#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/01/2010 20:49
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πανδημία... πανικού και πλιάτσικουΠανδημία... πανικού και πλιάτσικου στους κρατικούς προϋπολογισμούς, ενορχηστρωμένη απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες και με τις πλάτες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) είναι ο ιός της «νέας γρίπης», σύμφωνα με τον Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, επιδημιολόγο και επικεφαλής της επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου της Ευρώπης. Ο χειρισμός του ΠΟΥ ήταν ουσιαστικά μια εκστρατεία τρομοκράτησης του κοινού για μια «ήπια επιδημία γρίπης» κι αποτελεί ένα από τα «μεγαλύτερα ιατρικά σκάνδαλα του αιώνα», όπως λέει ο Γερμανός επιστήμονας και πολιτικός.

Σύμφωνα με αποκαλύψεις που ήρθαν στο φως απ’ τον διεθνή Τύπο, «ειδικοί» και στελέχη του ΠΟΥ, που έπαιξαν ρόλο στην ανάδειξη της «πανδημίας» σε υστερία και σε μαζική κινητοποίηση των υγειονομικών Αρχών, έχουν λάβει μεγάλα ποσά απ’ τις φαρμακοβιομηχανίες.

Τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιρειών από την «πανδημία» ήταν αστρονομικά, χαλάλι λοιπόν τα χρήματα που διέθεσαν στους «ειδικούς». Μπροστά στα περίπου 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια που έβγαλε η GlaxoSmithKline (GSK) απ’ την «πανδημία» χάρη στις παραγγελίες που είχε για 440 εκατομμύρια εμβόλια, δεν ήταν τίποτα τα έξι εκατομμύρια ευρώ που έδωσε για «ερευνητικούς σκοπούς» στον Γιουχάνι Εσκόλα. Αυτός ο Φινλανδός καθηγητής είναι σύμβουλος εμβολιασμού και στέλεχος του ΠΟΥ. Eκτός απ’ αυτόν άλλοι έξι καθηγητές της ίδιας ομάδας «ειδικών» του Οργανισμού αποκαλύφθηκε πως λαμβάνουν χρήματα από διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες παρασκευάστριες των επίμαχων εμβολίων. Ο ΠΟΥ επαγγέλλεται τη διαφάνεια μέσω ίντερνετ και τυπικά οφείλει να δημοσιεύει στην ιστοσελίδα του τα εταιρικά συμφέροντα που οι επιστήμονες των επιτροπών του μπορεί να έχουν. Ωστόσο, δεν είχε κάποιο απ’ τα συγκεκριμένα στοιχεία αναρτημένο.

Η διαπλοκή περνάει και στις εθνικές επιτροπές υγείας. Στη Βρετανία αποκαλύφθηκε ότι ο ειδικός σύμβουλος της κυβέρνησης για τους εμβολιασμούς, ο Ρόι Αντερσον, είναι υψηλόμισθος σύμβουλος και της GSK, που πήρε τη «μερίδα του λέοντος» απ’ τις βρετανικές παραγγελίες για εμβόλια. Πιθανόν μόνο μέσω της εγκάρδιας συνεννόησης ΠΟΥ και φαρμακευτικών να εξηγείται το πόσο γρήγορα διατέθηκαν στην αγορά τα εμβόλια, όπως επισημαίνει ο Βόνταργκ, και ένα μεγάλο πλήθος επιστημόνων που αγνοήθηκε επιδεικτικά όλο το περασμένο διάστημα. Αν ανατρέξει κανείς στις σχετικές ανακοινώσεις του ίδιου του ΠΟΥ μέχρι και τον Ιούνιο, θα δει ότι σε αυτές αναφερόταν ότι τα εμβόλια αναμένονταν όχι νωρίτερα απ’ το τέλος του 2009.

Οι τυχόν παρενέργειες οποιουδήποτε εμβολίου είναι αντικείμενο έρευνας που, όπως ορίζουν βασικοί κανόνες της ιατρικής επιστήμης και δεοντολογίας, διεξάγεται προτού αυτό τεθεί στη διάθεση του κοινού. Στην περίπτωση που εξετάζουμε, τα εμβόλια εγκρίθηκαν με διαδικασίες-εξπρές από τις αμερικανικές και ευρωπαϊκές αρχές, παρά τις ενστάσεις εντός της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας για την ασφάλεια της δημόσιας υγείας. Το κοινό θα έπαιζε τον ρόλο του πειραματόζωου, τον οποίο η διευθύντρια του ΠΟΥ, Μάργκαρετ Τσαν, δεν ήθελε για τον εαυτό της, αφού η ίδια δεν εμβολιάστηκε κατά του ιού, όπως καλούσε όλο τον κόσμο να πράξει, παρά μόνο πριν από λίγες ημέρες και μετά την κατακραυγή που η σχετική είδηση είχε προκαλέσει.

Σήμερα, πέρα απ’ τις αρκετές παρενέργειες που σ’ έναν βαθμό παρουσιάζουν όλα τα εμβόλια και μένει να φανούν, ίσως το πιο ανησυχητικό για τη δημόσια υγεία να είναι ότι μια παραλλαγή του εμβολίου κατά της «γρίπης των χοίρων» έχει ενεργό ουσία που έχει καλλιεργηθεί σε καρκινικά κύτταρα, σύμφωνα πάντα με τον επικεφαλής της επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης. Το Obta Flu της Novartis, που δεν είναι ο τύπος που διατίθεται στην Ελλάδα, έχει λάβει έγκριση απ’ την ΕΜΕΑ (τον ΕΟΦ της Ευρωπαϊκής Ενωσης) κι είναι το πρώτο που παράγεται με τη μέθοδο αυτή.

Διαβάστε την συνέχεια: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=9528878

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 17/01/2010 21:38:21

  Για να κάνουμε τώρα σύνδεση μεταξύ ΜΜΕ και διεθνούς παρακράτους, που λέγαμε σε άλλη ανάρτηση, δεν είναι εκπληκτικό ότι όλον αυτόν τον καιρό δεν εκλήθη ΜΙΑ φορά ΕΝΑΣ ειδικός στα κανάλια που να είναι κατά του εμβολίου, όταν η πλειονότητα της επιστημονικής κοινότητας ήταν κατά του εμβολίου;

  Γιατί παρακαλώ ΣΥΝΕΧΕΙΑ καλούνταν οι "ειδικοί" που ήταν ΥΠΕΡ και ΜΟΝΟΝ ΥΠΕΡ του εμβολίου;

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ Επώνυμος 17/01/2010 21:57:39

   Busines Επώνυμε!!! Απλό!!!

 2. Άφατος avatar
  Άφατος 17/01/2010 21:45:52

  Eννοείται. Το όλο πράγμα φώναζε ότι ήταν στημένο με το καθημερινό δελτίο ψευτοκρουσμάτων. Όσο για τους θανάτους που έχουν συμβεί, κανείς δεν οφείλεται αποκλειστικά στη γρίπη, πάντοτε υπήρχε κάποιο πολύ πιο σοβαρό νόσημα.

 3. gretel avatar
  gretel 18/01/2010 08:11:26

  «Καπιταλιστικό πλιάτσικο» λέγεται η ασθένεια….ή γρίπη των χοίρων, όπου οι χοίροι είμαστε εμείς. Την επόμενη φορά θα γίνουμε κατσαρίδες.

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ gretel 18/01/2010 12:59:56

   Προϋπήρξαμε και κότες. Μάλλον .... κουτορνίθια!!!!
   Ξεχνάς τη γρίππη των πτηνών!!!

  • ΠΕΤΡΟΣ avatar
   ΠΕΤΡΟΣ @ gretel 18/01/2010 13:03:44

   Πάντως μπορεί να το παίρνουμε στην πλάκα, αλλά τελικά είναι πολύ σοβαρό. Εάν υπάρξει πραγματικά πρόβλημα, επιδημία ή πανδημία ή όπως αλλιώς το λένε, ποιός θα τους πιστέψει;

 4. pennyton avatar
  pennyton 18/01/2010 12:49:50

  Η λύση είναι μια. Δεν πληρώνει καμία κυβέρνηση τα εμβόλια στις φαρμακοβιομηχανίες και ας τους βάλει και κάνα προστιμάκι αφού τώρα όλοι ξέρουμε πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι με τον ιό. Αυτό θα τους πονέσει αρκετά πιστεύω και εμείς οι πολίτες θα νιώσουμε επιτέλους δικαιωμένοι έστω μια φορά....

  • koronia96 avatar
   koronia96 @ pennyton 18/01/2010 15:14:26

   Δύσκολο. Πληρώσαμε ήδη αυτά που παραλάβαμε (ακόμα και αν δεν τα κάναμε) και όταν ακούγεται ότι άλλες χώρες ακυρώνουν τις υπόλοιπες παραγγελίες εδώ κάνουν την παλαβή.

   "ας τους βάλει και κάνα προστιμάκι"
   Το άλλο με τον Τοτο το ξέρεις;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.