23/01/2009 03:54
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παιχνίδια με το πάγωμα των λογαριασμών

Αρκετή ώρα μετά την ανάρτηση του προηγούμενου δημοσιεύματος μας, στο οποίο επισημαίνουμε ότι δεν μπλοκαρίστηκαν οι λογαριασμοί του Θεόδωρου Τσουκάτου και του Χρήστου Καραβέλα, κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο (εντελώς συμπτωματικά ασφαλώς) η πληροφορία ότι «στην επόμενη φάση της ανάκρισης» θα παγώσουν και αυτών οι λογαριασμοί - μαζί με ενός τρίτου που παρελήφθη κι αυτός, του Αριστείδη Μαντά, στενού συνεργάτη του Τάσου Μαντέλη και πρώην οικονομικού διευθυντή του ΟΤΕ.

Οπότε το ερώτημα που υποβάλαμε προηγουμένως καθίσταται επιτακτικότερο: Γιατί δεν περιέλαβε και αυτών των προσώπων τους λογαριασμούς ο κ. Ζαγοριανός στην «πρώτη φάση» παγώματος; Τους ξέχασε; Κάποιοι επιδιώκουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και ποιες; Παίζονται τίποτα παιχνίδια; 

(Ενημέρωση, 23/1/2009 1:57 μμ). Διάταξη για τη δέσμευση των λογαριασμών του Θεόδωρου Τσουκάτου και του πρώην γενικού διευθυντή της Siemens Χρήστου Καραβέλα, εξέδωσε τελικά ο ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός. Υποθέτω ότι μέχρι το δημοσίευμά μας το είχε απλώς ξεχάσει.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τάκης avatar
    Τάκης 23/01/2009 14:38:45

    Factor δεν κατηγορείται κανένας για τίποτα. Δεν έχουν ασκεθεί ποινικές διώξεις για να υπάρχουν κατηγορούμενοι, οπότε καλό είναι να αλλάξεις τη διατύπωση που αναφέρεται σε κατηγορία. Απλοί υποπτοι είναι οι άνθρωποι. Και οι περισσότεροι εξ αυτών (Παππούλιας, Χρυσολούρης) δεν έχουν καμία σχέση με το σκηνικό που πάει να στηθεί. Είναι κρίμα τέτοια σπίλωση.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.