Πανούσης: Πρέπει να τελειώνουμε με τη διαπραγμάτευση για να κυβερνήσουμε κιόλας
13/05/2015 15:45
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανούσης: Πρέπει να τελειώνουμε με τη διαπραγμάτευση για να κυβερνήσουμε κιόλας

Ακόμα και μέσα στην κυβέρνηση έχουν βαρεθεί με αυτό το θέατρο που το έχουν ονομάσει διαπραγμάτευση και πρώτα από όλους έχει μπουχτίσει ο ίδιος ο Τσίπρας. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τις δηλώσεις του Γιάννη Πανούση ο οποίος είπε ότι θα πρέπει να τελειώνουν με τη διαπραγμάτευση για να κυβερνηθεί επιτέλους ο τόπος.

Ο υπουργός δημόσιας τάξης στο περιθώριο συνάντησής του με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, είπε συγκεκριμένα: «Υπάρχει η διαπραγμάτευση, υπάρχει όμως και η διακυβέρνηση. Πρέπει να τελειώνουμε με την διαπραγμάτευση προφανώς με έντιμο τρόπο και το λιγότερο κόστος για τους πολίτες, αλλά πρέπει να κυβερνηθεί ο τόπος. Πρέπει τα σχολεία, οι δήμοι και τα νοσοκομεία να λειτουργούνε. Δεν μπορούμε όλα να τα παραπέμπουμε στη διαπραγμάτευση».

Θυμίζουμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν όπως έχουμε αποκαλύψει στο antinews ο Γιάννης Πανούσης για θέματα ασφάλειας και ασύλου έχει λειτουργήσει ως λαγός του Τσίπρα. Γιατί όχι και τώρα;

Άλλωστε το κεντρικό μότο της κυβέρνησης στην έναρξη της διαπραγμάτευσης ότι δεν θέλει λεφτά αλλά ανάσες την οδήγησε στην παταγώδη αποτυχία να στέκεται τώρα ως ικέτης και να παρακαλάει για τις δόσεις προκειμένου να μπορεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιος Τ. avatar
    Γεώργιος Τ. 13/05/2015 16:22:32

    Φύγε τώρα από την κυβέρνηση. Θα σε πάρει η μπάλα και θα αδικηθείς Πανούση. Οι υπόλοιποι θα πάθουν λιγότερο από ότι τους αξίζει με τέτοια ζημιά που προκάλεσαν και συνεχίζουν...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.