός που κατέληξα επιχειρηματίας αλλά είμαι επιχειρηματίας που έγινα και πολιτικός.

Εκτιμώ όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές, τους συνεργάτες του γραφείου μου, τους εργαζόμενους στη Βουλή και τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.

Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Θωμάς Ρομπόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 17/10/2011 18:14:53

  Μπράβο του τελικά, αν και άργησε πολύ.
  Εκείνο όμως το κομμάτι της επιστολής : "...Θα μπορούσα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, ώστε να γίνουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική....", μου αφήνει να εννοήσω ότι αν τον υφυργοποιούσαν, τώρα θα ήταν κι αυτός ένας ακόμη πιστός μνημονιακός, στα πρότυπα του Π. Οικονόμου.

  • Δ.Φ. (ανιδεος) avatar
   Δ.Φ. (ανιδεος) @ Strange Attractor 17/10/2011 23:12:01

   Γι αυτο ισως να ειναι πιο κοντα στην αληθeia αυτη η παραγραφος:
   ''Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω.''
   Βεβαια ανθρωπος που να ειναι τοσα χρονια στο ΠΑΣΟΚ και αληθεια ειναι ασυνβηβαστες εννοιες οποτε για εντυπωσεις γινονται ολα.
   Η πιο ειληκρινης σταση θα ηταν να ανεξαρτητοποιηθει, λεγοντας πως εχει ψηφιστει απο το λαο με μοτο ''λεφτα υπαρχουν.''

 2. Tem avatar
  Tem 17/10/2011 18:16:00

  έσκισε καλσόν ο Θωμάς

 3. android.K. avatar
  android.K. 17/10/2011 18:17:57

  ουφ, επιτελους, αρχισε η επανασταση!!!!!

 4. Υψηλάντης avatar
  Υψηλάντης 17/10/2011 18:18:07

  Ο λαός πουθενά.Την έδρα στον Ρομπόπουλο την έδωσε ο ΓΑΠ για να ψηφίσει όσα ψήφισε ο κ.Ρομπόπουλος και να παραιτηθεί δίνοντας πάλι πίσω την έδρα στον ΓΑΠ.Για άλλη μια φορά κ.Ρομπόπουλο όπως τις προηγούμενες κάνατε τη λάθος επιλογή για το λαό.

 5. ΝΕΚΚ avatar
  ΝΕΚΚ 17/10/2011 18:25:39

  Κυριε Ρομποπουλε, μαθετε, οτι ο επομενος που θα παρει την εδρα σας, κατα πασα πιθανοτητα θα ψηφισει αυτο για το οποιο εσεις παραιτειστε! Και ειμαι σιγουρος οτι θα κερδιζατε αργοτερα περισσοτερους πελατες ως επιχειρηματιας εαν ανεξαρτητοποιουσασταν τωρα, αλλα και περισσοτερες "ηθικες" ψηφους ως πολιτικος!

  • kp8 avatar
   kp8 @ ΝΕΚΚ 17/10/2011 18:29:59

   Ετσι ακριβώς ! Κι όσο για τους υπόλοιπους στο "αντάρτικο" ας κρατάμε και μικρό καλάθι! Το έργο το έχουμε ξαναδεί, μόνο μετά το τέλος τις ψηφοφορίας, αν οι ψήφοι είναι λιγότερες από 154 θα μπορούμε να μιλάμε για αντάρτικο.

   • Μαρια avatar
    Μαρια @ kp8 17/10/2011 19:35:03

    Δεν υπαρχουν ανταρτες εκει. Η Νταλαρα θα το υπερψηφισει και ο αντρας της θα τραγουδαει για την φτωχεια.

   • tsiftsidis elefterios avatar
    tsiftsidis elefterios @ kp8 17/10/2011 23:24:45

    αν τον ψηφισες με βαρια ψυχη το μνημονιο κι ο λαος με βαρια ψυχη σε δικαζει οτι εισαι και εσυ ενας προδοτης.
    δεν μας πειθεις ρεεεεεεεε.

 6. victoria (true) avatar
  victoria (true) 17/10/2011 18:28:02

  "δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι."

  hello?

  • Μαρια avatar
   Μαρια @ victoria (true) 17/10/2011 19:24:17

   Οχι μονο δεν διαβαζουν τα μνιμονια, αλλα δεν διαβαζουν τι λενε οι οικονομολογοι, οπως, π.χ., εμεις οι πολιτες κανουμε. Μονο τους ιδιοφυιες ΓΑΠ και Μπενιτο ακουνε. Μπορει να τραβηξει κανεις τα μαλια του αν το σκεφτει. Εγω μενω στην Αμερικη, και μπορει να εχω κανει λαθη στην ορθογραφια, αλλα αυτοι στο κοινοβουλιο ειναι οι πιο ηλιθιει ανθρωποι σε ολη την Ελλαδα. Δεν μπορω αλλο!!!!!!!!

   • bunker avatar
    bunker @ Μαρια 17/10/2011 23:04:13

    και οι πιο αχρειοι δυστυχως. ...

  • ο Μήτσος avatar
   ο Μήτσος @ victoria (true) 17/10/2011 22:16:09

   Αυτή και μόνο η πρόταση που είπε αποδικνύει ότι πρόκειται για μεγάλο ψεύτη. Αν καταψήφιζε θα τον διέγραφαν από τη "δημοκρατική παράταξη".

  • tsiftsidis elefterios avatar
   tsiftsidis elefterios @ victoria (true) 17/10/2011 23:26:12

   παραδεχεται το εγκλημα με αλλα λογια. ακουει κανεις υπευθυνος????
   βαρια ακουνε τελευταια οι εισαγγελεις.

 7. Tem avatar
  Tem 17/10/2011 18:33:55

  Την έδρα σου την έδωσε ο παραπλανημένος λαός Ρομπόπουλε

 8. ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ avatar
  ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 17/10/2011 18:34:20

  Να γιατί έστειλαν την επιστολή οι " 3 "... Σε φουρτούνα πάλι η κυβέρνηση, ίδιο σκηνικό με τον Ιούνιο. Επίσκεψη ΓΑΠ στον Π.τ.Δ, επαφές με Σαμαρά και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, εν τω μέσω γενικής απεργίας.Ας ελπίσουμε τούτη τη φορά, να είναι διαφορετική η κατάληξη και να μας αδειάσουν επιτέλους τη γωνιά

  • Tem avatar
   Tem @ ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ 17/10/2011 18:43:27

   Μάλλον αυτή τη φορά δεν τους βγαίνει. ΟΥΣΤ ΠΑΣΟΚΟΙ. Τέλος.

 9. Τem avatar
  Τem 17/10/2011 18:36:22

  Ούτε ήξερε τι ψήφιζε όταν ψήφιζε το Μνημόνιο Ι ο πασόκος. Αίσχος πραγματικά και κρίμα για την Πατρίδα.

 10. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 17/10/2011 18:56:04

  Μάλιστα αφού δεν αξιοποιήθηκε η εμπειρία του παραιτήθηκε.

  ΥΓ

  έτσι και στις γειτονιές στις παλιές και στις αλάνες υπήρχαν κάποια παιδιά που αν δεν τα έπαιζαν τιμωρούσαν τα υπόλοιπα φεύγοντας.

  • NEKK avatar
   NEKK @ Ο Ιθαγενής 17/10/2011 19:08:48

   Τοτε, θυμαμαι, τα αλλα παιδια επαιζαν καλυτερα!

 11. mixalios avatar
  mixalios 17/10/2011 19:06:24

  Πού είναι ο Σβούρος οέέέοο.

 12. Κώστας Τ avatar
  Κώστας Τ 17/10/2011 19:14:05

  To συμπέρασμα, κατά τον μέτριο Ρομπόπουλο, είναι ότι τις έδρες τις χαρίζει ο ΓΑΠ!!!!Όπως ο Κατσιφάρας έλεγε οτι αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας,δεν θα τους ήξερε ο θυρωρός της πολυκατοικίας!Δημορατία Λουδοβίκων με απονομές τίτλων και τιμαρίων!Το πρόβλημα είναι η οικογενειοκρατία Παπανδρέου και η αυλή της!!!

 13. Γιώργος msn avatar
  Γιώργος msn 17/10/2011 19:42:46

  "Φτωχότερη" η βουλή...
  σνιφ!

 14. sanderson avatar
  sanderson 17/10/2011 19:48:39

  Ακριβοπούλου τώρα; Σεξ και αίμα.

 15. Ρόμπας, όπως Ρομπάϊ και Ρομπόπουλος avatar
  Ρόμπας, όπως Ρομπάϊ και Ρομπόπουλος 17/10/2011 19:54:12

  Τελικά οι Τράπεζες δεν ενέδωσαν και ο κος Ρομπόπουλος έμεινε εν μέσω προσωπικού οικονομικού ορυμαγδού στα κρύα του λουτρού, ελπίζοντας ότι η ανάσταση του έθνους θα συντελεσθεί από τον "ήρουα" Βενιζέλο.

  Ο βασιλιάς απέθανεν ζήτω η καλλίπυγος και σεισοπυγίς κα Ακριβοπούλου του MAXIM. Ορίστε την κε ΓΑΠ, χωρίς δισταγμούς, υπουργό οικονομικών να διαπραγματευθεί με την τρόϊκα, να σωθεί ο τόπος. Με το συμπάθιο βέβαια που η μετριότης μου σας συμβουλεύει αλλά αφού η κουτοπονηράδα σας έπιασε και το άλλο έξυπνο πουλί της οικογενείας των "μπακατσελοειδών" από τη μύτη πιάστηκε και αυτοπυρπολήθηκε μες στο ναρκισσισμό του, ποιοί άλλοι καινοτόμοι συνεργάτες σας απέμειναν στο κόμμα. Είστε αναγκασμένος πλέον να δώσετε τόπο στα νειάτα και να χρησιμοποιήσετε τις χρυσές εφεδρείες του κόμματος για τη διάσωση των ελλήνων/ελληνίδων που τόσο αγαπάτε. Μαζί με την κα Ακριβοπούλου επιστρατεύστε όλες τις μοντέλλες, ακόμη και τον (σύμφωνα με το πιστοποιητικό δήλωσης της γέννησης) κο Τρύφωνα Σαμαρά, αφού όλοι οι άλλοι της παρέας και της αυλής σας τα σκάτωσαν με το συμπάθειο και πάλι.

  Τολμήστε κε ΓΑΠ να υιοθετήσετε την πρότασή μου αφού ούτως η άλλως δυο λαλούν και τρεις χορεύουν στην κυβέρνησή σας. Αγνοείστε τον παραπέρα εξευτελισμό των θεσμών αφού σας διάλεξαν επί τούτο. 'Ετσι και αλλοιώς σύσσωμη η αντιπολίτευση είναι, στην πραγματικότητα, τυφλή, κουφή, βουβή, μοιραία και άβουλη.

  Όταν αντιδράσουν οι νέοι εσείς θάστε μακρυά εκγυμναζόμενος για 3ος εθνάρχης. Να μην έχει και η οικογενειά σας έναν;

  • ΝΕΚΚ avatar
   ΝΕΚΚ @ Ρόμπας, όπως Ρομπάϊ και Ρομπόπουλος 17/10/2011 20:04:27

   Βρε, μην βαζεις ιδεες...κρυβε λογια...

  • foros avatar
   foros @ Ρόμπας, όπως Ρομπάϊ και Ρομπόπουλος 17/10/2011 20:35:59

   Ακριβοπούλου - Καϊλή ένα δίδυμο που θα γονατίσει στην διαπραγμάτευση τον Mr. Blue Eyes.

 16. XARILAOS avatar
  XARILAOS 17/10/2011 20:16:47

  ΚΥΡΙΕ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΛΑΟΣ

 17. Strange Attractor avatar
  Strange Attractor 17/10/2011 20:23:55

  Τώρα που παραιτήθηκε και ο Ρομπόπουλος, η μόνη αξιόπιστη θεσσαλονικιώτικη πολιτική λύση για την σωτηρία της χώρας, πέφτει στους στιβαρούς ώμους της Καϊλή.
  Καϊλή λοιπόν στην εξουσία, και... ας τρώγομεν και πέτρες, που θάλεγε κι ο Δαναός.

 18. Tem avatar
  Tem 17/10/2011 20:34:09

  Μάλλον η Τεκτονίδου θα αναλάβει. Να δούμε τι θα κάνει αυτή....

 19. Χρόνης Βογιατζής avatar
  Χρόνης Βογιατζής 17/10/2011 21:40:33

  Γνωρίζετε ότι κάθε νέος βουλευτής παίρνει και τους μισθούς του προηγούμενου; Δηλαδή η Ακριβοπούλου θα πάρει ξανά τους 24-25 μισθούς του Ρομπόπουλου και όσοι παραιτούνται δίνουν προίκα στον επόμενο. Ωραία πράγματα να ένα άλλο προνόμιο των βουλευτών. (Ξέρω ότι συμβαίνει μετά από θάνατο βουλευτή, φαντάζομαι ότι θα γίνεται και στην παραίτηση, ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΚΕ ΡΟΜΠΟΠΟΥΛΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

  Υ.Γ. ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ SITE ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΔΕΙΞΕΤΕ.

 20. factorx avatar
  factorx 17/10/2011 21:52:04

  Μέχρι στιγμής ξέρουμε ότι ο Παπανδρέου θα δει μόνο τον Σαμαρά. Όχι τους άλλους αρχηγούς. Ο Κουβέλης έχει τρελαθεί στα τηλέφωνα.

 21. βασίλης avatar
  βασίλης 17/10/2011 21:52:32

  Η παραίτηση είναι μεν μιά πράξη σωστή αλλά οχι και αντρίκια και αυτό γιατί?
  1.Δείχνει άνθρωπο ευθυνόφοβο
  2.Δείχνει άνθρωπο δειλό
  3.Δείχνει άνθρωπο οσφυοκάπτη
  4.Δείχνει άνθρωπο ο οποίος δεν δύναται να αντέξει στις πιέσεις

  Ο ΔΡΟΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ (ΙΣΙΟΣ-ΑΝΤΡΙΚΙΟΣ) ΝΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
  ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΑΦΕΝΟΣ ΜΕΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΑΦ ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ
  ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ.

  • Αψήφιστος (ή am με κεφαλαία) avatar
   Αψήφιστος (ή am με κεφαλαία) @ βασίλης 17/10/2011 22:00:51

   Υπερβολές.
   Ο άνθρωπος δήλωσε ότι θα παραιτηθεί και παραιτήθηκε.
   Αν ανεξαρτητοποιούνταν θα βρίσκαμε πάλι να λέμε - όπως πολλοί έγραψαν ΉΔΗ - ότι τα μασάει και ότι δεν παραιτείται και τα παρόμοια.

   Είπε και έκανε αυτό που είπε.

   Αυτό για μένα ονομάζεται ΣΥΝΈΠΕΙΑ.

   Αν ψάχνουμε σώνει και καλά να κατηγορήσουμε κάποιον είναι σίγουρο πως ότι και να κάνει και ότι και να πεί θα βρούμε λόγους να τον κατηγορήσουμε.
   Και τον ίδιο μας τον εαυτό δλδ..

 22. manos avatar
  manos 17/10/2011 22:12:29

  Μήπως μπορούμε να έχουμε φωτογραφίες της αντικαταστάτριας με μαγιό?
  Μας φτιάξατε με την Ακριβοπούλου, και τώρα δεν γίνεται.
  Πείτε κάτι ρε, εγώ θα βγάλω το φίδι απ'την τρύπα?

 23. Έλενα Κυριακίδου avatar
  Έλενα Κυριακίδου 17/10/2011 22:21:11

  Είναι λυπηρό , αλλά άφεση αμαρτιών δεν πρέπει να δοθεί σε όσους διέπραξαν Εθνική Προδοσία και ψήφισαν το απεχθές Μνημόνιο. Ο κάθε κος Ρομπόπουλος δεν εξιλεώνεται με μία απλή παραίτηση. Κατέστρεψαν έναν ολόκληρο λαό που θα κάνει στην καλύτερη περίπτωση πολλά χρόνια για να επανακάμψει.
  Είναι τραγικό να παραδέχεται κάποιος ότι δεν ήξερε τι ψήφιζε!!! Η άγνοια τιμωρείται κε Ρομπόπουλε και εύχομαι το παρεάκι που έπαιξε τόσο βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες του ελληνικού λαού σύντομα να τιμωρηθεί!!! Θα αποτελούν ΠΑΝΤΑ τα απόβλητα της κοινωνίας μας στην συνείδηση του απλού κόσμου.

  • Αψήφισμος avatar
   Αψήφισμος @ Έλενα Κυριακίδου 17/10/2011 22:26:20

   Σαφώς και κανένας δεν εξιλεώνεται απ' όσους ψήφισαν Μνημόνιο!
   Ούτε βέβαια ο Ρομπόπουλος!

   Υπήρξε όμως συνεπής στην δήλωσή του ότι θα παραιτηθεί και αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε.

 24. ΝΙΚΗ avatar
  ΝΙΚΗ 18/10/2011 14:32:19

  Συμφωνώ με τα 1000!! να εφευγε απο το πασόκ να μείνει όμως στη βουλή και να ψηφίσει όχι! τώρα δε θα αλλάξει κάτι. αλλά ξεχάστηκα... ο κ.Ρομπόπουλος ψηφίζει νομοσχέδια χωρίς να τα διαβάζει πρώτα. Επικίνδυνος;

 25. diomidis avatar
  diomidis 18/10/2011 15:06:33

  "Δεν ήξερα τι ψήφιζα???" dah?? να διαβάζεις δεν ξέρεις? Φίλους οικονομολόγους δεν έχεις? Τι σκ@τ@ επιχειρηματίας είσαι? Μήπως κατάλαβες οτι υπουργός δεν γίνεσαι και οτι θα πέσει ξύλο και την κάνεις δήθεν "έντιμα?" Πλλλάκα μας κάνεις??

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.