15/05/2008 12:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραδικαστική Χούντα στη Δικαιοσύνη;

Στη συνέντευξή του στις 18 Μαρτίου στα Νέα, το περιεχόμενο της οποίας προκάλεσε την οργή του κ. Σανιδά με συνέπεια την πειθαρχική του δίωξη, ο κ. Σωτήρης Μπάγιας είχε πει μεταξύ των άλλων: «Εξαιτίας των πολλών και σοβαρών αδικιών του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου σε θέματα προαγωγών, μεταθέσεων κ.λ.π. με τη λήψη αποφάσεων, απρόσμενα ευμενών ή δυσμενών , για τους υπό κρίση συναδέλφους τους, που δημιουργούν – εύλογα- αισθήματα πικρίας, απογοήτευσης και ανασφάλειας».

Αυτό τα λέει όλα. Δηλαδή οι ημέτεροι, οι βολικοί τι και αν είναι ανεπαρκείς, τι και αν βαρύνονται με παραπτώματα, προωθούνται. Αντίθετα οι μη αρεστοί, οι μη βολικοί τι και αν είναι ικανοί, επαρκείς και με άριστες εκθέσεις, παραλείπονται.

Αυτό που δεν λέει όμως ο κ. Μπάγιας, αν και προφανώς το γνωρίζει, είναι πως αυτό υλοποιείται και ποιοι είναι οι υποβολείς, που ουσιαστικά αποφασίζουν για την εξέλιξη των αρεστών και την στασιμότητα των μη αρεστών. Όλα αυτά παραπέμπουν στην ύπαρξη δικαστικής, ή πιο σωστά παραδικαστικής χούντας, που κηδεμονεύει, χειραγωγεί και εντέλλεται. Ποιος θα μας πείσει ότι δεν είναι έτσι;

http://www.kentri.gr/3/post-501.html

ΣΧΟΛΙΑ

  1. "νήπιος γέρων" avatar
    "νήπιος γέρων" 15/05/2008 20:15:53

    "Τι ώρα δείχνει το ωρολόγιό σας, κ. μάρτυς;"

  2. Ν.Δ.Σ. avatar
    Ν.Δ.Σ. 16/05/2008 04:30:22

    ειναι κακουργημα !!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.