#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
10/01/2013 14:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παπατζιλίκια με τη Λίστα Λαγκάρντ

Κύριε Παπακωνσταντίνου, θα φέρετε επιτέλους την πρωτότυπη Λίστα Λαγκάρντ;Σε παπατζιλίκι, και μάλιστα του χειρίστου είδους, εξελίσσεται η υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ. Τώρα, διαρρέονται πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η Λίστα που είχε στα χέρια της η κυβέρνηση έως ότου στείλουν για δεύτερη φορά οι Γάλλοι την κανονική Λίστα, «κατασκευάστηκε» το πρώτο δεκαήμερο Ιουλίου του 2011. Τότε, ως γνωστόν, ο κ.Παπακωνσταντίνου είχε ήδη αποχωρήσει από το υπουργείο Οικονομικών (Ιούνιος 2011), οπότε και είχε παραδώσει τη Λίστα στον τότε επικεφαλής του ΣΔΟΕ, κ.Διώτη. Ουσιαστικά λοιπόν, τι λέγεται τώρα; Ότι η Λίστα που παρέδωσε ο κ.Διώτης στον τότε υπουργό Οικονομικών, κ.Βενιζέλο, είναι αντίγραφο της Λίστας που παρέδωσε στον πρώτο ο κ.Παπακωνσταντίνου, και άρα αφήνονται υπόνοιες ότι μπορεί να ήταν «πειραγμένη».

Πρόκειται για αστειότητες. Ούτε λίγο ούτε πολύ, αφήνουν να εννοηθεί ότι η Λίστα «πειράχτηκε» (δηλαδή αφαιρέθηκαν τα ονόματα των συγγενών του κ.Παπακωνσταντίνου) με εντολή του κ.Διώτη. Ας υποθέσουμε ότι έγινε έτσι. Θα απαντήσει όμως, εν τέλει κανείς, που είναι το πρωτότυπο της Λίστας που έστειλε η κ.Λαγκάρντ στην Ελλάδα τον Οκτώβριο του 2010; Να σημειωθεί ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου έχει δηλώσει πως αγνοεί που βρίσκεται το πρώτο CD.

Από τη στιγμή όμως που η αρχική Λίστα έχει κάνει φτερά, τα υπόλοιπα είναι «παπατζιλίκι», προκειμένου να θολώσουν τα νερά οι ενδιαφερόμενοι. Δηλαδή, θέλουν να μας πείσουν ότι ο Διώτης είχε πάρει από τον Παπακωνσταντίνου την πραγματική Λίστα με όλα τα ονόματα και ότι με προσωπική του πρωτοβουλία έβγαλε από εκεί τα ονόματα των συγγενών του κ.Παπακωνσταντίνου; Είναι τουλάχιστον αστείος αυτός ο ισχυρισμός. Μπορεί βέβαια, να έκανε αυτό το μικρό «ρουσφέτι» στον κ.Παπακωνσταντίνου. Ωστόσο, το πιθανότερο είναι να μην «μαϊμούδεψε» αυτός τη Λίστα, αλλά να την είχε πάρει «πειραγμένη» από τον κ.Παπακωνσταντίνου.

Ο κ.Διώτης, όπως άλλωστε και ο προκάτοχός του, κ.Καπελέρης, έχει τεράστιες ευθύνες για το πως χειρίστηκε τη Λίστα Λαγκάρντ. Ο ίδιος βέβαια, υποστηρίζει ότι έκανε γνωστό το ζήτημα στον κ.Βενιζέλο, και περίμενε να του δοθεί πολιτική εντολή, η οποία ουδέποτε του εδόθη από τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, ο ίδιος ο πρώην «εισαγγελέας της 17 Νοέμβρη», ως κρατικός αξιωματούχος στον άκρως νευραλγικό μηχανισμό του ΣΔΟΕ, δεν νομίζει ότι είχε ευθύνη απέναντι στον όρκο που είχε δώσει να υπερασπίζεται τα συμφέροντα του κράτους και του ελληνικού λαού; Ουδέν έκανε γι’ αυτό. Και, εν πάση περιπτώσει, ακόμα και για να καλύψει τα πλευρά του, από τη στιγμή που έβλεπε ότι ο κ.Βενιζέλος «έθαβε» το θέμα, ας έστελνε την υπόθεση στον εισαγγελέα. Ωστόσο, ο κ.Διώτης, γνήσιον τέκνον του «συστήματος ΠΑΣΟΚ», προτίμησε να κλειδώσει τη Λίστα στο συρτάρι του. Και όχι μόνον αυτό. Ακόμα και όταν, προ μηνών, αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο με τη Λίστα, συστηματικά προσπαθούσε να υποβαθμίσει το θέμα και να πείσει ότι ήταν παράνομο προϊόν συναλλαγής μυστικών υπηρεσιών. Τα μυστικά κονδύλια της ΕΥΠ και η “λίστα Λαγκάρντ και Ο κ. Διώτης και οι μυστικές υπηρεσίες .

Τώρα όμως, ο κ.Διώτης πρέπει να λογοδοτήσει. Κάτι τέτοιο πάντως, δεν υποβαθμίζει καθόλου τις ευθύνες Βενιζέλου, ο οποίος τώρα προσπαθεί να ρίξει όλες τις ευθύνες στον Διώτη και τον «πυροβολεί» συνεχώς, λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι αυτός διέρρευσε τη Λίστα στον Βαξεβάνη. Προφανώς, ο Διώτης ήταν πιο κοντά στον Παπακωνσταντίνου. Πασιφανώς άδειασε τον Βενιζέλο, αφού ο δεύτερος, προκειμένου να σωθεί, είναι έτοιμος να ρίξει στα σκυλιά τους πάντες, παρά να αναλάβει τις ευθύνες του.

Όπως και να’ χει, από τη στιγμή που ο κ.Παπακωνσταντίνου δεν παρουσιάζει τη Λίστα (τα αρχεία κίνησης τραπεζικών λογαριασμών των άνω των 2000 Ελλήνων μεγαλοκαταθετών στην HSBC Ελβετίας) που είχε παραλάβει από την Λαγκάρντ, είναι προφανές ότι θα εμφανιστούν πολλοί Κλουζώ. Ο κ.Παπακωνσταντίνου έχει την πρώτιστη ευθύνη, και σώφρον για τον ίδιο θα ήταν να ψάξει καλύτερα μήπως και βρεί το πρωτότυπο της Λίστας. Ο ίδιος βέβαια, είπε ότι έδωσε τα πρωτότυπα αρχεία σε συνεργάτες του για να βγάλουν αντίγραφα. Αν δεν βρεί το πρωτότυπο ο κ.Παπακωνσταντίνου, ας ανοίξουν το στόμα τους οι συνεργάτες του για να πουν τι εντολές τους έδωσε. Να σημειωθεί ότι οι ευθύνες που έχουν, εάν δεν αποκαλύψουν την αλήθεια, είναι ποινικές και βαρύτατες.

Ας ανοίξει το στόμα του και ο κ.Καπελέρης, καθώς και άλλα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών για να μιλήσουν για το πώς χειρίστηκε η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών τη Λίστα. Να σημειωθεί ότι, όταν αποχώρησε από το ΣΔΟΕ, ο κ.Καπελέρης, ανέλαβε ως παράγων στο υπουργείο Οικονομικών. Επίσης, στις 25 Ιανουαρίου 2011 έγινε σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, με τη συμμετοχή του ΓΓ του Υπ. Οικονομικών κ.Πλασκοβίτη, του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΟΕ κ. Καπελέρη, του παρέδρου του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και της διευθύντριας του γραφείου του κ.Παπακωνσταντίνου. Ας μιλήσουν λοιπόν, όλοι αυτοί.

Προς τι το «παπατζιλίκι» με τις ημερομηνίες των αντιγράφων της Λίστας, αφού κάποιος ή κάποιοι έχουν «υπεξαιρέσει» την αρχική Λίστα Λαγκάρντ; Προς τι αυτή η «ομερτά»; Αργά ή γρήγορα, μέσα στη Βουλή, στην ειδική Επιτροπή που θα εξεταστεί το θέμα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα τα κάνει όλα «μπάχαλο» ενώ πάνω στο σκάνδαλο θα προσπαθήσουν να κεφαλαιοποιήσουν η Χρ.Αυγή και οι Αν.Ελληνες.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ανώνυμος avatar
  Ανώνυμος 10/01/2013 10:03:34

  Μη πειράζετε το Πλασκοβίτη τώρα που βολεύτηκε στην ΤτΕ, σε θέση υψηλόμισθου συμβούλου στη νομισματική πολιτική
  (..τον έχουμε καβάτζα, μπας και πάμε στη δραχμή)

  • BLACKQUEEN avatar
   BLACKQUEEN @ Ανώνυμος 10/01/2013 12:00:35

   Οι άξιοι, ποτέ δε χάνονται τελικά. Πάντα υπάρχει μία καλοπληρωμένη θέση ευθύνης γι αυτούς !!!! :-)

   • Μεγάλες στιγμές avatar
    Μεγάλες στιγμές @ BLACKQUEEN 10/01/2013 23:50:31

    Ευθύνη όμως που ποτέ δεν αποδίδεται και ποτέ δεν χρεώνεται.
    Best job of the world../

 2. NTUA avatar
  NTUA 10/01/2013 10:58:42

  Από την αρχή υποστήριξα εδώ μέσα ότι τη "δουλειά" την έχει κάνει ο Βενιζέλος και κάποιοι μου είπαν ότι το παρατραβάω... Τώρα βλέπω ότι η υπόθεση όλο και πλησιάζει τον Μπένυ! Τί έκανε; Γύρισε την ημερομηνία του κομπιούτερ του έναν - δύο μήνες (όσο χρειαζόταν...) πίσω και έκανε την λαμογιά! Όχι τόσο πίσω όσο να ενοχοποιήσει ακόμα πιο πολύ τον Παπαπακωνσταντίνου (γιατί, σου λέει, τούτος μπορεί να έχει στα χέρια του τα αρχικά στοιχεία, σιντί και "πρωτότυπο" στικάκι), αλλά να εμπλέξει τον Διώτη, που τον "έδειξε" μάλιστα από την αρχή. Σημειωτέον ότι ο Διώτης δεν έχει καμμιά σχέση με Πληροφορική (ούτε κομπιούτερ δεν είχε στο γραφείο του...).

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ NTUA 10/01/2013 11:44:00

   Πολλοι απο δαύτους δεν έχουν καμμιά σχέση με Πληροφορική.
   Το κακο γι αυτούς είναι ότι νομίζουν πως δεν έχουν σχέση και οι άλλοι.
   Κι εμείς που τους παρακολουθούμε.
   Τους επιτηρούμε...

   • Χρήστος avatar
    Χρήστος @ Ο Θείος 10/01/2013 16:26:08

    Ούτε ο Βαξεβάνης έχει σχέση με Πληροφορική. Η ορολογία που χρησιμοποιεί είναι σαν να μιλάει ψαράς για ιατρική.

  • Μεγάλες στιγμές avatar
   Μεγάλες στιγμές @ NTUA 10/01/2013 23:52:18

   Ο Διώτης χειρίστηκε απίστευτες υποθέσεις και δεν υπήρξε ούτε ''συννεφάκι''.Σιγα τώρα μην ασχολήθηκε με τις εξαδέλφες του Παπ

 3. ΦΑΝΤΑΣΜΑ avatar
  ΦΑΝΤΑΣΜΑ 10/01/2013 11:18:33

  Παπακωνσταντινου-Βενιζελος-Διωτης-Καπελερης -συμβουλοι - κ.α , ειναι το σύστημα ΠΑΣΟΚ ? ΝΑΙ η οχι ?
  Η Νεα Δημοκρατια , και η Δημαρ , Ως προς την εξευτελιστική παρακρατική διαχείριση τις λίστας , τι ευθύνες έχουν ? Καμιά !!
  ΓΙΑΤΙ θέλουν ΝΑ της ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ? για λίγες προσωπικές σταγόνες ευτυχίας ως εξουσιαστές ?

  Η κεντροδεξιά ΧΑΝΕΙ μια μεγάλη ευκαιρία .....
  ΤΑ μνημόνια και οι νομοι δεν ρυθμίζουν μια κοινωνία .... ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ , ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ θα γινει ΚΑΛΥΤΕΡΗ , αγνοούν όμως οτι η κρίση ειναι πρώτα αξιών , ιδεών , ηθικής , και το οικονομικό είναι η φυσική της συνέπεια .

 4. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 10/01/2013 11:28:01

  Ὅλοι ἄμα ἀνοίξουν τό στόμα τους θά ἔχουν νά ποῦν κάτι,ἀλλά κανείς δέν τ' ἀνοίγει.Στό τέλος θά βγάλουν ὅτι τό στικάκι τό πείραξε ὁ Βαξεβάνης...

 5. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 10/01/2013 11:41:51

  Πολυμελής θίασος Καραγκιόζηδων.
  Όσων τα ονόματα σβήστηκαν και ήταν φοροφυγάδες, δεν χρειάζονται καμμιά άλλη τιμωρία, παρά μόνον απαλλοτρίωση. Προς Θεού, όχι φυλακή, όχι "στέγη τροφή και προστασία".
  Αλλά όσοι πείραξαν τη λίστα και έφτιαξαν στικάκια μαιμουδένια - χωρίς να έχουν φοροδιαφύγει οι ιδιοι - αυτοί χρειάζονται "στέγη τροφή και προστασία".
  Προτείνω ν' αναλάβουν τη φιλοξενία οι δανειστές: Είναι και δικό τους πρόβλημα η φοροδιαφυγή μας - άς σκεφτουν το διακρατικό χρέος...
  "Λευκά Κελλιά", Stammheim, θυμάστε, απο την εποχή Μπάαντερ Μάινχοφ.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ Ο Θείος 11/01/2013 12:53:46

   Ωραίος!

 6. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 10/01/2013 12:08:18

  Ο Βαξεβάνης τι λέει ;
  Το είχε πριν στείλει η Λαγκάρντ στον Παπακωνσταντίνου;
  Απευθείας απο Φαλσιανί;
  Ή είχε άνθρωπο σε υπουργείο οικονομικών εκτός Ελλάδος;
  Αλλά είδα το αρχείο του - απ' ότι βλέπω μάλλον δεν είχε μέσα τις κυρίες Παπακωνσταντίνου...
  Δεν βγαίνει άκρη.

 7. Σκύλος avatar
  Σκύλος 10/01/2013 12:08:27

  Μία "τεχνική" και ως εκ τούτου ασήμαντη απορία :

  Αν δεν κάνω λάθος, η λίστα ήρθε στην Ελλάδα μέσω ΕΥΠ.
  Αλλά, η ΕΥΠ, αναφέρεται υποχρεωτικά ΚΑΙ στον Πρωθυπουργό.
  Άρα, ο ΓΑΠ, γνώριζε.
  Γιατί παραμένει, κοινή συναινέσει των κυβερνώντων και των αναμενόντων να κυβερνήσουν, έξω απο το κάδρο;
  Ε;

  • Γεώργιος Τ. avatar
   Γεώργιος Τ. @ Σκύλος 10/01/2013 18:48:58

   Επειδή πρέπει να είναι ισχυρές οι αποδείξεις για να τον εμπλέξουν για συγκεκριμένα αδικήματα ικανά να τον τελειώσουν οριστικά. Αλλιώς βγαίνει συκοφαντημένος ήρωας και γλιτώνει μιας που δε θα μπορούν ποτέ πια να τον αγγίξουν. Θες να του δωθεί τέτοιο άλλοθι;

 8. Ραβινος avatar
  Ραβινος 10/01/2013 13:12:25

  Μιας και ο Αλεξης ανοιξε λογαριασμους με την Goldman Sachs για ομιλιες στο Αμερικα δεν κανει και καμια κολεγια με την CIA η το FBI να ψαξουν το στικακι και να μας πουν τιν εγινε ?Ποιος ξερει μπορει να βρεθει κατι που κανεις δεν το περιμενει.Εδω η Κωνσταντοπουλου λενε πηρε λαθρα εγγραφα απο το Προεδρειο της Βουλης ποιος ξερει τι μπορει να βρεθει πισω απο ενα αλλοιωμενο στικακι !

 9. livas avatar
  livas 10/01/2013 13:54:21

  Από τις λίγες φορές που συμφωνώ στο μέγιστο βαθμό.

 10. Kostas G avatar
  Kostas G 10/01/2013 14:18:04

  Αναρωτιέμαι, συνειδητά ή λόγω επικαιρότητας συμμετέχετε στον αποπροσανατολισμό μας. Ψάχνοντας όλοι, με πρώτα τα διατεταγμένα κανάλια, ποίος αντέγραψε το περίφημο στικάκι, αγνοείτε το ουσιώδες που είναι το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων λιστών. Οταν ο κόσμος παγώνει και ο αριθμολάγνος Στουρνάρας δεν συζητά την μείωση της τιμής του πετρελαίου, που αποδείχθηκε άστοχη ενέργεια, όταν το 2013 αποδεικνύεται σκληρότερο των προηγουμένων, ασχολείσθε με άλλα. Γιατί??? Πιστεύω οτι το Αntinews πρωτοπορεί στην διακίνηση απόψεων και ιδεών, όχι ιδεολογιών ( αυτές πλέον δεν υπάρχουν) , με σκοπό την παρακίνηση των κυβερνώντων που δεν ξέρουν τί θα πεί κοινωνία, πιάτσα και καθημερινά προβλήματα, μήπως και πάρουν κάποια σωστή απόφαση. Γι'αυτό άλλωστε το διαβάζω και συμμετέχω. Και στην προκειμένη περίπτωση πρέπει με το δικό του τρόπο να πιέσει να υπάρξει κοινωνική δικαιοσύνη προς όφελος των πολλών και όχι των ολίγων. Πρέπει επιτέλους να υπάρξουν θύματα και στην άλλη πλευρά και όχι μόνο στον λαό.

  9

  • Ο Θείος avatar
   Ο Θείος @ Kostas G 10/01/2013 15:57:59

   Αγαπητέ Κώστα, χωρίς ανάκτηση μέρους της συσσωρευμένης φοροδιαφυγής (απαλλοτρίωση των απαλλοτριωτών), δεν θα υπάρξει ΠΟΤΕ στοιχειώδης κοινωνική δικαιοσύνη ("καπιταλιστικού τύπου", για να μη γίνει παρεξήγηση - μας το φωνάζουν απο παντού).
   Είναι πολλά τα λεφτά Κώστα!
   Τα προβλήματα των πολλών είναι η χλιδή των ολίγων.
   Το Δημόσιο χρέος είναι ο Ιδιωτικός πλούτος των ολίγων.

 11. Ο Θείος avatar
  Ο Θείος 10/01/2013 16:33:14

  Η Ελλάδα αυτή μοιάζει με απέραντη μπαρμπουτιέρα:
  "Πράσινος Μύλος" με μπλέ ρίγες και κόκκινες ανταύγειες.

  "Μες στον πράσινο το μύλο
  μου τα παίρναν ταχτικά
  μα τους τα `χω πάρει πίσω
  από μια καλή ζαριά
  ......
  Έχω μια μεγάλη ρέντα
  κι όλ’ οι μάγκες απορούν
  και στη τσόχα καραγκιόζη
  ψάχνουν άδικα να βρουν"

  Άχ Μαριώ ρεμπέτισσα... Πάντα μας τα παίρνουν, η ρέντα δεν έρχεται ποτέ, μας έχουν πιάσει όλους καραγκιόζηδες. Πειραγμένα ζάρια. Και φοβάμαι ότι ο μπαρμπουτιέρης τα έχει κάνει πλακάκια με τους κουραδόμαγκες και ψευτόμαγκες.
  Τα ζάρια αυτά θέλουν σπάσιμο, η τσόχα σκίσιμο.
  Μαριώ, γολγοθάς ο ανήφορος από τις Συκιές... Μόνη μου παρηγοριά, περηφάνεια και μαγκιά που μου έμεινε, είναι ότι δεν πήγα κάν να ψηφίσω τον Ιούνιο...

 12. Kostas G avatar
  Kostas G 10/01/2013 17:38:09

  Αγαπητέ Θείε
  Στη γκίνια μας και αυτό. Τι ζητάμε? Το απλό, το αυτονόητο. Το ίσο ή το κάπως ίσο. Μα δεν βρίσκεται κανείς να το κάνει? Ολοι άβουλοι, ανόητοι όχι, ιδιοτελείς ναι (και η διατήρηση της υπουργικής ή βουλευτικής θέσης ιδιοτέλεια είναι). Και όλο ψευτοδιλήμματα για το ενα ή το άλλο. Και ο Ενας, ο υπερβατικός, ούτε για την υστεροφημία του δεν ενδιαφέρεται? Και όμως δίνω χρόνο και ελπίζω. Και να με θυμηθείς, άν αποτύχει, το απεύχομαι, ο τελευταίος την πληρώνει. Νομίζει οτι αυτοί που τώρα καλύπτει θα τον θυμηθούν. Στην πυρά θα τον ρίξουν.

 13. np_complete_problems avatar
  np_complete_problems 10/01/2013 18:16:02

  Το protothema.gr αντιγράφει αυτούσια τα post του antinews.gr !!!
  Μόλις "είδα" ότι το παραπάνω site έκανε copy-paste μια χθεσινή μου δημοσίευση στο antinews ...
  http://www.protothema.gr/politics/article/?aid=249019
  Μάλιστα ξεκινάει το "αντιγραμμένο post" με τις παραπάνω "βαρύγδουπες παρατηρήσεις":
  -----------------
  Οπως αναφέρουν οι ειδικοί που καλούνται να καταθέσουν τις απόψεις τους προκειμένου να υπάρξει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ποιος αντέγραψε ποιον και πότε, ο μόνος τρόπος για να γίνει πραγματικός έλεγχος σε ένα usb, είναι να μελετηθούν τα log files του υπολογιστή στον οποίο έγιναν οι τυχόν αλλαγές
  -----------------
  Το πολιτικό μας σύστημα, κάποτε μπορεί να "διορθωθεί" - ελπίζω.
  Ο Τύπος και αυτοί που το παίζουν "δημοσιογράφοι" πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

 14. Komis Montechristo avatar
  Komis Montechristo 10/01/2013 18:33:23

  Καταστρέφεται το σύμπαν,διαλύεται η χώρα,οι ζωές των Ελλήνων εισήλθαν στην οικονομική πυρά,φοβάμαι πως έρχονται τα χειρότερα (μακάρι να διαψευστώ) και ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ με τη νοημοσύνη μας!!!Ο πρώτος το έχασε,ο δεύτερος έκρυψε,ο τρίτος δεν ήξερε,ο τέταρτος σφύριζε αδιάφορα,ο πέμπτος δεν είδε.....ΑΙΣΧΟΣ!!!ΟΠΩΣ το γράφει ο τίτλος:ΠΑΠΑΤΖΙΛΙΚΙΑ!!!!

 15. Re, ti ginetai! avatar
  Re, ti ginetai! 10/01/2013 19:20:25

  Πώς είμαστε σίγουροι ότι, το πρώτο και το δεύτερο CD που έστειλαν οι Γάλλοι είναι ΠΑΝ- ΟΜΟΙΟ-ΤΥΠΑ;;;;

  ΥΓ. Χωρίς το πρώτο- αυθεντικό CD τί_πο_τα ΔΕΝ μπορεί να αποδειχτεί.

  Οι ημερομηνίες που εμφανίζονται, σήμερα, δεν λένε απολύτως τίποτα, αφού αλλάζουν κατά το δοκούν του αντιγραφέα (μπορώ να σας κάνω στικάκι και cd με ημερομηνία τού... 1800 ή του 2991) .

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ η πρεμούρα να κατατεθεί πρόταση για προκαταρκτική από την τρικομματική, λόγω του ότι με το πόρισμα των ΑΣΧΕΤΩΝ στην Πληροφορική οικονομικών εισαγγελέων έπεφτε το βάρος- ενοχή στον Παπακ. και καθάριζε τη μπουγάδα για τον Μπένυ.

  Αλλά επιμένω: ΠΏΣ είμαστε σίγουροι ότι το α΄και το β΄ CD των Γάλλων είναι ΙΔΙΑ;;; Μην ξεχνάμε ότι, οι Γάλλοι "έστησαν" τον ίδιο τον πρόερδο του ΔΝΤ (διαφορετική θα ήταν η εξέλιξη του ελληνικού προγράμματος λιτότητας και της ευρωπαϊκής Κρίσης με πρόεδρο τον Καν) και μελλοντικό πρόεδρό τους, Στρος Καν.

  Το αποτέλεσμα της επεξαργασίας του στικακίου Βαξεβάνη, δε, (εγγραφή Αύγουστος 2010), δείχνει προς την πλευρά των Γάλλων.

 16. Άργουεν avatar
  Άργουεν 10/01/2013 22:57:30

  Δεν καταλαβαίνω την πρεμούρα ορισμένων. Το θέμα πάει στη Δικαιοσύνη και τον τελευταίο λόγο έχει ο Πρωθυπουργός.Τα ..υπαρξιακά ή τα φοβικά τους ορισμένοι ,να τα αφήσουν στην ντουλάπα ,δεν θέλουμε να φάμε πρόστιμο και από Φιλοζωική για φόλλα σε κομματόζωα .Καμμία κεντροδεξιά δεν κινδυνεύει, μια αυτοδύναμη δεξιά στην εξουσία με 40% αντιπολίτευση στα κάγκελα, δεν θα είχε κανένα μέλλον,αφήστε τις κινδυνολογίες και τις προφητικές μπούρδες, θέλουμε ηρεμία και σταθερότητα.

 17. Νεοδημοκράτης συνδρομητής avatar
  Νεοδημοκράτης συνδρομητής 11/01/2013 00:14:40

  Το ηθικό και το νόμιμο του Βουλγαράκη έγιναν ανήθικο και παράνομο.
  αυτό δεν αποτελεί σκάνδαλο;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.