26/06/2008 01:53
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παγώνει η Ιονία οδός στην περιοχή του Καϊάφα.

To E΄ Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας αποφάσισε την έκδοση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης του έργου του Β.Δ. Άξονα Πελοποννήσου στο τμήμα Πύργος – Τσακώνα, και ειδικότερα στην περιοχή του Καϊάφα, αναφέρει ο Σύλλογος Περιβαλλοντικής Προστασίας Ζαχάρως. «Η προσωρινή διαταγή για την αναστολή εκτέλεσης του έργου –σημειώνει- αποτελεί μια πάρα πολύ σημαντική απόφαση, η οποία ενισχύει τις προσπάθειες του Συλλόγου Περιβαλλοντικής Προστασίας Ζαχάρως και των πολιτών της περιοχής αναφορικά με την προστασία του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί μέχρι την τελική επιθυμητή έκβαση της υπόθεσης, η οποία συνδέεται με τον ανασχεδιασμό του συγκεκριμένου έργου και την υιοθέτηση της ανατολικής χάραξης εκτός οικοσυστήματος Καϊάφα και εκτός οικισμών».

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεω-Πόνος avatar
    Γεω-Πόνος 26/06/2008 09:45:32

    Μπορεί στη Ζαχάρω να βρώμησε ο τόπος από καουμποϊδες (Δημάρχο και κολαούζους του) που ήθελαν να περάσει ο δρόμος πάνω στις ζωές μας για να τα οικονομήσουν χοντρά, όμως σε αυτό το γουέστερν θα κερδίσουν οι Ινδιάνοι!!!!

  2. Γεω-Πόνος avatar
    Γεω-Πόνος 27/06/2008 01:08:40

    Φίλε ανώνυμε...όχι ενεργοβόρα αλλά υδροβόρα θέλεις να πεις. Αν δεις την περιοχή μετά τις φωτιές του καλοκαιριού θα καταλάβεις πως ο τουρισμός και τα γκόλφ τελειώσαν...μόνο για εμπόριο κάρβουνου κάνει η περιοχή. Αν ενδιαφέρεται ο κύριος Δούκας, ας περάσει...έτσι και αλλιώς τον περιμένουμε!!!!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.