Πανούσης: «Θέλουν νεκρό! - Τσίπρα πάρε αποφάσεις»
10/04/2015 20:42
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανούσης: «Θέλουν νεκρό! - Τσίπρα πάρε αποφάσεις»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Δημόσιας Τάξης Γιάννης Πανούσης με συνέντευξη του στην RealNews προειδοποιεί πως οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό, με σκοπό την αναβίωση του Δεκέμβρη του 2008.

«Οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό για να επιχειρήσουν ένα νέο Δεκέμβριο 2008, όσο και αν η υπόθεση Γρηγορόπουλου ήταν τελείως διαφορετική. Τα αιτήματα των καταληψιών δεν είναι τα συνήθη. Είναι πολιτικά. Και η Πολιτεία δεν μπορεί να διαπραγματεύεται με τρομοκράτες» λέει χαρακτηριστικά.

Καλεί μάλιστα τον πρωθυπουργό να έρθει σε ρήξη με την μειοψηφία εντός του ΣΥΡΙΖΑ και να λάβει αποφασιστικά μέτρα: για την αποκατάσταση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών: «Ήρθε η ώρα του Αλέξη Τσίπρα. Μόνο ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να λύσει το πρόβλημα ολοκληρώνοντας και επιβάλλοντας μια οριστική πολιτική γραμμή στο θέμα. Θα παίξει με το 4% των 'έξαλλων' ή με το υπόλοιπο 32% που τον ψήφισε, τους σοβαρούς, συντηρητικούς και προοδευτικούς πολίτες; Με ποιούς θα πάει και ποιούς θα αφήσει είναι το θέμα» αναφέρει.

Τονίζει μάλιστα ότι για τον ίδιο η επιλογή της παραίτησης δεν είναι εκτός συζήτησης: «Εάν συνεχιστεί η αοριστία που επικρατεί ως προς τις πολιτικές, δεν έχει νόημα η παρουσία μου στο υπουργείο. Ξέρω από βελούδινα διαζύγια» σημειώνει.

Πηγή: Megatv,imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Στυλιανός Παπαδόπουλος avatar
  Στυλιανός Παπαδόπουλος 10/04/2015 23:38:09

  Να ακόμη ένας καθηγητάκος της πλάκας, που ποτέ δεν πατούσε πόδι στη σχολή του παρά για να μοιράζει βαθμούς, που απόχτησε όλη τη φήμη και τη δόξα του με το να ξημεροβραδιάζεται στα τηλεπαράθυρα' και τώρα τρέχει να παραστήσει την συνείδηση της τραγελαφικής κατάστασης που ο ίδιος βοήθησε να δημιουργηθεί. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε μερίδα από γλαρόσουπα κύριε καθηγητή. Αν είχατε αληθινό τσαγανό, θα είχατε ήδη παραιτηθεί από αυτό το κατασκεύασμα που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση' και δεν θα κάνατε μέρες που είναι τον Πόντιο Πιλάτο...

 2. Eva avatar
  Eva 11/04/2015 08:48:54

  Ο χαρακτηρισμός... σοβαροί συντηρητικοί και προοδευτικοί πολίτες είναι όλα τα λεφτα!

 3. tt avatar
  tt 11/04/2015 12:50:35

  Εδώ νομοθετεί ο Κουφοντίνας, τι λέμε τώρα.

 4. δημης avatar
  δημης 11/04/2015 15:15:55

  ..."προειδοποιεί πως οι κουκουλοφόροι θέλουν νεκρό,".... Τα κέντρα που τους καθοδηγούν θέλουν ..όπως το 2008 για πίεση και εξάρτηση ,πέραν της οικονομικής...

 5. Jimakos avatar
  Jimakos 11/04/2015 16:46:38

  Το δόγμα Πάκη δεν ήταν, δεν κάνουμε τίποτα για να μην έχουμε νεκρό; Αυτό δεν κάνουν και τώρα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.