24/06/2009 14:02
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανελλαδική απεργία της ΟΤΟΕ την Δευτέρα

Φροντίστε τα οικονομικά «πάρε -δώσε» σας, αύριο Πέμπτη και Παρασκευή.

Δευτέρα 29-06-2009, πανελλαδική απεργία της ΟΤΟΕ.

Ένα τριήμερο για μερικούς είναι ότι πρέπει...τώρα που ζέστανε κι η θάλασσα.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. KRIK avatar
  KRIK 24/06/2009 14:18:38

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ

  Ετσι το 1955, μετά από διαβουλεύσεις μεταξύ των προέδρων όλων των Συλλόγων εργαζομένων στις Τράπεζες, συμφωνήθηκε η ίδρυση της ΟΤΟΕ, με μέλη τους σημαντικότερους συλλόγους εργαζομένων της εποχής.

  Έκτοτε η ΟΤΟΕ έπαιξε καθοριστικό συντονιστικό ρόλο στη δραστηριότητα των συλλόγων μελών της και σφράγισε με τις κινητοποιήσεις και τις παρεμβάσεις της τις εξελίξεις στον κλάδο (εργασιακά, συνδικαλιστικά, ασφαλιστικά θέματα), την πορεία και την ανάπτυξη του Πιστωτικού συστήματος, τις γενικότερες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις στη χώρα, καθιστάμενη ένα από τα πιο μαζικά, δραστήρια και αποτελεσματικά στις παρεμβάσεις τους δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά σωματεία.

  Η συνδικαλιστική πυκνότητα στον κλάδο (συνδικαλισμένοι/σύνολο απασχόλησης) ανέρχεται σε 85%, μια από τις υψηλότερες στη χώρα μας και στην Ευρώπη. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι στις Τράπεζες

  κρατικού ενδιαφέροντος, που απασχολούν τη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στον κλάδο, η συνδικαλιστική πυκνότητα αγγίζει το 100%, ενώ στις μικρές ιδιωτικές και στις ξένες Τράπεζες είναι χαμηλότερη και, σε ορισμένους χώρους, οριακή.

  ΚΑΙ

  Για τις τρέχουσες εργασίες της η ΟΤΟΕ απασχολεί διοικητικό-γραμματειακό και βοηθητικό προσωπικό 12 ατόμων, διαθέτει δε ιδιόκτητα γραφεία και σημαντική υλικοτεχνική και πληροφοριακή υποδομή.

  ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ;;;

  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ...ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟΥ ΜΕ ..ΑΠΟΔΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ BONUS.

 2. anonymous avatar
  anonymous 24/06/2009 15:52:30

  Πως αλλοιως θα κανουμε τριημερο στη θαλλασα. Απω ολους που απεργουν, ποσοι κατεβαινουν στη διαδηλωση και ποσοι ειναι στη θαλασσα η στο εξωχικο?

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.