18/10/2009 15:12
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παραίτηση Κοτζιά από το ΙΣΤΑΜΕΤην παραίτησή του από τη θέση του προέδρου του ΔΣ του ΙΣΤΑΜΕ «Ανδρέας Παπανδρέου» υπέβαλε ο κ. Ν. Κοτζιάς έπειτα από θητεία 18 μηνών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς θα ανακοινώσει επισήμως την παραίτησή του στις 22 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι στιγμής την έχει γνωστοποιήσει στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ. Σύμφωνα με την προφορική αιτιολόγηση που ο ίδιος ο κ. Κοτζιάς προέβαλε, επιθυμεί πλέον να αφοσιωθεί στο συγγραφικό και ακαδημαϊκό του έργο, θεωρώντας ότι η αποστολή του στην ηγεσία του ΙΣΤΑΜΕ έχει ολοκληρωθεί. Παρά ταύτα, είναι γνωστό ότι κατά το πρόσφατο διάστημα οι σχέσεις μεταξύ του κ. Κοτζιά και του κ. Γ. Παπανδρέου διανύουν στάδιο ψυχρότητας, έπειτα από μια περίοδο στενής συνεργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Κοτζιάς δέχθηκε πρόταση από τον κ. Παπανδρέου για ανάληψη του υφυπουργείου Εξωτερικών, την οποία όμως απέρριψε.

(ΣΣ σημειώνουμε οτι ο κ. Κοτζιάς είναι απο την εποχή του υπουργείου Εξωτερικών στενός συνεργάτης του κ. Γ. Παπανδρέου)

Δημοσιεύθηκε από Γιάννης Παπαϊωάννου

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θ.Τ. avatar
    Θ.Τ. 18/10/2009 21:13:17

    Πάντως ο κ. Κοτζιάς το έχει ξανακάνει..πολλές φορές έχει απειλήσει πως θα φύγει και όλο ..εκεί είναι...ίσως θέλει να κερδίσει κατι..αυτό για τη θέση του υπεξ ισχύει...η αρνήσή του ήταν επειδή δεν ήθελε από πάνω του να έχει κάποιον αναπληρωτή..

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.