#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
27/06/2008 04:11
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παιχνίδια του κ. Καρατζαφέρη με εισιτήρια και ονόματα

Το θέμα του υπουργού που ταξίδεψε στην Ελβετία με τον κ. Χριστοφοράκο βγήκε όπως γνωρίζεται πρώτα από εμάς. Προχθές άλλωστε γράψαμε πρώτοι ότι το εισιτήριο του υπουργού που πήγε με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο στην Ελβετία «ήταν ύψους 1900 ευρώ και το ταξίδι έγινε στις 3-12-2007» (βλέπε εδώ). Μιλώντας χθες το βράδυ στο Mega, δήλωσε πως θα καταθέσει σήμερα στη Βουλή το τιμολόγιο για τα εισιτήρια του ταξιδιού του υπουργού, ύψους 1.906 ευρώ, που έχει πληρωθεί από την Siemens. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πρόσθεσε όμως ότι στο τιμολόγιο αναγράφεται το όνομα του κ. Χριστοφοράκου, ενώ το όνομα του υπουργού είναι σβησμένο.

Αν όμως το όνομα του υπουργού είναι σβησμένο, τότε πως γνωρίζει αυτός ότι πρόκειται για υπουργό και όχι για κάποιον άλλο; Η κοινή λογική λέει, άλλωστε, ότι αν δεν αναγράφεται το όνομα στο τιμολόγιο, θα υπάρχει τουλάχιστον στα εισιτήρια με τα οποία ταξίδεψαν. Πώς λοιπόν ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνει τώρα ότι το όνομα του υπουργού είναι τάχα σβησμένο και ότι κρύβεται επιμελώς. Από ποιους; Αν το έσβησαν από το τιμολόγιο, δεν μπορεί να έκαναν και το ίδιο στα εισιτήρια και τα αεροπορικά αρχεία. Το ταξίδι έγινε πολύ πρόσφατα, τον περασμένο Δεκέμβριο. Ή γνωρίζει λοιπόν το όνομα του υπουργού ο κ. Καρατζαφέρης, ή δεν το γνωρίζει. Αν δεν το γνωρίζει, γιατί προκάλεσε τόσο θόρυβο με υποθέσεις. Αν το γνωρίζει, γιατί δεν το λέει;

Προχθές, εξάλλου, ο κ. Καρατζαφέρης, αναρωτήθηκε στη Βουλή: «Είναι κομψό σε μία εταιρεία, η οποία έχει φανεί ότι έχει δώσει μίζες σε υπουργούς, να είναι σήμερα στο ΔΣ της, γιος Πρωθυπουργού της ΝΔ;». Πάλι δηλαδή δεν είπε όνομα. Επισημάναμε λοιπόν προχθές (βλ.εδώ) ότι εννοούσε τον κ. Πέτρο Τζαννετάκη, που είναι μέλος του ΔΣ της Ζήμενς, όπως πάλι πρώτοι αποκαλύψαμε εμείς. Έτσι χθες ο κ. Καρατζαφέρης επανέλαβε την καταγγελία του ότι στο ΔΣ της Siemens είναι γιος πρωθυπουργού της ΝΔ, αλλά κατονόμασε αυτήν την φορά τον Τζαννή Τζανετάκη. Ελπίζουμε λοιπόν ότι θα καταλάβει και σήμερα (όπως και χθες) ότι δεν μπορεί να παίζει με πληροφορίες τις οποίες γνωρίζουν και άλλοι και θα αποκαλύψει το όνομα του υπουργού, επειδή διαφορετικά φοβούμεθα ότι θα εκτεθεί.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. λολ avatar
  λολ 27/06/2008 04:42:51

  "Αν όμως το όνομα του υπουργού είναι σβησμένο, τότε πως γνωρίζει αυτός ότι πρόκειται για υπουργό και όχι για κάποιον άλλο;"

  αααχαχαχαχαχαχαχααααα

 2. Anonymous avatar
  Anonymous 27/06/2008 05:21:39

  pios ine o anthropos tou mesa stin eteria?

 3. anonymous avatar
  anonymous 27/06/2008 09:00:49

  http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

  Πέμπτη, 26 Ιούνιος 2008
  ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ;

  Παρασκευή 27 Ιούνιος 2008
  Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΘΑ ΤΟΝ "ΔΩΣΕΙ" ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ;
  Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (27,6,08) ΔΕΜΕΝΟ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΠΟΛΛΩΝ "ΜΙΖΩΝ" ΤΗΣ ΖΗΜΕΝΣ. ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΟΒΙΤΟΥΡΑΣ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΑΓΡΥΠΝΕΙΤΕ" ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΣΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ. ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΟΤΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ.
  Αναρτήθηκε από ARGYRIS SIDERIS στις 2:05 μμ
  --------------------------------------------

  Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες ο αντικαταστάτης του κ. Λιάπη έχει ήδη βρεθεί!
  Λέγεται Βαγγέλης Ρωχάμης, γνωστός στο πανελλήνιο και ως "Πεταλούδας"!
  "Η κυβέρνηση θέλει να εγγυηθεί την συνέχεια στο Υπουργείο Πολιτισμού", δήλωσε ο κυβερνητικός αντιπρόσωπος.
  "Ο Βαγγέλης είναι ο κατ'εξοχήν άνθρωπος του ΥΠ.ΠΟκόσμου που ξέρει να χειρίζεται κρίσεις σαν αυτή που αντιμετωπίζει σήμερα το ΥΠ.ΠΟ".

 4. kokoras avatar
  kokoras 27/06/2008 09:39:03

  Ρωτήστε τον αρχιλογιστή τον να σας πει ποιος είναι , το όνομά του είναι Κόκορας
  απέχει 5 μέτρα από το γραφείο του και κοκορεύεται ότι είναι έξυπνος και όμορφος
  Ας σοβαρευτούμε λιγάκι εισιτήρια με σβησμένα ονόματα έδωσε ο αθεόφοβος στο Πρόεδρο του Λάος ?? και να ήταν μόνο αυτό. Μάλλον έχει μπερδέψει και το Πρόεδρο του

 5. ORION avatar
  ORION 27/06/2008 09:43:47

  Προχθές, εξάλλου, ο κ. Καρατζαφέρης, αναρωτήθηκε στη Βουλή: «Είναι κομψό σε μία εταιρεία, η οποία έχει φανεί ότι έχει δώσει μίζες σε υπουργούς, να είναι σήμερα στο ΔΣ της, γιος Πρωθυπουργού της ΝΔ;

  Μα τι λετε τώρα ακόμη και ο λογιστής ήξερε κύριε Καρατζαφέρη πάρα πολλά και έκανε πολλά γιατί τα δεχότανε , τώρα βγαίνει και μιλάει ???
  Στο κόμμα σας είναι κύριε Καρατζαφέρη Με τέτοιους δουλεύει το Λάος??? .

 6. susurada girl avatar
  susurada girl 27/06/2008 09:55:31

  Τι Νιαουρίζει στα κεραμίδια ??'' o filoptohos haramofais''
  Ο Κοντός ο ψηλός ο στραπατσαρισμένος και ο χοντρός χαραμοφάης φίλος .
  απονέμετε παράσημων σήμερον διαφάνειας της όρθιας παλάμης .
  Μπράβο για την εντιμότητα τους το ήθος τους και την σοβαρότητα που τους διακρίνει.

 7. Helmut avatar
  Helmut 27/06/2008 09:56:49

  Μα θα ασχολούμαστε τώρα για εισιτήρια αξίας 1.900 €?

  Πλάκα με κάνεις ρε Καρατζαφέρη;

  Έχουμε και ένα επίπεδο... για κάτω από 150.000 γιούργια δεν βγαίνουμε από το κρεβάτι μας...

 8. STAVROS avatar
  STAVROS 27/06/2008 10:20:48

  Εάν το είπε ο Καρατζαφέρης, τότε εντάξει.
  Σοβαρός και αξιόπιστος.
  Έλεος πιά, μη μας απασχολείτε με σοβαροφανείς και λαϊκιστές τυχοδιώκτες.

 9. anonymous avatar
  anonymous 27/06/2008 11:03:30

  Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες, ο νέος υπουργός πολιτισμού αναμένεται να είναι ο κ. Ευάγγελος Ρωχάμης, γνωστός στο πενελλήνιο και ως "πεταλούδας".
  "Σκοπός μας είναι να εγγυηθούμε την συνέχεια στο Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Βαγγέλης, προσωπικότητα του ΥΠ.ΠΟ(κόσμου), ξέρει πως να χειριστεί την κρίση στο ΥΠ.ΠΟ μετά την αποχώρηση του κ. Ζαχόπουλου", είπε κυβερνητικός παράγοντας που επέλεξε να παραμείνει ανώνυμος.

 10. merde & merdinha avatar
  merde & merdinha 27/06/2008 12:27:28

  "o Karatzaferis einai o monos pou den empleketai"

  Tωρα, τι να πουμε, ποιος τον χρηματοδοτεί; Και για ποιον δουλεύει ο Καρατζαφέρης; Τι ρουσφέτια του κάνουν οι υπουργοί της ΝΔ; Καλομελέτα κι ερχεται. Σιγα το προσωπο τον αχυράνθρω[πο.

 11. περιεργος avatar
  περιεργος 27/06/2008 13:33:25

  Εσυ δεν εισαι φακτορας αλλα φωστηρας.
  Πως καταλαβες βρε παιδι μου οτι τα παιρνω απο τον ρουσοπουλο για να σε σαμποταρω?
  Δεν υποστηριξα ποτε οτι εργαζεσαι για το πασοκ η την ν.δ.
  Σιγα μην υπηρετεις τις φιλιπινεζες..
  Υποψιαζομαι οτι δουλευεις για τα αφεντικα τους.

 12. archaeopteryx avatar
  archaeopteryx 27/06/2008 13:45:06

  περίεργε, αυτό με τον μήτσο και το παστίτσιο, το ξέρεις;

 13. Factorx avatar
  Factorx 27/06/2008 14:32:53

  @περιεργος: δεν λες στα "αφεντικά τους" να μας δώσουν καμιά χορηγία, για να προσλάβω μερικούς περιέργους να γράφουν εδώ για να ξεμπλοκάρω και να πάω με τα υπόλοιπα στη Μύκονο όπου πληροφορούμαι οτι εχει γίνει απόβαση Ρωσίδων παρθένων;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.