11/04/2010 17:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παντοκρατορία Σαμαρά στην ΚΕ της ΝΔ

Με την ομόφωνη  έγκριση πρότασης του Αντώνη Σαμαρά για τις καταστατικές αλλαγές, τις αλλαγές στην περιφερειακή οργάνωση και την αλλαγή στον τρόπο εκλογής του προέδρου της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο οι εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Παρά τις «δημοσιογραφικές» προβλέψεις και το κλίμα που επιχείρησαν να διαμορφώσουν διάφοροι την περασμένη εβδομάδα, η συνεδρίαση χαρακτηρίζεται από την απόλυτη κυριαρχία του Αντώνη Σαμαρά. «Ούτε επί εποχής Καραμανλή δεν συμμετείχαν σε εργασίες της ΚΕ 60 βουλευτές» σχολιάζουν κομματικές πηγές.

Μεταξύ των άλλων παραβρέθηκαν ο Κώστας Καραμανλής και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο  Άρης Σπηλιωτόπουλος  έστειλε επιστολή που εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δεν παραβρέθηκε και δηλώνει ότι συμφωνεί με τις προτάσεις Σαμαρά.

Εξάλλου ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ήταν τις τελευταίες ημέρες στα …κάγκελα υπέρ Σαμαρά.

Μοναδικός «εκπρόσωπος» των απόψεων της κ. Μπακογιάννη (η οποία δεν πήγε στην ΚΕ) εμφανίστηκε ο κ. Θ. Σκυλακάκης, αλλά κι αυτός δεν ανέφερε στην ομιλία του όλα τα σημεία των θέσεών του που μοίρασε προηγουμένως γραπτώς  «Η καθιέρωση θητείας του προέδρου και η δημοκρατική εκλογή των οργάνων είναι βασικές προϋποθέσεις και ότι το πρόβλημα της ΝΔ ήταν ανέκαθεν ο αρχηγισμός» ανέφερε μεταξύ άλλων ο ευρωβουλευτής.

Διαβάστε τις οργανωτικές αλλαγές εδώ: http://www.antinews.gr/?p=40201

ΣΧΟΛΙΑ

 1. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 11/04/2010 17:45:56

  Σταθερότητα, ομόνοια και ξεκάθαρες θέσεις (χωρίς ναι μεν αλλά) το τρίπτυχο της επιτυχίας και η μόνη διέξοδος για τη χώρα αλλά και τη Ν.Δ.
  Μετά τα καραγκιοζιλίκια του Γιωργάκη, του νεκροθάφτη της Ελληνικής οικονομίας και μαριονέτας της Goldman Sachs, ο Αντώνης Σαμαράς είναι η μόνη ρεαλιστική λύση για να ξαναγίνουμε ένα αξιοπρεπές και ευηπόληπτο μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας και να ξαναχαμογελάσει κάποτε ο Έλληνας.
  Ο καιρός γαρ εγγύς . . .

 2. Ιωάννης ο Μεσσήνιος avatar
  Ιωάννης ο Μεσσήνιος 11/04/2010 18:07:05

  Η κ Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου έπαιξε κι ΈΧΑΣΕ στην επιλογή των Ν.Δημο κρατών, δεν αντιλαμβάνεται λοιπόν οτι δεν υπάρχει "διεθνής συνομωσία" εις βάρος της, αλλά οφείλει να σεβαστεί και να συνταχθει με τη θέλησή μας σαν απλός στρατιώτης όπως ισχυρίζετο οτι θα κάνει.Αλλωστε όταν ο Σαμαράς ηταν ήδη υπουργός (τού πατέρα της μάλιστα) αυτή ήταν περίπου γραμματέας....Εχει μήπως την αισθηση οτι ο λαός ενδιαφέρεται για τις επιλογές και το μέλλον της και τίποτε άλλο; ΑΦΙΠΠΕΥΣΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΕΙΤΕ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΗ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΕΛΜΑ ΣΑΣ....

 3. anonymous avatar
  anonymous 11/04/2010 18:09:25

  Τεταμένο κλίμα στην ΚΕ της ΝΔ γραφει το ΣΚΥ αλλα δεν το εξηγεί; Καλά δεν ντρεπονται;

  • BlueSky avatar
   BlueSky @ anonymous 11/04/2010 23:15:14

   Ανώνυμε, σ' ενημερώνω ότι ο ΣΚΑΙ έχει ανέβει στο άρμα του ΓΑΠ ΔΝΤ.

  • diasapollon avatar
   diasapollon @ anonymous 12/04/2010 09:02:00

   Ξέχασεις τις σχέσεις Αλαφούζου με την Αγία Οικογένεια;

 4. Kώστας avatar
  Kώστας 11/04/2010 18:23:45

  Καλό παιδί ο κ.Σκυλακάκης...Πολύ καλό παιδί. Με ένδοξη θητεία στους Ταύρους του κ.Μάνου και μόνιμος Σάντσο Πάντσα της Οικογένειας.Τώρα γιατί ο Κώστας Καραμανλής υπέκυψε και τον έκανε Ευρωβουλευτή, αφού προηγουμένως τον έχει καταμαυρίσει ο λαός της Α Αθηνών, αυτό είναι άλλο θέμα. Θα τον υποστούμε και τον κ.Σκυλακάκη...

  http://www.antinews.gr/?p=23350

 5. anonymous avatar
  anonymous 11/04/2010 18:33:46

  Ο Γιάννης Λαμπρόπουλος στο… δρόμο που χάραξε η Ντόρα

  Μετά το… «ανταρτιλίκι», ο Γιάννης Λαμπρόπουλος βουλευτής Μεσσηνίας της Ν.Δ. – συνεχίζει να κάνει κόλπα… και εμφανίστηκε σήμερα συνοδοιπόρος στο δρόμο που χάραξε η Ντόρα Μπακογιάννη. Έτσι, απαξίωσε την Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. και προτίμησε το γλέντι στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας (βρίσκεται τώρα) στην εκδήλωση για την επέτειο Γέννησης του Θ. Κολοκοτρώνη.

  • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
   ΓΙΑΝΝΗΣ @ anonymous 12/04/2010 01:17:43

   Για τα πανηγύρια στην κυριολεξία ο Λαμπρόπουλος. Ο καθένας στο στοιχείο του, εκεί που ανήκει...Πολιτικάντης του 50. ΒΡΕ ΟΥΣΤ

   • ΓΙΑΝΝΗΣ avatar
    ΓΙΑΝΝΗΣ @ ΓΙΑΝΝΗΣ 12/04/2010 01:19:17

    Αυτός και η Καλαντζάκου η ανεπάγγελτη να ψάχνουν για κόμμα γιατί στο κάστρο της Μεσσηνίας δεν έχουν θέση.

 6. Νίκος Θ. avatar
  Νίκος Θ. 11/04/2010 18:34:55

  H προσδοκία όλων των αληθινών, πραγματικών Νεοδημοκρατών ολοκληρώθηκε σήμερα, 11η Απριλίου 2010. Εμπρός όλοι μας για την εξέλιξη του κόμματός μας σε ένα ανοικτό, προοδευτικό, δυναμικό και δημοκρατικό κόμμα. Σε ένα κόμμα που η φωνή του κάθε ενός από μας θα ακούγεται και θα λαμβάνεται υπόψη. Στη νέα πορεία μας φαίνεται οτι δεν θέλουν να ακολουθήσουν μερικοί, ευτυχώς, μία μικρή μειοψηφία που είχε ανδρωθεί πολιτικά αποκλειστικά με τα δεκανίκια κέντρων που πάντοτε ήθελαν να κινούν τα νήματα και να εκμεταλλεύονται τον πλούτο της Ελλάδας πίσω από το παρασκήνιο σε βάρος των πολλών. Ηταν η μειοψηφία αυτή που είχε σαν επιδίωξη την οικονομική εξυπηρέτηση των λίγων σε βάρος της πλειοψηφίας. Η μειοψηφία αυτή, ευτυχώς για την Νέα Δημοκρατία, ηττήθηκε πανηγυρικά στην πρωτόγνωρη εκλογική διαδικασία από την αγνή βάση των ψηφορόρων του κόμματός μας την 29η Νοεμβρίου 2010. Αντώνη Σαμαρά εμπρός όλοι μαζί για την Ελλάδα μας. Μην επιτρέψεις στα ζιζάνια να καθυστερήσουν στην μεταμόρφωση της Νέας Δημοκρατίας.

 7. Αφροδίτη avatar
  Αφροδίτη 11/04/2010 19:16:03

  Καλά δεν χρειάζεται και ιδιαίτερο μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι ο Σκυλακάκης, όταν κατέβηκε ως υποψήφιος με τους «ταύρους» του Μάνου, ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία της οικογένειας και εκτελούσε τις εντολές της ως πιστό σκυ…!
  Αυτό ήταν μέρος του καλοστημένου σχεδίου του επιτίμου και της θυγατέρας του, για την αποδυνάμωση του Καραμανλή και την αποτροπή της εκλογής του από το 2000. Στο ίδιο σχέδιο συμμετείχε και το άλλο πολιτικό τέκνο του επιτίμου ο Καρατζαφέρης, που είχε προκαλέσει εξόφθαλμα τη διαγραφή του, λίαν εγκαίρως!
  Το ότι ο Καραμανλής, ενώ αυτά ασφαλώς τα ήξερε, ενέδιδε σε όλες τις απαιτήσεις της, ακόμα και για την τακτοποίηση των δικών της ανθρώπων, είναι πράγματι απορίας άξιον! Έβαζε εν γνώση του "φίδια" στον κόρφο του!
  Μάλλον θα είχε υπερτιμήσει τη δύναμή τους! Δεν μπορώ και δεν θέλω να εικάσω, τίποτα άλλο!

 8. vardarskian avatar
  vardarskian 11/04/2010 20:09:04

  όλα δείχνουν να πηγαίνουν κατ ευχήν! Μέχρι κι ο Γκιουλέκας έκανε σκόνη τον Πάγκαλο σήμερα!!!

 9. nasos avatar
  nasos 11/04/2010 21:15:46

  Αποκαλύφθηκε πανηγυρικά η πολιτική γύμνια του Μητσοτακικού μηχανισμού,όλοι αυτοί που συνωστίζονταν γύρω από την Αυτοκράτειρα Θεοδώρα το έκαναν επειδή νόμιζαν πως τα λεφτά και οι διασυνδέσεις της Αγίας Οικογένειας θα έκαναν την Ντόρα αρχηγό της ΝΔ και ίσως και Πρωθυπουργό.
  Μόνο που η βάση της ΝΔ είχε διαφορετική γνώμη και τελικά έμειναν με την ...όρεξη.
  Η Ντόρα φαίνεται ακόμη δεν μπορεί να χωνέψει και συμπεριφέρεται σπασμωδικά,ας φύγει και ας φτιάξει δικό της κόμμα,να δούμε επιτέλους πια είναι η πραγματική δυναμική της στο σύνολο του εκλογικού σώματος.
  Την βλέπω να γίνεται θηλυκός Δελαπατρίδης.

  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
   ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ @ nasos 11/04/2010 22:45:29

   Ντορίτσα αντε γειά και να μας γράφεις. Αντώνη ώρα να πιάσεις με το σφουγγάρι και τον "επανιδρυτή του κράτους", ξέρεις τώρα... αυτόν τον παχουλό, τους κουμπάρους του και την μπουζουκοπαρέα του που σε χειροκροτούσαν σήμερα.

   • BlueSky avatar
    BlueSky @ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 11/04/2010 23:11:28

    Παιδιά ο Κ.Κ β' ήταν όμηρος στα νύχια της Αγίας Θεοδώρας, μην μπερδεύεστε!!

   • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ avatar
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ @ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 12/04/2010 00:23:26

    Ήταν όμηρος των "προσωπικών" του αδυναμιών και αδιεξόδων, της ανικανότητας και της τεμπελιάς του. Αντώνη σφουγγάρι και άντε γειά στον καταλληλότερο...

   • Fotini avatar
    Fotini @ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ 12/04/2010 01:07:49

    @ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΡΕΙ

    Κι' εσυ εχεις υποστει πλυση εγκεφαλου απο διαφορα "εγκυρα" ΜΜΕ;

 10. Triton avatar
  Triton 12/04/2010 07:41:35

  Σαμαράς ξεκίνησε με λαϊκή αποδοχή και μόνο. Για να προχωρήσει πρέπει να αλλάξει την "πολιτικάντικη" λογική να στηρίζεται σε στελέχη. Μέχρι τώρα πάει σχετικά καλά αλλά πολύ αργά στο ξεκαθάρισμα των μονίμων στελεχών. Περισσότερη ακοή στον κόσμο και μεγαλύτερο ξεκαθάρισμα στελεχών που έβλαψαν τον τόπο.

 11. oldmen avatar
  oldmen 12/04/2010 11:44:19

  O Papamimikos giati itan agkalies kai filia me ton Zafeiriadi, ton d/nti tis Ntoras?
  Exoun kati koino?

 12. Simademenos avatar
  Simademenos 12/04/2010 15:11:58

  Oldmen, o kosmos to exei toumpano kai esi kryfo kamari!!!
  M aresei poy anarotiesai giati itan mesa stis xaroyles aftoi oi dyo, les kai de kseroyme poios einai apo piso apo tin ypopsifiotita tou!!!
  Ela tora...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.