24/10/2008 13:20
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παράταση για το Κτηματολόγιο

Παράταση έως τις 21 Νοεμβρίου δόθηκε για την υποβολή των δηλώσεων ακίνητης περιουσίας για το Εθνικό Κτηματολόγιο. «Η ημερομηνία είναι καταληκτική και δεν πρόκειται να δοθεί άλλη παράταση», δήλωσε ο Γ. Σουφλιάς.

Από όσα δήλωσερ πάντως ο κ. Σουφλιάς, μέχρι σήμερα έχει δηλωθεί το 90% των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, δηλαδή 3,8 εκατ. επί συνόλου 4,1 εκατ., σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Εκτός από το 10% των πολιτών, απομένουν και τα δικαιώματα των Νομικών Προσώπων ( δήμοι, μεγάλοι οργανισμοί, τράπεζες κ.α.). Ο υπουργός πρόσθεσε πως «είναι αδιανόητο, την ώρα που ο πολίτης επιδεικνύει υπευθυνότητα και συνέπεια Οργανισμοί, Τράπεζες, Δήμοι και μεγάλες εταιρείες με ολόκληρους μηχανισμούς και πλήθος υπαλλήλων να είναι ασυνεπείς».

Κατά τα άλλα το «σύνδρομο της τελευταίας στιγμής» έκανε και σήμερα ουρές έξω από το κεντρικό γραφείο Κτηματογράφησης στο Σύνταγμα και το υποθηκοφυλακείο, από τις 3 τα ξημερώματα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. γάιδαρος avatar
  γάιδαρος 24/10/2008 15:45:06

  Αγόρασα το ακίνητο, τα χαρτιά είναι τζάμι, το ακίνητο δεν έχει καμμία παρανομία, δεν το διεκδικεί κανένας, περάσαν και 16 χρόνια, και τα έχω στάξει κανονικά σε δικηγόρους, στην συμβολαιογράφο, και στο Υποθηκοφυλακείο.
  Γιατί δεν πάει ο Υποθηκοφύλαξ με τα χαρτιά μου, που τον πλήρωσα να τα φυλάει, από μόνος του στο Κτηματολόγιο να κάνει την δουλειά;
  Αυτός τα σκάτωσε και όχι εγώ.
  Και για τον κόπο του να του στείλω και 5 Ευρώ.
  Γιατί το πρόβλημα τους έγινε δικό μου;

  Φυσικά για να κονομήσουν.

  Σε λίγο θα κάνουν και Ανθρωπολόγιο, θα πηγαίνουμε θα λέμε το όνομα μας θα τους δείχνουμε την ταυτότητα (προαιρετικά), θα πληρώνουμε 100 € και θα μας δίνουν ένα χαρτί ότι ζούμε. Και μετά θα βγάλουμε και νόμο να πηγαίνουμε στο Ανθρωπολόγιο κάθε χρόνο. Σαν το ΚΤΕΟ.

 2. δημοσθενης avatar
  δημοσθενης 24/10/2008 18:23:07

  και μην ξεχναμε τον Κωστακη Λαλ...αυτος ακομα ομιλει

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.