#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/04/2010 23:39
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανικός στην κυβέρνησηΠανικός έχει καταλάβει την κυβέρνηση και ειδικά το οικονομικό επιτελείο μετά τις δραματικές για την Ελλάδα εξελίξεις στην οικονομία. Παρ' ότι ο Γ. Παπακωνσταντίνου εμφανίστηκε καθησυχαστικός στο Mega και διαβεβαίωσε για ακόμη μια φορά ότι “πάμε καλά” εντούτοις τα πράγματα είναι πιο μαύρα από ποτέ. Όχι μόνο γιατί τα spreads είναι πάλι στο θεό, αυτό άλλωστε είναι καθαρά παιχνίδι κερδοσκόπων που “καθαρίζουν” εκατομμύρια από την ελληνική μιζέρια. Το πρόβλημα είναι αυτή καθ' αυτή η οικονομία η οποία δεν πάει καθόλου καλά παρά τα σκληρά εισπρακτικά μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση. Πλέον όλοι αναρωτιούνται τι άλλο θα σκαρφιστούν προκειμένου να απομυζήσουν τον κοσμάκη και να μειώσουν το έλλειμμα.

Είναι σίγουρο ότι μια απλή δήλωση ενός άγνωστου κυβερνητικού αξιωματούχου δεν είναι αρκετή για να “σταυρωθεί” η ελληνική οικονομία. Το πρόβλημα είναι διαρθρωτικό αλλά και πλέον οι αγορές ζητούν νέο αίμα βλέποντας ότι δεν πάνε καλά τα πράγματα.

Οι φήμες ότι το έλλειμμα δεν μειώνεται με τίποτε, τα σενάρια ότι ο ΦΠΑ είναι μείον 10% από το στόχο και η αδυναμία είσπραξης εσόδων αλλά και μείωσης των δημόσιων δαπανών είναι τα βασικά προβλήματα. Οι αγορές βλέπουν ότι για παράδειγμα ο ΟΣΕ έχει έλλειμμα 10 δισ. και ζητά απολύσεις, πώληση σε ιδιώτες ή ακόμη και λουκέτο. Το ίδιο και για άλλες εταιρείες δημόσιου χαρακτήρα, όπως π.χ. η Αγροτική τράπεζα με τα τεράστια προβλήματα.

Το νέο αίμα λέγεται ασφαλιστικό, λέγεται απολύσεις στο δημόσιο τομέα, πιθανότατα λέγεται και νέα μέτρα εισπρακτικού χαρακτήρα.

Ένα τέτοιο είναι και η ρύθμιση για τους ημιυπαίθριους που θα ανακοινωθεί την Τετάρτη μετά το υπουργικό συμβούλιο. Στόχος να εισπραχθούν πάνω από 2 δισ. με πρόσχημα το “πράσινο” ταμείο αλλά με σιγουριά λέμε ότι τα χρήματα αυτά θα πάνε στον κρατικό κορβανά για να μειωθεί το έλλειμμα.

Και το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να πάει πίσω σχεδόν έξι μήνες η ρύθμιση Σουφλιά αφού από τον Σεπτέμβριο θα είχαν εισπραχθεί αυτά τα χρήματα;

ΣΧΟΛΙΑ

 1. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 06/04/2010 23:51:01

  "αυτή καθ’ αυτή η οικονομία η οποία δεν πάει καθόλου καλά παρά τα σκληρά εισπρακτικά μέτρα". Μα τα μέτρα θα σκοτώσουν ό,τι έχει μείνει από την οικονομία. Θα στο φορολογήσουμε πριν παράξει, κατά την παραγωγή, και μετά την παραγωγή. Αμάν!

  Όταν βρε κάφροι απολυθώ, ή απολύσω, ποιόν θα φορολογείτε;

 2. Orestios avatar
  Orestios 07/04/2010 00:07:57

  Η κυβέρνηση έχει χάσει πλέον την επαφή με την πραγματικότητα. Μοιάζει να βρίσκεται σε άλλο κόσμο, σε άλλο συμπαν. Ανίκανη να κυβερνήσει, έχει παραδωθεί ολοκληρωτικά στα οικονομικά συμφέροντα, εγκαταλείποντας την υπεράσπιση των Εθνικών συμφερόντων. Μια υποτίθεται κυβέρνηση των Ελλήνων κατάντησε να γίνει κυβέρνηση των κερδοσκόπων.

 3. donaE avatar
  donaE 07/04/2010 00:19:59

  Ποια πραγματικοτητα Ορεστιε;Την δικια μας η την δικια τους;Αυτοι κανουν σπορ
  το καταλαβαινεις.Αλλα η αλαζονια ειναι υβρις ξερεις...

  • Orestios avatar
   Orestios @ donaE 07/04/2010 00:24:24

   Η πραγματικότητα που βιώνουν οι Έλληνες donaE. Μια είναι η πραγματικότητα και κάθε παραβίαση της φέρνει τη Νέμεση.
   Γνωρίζω ότι κάνουν σπορ. Κανόε για την ακρίβεια.

 4. χελιδόνι avatar
  χελιδόνι 07/04/2010 00:24:46

  Απορίας άξιον, πως οι κερδοσκόποι, εξώθησαν τόσους ψηφοφόρους στην εθελούσια αυτοκαταστροφή τους;

  • Μαρία avatar
   Μαρία @ χελιδόνι 07/04/2010 00:44:47

   Είναι γνωστή η ευπιστία των Ελλήνων, ιδιαίτερα όταν "λεφτά υπάρχουν"...

 5. adistaktos avatar
  adistaktos 07/04/2010 00:29:29

  Όσοι είδαν τον Παπακωνσταντίνου στο MEGA κατάλαβαν πολύ καλά ότι η παιδική χαρά που "παίζει κυβέρνηση" μας οδηγεί στη χρεωκοπία...
  Μας είπε ότι θα δανειστεί 11 δις ευρώ με 7.5% επιτόκιο δηλ. θα πρέπει μετά πό 10 χρόνια να επιστρέψει 19 δις (1.9 δισ επί πλέον το χρόνο!!!)... κι όλα αυτά ΜΟΝΟ για το δανεισμό του Μαίου!!!
  Εγώ ο αφελής θα προτιμούσα να πάω IMF (ΔΝΤ δηλαδή) και να δανειστώ με 2.45%, να διαπραγματευτώ τους όρους και να προχωρήσω παίρνοντας τα φώτα των προβολέων μακριά απ'τη χώρα μου... Και αντί να τρέχω με το κανώ στη Υδρα, ενώ "κάποιος" διαδίδει ότι θέλω ν' αποφύγω το ΔΝΤ, να στήσω κ___ο και να δουλέψω μπας και αλλάξει τίποτα σε τούτη τη ρημαδοχώρα, όπως την κατάντησε ο πατέρας μου...

  • Χα! avatar
   Χα! @ adistaktos 07/04/2010 11:42:53

   Τα λεφτά που μας δανείζουν, δεν είναι παρά λογιστικές εγγραφές.
   Αέρας.
   Και δεν είναι μαλάκες για να θέλουν να τους επιστρέψουμε αέρα.
   Πέρα απο τα κερδοσκοπικά παιχνίδια του τζόγου των διεθνών κορακιών, τα επιτίκια μένουν ψηλά για ένα ουσιαστικότερο λόγο.
   Να μην μπορούμε να αποπληρώσουμε και να αναγκαστούμε να ξεπουλήσουμε ό,τι βάλει ο νούς σας.
   Απο ύδρευση, ενέργεια, λιμάνια, γή, θάλασσα, υπέδαφος, τα πάντα.
   Αυτά έχουν ουσιαστική αξία, θα πουληθούν κατά κανόνα σε αμερικάνικες εταιρείες, το κέρδος που θα αποκομίσουν έχει όπως λέγαμε παλιά αντίκρυσμα και κάντε λογαριασμό.
   Είναι ακριβώς η τακτική του οποιουδήποτε δανείζει.
   Δεν έχει και ζόρι να πάρει πίσω το ποσό, έστω και με τον τόκο. Τι να το κάνει; Λεφτά έχει πολλαπλάσια. Θα το κάνει, αν δεν έχεις ζόρι, έτσι για να βγάλει κάποιο κέρδος μια και κάθεται.
   Αν όμως , ξέρει πως είσαι στριμωγμένος στη γωνία κι έχεις σοβαρά ακίνητα να σου πάρει, θα σου δανείσει με υπέρογκο επιτόκιο, επειδή ακριβώς δεν μπορείς να αποπληρώσεις. Θα σε λυπηθεί;
   Δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρώσεις, θα συνεχίσεις να δανείζεσαι εσαεί, και θα γίνει η κατάσχεση των εγγυήσεων. Κι εκεί είναι το αξιόλογο κέρδος.
   Αντί να παρακαλάμε να μην μας δανείσουν, αντί να αρνηθούμε να αποπληρώσουμε ό,τι ως τώρα μας έδωσαν (αέρα δλδ), τρέχουμε και παρακαλάμε, για να έχει ο κάθε Μπόμπολας να λαβαίνει για έργα αξίας 100 που πουλάει 10000.
   Θέλει παπάρια και αξιοπρέπεια για να σώσεις μια χώρα έτσι που έγινε ο κόσμος. Κανείς δεν έχει απ αυτούς που βρίσκονται επάνω. Μαθητευόμενοι μάγοι.
   Ο λαός θα μπορούσε ν αντέξει κι εμπάργκο που θα μας επέβαλαν, και στερήσεις που θάρχονταν, αρκεί να διαφαινόταν πως ό,τι γίνεται γίνεται για το καλό.
   Αλλά, να γεμίζουμε το καλάθι για να το ξανααδειάσουν οι επιτήδιοι, έ, πάει πολύ.
   Δέιξε πως έχεις πράγματι σκοπό να διορθώσεις τα πράγματα, αναθεώρησε αυτές τις κολοσυμβάσεις Σουφλιά (ΣΔΙΤ τάχαμου) για να πλουτίζουν οι εργολάβοι με τους δρόμους (σαν να σου λένε στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, πλήρωνε το λίγο λίγο για να το φτιάξουμε το ΤΟΥΟΤΑ ας πούμε κι όταν το τελειώσουμε, θα στο παραδώσουμε. Για τέτοιους πολιτικούς κι επιχειρηματίες μιλάμε), βάλε χέρι στα δανεικά κι αγύριστα "επιχειρηματιών" που γίνανε καταθέσεις εξωτερικού και οφσόρ εταιρείες (ως γνωστόν τα λεφτά γι αυτά τα χαμηλότοκα δάνεια εκταμιευτήκανε απο τα ασφαλιστικά ταμεία. Είναι το δικαίωμα που έχουν οι εργοδότες λόγω της συμμετοχής τους στο ένσημο του υπαλλήλου), επέστρεψε τα πακέτα της χρηματοδότησης των κομμάτων που εξασφαλίσανε ως το 2016, αναθεώρησε τη διαγραφή χρεών προς το ΙΚΑ των ΠΑΕ κλπ κλπ και βλέπουμε.
   Ο,τιδήποτε άλλο, είναι κίνηση του να γεμίσουμε το σακούλι, για να το ξαναξαφρίσουν...

   • ares avatar
    ares @ Χα! 07/04/2010 17:51:05

    +1

 6. o βουνίσιος avatar
  o βουνίσιος 07/04/2010 00:51:50

  Πριν την απόφαση της Συνόδου κορυφής της ΕΕ του περασμένου μήνα [25/3] η κυβέρνηση έλεγε ότι, δεν μπορεί να αποκλειστεί η βοήθεια από το ΔΝΤ .

  Σήμερα τα spreads των ελληνικών 10ετών ομολόγων κινήθηκαν ανοδικά επειδή φήμες λένε ότι μέλη του υπουργικού συμβουλίου εξέφρασαν την αντίθεσή τους σε εμπλοκή- οικονομική στήριξη του ΔΝΤ και ζητούν τροποποίηση της συμφωνίας εξαιτίας των αυστηρών προϋποθέσεων που θέτει το ΔΝΤ.

  Αν πραγματικά συμβαίνει αυτό και δεν είναι κυβερνητική προπαγάνδα για να δείξει η κυβέρνηση ότι υπάρχουν και εσωτερικές αντιδράσεις για επιπλέον μέτρα εξαιτίας της προσφυγής στο ΔΝΤ , τότε μιλάμε για ευθεία αμφισβήτηση από μέλη του υπουργικού συμβουλίου των επιλογών του πρωθυπουργού.

 7. Μαρία avatar
  Μαρία 07/04/2010 01:03:24

  Σκέψου δηλαδή να μην πηγαίναμε καλά... Εντελώς στο κόσμο του ο Παπακωνσταντίνου! Άντε φορολόγησε και τους ημιυπαίθριους τελικά (έχει ένα θέμα μ'αυτούς, σε ησυχία δεν τους αφήνει), άντε πούλα και τον ΟΣΕ (αν τα καταφέρεις - που μακάρι - να γλιτώσουμε κι απ' αυτό το βαρίδι των 10 δισ. ευρώ, πούλα και την Αγροτική, κάνε και απολύσεις! Πόσο να στο μειώσουν το έλλειμμα? 2 μονάδες? Πολλά λέω! Μετά??? Του έχει πει κανείς ότι απομυζεί την αγορά, έτσι? Σαν κάτι να' ξεραν οι Γερμανοί όταν "ζαχάρωναν" την Κέρκυρα...

 8. mara avatar
  mara 07/04/2010 01:08:18

  Τί ακριβώς τρέχει με το δημοσίευμα στον Αδέσμευτο που αναφέρει ότι το ΝΑΤΟ χαρακτήρισε ολόκληρο το Αιγαίο "Γκρίζα ζώνη"?
  Είναι δυνατόν???
  Γιατί αν είναι αλήθεια αυτοί θέλουν κρέμασμα....

 9. anonymous avatar
  anonymous 07/04/2010 01:29:19

  Ρε παιδιά που να τα βρούνε τα λεφτά από το ΦΠΑ; Ο κόσμος έχει μαζευτεί και δεν ψωνίζει. Σου λέει περίμενε να περάσει η μπόρα μην τυχόν και κάτσει καμιά στραβή και μείνουμε στο δρόμο.
  Από την άλλη οι τιμές σε κάποια πράγματα έχουν πέσει ή πέφτουν με παζάρι. Πήγε για αγορά πράγματος δικό μου πρόσωπο και από 2700 η τιμή έπεσε στα 2100. Αυτά τα 600 Ευρώ θα είχαν ΦΠΑ 120 Ευρώ.

  Οι μάγκες βγήκαν με τσαμπουκά τους πέτυχαν ανοιχτούς και τους πήραν τα σώβρακα. Αν συνεχίσουν έτσι δεν ξέρω αν θα τους μείνουν τα κεφάλια τους στους ώμους τους.

 10. paratiritis2000 avatar
  paratiritis2000 07/04/2010 02:26:55

  Το ρημαδι το παζλ δεν εχει συμπληρωθει ακομη για να ξερουμε το ΓΙΑΤΙ.
  Γεωστρατηγικες κινησεις ειναι αυτο που λειπει, κατι ψηνεται απο κατω, κατι μεγαλο και δεν το γνωριζουμε. Τοτε ολα θα γινουν πληρως κατανοητα.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ paratiritis2000 07/04/2010 13:35:05

   Κατά τη γνώμη μου, οι γεωστρατηγικές κινήσεις γίνονται πάνω στη ΓΑΠεια ανοησία. Δηλαδή ο ΓΑΠ κινείται έτσι από ανοησία ή ιδεοληψία/εμμονές και κάποιοι άλλοι έρχονται και κινούνται με συγκεκριμένο τρόπο, βάσει σχεδίου, επειδή τους το επιτρέπει ο ΓΑΠ. Η διάλυση του κοινωνικού ιστού μέσω της λαθρομετανάστευσης μπορεί να είναι σχέδιο κάποιων κύκλων για να διαλύσουν τον κοινωνικό ιστό, όμως ο ΓΑΠ το λαθρονομοσχέδιο το φέρνει από ιδεοληψία, δεν το κάνει για να διαλύσει τον κοινωνικό ιστό. Όταν το καταλάβει θα είναι αργά, όπως και με τα spreads και τα "είμαστε στα πρόθυρα της χρεωκοπίας" που κραύγαζε στην αρχή. Όταν κατάλαβε την ανοησία του, ήταν πια αργά. Δυστυχώς έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται μέχρι τέλους.

   • anonymous avatar
    anonymous @ Επώνυμος 07/04/2010 13:56:46

    Ο ΓΑΠ δεν έχει ιδέα από γεωπολιτική και διπλωματία, ούτε από οικονομία και προπάντων δεν είναι Έλληνας στη νοοτροπία και γι αυτό δε μπορεί να κυβερνήσει αυτό το κράτος.

 11. koreatis avatar
  koreatis 07/04/2010 06:13:24

  Μια χωρα, ενας λαος που τα τελευταια 30 χρονια εμαθε να ζει χωρις να ιδρωνει, πως τον κανεις να δουλεψει? Γιατι εσυ τον εμαθες να ζει ετσι, κυριε πολιτικε. Για να εχεις σιγουρο ψηφαλακι.

  Η αλλαγη νοοτροπιας δε γινεται απο τη μια μερα στην αλλη. Μας τα εχουνε ζαλισει με spreads. Ακουει η κυρα κουλα οτι μαλλον θα πεσουν τα spreads...και κοιμαται ησυχη. Σου λεει "τη βγαλαμε, παραμυθι η ιστορια". Αμ το προβλημα δεν ειναι τα spreads κυρα κουλα. Το προβλημα δεν ειναι τι επιτοκιο θα πληρωσεις στο δανειο που θα παρεις για να υποκατασταστησεις το ανυπαρκτο σου εισοδημα. Το θεμα ειναι να κανεις κατι για να ΕΧΕΙΣ εισοδημα. Αν αναγκαζεσαι ες αει να δανειζεσαι για να ζησεις...δεν υπαρχουν γιατροσοφια. Η λυση ειναι να ανοιξουμε τα ματια μας, να αρχισουμε να παραγουμε. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ. κατι ρε αδερφε, που να πουλιεται (εκτος συνορων) και να φερνει χρημα. Καποιοι ομως περιφερονταν εδω και χρονια, περηφανα, με αποψεις του στυλ "η ελλαδα ειναι χωρα υπηρεσιων / επενδυουμε στον τομεα των υπηρεσιων / η ελλαδα ειναι χωρα στελεχων / κλπ". Ρε στελεχη χωρις παραγωγη εχετε δει ποτε? και παραγωγη χωρις εργατες??? μια ψιλο-αγροτικη παραγωγη την συνδικαλισαμε και την επιδοτησαμε και δε υπαρχει τιποτα. μια βιοτεχνικη παραγωγη, τη μετακομισαμε με επιδοτησεις στα Σκοπια και στη Βουλγαρια.

  Το προβλημα ξαναλεω ειναι η νοοτροπια του ελληνα. Εδω βλεπεις οτι γινεται χαμος και ειναι ζητημα αν εχει παρει χαμπαρι κανενας τι συμβαινει. Η μονη γκρινια που ακους ειναι απο εργατοπατερες για να μην χασουν τα κακως κεκτημενα τους. Σε προσωπικο επιπεδο δεν ανησυχει ΚΑΝΕΙΣ. Τι να πεις μετα???

  Περαστικα μας...που δυσκολο το βλεπω

 12. ΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ avatar
  ΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 07/04/2010 08:22:57

  KOREATI προτείνω να δουλεύεις από το πρωϊ έως το βράδυ να χαρίσεις 7 μισθούς και να καταναλώνεις ότι βγάζεις.
  Α ξέχασα να παράγεις αξίες χρήσης, έπιπλα,παπούτσια κλπ, και όχι υπηρεσίες και τουρισμό και επίσης να προσανατολίσεις την αγροτική παραγωγή στις ανάγκες της εσωτερικής αγοράς κατ'αρχήν με βάση τα πλεονεκτήματα που σου δείνει η Ελληνική ιδιαιτερότητα , εάν σε αφήσει βέβαια η ΕΕ και το ευρώ..και να ανοίξεις τα μάτια σου βεβαίως βεβαίως....

 13. Titos avatar
  Titos 07/04/2010 08:34:00

  Πιστεύω ότι αυτή η απίθανη ομάδα μας οδηγεί κατ' ευθεία στο ΔΝΤ και εμείς, το πόπολο, θα το θεωρήσουμε σαν λύση και «μάννα εξ ουρανού»
  Ας προσέχαμε!!!

 14. κοψοχέρης avatar
  κοψοχέρης 07/04/2010 09:26:20

  Βρε παιδιά, στο τέλος της ανάρτησης είναι το πολιτικό ζουμί.
  "Και το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να πάει πίσω σχεδόν έξι μήνες η ρύθμιση Σουφλιά αφού από τον Σεπτέμβριο θα είχαν εισπραχθεί αυτά τα χρήματα;"
  Τί κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια, η καμηλοπάρδαλη;
  Πώς θα αυξήσεις το έλλειμμα του 2009 για να κατηγορήσεις τους "άλλους" (λές και πρόκειται για εχθρούς) και πώς θα μειώσεις το έλλειμμα του 2010 για να κάνεις τον καπάτσο και το μάγκα;
  Στέλνεις τους ημιυπαίθριους στο 2010.
  Για τους μάστορες της κουτοπονηριάς, αυτά είναι πασατέμπος.
  Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ξυπνοπούλι από τη μύτη πιάνεται, δηλαδή δεν υπολόγισαν οι ερασιτέχνες ότι οι δανειστές μας θα τσινίσουν και έτσι φτάσαμε εδώ που φτάσαμε.
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.
  Είναι επικίνδυνοι.

 15. koreatis avatar
  koreatis 07/04/2010 09:42:08

  Φιλαρακο ΠΑΝΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ εγω δουλευω απο το πρωι μεχρι το βραδυ και εκτος συνορων. Αυτες τις μαγκιες και τους αφορισμους σε αλλους. Οι πονηριες μας εχουνε φαει αντι να στρωθουμε. Βγειτε λιγο απο καβουκι παιδες. Δειτε τι γινεται αλλου. Με ψευτο-συνδικαλισμους και μπαλκονια την καταστρεψατε την ψωροκωσταινα μερικοι μερικοι. Οδηγησατε τον κοσμο στο δημοσιο, καταστρεψατε καθε εννοια εργασιακου δικαιου στον ιδιωτικο τομεα, και κανατε πανακριβη (αρα μη ανταγωνιστικη) την ελλαδα. Και στα καπακια, την κανατε και πολυπολιτισμικη με καθε καρυδιας καρυδι, που τωρα που δεν εχει φαι μπουκαρει και σκοτωνει για 10 ευρω....Περαστικα σας

  Α ρε ΔΝΤ που μας χρειαζεται....μονοπωλιο και κουπονια και αγιος ο Θεος.

 16. ΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ avatar
  ΠΑΝΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 07/04/2010 11:16:10

  re koreati Δεν τα βάζω μαζί σου απλώς με χιούμορ θέλω να πω ότι δεν φταίμε όλοι το ίδιο και επιπροσθέτως να ξέρεις ότι πάλι κάποιοι θα εκμεταλλευτούν την κρίση για να "φάνε"...δεν γουστάρω να μπαίνεις εσύ στο ίδιο καζάνι με τα λαμόγια που καταστρεφουν την χώρα και οδηγούν τον κόσμο στην ανέχεια..
  Η χώρα θα μπορούσε να είχε παραγωγή αλλά βλέπεις η λούμπεν αστική τάξη και το πολιτικό προσωπικό της έκαναν άλλες επιλογές.

 17. ataktos avatar
  ataktos 07/04/2010 11:55:20

  Τα «παιδιά» ΓΑΠ ,Παπακωνσταντινου και Σια είναι για δέσιμο ….

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.