18/08/2009 20:41
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Παίζουν τις κουμπάρες στο υπουργείο Αγροτικής ΑνάπτυξηςΧθες ήλθε στη δημοσιότητα η επιστολή της αρμόδιας επιτρόπου Μποέλ με την οποία ζητούσε εξηγήσεις από τον Χατζηγάκη για το αν το πακέτο αυτό είναι αποζημιώσεις ή κρατικές ενισχύσεις. Εμμέσως δε απειλούσε με παραπομπή στο Ευρωδικαστήριο και καταδίκη της χώρας ξεγυμνώνοντας τον πρόχειρο τρόπο με τον οποίο έγινε τότε η προσπάθεια να φύγουν οι αγρότες από τα μπλόκα.

 Σήμερα ο Σ. Χατζηγάκης εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ότι πρόκειται για συνήθη αλληλογραφία μεταξύ του υπουργείου και κάποιας διεύθυνσης της Κομισιόν (πάλι δηλαδή κάποιος χαμηλόβαθμος υπάλληλος όπως με τον βασικό μέτοχο). Ανέφερε μάλιστα ότι το υπουργείο μπορεί να αποδείξει ότι είναι αποζημιώσεις κι όχι ενισχύσεις.

Πριν αλέκτωρ φωνήσαι μίλησε ο εκπρόσωπος της επιτρόπου και υποστήριξε ότι έχουν στείλει εδώ και ένα μήνα την επιστολή, ότι η προθεσμία για να δοθούν εξηγήσεις έληξε 17 Αυγούστου και ότι περιμένουν τις εξηγήσεις λίγες ημέρες ακόμη λόγω των διακοπών. Μάλιστα άφησε να εννοηθεί ότι δεν δέχεται η Κομισιόν ότι πρόκειται για αποζημιώσεις και θα κινηθεί εναντίον της.

 Από την πλευρά του το υπουργείο υποστήριξε ότι έχουν σταλεί οι εξηγήσεις αλλά λόγω του ότι πήγαν μέσω της διπλωματικής οδού και λόγω της θερινής ραστώνης δεν τα έλαβαν στις Βρυξέλλες. Παίζουν τις... κουμπάρες με λίγα λόγια αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν εδώ και ένα μήνα της επιστολή – προειδοποίηση της Κομισιόν αλλά έκαναν την πάπια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΣΚΑΙς avatar
  ΣΚΑΙς 18/08/2009 21:29:46

  ...έκαναν την πάπια!!!
  Ρε παίδες τα λεφτά τα πήραν οι αγρότες???
  Αν ναι τι σας νοιάζουν εσας οι κουμπάρες... Συνήγοροι των Βρυξελλών είστε!!!!!!

  Όλοι ξέραμε ότι ήταν ενίσχυση και όχι αποζημίωση. Εν μέσω κρίσης με αγρότες απελπισμένους βρέθηκε μια λύση... Όλα τα υπόλοιπα είναι....απλώς τρίχες!

 2. ataktos avatar
  ataktos 19/08/2009 06:54:57

  Όλοι τους αγόρασαν Toyota 4*4

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.