#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
06/07/2010 12:10
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παλιό το κόλπο του Θ. ΠάγκαλουΑυτό που επιχειρεί η κυβέρνηση βάζοντας μπροστά σαν ταύρο εν υαλοπωλείο τον Θ, Πάγκαλο, είναι παλιό κόλπο, έχει ξαναχρησιμοποιηθεί και δεν πρέπει να παραπλανά τον κόσμο. Δύο ημέρες προτού συζητηθεί στη Βουλή το πιο εξευτελιστικό νομοσχέδιο των τελευταίων ετών, το ασφαλιστικό, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης αποφάσισε να εξαπολύσει για ακόμη μια φορά επίθεση στο ΚΚΕ ενώ θυμήθηκε να ανοίξει το φάκελο προσλήψεις στο δημόσιο μέσω των υπουργικών γραφείων.

Δηλαδή οι Έλληνες  δε γνωρίζουν ότι οι βουλευτές και υπουργοί διορίζουν κατά βούληση και όποιον θέλουν σε θέσεις στο δημόσιο και με ιδιαίτερα καλούς μισθούς;

Παιδιά, ανίψια, αδερφές, εγγόνια και ότι μπορεί να φανταστεί κανείς, με ή χωρίς προσόντα πιάνουν δουλειά απλά και μόνο επειδή έχουν συγγενική σχέση με κάποιον πολιτικό.

Ο κ. Πάγκαλος ή ο κ. Χατζηγάκης είναι δύο από τους εκατοντάδες που έχουν κάνει ρουσφετολογικές προσλήψεις. Εδώ ακόμη και σημαίνοντα στελέχη της Αριστεράς διορίζουν κόρες και άλλους συγγενείς στη Βουλή, θα μας παραξενέψουν τα δύο κόμματα εξουσίας;

Επομένως, προς τι η ξαφνική ανακάλυψη του κ. Πάγκαλου; Μα φυσικά, ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης. Αντί να συζητάμε για το μέλλον μας λόγω του ασφαλιστικού είναι πιο εύκολο να μπούμε στη λογική του κουτσομπολιού για το ποιος διόρισε ποιον.

Να ασχοληθούμε αν η κόρη του κ. Πάγκαλου με το πτυχίο της λυρικής αποφάσισε να «μαγέψει» τα πλήθη από τη δημοτική μπάντα του δήμου. Να πιστέψουμε ότι πήρε τη θέση αυτή χωρίς να χρησιμοποιήσει το όνομα του μπαμπά της.

Επίσης, να πιστέψουμε ότι ο κ. Χατζηγάκης, από τα υπολείμματα του παλαιοκομματισμού είπε να κάνει ένα καλό και να διορίσει μακιγιέζ για να κάνουν την ψηφιοποίηση των αγροτικών εκτάσεων. Για το καλό του οδηγού τον έβαλε στην ΑΓΡΟΓΗ και για το καλό των δημοσιογράφων του αγροτικού καναλιού τους είχε να κάθονται και να πληρώνονται υψηλότατες αμοιβές.

Με όλα αυτά αν ασχοληθούμε εμείς οι κοινοί θνητοί (που φυσικά δεν θα μας χάλαγε μια θεσούλα στο Δημόσιο, έτσι για να μην ξεχάσουμε την παράδοση), μπορεί και να ξεχάσουμε ότι το κώνειο που μας ποτίζει η κυβέρνηση με την ψήφιση του ασφαλιστικού δεν θα είναι θανατηφόρο.

Παλιό το κόλπο του προβοκάτορα

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Misha avatar
  Misha 06/07/2010 12:21:28

  To ψάρι βρωμάει ΠΑΝΤΑ από το κεφάλι.
  Πού θα ήταν η Θοδώρα του Δρακουμέλ αν δεν ήταν ο μπαμπάς της πρωθυπουργός και ο άντρας της θύμα της 17Ν (οι συνειρμοί ελεύθεροι);
  Πού θα ήταν ο Κωστάκης ο Β ο ολίγιστος αν δεν έφερε το επώνυμο της δυναστείας των Kαραμανληδών;
  Πού ο Γώγος ο Β΄, o επονομαζόμενος και Κενός (GAP) αν δεν μεγάλωνε σε πρωθυπουργικές αυλές ;

  Και τώρα το Beast του ΓΑΠ-ισμού βγαίνει να καταγγείλει τον εαυτό του, τον πρωθυπουργό του, το ίδιο το σύστημα που τον ανέδειξε και τον συντηρεί.
  Γιατί βρήκε και τα κάνει.
  Παριστάνει τον κήνσορα όταν η θέση βρίκσεται στα μπουντρούμια του Κορυδαλλού, δίπλα στον Ιωαννίδη, για τα Ιμια, τον Οτσαλάν,την παραχώρηση γής και ύδατος στους ΝΑΤΟϊκούς για την ισοπέδωση της Γιουγκοσλαβίας.

 2. Γιωργος avatar
  Γιωργος 06/07/2010 12:23:55

  Τελικά σοι πάει το βασίλειο. Τώρα αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι μερικά χαρακτηριστικά διαιωνίζονται μέσω των γονιδίων. Ο Πάγκαλος στην υπόθεση Οτσαλάν ήταν ο «μεγάλος τραγουδιστής» με μεγάλο μάλιστα «ρεπερτόριο» και πολλά «σουξέ» σε εθνικά θέματα (υπόθεση Οτσαλάν, συμφωνία Μαδρίτης κλπ). Η κόρη αν και διορίστηκε στο Πανεπιστήμιο Αθηνών μέσω Βουλής, ακολούθησε τελικά και αυτή την … καλλιτεχνική καριέρα του τραγουδιστή. Πήρε το πτυχίο ωδικής και έγινε λυρική τραγουδίστρια στη Δημοτική Χορωδία του Δ. Αθηναίων (τυχαίο;) . Για την ιστορία: η κόρη Παγκάλου βολεύτηκε στη θαλπωρή του δημοσίου χάρη σε ένα κατάπτυστο νόμο του ΠΑΣΟΚ που επέτρεπε να διορίζονται στο δημόσιο συνεργάτες υπουργών, υφυπουργών, βουλευτών αρκεί να είχαν συμπληρώσει 18μηνη θητεία σε πολιτικό γραφείο. Επίσης σε ότι αφορά τον Χατζηγάκη και τους υπολοίπους βουλευτές που διόρισαν τους συγγενείς τους να τους χαίρεται ο Αντώνης…

  • Αυριανιστής avatar
   Αυριανιστής @ Γιωργος 06/07/2010 13:44:29

   Ακόμα κι αυτό το κατάπτυστο 18μηνο, πιστεύεις ότι το δούλεψε η κόρη Παγκάλου; Μήπως... χτυπούσε και κάρτα στο πολιτικό γραφείο του μπαμπάκα της;

   • Orestios avatar
    Orestios @ Αυριανιστής 06/07/2010 14:52:04

    Αυτό ξαναπέσ' το. Ξέρουμε τί κάνουν τα βλαστάρια των πολιτικών τύπου Παγκάλου.

 3. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 06/07/2010 12:35:40

  Πάντως, για να επιστρατεύουν τέτοιες μεθόδους και να πριονίζουν το κλαδί στο οποίο κάθονται, αυτό σημαίνει ότι έχουν στριμωχτεί πολύ άσχημα. Να δούμε αν θα τη βγάλουν καθαρή.

  • Κοντη Λιζα avatar
   Κοντη Λιζα @ Επώνυμος 06/07/2010 15:51:07

   +1000

 4. ataktos avatar
  ataktos 06/07/2010 12:44:14

  το γρουν από το κμας .. μόνο με σκεπαρ ..το βγάζεις

  • zonitis avatar
   zonitis @ ataktos 06/07/2010 12:52:17

   Γιατι το χαλασες; Γιατι το βγαζεις; το βγαντς ειναι το σωστο. ;-)

   • ataktos avatar
    ataktos @ zonitis 06/07/2010 13:26:33

    σωστή η παρατήρηση σου... Ευχαριστώ

 5. armageddon avatar
  armageddon 06/07/2010 12:54:51

  Η Μαγκία και η Λεβεντιά του ΓΑΠ θα ήταν όταν πετούσε έξω από
  την Βουλή και απο το ευρήτερο Δημόσιο όλους οι οποίοι έχουν
  διορήσει οι Πράσινοι Μπλέ Υπουργοί, Βουλευτές,( Συζήγους .Αδέλφια,Τέκνα,
  και ίλα τα σόια)Όά τάλλα είναι λαικισμοί .

  • Misha avatar
   Misha @ armageddon 06/07/2010 13:23:30

   Θα έπρεπε να πετάξει πρώτο πρώτο τον εαυτό του και την οικογένεια του.Το σεπούκου δλδ η αυτοχειρία για λόγους τιμής δεν προβλέπεται από τοπ μνημόνιο του ελλαδίτικου πολιτικού παχυδερμισμού.

  • δρόμος avatar
   δρόμος @ armageddon 06/07/2010 22:36:09

   πολύ το κουράζετε: τόσα χρόνια τώρα, η μισή Ελλάδα είναι διορισμένη στο δημόσιο. Να τους πετάξουν όλους έξω, και να βάλουν στη θέση τους τους άλλους μισούς. Εκεί να δεις ανατροπές!!!

 6. Νίκος avatar
  Νίκος 06/07/2010 13:44:13

  Κοιτάχτε, ό,τι και να πείτε, άτομα σαν τον κ. Πάγκαλο λόγω βαθέως καιροσκοπισμού και πνευματικής ελεφαντίασης δεν πρόκειται να ακούσουν τίποτα και επομένως οι αντιδράσεις τους θα προκαθορίζονται απο τις ιδεοληψίες τους.

 7. pikras avatar
  pikras 06/07/2010 14:06:45

  Χατζηγάκια μ', Παγκαλάκια μ' εσείς τρώτε και πίνετε κι' 'μένα με τρώει η αρκούδα.

  Τελικά πλήρης αποπροσανατολισμός!
  Ξεχνάμε ασφαλιστικό, ξεχνάμε αντιδράσεις και ασχολούμαστε ...με τους ξοφλημένους.
  Ρε Αντώνη σε παγίδευσαν πάλι επικοινωνιακά, έβαλαν και σενα στο κάδρο!
  Τον λύκο βλέπεις τον ντορό ψάχνεις ρε Πρόεδρε;

 8. ataktos avatar
  ataktos 06/07/2010 14:22:20

  Η κυρία Χριστίνα Χριστοφάκη, δημοσιογράφος και κόρη του μεγαλύτερου εργολάβου της περιοχής, είναι υποψήφια στον (Καλλικρατικό) Δήμο Σαρωνικού, κατά δήλωσή της…
  Το εντυπωσιακό είναι ότι θέτει υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως Ανεξάρτητη (!!!) και όχι -όπως όλοι θα περίμεναν- ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ (με χρίσμα δηλαδή)...
  Γιατί εντυπωσιακό; Μα γιατί σύζυγος της κυρίας, είναι ο Αντιπρόεδρος και Νο 2 της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, κ. Θ. Πάγκαλος, ο οποίος είναι σαφής: «Ότι κάνει, θα το κάνει με το δικό της όνομα» λέει…
  Ένα άλλο (επίσης εντυπωσιακό), είναι ότι η …Ανεξάρτητη σύζυγος του κ. Αντιπροέδρου, θα έχει απέναντί της (αντίπαλο δηλαδή) έναν αριστερό υποψήφιο, επί 22 χρόνια συνεχώς δήμαρχο στην περιοχή (Δήμο Καλυβίων), τον κ. Φιλίππου, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα, για τις αυθαιρεσίες και τις παρανομίες κατά την ανακαίνιση του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi», την οποία ανέλαβε ο …πατέρας της κ. Ανεξάρτητης (και πεθερός του κ. Αντιπροέδρου), μετά από τα 150 περίπου σπίτια που έχτισε επίσης στην περιοχή… ……>>>>>>


  … Η ανεξαρτησία της οποίας, φαίνεται άλλωστε και από την απρόσμενη στήριξη, αυτή του επιτίμου προέδρου της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος τη συνάντησε προσφάτως τυχαία εκφράζοντάς της την εκτίμησή του και συνάμα ότι «στον Δήμο Σαρωνικού παίζεις χωρίς αντίπαλο, θα σκίσεις…»
  Σ.σ. τώρα το να σου εύχεται ο Μητσοτάκης, δεν είναι βέβαια και ότι καλύτερο, γι’ αυτό μάλλον… θέλησε προτού ανακοινώσει την υποψηφιότητά της να επισκεφθεί τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο και να ζητήσει την ευχή του !!!

  Για το σύζυγό της, λέει: «Πήρα πολλά από τον σύζυγό μου. Ο Θόδωρος είναι ένα μεγάλο πολιτικό σχολείο όχι μόνο για μένα αλλά και για τους ανθρώπους γύρω του, τους συνεργάτες του και τους φίλους του. Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όσους θέλουν να ασχοληθούν με την πολιτική».
  Του γκρινιάζει όμως, για τα σκληρά μέτρα: «Εκείνο που με πείραξε περισσότερο απ΄ όλα είναι ότι κόψατε τον 13ο και τον 14ο μισθό» λέει…

  Για κάποιους (σ.σ. μάλλον κακεντρεχείς) που συνέδεσαν αμέσως την υποψηφιότητά της, με την παρεμβατικότητα που έχει στην πολιτική σκηνή και στο ΠΑΣΟΚ ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ο κ. Πάγκαλος, αναρωτήθηκε «…αν έχει το δικαίωμα η σύζυγος ενός επιχειρηματία να ανοίξει δική της επιχείρηση ή η σύζυγος ενός καλλιτέχνη να εκφράσει τη δική της καλλιτεχνική αντίληψη, γιατί όχι και η σύζυγος ενός πολιτικού;»

  ΥΓ 1… οι καταγγελίες Πάγκαλου στους Καμπουράκη - Οικονομέα, για το γαλάζιο πάρτι στην Αγρογή, είναι καλοδεχούμενες τόσο από εμάς, όσο κι απ’ όλους τους πολίτες, που θέλουν να βλέπουν να ρίχνεται το …περίφημο «άπλετο φώς» παντού… Ο τρόπος ωστόσο με τον οποίο έγιναν οι καταγγελίες (δια στόματος Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, προσωπικά), επικοινωνιακά, είναι θέμα που διδάσκεται στους πρωτοετείς των σχολών επικοινωνίας ! …«αλλάζω την ατζέντα» (από εργασιακό, ασφαλιστικό κλπ), όπως λέει και η Ρεσπέντζα σε άλλη ανάρτηση και «επιτίθεμαι πρώτος, πριν προλάβει ο αντίπαλος…»
  Δηλαδή «…ότι κι αν ακουστεί στο μέλλον για μένα, πχ για το διορισμό της κόρης μου ή την υποψηφιότητα της συζύγου μου (…και τα μπερδέματα του πεθερού μου), είναι …επειδή τους έβγαλα το σκάνδαλο στην Αγρογή…»

  ΥΓ 2… για τις επιθέσεις Πάγκαλου στην Αριστερά, δε γράφω τίποτα. Είναι τόσο …προβλέψιμες, μονότονες και συνεχόμενες, που δε μ’ ενδιαφέρουν… άλλωστε ελπίζω να περιληφθούν όλες μαζί κάποια στιγμή, σε 24τομη εγκυκλοπαίδεια των εκδόσεων «Γκαίμπελς»…

  Και μια …ρητορική ερώτηση, προς το δίδυμο Καμπουράκη – Οικονομέα: αν κάποια στιγμή, εκείνος ο φουκαράς ο Δήμαρχος Καλυβίων, θελήσει να μιλήσει για …το θέμα του ξενοδοχείου «Grand Resort Lagonissi», θα τον φιλοξενήσουν άραγε, με την ίδια …θέρμη;

  Για την ανάρτηση, πήρα στοιχεία από:
  http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&artid=340145&ct=32&dt=27/06/2010
  http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_9697.html

  • anonymous avatar
   anonymous @ ataktos 06/07/2010 15:29:43

   Στην επαρχία όποιος ανακατεύεται με τους δήμους συνήθως το κάνει από ιδιοτέλεια. Έχει κάποια ζητήματα να τακτοποιήσει κι εκτίθεται στις εκλογές.

   Η εν λόγω Κυρία πράττει το ανωτέρω απροκάλυπτα. Ώστε έτσι ε; Μας μπήκες στο ρουθούνι κύριε Δήμαρχε; Τώρα θα δεις εσύ. Θα σε ξηλώσουμε και τέλος. Θα κάνουμε τις δουλειές μας και τα κορόιδα θα κοιτάνε απέξω.

   Πρέπει να δοθεί αγώνας να μην εκλεγεί η κυρία, αν θέλουμε να περισωθεί κάτι στην περιοχή.

 9. Θραξ Αναρμόδιος avatar
  Θραξ Αναρμόδιος 06/07/2010 15:55:52

  Τι σήψη και τι μπόχα συνέλληνες.
  Ας ανοίξει κάποιος το παράθυρο να μπει λίγο αεράκι ελληνικό.
  Και λίγο φως!

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Θραξ Αναρμόδιος 06/07/2010 16:12:51

   Ιδού λίγο οργισμένο φως ελληνικό φίλε Θράκα!

   "...Και των αρχαίων Κυβερνητών τα έργα πληρώνοντας η Χτίσις, θα φρίξει.
   Ταραχή θα πέσει στον Άδη, και το σανίδωμα θα υποχωρήσει από
   την πίεση τη μεγάλη του ήλιου.
   Αλλά πριν, ιδού, θα στενάξουν οι νέοι, και το αίμα τους αναίτια θα γεράσει.
   Κουρεμένοι κατάδικοι θα χτυπήσουν την καραβάνα τους πάνω στα κάγκελα.
   Και θα αδειάσου νόλα τα εργοστάσια, και μετά πάλι με την επίταξη θα γεμίσουν, για να βγάλουνε όνειρα συντηρημένα σε κουτιά μυριάδες, και χιλιάδων λογιών εμφιαλωμένη φύση.
   Και θα'ρθουνε χρόνια χλωμά και αδύναμα μέσα στη γάζα.
   Και θα'χει καθένας τα λίγα γραμμάρια της ευτυχίας.
   Και θα'ναι τα πράγματα μέσα του κιόλας ωραία ερείπια.
   Τότε, μην έχοντας άλλη εξορία, που να θρηνήσει ο Ποιητής, την υγεία της καταιγίδας από τ' ανοιχτά στήθη του αδειάζοντας, θα γυρίσει για να σταθεί στα ωραία μέσα ερείπια.
   Και τον πρώτο λόγο του ο στερνός των ανθρώπων θα πει, ν' αψηλώσουν τα χόρτα, η γυναίκα στο πλάι του σαν αχτίδα του ήλιου να βγει.
   Και πάλι θα λατρέψει τη γυναίκα και θα την πλαγιάσει πάνου στα χόρτα καθώς που ετάχθη.
   Και θα λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση, και θα σπείρουνε γενεές στους αιώνες των αιώνων"!

   • Θραξ Αναρμόδιος avatar
    Θραξ Αναρμόδιος @ Γιάννης Φαίλτωρ 06/07/2010 16:38:45

    @Γιάννης Φαίλτωρ

    Ευχαριστώ.

    Δεν τα πάω πολύ καλά με την ποίηση. Μόνο Καβάφη. Και λίγο Καρυωτάκη.

    Εψαξα και βρήκα πως αυτό είναι του Οδ. Ελύτη από το Αξιον Εστί. Το "Προφητικόν" από ότι είδα. Ας ελπίσουμε να βγει αληθινή η προφητεία λοιπόν του ποιητή: Να λάβουνε τα όνειρα εκδίκηση.

    Θραξ Αναρμόδιος

   • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
    Γιάννης Φαίλτωρ @ Γιάννης Φαίλτωρ 06/07/2010 16:43:11

    Σωστά!
    Ελπίζουμε και αγωνιζόμαστε για να επαληθευτεί η προφητεία!

   • εναςάσχετος avatar
    εναςάσχετος @ Γιάννης Φαίλτωρ 06/07/2010 17:46:28

    Θράκα,
    Σου συνιστώ να διαβάσεις, από το ίδιο έργο του Ελύτη και το "ήρθαν ντυμένοι φίλοι αμέτρητες φορές οι εχθροί μου" καθώς και την "αυλή των προβάτων" !

 10. Mak avatar
  Mak 06/07/2010 16:12:28

  Το θέμα με την ΑΓΡΟΓΗ το είχαν προεκλογικά στο πασοκ και πήραν συνειδητή στρατηγική απόφαση να μην το παίξουν δυνατά τότε.

  Το κράτησαν για μια ώρα δύσκολη...

  Αρκετοί του πασοκ που ήξεραν το θέμα, αλλά δεν είχαν πρόσβαση στα κεντρικά διαμαρτύρονταν γιατί το κόμμα δεν ξεσκίζει τη νδ για αυτό το θέμα.

  Δεν το βγάλαν τώρα από πολιτική ευθιξία, πολιτική στρατηγική καλά σχεδιασμένη από καιρό είναι.

  Ξέραν ότι είναι ένας άσσος στα χέρια τους που θα χτυπήσει τη ΝΔ στο κέντρο αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη και ότι έχουν τον απαραίτητο μηχανισμό για να το πετύχουν (βλ. μμε).

  Προσωπικά πιστεύω ότι αυτοί που συμβούλευσαν τον Χατζηγάκη να κάνει τα ρουσφέτια με αυτόν τον τρόπο είναι ή χαζοί ή δούλευαν για το πασοκ.

  Διαρροές για το θέμα είχαν γίνει πριν ακόμα γίνει η διαδικασία των προσλήψεων, που σημαίνει ότι είχαν καλή πληροφόρηση.

  Ο Χατζηγάκης εκτός από καιροσκόπος και πολιτικά ανεπαρκής (χρόνια τώρα) αποδείχθηκε ότι δεν είχε την ευφυΐα να καταλάβει την λούμπα στην οποία έπεφτε ο ίδιος και έβαζε και το κόμμα του. Το άγχος του ήταν να εξυπηρετήσει τους συνεργάτες και την εκλογική του πελατεία ώστε να εξασφαλίσει την επανεκλογή του.

  Και αυτοί που δεν κατάλαβαν ότι το θέμα ήταν "καμένο" και προσπάθησαν να δώσουν κάλυψη στους προσληφθέντες και τον Χατζηγάκη είναι "λίγοι" κατά τη γνώμη μου. Έπρεπε η ίδια η ΝΔ να το αναδείξει και να το καταδικάσει. Τόσο από ηθικής πλευράς όσο και από στρατηγικής θα ήταν η σωστότερη κίνηση.

  Με τέτοιας ποιότητας πολιτικά στελέχη δεν πας πουθενά...

 11. hellas-orthodoxy avatar
  hellas-orthodoxy 06/07/2010 16:23:12

  Καλα θα κανει ο Χατζηγακης να παρει ποδι απο τη ΝΔ.Μπορει να μη δικαιουται ο αρχιπροδοτης Παγκαλος να παριστανει τον τιμητη της διαφανειας,αλλα δεν πρεπει να του δινονται και δικαιωματα.

 12. zackii avatar
  zackii 06/07/2010 16:38:32

  Οι κκ Πάγκαλος και Καρχιμάκης έχουν απόλυτο δίκιο. Και μάλιστα λίγα λένε. Όχι μόνο το Χατζηγάκη αλλά και πολλούς άλλους πρέπει να τους κλείσουν φυλακή.
  Θυμάστε τι έλεγε ο ΚΚ πριν τις εκλογές του 2004? Τι γιά εθνικούς εργολάβους, τι γιά αρχιερείς της διαπλοκής,τι γιά χρηματιστήρια και άλλα πολλά.
  Τι έκανε γιαυτούς όλους? Απολύτως τίποτα. Ούτε έστω γιά το μεγαλύτερο σκάνδαλο στη μεταπολεμική Ελλάδα, το χρηματιστήριο. Όπου με τις ευλογίες των
  κκ Σημίτη και Παπαντωνίου διανεμήθηκαν οι περιουσίες του Ελληνικού λαού σε 4-5 μεγαλολαμόγια και 2-3 χιλιάδες παρατρεχάμενούς τους.
  Και όχι μόνο αυτό, αλλά άφησε τους ίδιους που αποτελούσαν το σύστημα ΠΑΣΟΚ το πιό φαύλο σύστημα στελέχωσης της διοίκησης και νομής της εξουσίας να επιβιώσει και τελικά να καταστρέψει τη χώρα και τον ίδιο. Άρα σήμερα οι κύριοι της ΝΔ γιατί φωνάζουν? Μετά την απομάκρυνση ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Τώρα μερικοί στο blog κόπτονται γιά τον ΚΚ και τους αγωγούς του, ας τους πάρουν ανά χείρας και ας πορευθούν εν ειρήνη.

 13. Dimi avatar
  Dimi 06/07/2010 19:43:24

  Nα δω το τσουνάμι της βουτιάς με τη κοιλιά στη πισίνα του Hilton, κι αυτό το “Irresistible Smile of Eternity!” του Πάγκαλου Πάνκακου, κι ας πεθάνω..

  Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 16/9/2001

  «Εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας. θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου.

  Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου.

  Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ' όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα. Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι.»


  Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία 16/9/2001

  «Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε. Δεν έχει τίποτα το πρωτότυπο.»


  Εθνος της Κυριακής 19/11/2000

  «Κάνει ανιστόρητες και αδιέξοδες επιλογές. Για να κάνεις εξωτερική πολιτική πρέπει να έχεις στοιχειώδεις γνώσεις ιστορίας. Είναι μια πολιτική η οποία, κατά την άποψή μου, θα μας οδηγήσει ακριβώς στο σημείο απ' όπου ξεκινήσαμε. Δεν έχει τίποτα το πρωτότυπο.»

  ***

 14. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 06/07/2010 23:12:27

  Γνωστή τακτική. Ρίχνουν το θωρηκτό στη θάλασσα και περιμένουν ότι λόγω εκτοπίσματος θα σηκώσει κάμποσο κύμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.