05/05/2010 20:16
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανελλαδική απεργία για αύριο προκήρυξε η ΟΤΟΕ

Η ΟΤΟΕ ανακοίνωσε ότι προκηρύσσει για αύριο 6 Μαΐου, 24ωρη πανελλαδική απεργία σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο των τριών υπαλλήλων σε υποκατάστημα της Marfin Egnatia. Σε ανακοίνωσή της, η Ομποσπονδία ασκεί κριτική στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα, καταλογίζοντας ευθύνες και στις ηγεσίες των Τραπεζών.

«Οι φυσικοί αυτουργοί πρέπει να βρεθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Οι ηθικοί αυτουργοί, όμως, πρέπει να αναζητηθούν στην ασκούμενη πολιτική, στην επιχειρησιακή στάση της αστυνομίας αλλά και στις διοικήσεις των Τραπεζών που με την εκβιαστική τους πρακτική εμποδίζουν τη συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις και με την ανευθυνότητά τους δεν λαμβάνουν έγκαιρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, για να προστατευθούν οι ανθρώπινες ζωές των εργαζομένων και των πολιτών στα τραπεζικά καταστήματα, που αποτελούν γνώριμους και διαχρονικούς στόχους σε όλη την διαδρομή που ακολουθούν κάθε φορά οι εργατικές πορείες και οι διαδηλώσεις.»

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κοντη Λιζα avatar
  Κοντη Λιζα 05/05/2010 23:28:01

  Πόσους νεκρούς πρέπει να έχουμε για να παραιτηθεί ο ΠΡΟΠΟ;

  Μήπως μπορεί πολύ απλά να μας πει η αστυνομία τι κάνει;

  Αλλά όπως λέγαμε χτες για τον Σουν Τζου όταν οι διαταγές δεν είναι σαφείς το στράτευμα είναι σε σύγχυση και δεν εκτελεί.

  Και έπρεπε το στρατευμα να είναι σε σύγχυση για να νομιμοποιήσουμε τους λαθραίους. Περαστικά μας λοιπόν...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.