#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/08/2013 14:32
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παράταση στο χαράτσι και νέους φόρους ζητεί η τρόικαΣε ευθεία αμφισβήτηση της ικανότητας των ελληνικών αρχών, και ειδικά του συστήματος των εφοριών, να εισπράξουν το νέο Ενιαίο Φόρο στα Ακίνητα που κανονικά πρέπει να ξεκινήσει το 2014 και να αντικαταστήσει το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ, προχωρά η τρόικα.

Μάλιστα, οι εκπρόσωποι των δανειστών προχωρούν σε δύο προτάσεις ιδιαίτερα προκλητικές, αφενός γιατί θεωρούν παντελώς αναξιόπιστες της εφορίες, κι αφετέρου διότι για ακόμη μια φορά θα πληρώσουν το μάρμαρο οι συνεπείς φορολογούμενοι. Η τρόικα πιστεύει ότι οι εφορίες είναι διαλυμένες και γι’ αυτό δε θα μπορεί να εισπραχθεί το 85% του Ενιαίου Φόρου Ακινήτων, όπως είναι ο στόχος, αλλά μόλις το 67% με 70%.

Έτσι, φέρεται να ζητούν:

Να παραταθεί το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και το 2014 (ώστε να εισπραχθούν έσοδα 2,9 δισ. ευρώ (μαζί με την επιβολή Φόρου Ακίνητης Περιουσίας για το 2014)
Να επιβληθεί ένας μεγαλύτερος φόρος ακινήτων ύψους 4,15 δισ. ευρώ, ώστε να καταφέρουν τελικά να εισπράξουν οι εφορίες τουλάχιστον το 70%, δηλαδή τα αναγκαία 2,9 δισ. ευρώ.

Κι εδώ είναι το φοβερό της υπόθεσης. Απαιτούν να επιβληθεί ένας φόρος με υψηλότατους συντελεστές σε διαμερίσματα, επαγγελματικούς χώρους, αγροτεμάχια και οικόπεδα ώστε εκείνοι που θα πάνε να πληρώσουν να καλύψουν και τους ασυνεπείς. Η τρόικα εκτιμά ότι εφόσον 3 στους 10 ιδιοκτήτες ακινήτων δε θα πληρώσουν λόγω ανικανότητας των εφόρων, οι υπόλοιποι 7 πρέπει να πληρώσουν περισσότερους φόρους για να καλυφθεί ο στόχος που έχει τεθεί. Τα συνήθη κορόιδα δηλαδή που θα τρέξουν να πληρώσουν είτε από φόβο, είτε από πατριωτικό καθήκον, είτε γιατί έτσι έχουν συνηθίσει να κάνουν, θα καλύψουν κι όλους τους άλλους. Και τίθενται τα εξής ερωτήματα:

1.      Υπάρχουν δηλαδή 2 ή 3 στους 100 ιδιοκτήτες ακινήτων που δεν πληρώνουν όπως οι άλλοι; Γιατί; Δεν έχουν λεφτά; Και αν ναι τα χρέη τους πάνε στα ληξιπρόθεσμα και ρυθμίζονται σε 50 ή 100 δόσεις; Μα τότε να το κάνουμε κι όλοι εμείς τα κορόιδα.

2.      Αν υπάρχουν ξεχαρβαλωμένες εφορίες που δεν πιάνουν ούτε το 90% των στόχων τους, τότε τι τις θέλουμε; Γιατί δεν μπαίνουν σε διαθεσιμότητα όλοι οι εφοριακοί να γλιτώσουν και κάποιοι άλλοι; Ας αναθέσουμε την είσπραξη των φόρων σε ιδιωτικές εταιρείες να τελειώνει όλη αυτή η υπόθεση με τους εφοριακούς – δημοσίους υπαλλήλους που είχαν γίνει κράτος εν κράτει επί δεκαετίες και σήμερα αποδεικνύονται ανίκανοι οι… σαμποτέρ.

3.      Τι περιμένει δηλαδή η τρόικα όταν έχει επιβάλλει του κόσμου τους φόρους; Να μπορούν να πληρώσουν τα πάντα οι Έλληνες; Διαλέγουν να πληρώσουν για το ψωμί της οικογένειάς τους, για την υγεία και την παιδεία τους, άντε και για το φόρο εισοδήματος. Πώς να πληρώνουν χαράτσια και επιβαρύνσεις για ένα σπιτάκι ή ένα κήπο που έχουν; Ο παραλογισμός έχει και όρια, η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι ακόμη και οι εφορίες να ανασυγκροτηθούν το πιο πιθανό είναι να σηκώσουν τα χέρια ψηλά γιατί οι Έλληνες δεν αντέχουν άλλους φόρους.

Για ακόμη μια φορά ο εύκολος στόχος της φορολόγησης της ακίνητης περιουσίας επιλέγεται λες και είναι η σωτηρία της Ελλάδας. Η κατάσταση, όμως, έχει φτάσει στο απροχώρητο και είναι θέμα χρόνου να κατάσχονται ακίνητα επειδή δεν έχουν οι ιδιοκτήτες τους να πληρώσουν τα χρέη τους.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Kikos avatar
  Kikos 06/08/2013 15:14:47

  “Αν έλθουν προς ψήφιση νέα μέτρα ετοιμαστείτε... να τα πάρετε εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ”, ήταν η δήλωση-βόμβα που έκανε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

  • zap-zap avatar
   zap-zap @ Kikos 06/08/2013 22:08:37

   ποιος είναι αυτός ο κυριούλης ο Οδυσσέας;

 2. Ξένος avatar
  Ξένος 06/08/2013 15:22:23

  Όταν δηλώνεις δημόσια «δεν υπάρχει Σχέδιο Β, στόχος το πλεόνασμα για το 2013» ό,τι θέλει θα ζητήσει η Τρόικα, λογαριασμό θα δώσει;

  • cresswell avatar
   cresswell @ Ξένος 06/08/2013 16:26:22

   Έξοχο το σχόλιο! Πραγματικά!

   Και να μην έχεις plan B, είναι επιβεβλημένο να λες πως έχεις πολλές εναλλακτικές στο συρτάρι σου, έστω και ως διαπραγματευτικό ατού. Το να μην τις έχεις, είναι έγκλημα. Το να μην τις έχεις και να το παραδέχεσαι, είναι για το ειδικό δικαστήριο, με επείγουσες διαδικασίες.
   Το να τις έχεις, αλλά να μην τολμάς να το παραδεχτείς επειδή θα σε μαλώσει ο Σόϊμπλε ή/και θα γινουν "νευρικές" οι αγορές, είναι δείγμα εξαχρείωσης και εθελοδουλείας.

   Τι από όλα αυτά ισχύει, μάλλον το γνωρίζουμε. Όπως γνωρίζουμε και γιατί παραμένει στη θέση του ο κ. Στουρνάρας, παρότι γνήσιο παιδί της εκσυγχρονιστικής θερμοκοιτίδας.
   Ίσως επειδή "δεν είναι πολιτικός και λεει την αλήθεια ..."

   Ο Θεός ας μας βοηθήσει ...

   • cp avatar
    cp @ cresswell 07/08/2013 06:40:23

    +10000

 3. περιμπανού avatar
  περιμπανού 06/08/2013 16:17:22

  Η συνεχής φορολογική επιβάρυνση των ακινήτων στην Ελλάδα καταντά πλέον ύποπτη, ως προς τους επιδιωκόμενους στόχους.
  Οι στόχοι δεν μπορεί να είναι φοροεισπρακτικοί μόνο, όταν η απουσία ρευστότητας είναι πλέον πανθομολογούμενη κι η κοινωνία πένεται.
  Αρα, ή έχει δρομολογηθεί δήμευση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων, ή μετακύληση του κρατικού χρέους στους ιδιώτες. Η δημιουργική λογιστική στην αποθέωση της πάλι….!
  Η ιδιωτικοποίηση του χρέους εξυπακούεται, ότι βασίζεται και στην μελλοντική κατάσχεση των όποιων ακινήτων από τους δανειστές. Εκεί το κράτος θα σηκώσει και πάλι τα χέρια ψηλά και θα πεί … εμείς, τι φταίμε … οι κακοί ξένοι σας δημεύουν τα σπίτια! Κι έτσι το πολιτικό σύστημα θα αποενοχοποιηθεί πάραυτα!!!!
  Μόνη λύση, προς αποφυγή εξευτελισμού των αρμοδίων, είναι η άρνηση της όποιας περαιτέρω επιβάρυνσης των ακινήτων κι η εφαρμογή μεθόδων ρεαλιστικής αποπληρωμής των όποιων ήδη επιβεβλημένων βαρών.
  Εισπρακτικά επωφελή μπορούν να είναι, μόνο εκείνα τα μέτρα που έχουν αναλογική σχέση με τα υπαρκτά εισοδήματα όλων των φορολογουμένων ( κι όχι μόνο όσων έχουν τον Αρη στον Οφοιούχο), ή έστω να θεσμοθετηθεί η δυνατότητα οικιοθελούς προσφοράς ακινήτου έναντι των όποιων οφειλών προς το δημόσιο.
  Οποια άλλη πλέον αντιμετώπιση των ακινήτων, κινδυνεύει να θεωρηθεί πράξη εχθρική κι ως η «τελική λύση» για την απόλυτη εξόντωση των φορολογουμένων.

 4. Μεγάλες στιγμές avatar
  Μεγάλες στιγμές 06/08/2013 16:21:51

  Ξέρει κανείς ποιο άρθρο του Ποινικού Κώδικα είναι η ιδιοκτησία και με τι ποινές τιμωρείται;

 5. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 06/08/2013 16:55:57

  Δεν παίζονται οι άνθρωποι. Θέλουν το χαμό μας. Δεν στέκει ποτέ σε χώρα με τέτοια ύφεση, ανεργία και υπερφορολόγηση να ζητούν προκαταβολικά να αυξηθεί ο φόρος 30% για να εισπράξουν σίγουρα (λέμε τώρα) τα προϋπολογισθέντα. Δηλαδή, τα 2 χρόνια που είναι στη ΔΕΗ τα πήραν όλα; Εννοείται πως όχι. Τότε γιατί αν φύγει από τη ΔΕΗ και πάει στην εφορία (που το στέλνει και τώρα η ΔΕΗ έτσι κι αλλιώς αν καθυστερήσει) πρέπει να πάμε 30% πάνω. Που θα ωφελήσει; Μήπως στο να θυμώσουν οι Έλληνες και να μην ξαναπληρώσουν τίποτα και να καταρρεύσουμε μια και καλή και να μας ξεφορτωθεί το ΔΝΤ που ψάχνεται 2 χρόνια τώρα πως θα απεγκλωβιστεί; Θυμάστε που έγινε χαμός στην τελευταία ψηφοφορία με τις λατινικές χώρες να απέχουν; βρωμάει η υπόθεση όταν αυξάνουν τις πιέσεις ενώ είμαστε πρώτη φορά μέσασ τους στόχους και ο προϋπολογισμός εκτελείται πολύ καλύτερα του στόχου.

 6. tak avatar
  tak 06/08/2013 19:17:52

  Ήρθε η ώρα οι δικαστές να σταθούν στο ύψος τους και να ακυρώσουν την τρόικα στην πράξη...
  Και η ελληνική ηγεσία αν μπορούσε, αυτό θα τους ζητούσε...
  Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα;
  Νομίζουμε πως υπάρχουν ακόμα...
  Ε, λοιπόν, ας κάμουν το χρέος τους!

 7. Γιώργος Αχαιός avatar
  Γιώργος Αχαιός 06/08/2013 20:40:43

  Αν συνεχίσουμε έτσι σε λίγο ο εμπορική αξία των ακινήτων που πέφτει κατακόρυφα και το ετήσιο χαράτσι που ανεβαινει συνέχεια, θα είναι τα ίδια!

  Θα κοστίζει το διαμέρισμα 5.000 ευρώ και κάπου τόσο θα είναι και το χαράτσι για ένα μόλις έτος!

 8. papadopoulos ilias avatar
  papadopoulos ilias 06/08/2013 20:54:06

  Δυστυχως υπηρξαν μονο ενας Τερτσετης και ενας Πολυζωηδης!! Μετα φρωντησαν και εσπασαν τα καλουπια για να μην υπαρξουν διαδοχοι.Δεν υπαρχουν δικαστες ουτε στην Αθηνα ουτε αλλου.

 9. Β.Κ.Σιάπκα avatar
  Β.Κ.Σιάπκα 06/08/2013 21:24:32

  Το χαράτσι πρέπει να γίνει μόνιμο.
  Και να μπούνε και επιπλέον φόροι.
  Και να καταργηθούν τα εφάπαξ.
  Και να καταργηθούν 13ος και 14ος.
  Δεν βγαίνουν διαφορετικές οι πληρωμές των συντάξεων.
  Ας το πάρουμε απόφαση, αφού συναινούμε 45αρηδες να βγαίνουν με σύνταξη, μόνον με τα χαράτσια μπορούμε να τις χρηματοδοτούμε.

  Ο υπουργός εργασίας έδωσε τα ποσά και τα νούμερα. Ε, είναι απλώς αυτοκτονικά.

  Ο συνταξιούχος 900 ευρώ και ο νέος άνθρωπος που θέλει να κάνει οικογένεια 400. Δεν υπάρχει πιο αλήτης λαός με τα νειάτα του από εμάς. Δεν υπάρχε.

  • Ο αριθμός των καταβαλλόμενων συντάξεων ανέρχεται σε 4.454.943.
  • Η συνολική μηνιαία δαπάνη για συντάξεις το μήνα Αύγουστο ανέρχεται σε 2.303.466.298,98 ευρώ.
  • Το μέσο μηνιαίο εισόδημα από συντάξεις ανέρχεται στα 921,19, προ φόρων και κρατήσεων.

  • George avatar
   George @ Β.Κ.Σιάπκα 07/08/2013 05:52:50

   Και δεν έχουν καν πληρωθεί ανάλογες εισφορές! Τα χαράτσια είναι αδιέξοδη πολιτική πάντως και οικονομικά αλλά και πολιτικά. Η ΝΔ παθαίνει τώρα ότι έπαθε το Πασοκ το 2011. Κανείς δεν την ακούει, όλοι βλέπουν τα χαράτσια και σε μερικούς μήνες και να ανακοινώσει ο Σαμαράς μείωση χρέους ή/και ύφεσης θα έχει την ίδια αδιάφορη υποδοχή που είχε ο ΓΑΠ με το PSI. Και τα τρία κύρια κόμματα της μεταπολίτευσης δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες και αποχωρούν από την πολιτική ζωή του τόπου. Πολιτικός δαρβινισμός στην πράξη....

 10. Πέτρος avatar
  Πέτρος 06/08/2013 21:28:14

  ’’Δώσαμε. Δώσαμε“

 11. ΣΑΚΑΤΑΚ avatar
  ΣΑΚΑΤΑΚ 06/08/2013 22:10:14

  Για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι... έτσι για να μην ξεχνιόμαστε...

 12. blue nile avatar
  blue nile 07/08/2013 00:19:56

  Οι πολύ περισσότεροι δεν πληρώνουν γιατί απλά δεν έχουν.
  Δε φταίνε οι ξεχαρβαλωμένες εφορίες...
  Πολύ φοβάμαι ότι με την απαξίωση συλλήβδην όλων των εφοριακών το μόνο που είναι καταφέρνεται είναι να προετοιμάζεται το έδαφος για τελώνες.
  Ωραία νέα .
  Από τη μία η τρόικα παγιώνει το χαράτσι από την άλλη κρυφοετοιμάζονται οι κατασχέσεις και σιγά σιγά οι Σαμαράς- Στουρνάρας θα μοιάζουν όλο και περισσότερο με τους ΓΑΠ -Παπακωνσταντίνου.
  Το αδιέξοδο είναι ορατό και στις επόμενες εκλογές που μάλλον θα γίνουν πιο γρήγορα από ότι υπολογίζαμε θα τρίβουμε τα μάτια μας.
  Υπάρχει όμως κάτι που θα μπορέσει να μας βγάλει από το αδιέξοδο.
  Ο Σαμαράς να πει και πάλι ένα ΟΧΙ.
  Από τη στιγμή που το μνημόνιο μας ρίχνει στα Τάρταρα, κάτι που γίνεται αντιληπτό από ολοένα και περισσότερους συμπολίτες, άλλη λύση δεν υπάρχει..
  Προσωπικά δεν έχω καμιά απολύτως όρεξη να δω τον Τσίπρα πρωθυπουργό και την ΧΑ σε ποσοστό πάνω του 17%...

  • Ξένος avatar
   Ξένος @ blue nile 07/08/2013 03:08:41

   Έχει ήδη θεμελιωθεί και διαμορφωθεί η αντιρητορική εκείνη που επιτρέπει σε κάθε διαμαρτυρία για την εφαρμογή όσων μας ζητούνται, να αντιτείνεται πως αν δεν συμπλεύσουμε με τον παραλογισμό οι επιπτώσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες και χειρότερες για όλους.
   Η ρητορική αυτή έχει διαποτίσει οριζόντια σχεδόν το σύνολο του εκλογικού σώματος και του δημοσιογραφικού κόσμου, που λίγη πλέον σημασία έχει αν είναι ή δεν είναι βάσιμη. Την προπαγανδίζουν νυχθημερόν ακόμη και οι πλέον μειλίχιοι και ψύχραιμοι αναλυτές ή «αναλυτές». Δεν υπάρχει όριο, δεν υπάρχει έρμα, δεν έχει δηλαδή διατυπωθεί το σημείο εκείνο πέρα από το οποίο η άρνηση, το «Όχι» και το «ως εδώ» να αποτελούν αυτονόητη, υγιή αντίδραση. Συνεπώς για ό,τι μας ζητηθεί θα βρίσκουμε συνεχώς μπροστά μας τον αντίλογο πως δεν μπορεί να γίνει αλλιώς γιατί αλλιώς μας περιμένει κάτι χειρότερο.

 13. Μικρασιάτης avatar
  Μικρασιάτης 07/08/2013 06:35:17

  ---Αν τολμησετε να παρατεινετε το ΧΑΡΑΤΣΙ της ΔΕΗ και το 2014, τοτε GAME OVER. Μην διαλυσετε τη Ν.Δ απ αυτη τη βλακεια...!!!
  Υπαρχουν τροποι να βρεθουν ισοδυναμα, και δεν εννοω περικοπτοντας τις μεσαιες συνταξεις των 900 ως 1.800 Ευρω. Ουτε βαζοντας ενα εξοντωτικο ''ΝΕΟ Ενιαιο ΦΟΡΟ'' στα Ακινητα των Ελληνων μικρομεσαιων ιδιοκτητων!

  ---Αν καποιες συνταξεις χρειαζονται περιορισμο, ειναι αυτες των χιλιαδων πρωην Βουλευτων, πρωην Υπουργων, πρωην Γ.Γ , αυτοδιοικητικων, δικαστικων, μεγαλοστελεχων των ΔΕΚΟ & των προνομιουχων Υπουργειων, και λοιπων! Μιλαμε για ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ συνταξιμες αποδοχες ανω των 2.500 το μηνα εως .... παρα πολλων χιλιαδων!

  ---Αξιοποιηστε επιτελους τη ριμαδα την ακινητη περιουσια του Κρατους. Κανενα Κρατικο Κτηριο αδειο ή χωρις πωλητηριο με λογικο τιμημα!

  --Δωστε αρκετα απ τα παρα πολλα ανενεργα στρατοπεδα στη τοπικη αυτοδιοικηση, να αξιοποιηθουν απ τους Δημους και να δουλεψει κοσμος απ τις τοπικες κοινωνιες. Ειναι απ τις ελαχιστες περιπτωσεις που δεν χρειαζεται να πανε στο ΤΑΙΠΕΔ και να ρευστοποιηθουν ως σκετα οικοπεδα.

  ---Επισπευστε τις κατασχεσεις για τους μεγαλο-οφειλετες του Δημοσιου. Πουληστε τα σε ξενους ενδιαφερομενους αμεσα. Εστω και κατω απ την αντικειμενικη αξια τους. 'Η στεγαστε Δημοσιες υπηρεσιες.

  ---Τι γινεται με τα λεφτα που βγαζουν οι Λαθρο στο εξωτερικο σε χωρες εκτος Ε.Ε ? Αφορολογητα? Ποτε θα τιμωρηθουν σκληρα οσοι αποσχολουν και ...φιλοξενουν Λαθρο? (ακομα και με κατασχεσεις ακινητων, αφου σε απειρα διαμερισματα στην Αττικη αυτο γινεται, δεν το ξερετε? )

  ---Τι γινεται με τους διαφορους αλλοδαπους/αλλοδαπες που παιρνουν συνταξεις απο την Ελλαδα? Πολλες και ως συζυγοι ηλικιωμενων που εφυγαν απ τη ζωη σχεδον αμεσα μετα το ''γαμο''. Ποτε να σταματησουμε ως Κρατος να χρηματοδοτουμε αυτη τη κοροιδια? Θα πληρωνουμε χρυσες τις Ρωσο-Ουκρανες?

  ---Τι γινεται με αυτους που επαιρναν μαιμου συνταξεις και επιδοματα μαιμου, θα γινει καμια κατασχεση στη περιουσια τους, αυτων και των συγγενεων τους που φανερα εχουν ωφεληθει?

  ---Γιατι δεν διδονται αδειες ΚΑΖΙΝΟ στους Ελληνικους Τουριστικους προορισμους? Γιατι να χανει ετσι το Κρατος εσοδα?

  --- Γιατι δεν γινονται εργα (Μαρινες, γηπεδα Γκολφ) σε διαφορους δυνατους Τουριστικους προορισμους οπως πχ στα Επτανησα, Νησια Αιγαιου, Δυτικη Κρητη και αλλου, τα οποια θα απεφεραν πολλα εσοδα?

  ---Ποτε θα τελειωνουμε με τα υπο καταληψη κτηρια που ειναι περιουσια του Ελληνικου Δημοσιου? Στεγαστε εκει αμεσα Κρατικες υπηρεσιες που ειναι στο νοικι.

  ---Γιατι δεν πιεζεται κι αλλο η Ε.Ε να χρηματοδοτησει περισσοτερα κλειστα κεντρα Κρατησης Λαθρομεταναστων? Τοσα αχρηστα στρατοπεδα εχουμε ανα την Ελλαδα. Οσα δεν θα πανε στους Δημους.

  ---Γιατι δεν προστατευεται η Ναυαρχιδα της οικομομιας μας, ο Τουρισμος μας? Με 18 εκατομμυρια ξενους επισκεπτες φετος! Ειναι τοσο δυσκολο να γινονται συνεχεις προσαγωγες Λαθρομεταναστων και Ρομά, που ενοχλουν, κλεβουν, πουλουν παρανομα προιοντα, επαιτουν κτλ?

  --Οι τοκοι απ τις καταθεσεις θα φορολογουνται με flat ποσοστο, ή αναλογα με το συνολικο ποσο που εισπρατει ο δικαιουχους?

  ---Θα δωθουν φορολογικα κινητρα στους Ελληνες Εφοπλιστες να απασχολουν Ελληνικα πληρωματα, ωστε να ερχεται συναλλαγμα στην Ελλαδα, κι οχι να πηγαινει στις Φιλλιπινες?

  ---Μηπως αν συμβουν πολλα απ τα παραπανω, τοτε η ΤΡΟΙΚΑ θα χαλαρωνε τις απαιτησεις της, και θα δεχοταν καποια μειωση της φορολογιας του Μεσου Ελληνικου νοικοκυριου, της Μεσαιας Ακινητης Περιουσιας, του Μεσου Ελληνα Συνταξιουχου?

  ---Αντι για ολα αυτα το Ελληνικο Κρατος κανει το κοροιδο και κανει διαφορες ψευτο-μαγκιες > πχ εμαθα οτι κοβει τις ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ φορο-απαλλαγες που ειχαν ηλικιωμενοι συνταξιουχοι ανω των 80 Ετων με μεσαιες συνταξιμες αποδοχες, οι οποιοι ειχαν επιβεβαιωμενη απο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ Ιατρικες Επιτροπες αναπηρια απο 67% και πανω. Και αλλα παρομοια....

  ***Ρε αντε ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ και ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΤΕ αμεσα ακομα πιο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ και προς ωφελος της Ελληνικης Μεσαιας-Μικρομεσαιας Ταξης!

 14. Προφήτης Μαλαχίας avatar
  Προφήτης Μαλαχίας 07/08/2013 09:47:14

  Εγώ, δε φοβάμαι τίποτα. Είμαι σίγουρος ότι για μιά ακόμα φορά ο ογκόλιθος της πολιτικής Αντώνης Σαμαράς θα ορθώσει το ανάστημά του στους τροϊκανούς και θα συνεχίσει, με τό "άλλο μείγμα πολιτικής" του, να κάνει πράξη το όραμά του για "ανάπτυξη, ανάπτυξη, άνάπτυξη". Και όλα αυτά, έχοντας απέναντι τους αγνώμονες που, όχι απλώς αμφισβητούν αλλά, πολεμούν το success story της κυβέρνησης! Τυφλή εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά, ωρέ!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.