06/03/2009 16:52
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάμε Ιταλία;

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να αστειευόταν, όταν πρόσφερε προ 2 ετών, την ωραία σύζυγο του Βερόνικα στον Δανό πρωθυπουργό, Αντερς Φοργκ Ρασμούσεν, επειδή τον έβρισκε εξαιρετικά ωραίο,.....Αλλά δεν αστειεύονται φαντάζομαι οι ηγέτες του φιλελευθερισμού και νεοφιλ/σμού όταν προστρέχουν για ανταλλαγή ιδεών στην σοσιαλδημοκρατία επί των ημερών μας! Όπως δεν αστειεύονται και πολλοί Ιταλοί, που το κάνουν στα σοβαρά, όπως αποκάλυψε προχθές η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», σύμφωνα με την οποία περίπου 500.000 παντρεμένα ζευγάρια στην Ιταλία συνηθίζουν να ανταλλάσσουν συζύγους, άλλοι οργανωμένοι σε ιδιωτικά κλαμπ, άλλοι στο σπίτι κι άλλοι από χώρους στάθμευσης και παραλίες μέχρι ...κοιμητήρια (!!!).  

Ωστόσο, σύμφωνα με τους ιθύνοντες αυτή δεν είναι παρά η κορυφή του παγόβουνου και ο πραγματικός αριθμός όσων επιδίδονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο σε τέτοιου είδους «ανταλλαγές», φθάνει, αν δεν ξεπερνά κιόλας τα δύο εκατομμύρια. Δηλαδή ζούμε την ιστορική περίοδο των «ΑΝΤΑΛΛΑΓΩΝ» οικοπέδων, πολιτικών ιδεών, γυναικών κλπ κλπ !. Α ρε Εφραίμ , εσύ είσαι ο πρωτομάστορας και όχι ο Μπερλουσκόνι! Διάβολε έριξες την ΙΔΕΑ!

http://diaporon-bl.blogspot.com/

(FactorX: στη μεγάλη φωτογραφία η Veronica Lario εις νεαράν ηλικίαν και στην άλλη αργότερα)

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 06/03/2009 17:57:22

  Από καθαρά ενδοκρινολογικής άποψης, σε αντίθεση με άλλα θηλαστικά, ο έρωτας σε ένα ζευγάρι ανθρώπων διαρκεί περίπου δύο χρόνια και ύστερα το δέσιμό του από την στιγμή που θα γεννήσει, κρατάει γύρω στα 7 έως 12 χρόνια. Για λόγους πρακτικούς της εποχής, επεβλήθη πολιτισμικά εδώ και πολλές χιλιετίες από τις κοινωνικές μας ηγεσίες, η «ισόβια και μόνιμη κοινή συμβίωση». Με άλλα λόγια ακόμα και όταν ο απόγονος είναι έτοιμος να αντεπεξέλθει στον στίβο της ζωής, το ζευγάρι παραμένει και γερνάει μαζί.
  Στην πράξη αυτό επιτυγχάνεται μεσώ της δύναμης που ασκεί πάνω μας αυτό που ονομάζουμε «συνήθεια», αλλά και αμοιβαίων υποχωρήσεων σε βαθμό θυσίας. Όλο αυτό τις περισσότερες φορές κάποια στιγμή εκρήγνυται, με καταστρεπτικά αποτελέσματα στην ποιότητα της ζωής και των δύο, αλλά ακόμα χειρότερα και για την ζωή του απόγονου. Παλαιότερα δεν ήταν ορατή αυτή η έκρηξη γιατί η γυναίκα δεν τολμούσε να διεκδικήσει κοινωνικά τα δικαιώματά που της αναλογούν, με κυριότερο το «δικαίωμα στο κέρατο». Φίλαγε σπίτι, χωράφι και όπλα. Είχε σοβαρότερα, βιοποριστικά ζητήματα προς περαίωση και δεν υπήρχε χρόνος να ασχοληθεί εντατικά με τον κόλπο της. Εμείς ήμασταν λίγο πιο «λάσκα» -ωραία τα είχαμε σχεδιάσει όλα πάντως- έχοντας όλο τον καιρό στη διάθεσή μας να ασχολούμαστε ολημερίς με το πέος μας, στο μοντέλο του πιθήκου-Μπονόμπο. Ο τρόπος με τον οποίο ήρθαν τα πράγματα τούμπα όμως έγινε τόσο λανθασμένα, που μέχρι και αρκετές (έξυπνες) γυναίκες στις μέρες μας βαράνε το κεφάλι τους στη μάντρα. Αλλά αυτό είναι ένα άλλο μεγάλο θέμα που θέλει ξεχωριστό post.

  Για να επιστρέψω όμως στο προκείμενο, σε διαφορετικά –κυρίως θεωρητικά- μοντέλα, θα μπορούσε ο απόγονος μέτα το πέρας της νηπιακής ηλικίας, να αναθρέφεται οργανωμένα από την κοινωνία, και το ζευγάρι να το διαλύει αν θέλει, και να.. «πηγαίνει γι’ άλλα». Υπό πολλές, πολυεπίπεδες προϋποθέσεις και φυσικά ούτε λόγος για να συζητηθεί σοβαρά κάτι τέτοιο στην εποχή μας που ο θεσμός της οικογένειας βαράει διάλυση και είμαστε σε παρατεταμένο μεταβατικό στάδιο. Αυτή όμως η τάση που εκδηλώνεται τα τελευταία χρόνια, δείχνει προς μια –πιστεύω αναπόφευκτη εξελικτικά- κατεύθυνση σε βάθος χρόνου, ανεξαρτήτως της αισθητικής επίδρασης που θα είχε για τον καθένα μας σήμερα η πραγμάτωση ενός τέτοιου μοντέλου.

 2. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 06/03/2009 18:46:56

  2@
  Παιχνίδια με τη φωτια.
  Κάποτε θα γινόταν. ειδικά αν εχουμε θύμα αστυνομικό απο τρομοκρατική οργάνωση, κάποιοι θα θελήσουν να πάρουν το αίμα πίσω... και θα μπούμε στην στρατηγική της έντασης.
  Εχει γίνει στο εξωτερικό.Εγινε και δω την 10ετία του 70 όταν λόγω άρθρων του για τη 17 Νοέμβρη(τότε είχε ακόμα "φωτοστέφανο") προσπάθησαν να σκοτώσουν τον δημοσιογραφο της Ελευθεροτυπίας Γιωργο Βότση

 3. άσχετος avatar
  άσχετος 06/03/2009 19:08:10

  Νομίζω Φάκτορα οτι ο 2 είναι τελείως αμαμητος. Να του στείλουμε τίποτα Ουκρανιές, ή θα τις περάσει για αστυνομικίνες και θα κρυφτεί;

 4. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 06/03/2009 19:10:59

  «Μια 42χρονη Πακιστανή, σύζυγος και μητέρα 11 παιδιών, κουράστηκε από τη σκληρή και ανυπόφορη μερικές φορές καθημερινότητα που βίωνε και ρίχνοντας υπνωτικό στο σύζυγο και τα παιδιά της, εγκατέλειψε άρον-άρον την οικογενειακή εστία με τον 18χρονο εραστή της, έγραψαν οι τοπικές εφημερίδες.
  Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γυναίκα που είχε ήδη πιαστεί δύο φορές επ' αυτοφόρω με τον εραστή της, έριξε υπνωτικό στο γάλα για να καταφέρει τελικά να φύγει από το σπίτι εγκαταλείποντας όλη την οικογένεια, κοντά στην περιοχή Μουλτάν της επαρχίας Πουντζάμπ, στο ανατολικό Πακιστάν.»  Πηγή: blackhumor.gr  Σχόλιο Ξ.Δ: Φαντάζομαι οι Πακιστανοί συμπολίτες της θα την αποκαλούν “νεοταξικό θύμα” και την πράξη της «δυτικολάγνα». Προδότρα ιερών και οσίων του Πακιστανικού πολιτισμού.

 5. MIG-21 avatar
  MIG-21 06/03/2009 19:15:04

  Αλλαξ(ε)ο/κολιες και εγινε βραχιολι!

 6. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 19:18:19

  Anonymous @5

  Καλά τα λες εσύ, αλλά βλέπεις κανέναν, να αντιδρά;

  Ο Παυλόπουλος (που προφανώς τα είχε πάρει είδηση αυτά και για αυτό έδινε εντολές μη-βιας, ώστε να μην υπάρχουν θύματα, όπως "κάποιοι" θέλανε διακαώς!!!), ξεφωνήθηκε από πολλούς και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους!

  Οσοι επιζητούν το νέο διχασμό και μεθοδεύουν την στρατηγική της έντασης, είναι ο εχθρός που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά!!!!

 7. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 19:48:38

  Anonymous

  Η δημοσιοποίηση τέτοιων σεναρίων, τα αποδυναμώνει;

 8. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 20:28:13

  Τι ήθελε ο Επίτιμος στο Μαξίμου σήμερα;
  Για καλό δεν πάει, ποτέ...
  Ξέρει κανείς; Οχι, μόνο γεύματα...

 9. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 20:29:27

  Anonymous
  Υπονοείς και σχέση με Ζωνιανά;

 10. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 20:49:34

  "..που πάμε Κώστα μου, που πάμε", που θάλεγε κι ο Αυλωνίτης!!

 11. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 21:03:35

  Anonymous 17

  Λες "ελέγχει τα ΠΑΝΤΑ στο νησί,"

  με τις πλάτες του Μητσοτάκη, υποννοείς;

  ΓΙΑΤΙ υπάρχει τέτοια ανοχή (διακομματική) ;

 12. ο avatar
  ο 06/03/2009 21:07:58

  ωραία γυνεκα!!

 13. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 21:32:09

  ΓΙΑΤΙ υπάρχει τέτοια ανοχή (διακομματική) ;

 14. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 06/03/2009 21:41:45

  Συνέχεια του προηγούμενου λόγω τεχνικού προβλήματος. Τα σχόλιο πήραν δρόμο γύρω από άλλο ζήτημα, αλλά θα ήθελα να αμπελοφιλοσοφήσω άλλο λίγο το αντικείμενο της ανάρτησης:

  «Στην Ελλάδα αρχίζουν να οργανώνονται και κρουαζιέρες με μικρά σκάφη για "σουίνγκερς" έναντι αρκετά υψηλής αμοιβής, ενώ ετοιμάζεται να λειτουργήσει και ξενοδοχείο για ζευγάρια που έχουν κοινές αντιλήψεις περί σεξ. Ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι οι σουίνγκερς έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν μέσω Ιντερνετ διακριτικά σηματάκια που έχουν κυκλοφορήσει σε μορφή καρφίτσας, τα οποία τους επιτρέπουν να ξεχωρίζουν σε χώρους που δεν είναι αποκλειστικά δικού τους ενδιαφέροντος»

  Σχόλιο: Μπράβο στα παιδιά.

  «Η νέα τρέλα που ξεκίνησε στο Λονδίνο είναι να συναντιούνται άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους με σκοπό το σεξ. Η νέα μόδα ονομάζεται "τούθινγκ" και πραγματοποιείται με τη βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας. Η νέα τεχνολογία με τίτλο Μπλου-τουθ επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αριθμούς τηλεφώνου, μηνύματα και φωτογραφίες σε άλλους υποψήφιους "τούθερς" μέσω ενός τυχαίου χαιρετισμού ("τούθινγκ"). "Εάν η άλλη πλευρά ενδιαφέρεται συμφωνούν να συναντηθούν στο κατάλληλο μέρος," λέει ο συγγραφέας του "οδηγού αρχαρίων για "τούθινγκ", Jon.
  Ο ίδιος προσθέτει πως υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες τούθερς από κάθε επάγγελμα και με οποιοδήποτε στιλ ζωής.
  Ετσι λοιπόν μπορεί να λάβετε ένα μήνυμα στο κινητό σας την ώρα που οδηγείτε, είστε στο λεωφορείο, σε ένα μπαρ η οπουδήποτε αλλού, το οποίο θα σας ζητά να συναντηθείτε με κάποιον, κάποια, κάποιους για να κάνετε σεξ!
  Η απόφαση δική σας...»

  Σχόλιο: Εδώ μιλάμε για επιζήμια αντι-πουριτανική αντίδραση υστερικής υφής, που απλώς θα ξεφουσκώσει όπως ξεκίνησε, σαν τη μόδα του χουλα-χουπ. Να πάμε μπροστά μελετάμε, όχι να ανέβουμε ξανά στα δέντρα χοροπηδώντας σαν παρλιακά. Αλλά τι να κάνεις, κάθε μεταβατικό στάδιο έχει τις ακρότητές του. Και όσο περισσότερο κρατά η μετάβαση, τόσο πιο επώδυνο. Παράλληλα όμως οι όποιες εύλογες καθυστερήσεις και διστακτικότητες σε αυτές τις περιπτώσεις, μας δίνουν τον χρόνο να σκεφτούμε σε συνολικό επίπεδο σοβαρότερα και πιο υπεύθυνα τις κατευθύνσεις που ανοίγονται μπροστά μας στο πέρας των καιρών. Γιατί όταν γίνεται μόνο βιαστικά, με την βελόνα να κολλάει στην αρχική «επαναστατική» ορμή, αντί για σοβαρή σεξουαλική απελευθέρωση μας προκύπτουν ανεγκέφαλα τσόκαρα και των δύο φύλων, στελέχη και εκπρόσωποι μιας παρακμάζουσας πολιτισμικής πραγματικότητας.

 15. kanis avatar
  kanis 06/03/2009 22:08:30

  Anonymous
  Μήπως να ανταλάσσαμε Κύπρο με Κρήτη;

 16. the net avatar
  the net 06/03/2009 22:28:10

  > «Η νέα τρέλα που ξεκίνησε στο Λονδίνο είναι να συναντιούνται άγνωστοι άνθρωποι μεταξύ τους με σκοπό το σεξ. Η νέα μόδα ονομάζεται “τούθινγκ” και πραγματοποιείται με τη βοήθεια της κινητής τηλεφωνίας. Η νέα τεχνολογία με τίτλο Μπλου-τουθ επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν αριθμούς τηλεφώνου

  -------------

  ότι βλέπετε στις ταινίες του χόλυγουντ (του '90), το πασσάρετε στο αντινιούζ το 2009! δες ταινία the net

  na xarw τους αρ8ρογραφους-αρθρογραφίες του site!

 17. Orestios avatar
  Orestios 06/03/2009 22:33:48

  Κι εδώ γίνεται αυτό #25. Εδώ και πολύ καιρό.

 18. Μποτίλια στο πέλαγος avatar
  Μποτίλια στο πέλαγος 06/03/2009 22:57:52

  Ανταλλάσσω εύσωμη, έμπειρη, χρυσοχέρα, διαθέτουσα μασέλα που της κάναμε πρόσφατα ρεκτιφιέ. Προσφορές δεκτές μόνο από ευνούχους με ψυχικά χαρίσματα.

 19. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 06/03/2009 23:16:20

  δε νετ, υπάρχει πρόβλημα με τους αγγλικούς χαρακτήρες από πλευράς μου σε αυτή την ανάρτηση. Μόνο όταν έσβησα τους αγγλικούς χαρακτήρες και κατ' επέκταση τις πηγές, ανέβηκε τελικά. Πηγή μου για το συγκεκριμένο κομμάτι στο οποίο αναφέρεσαι, είναι το ιν.γρ

 20. ο avatar
  ο 06/03/2009 23:21:57

  εσις δεν ξερεται να γραφεται σωστα ;

 21. τρια πουλακια καθονταν avatar
  τρια πουλακια καθονταν 07/03/2009 00:36:40

  @Ξένος Δάκτυλος
  - μόδα είναι θα περασει
  - ενήλικες είναι, δικαιουνται να διαθεσουν όπως τους αρεσει την σεξουαλικότητα τους
  - ο παρηκμασμός πολιτιστικής ταυτότητας δεν ορίζεται από τη σεξουαλική συμπεριφορά. θα μορούσε το ίδο να εκφραστεί και απο θεουσες του Καντιωτη
  - αλλωστε πολυγαμικά όντα είμαστε από φύση. ουδέν προς προβληματισμόν

 22. kanis avatar
  kanis 07/03/2009 00:39:16

  Οτι κάνανε στα 60΄ς , τα επαναφέρει τώρα ο τραγουδιστής σε κρουαζιέρες, σαν επανάσταση, στην εποχή του AIDS;

 23. Ξένος Δάκτυλος avatar
  Ξένος Δάκτυλος 07/03/2009 01:59:32

  τρια πουλάκια

  Βεβαίως και δεν ορίζεται από την σεξουαλική συμπεριφορά (στο κρεβάτι). Αν τα σεξουαλικά σου τα βγάζεις προς τα έξω ασύδοτα και αποτελούν στατική μελέτη πάνω στην οποία δομείται όλη η προσωπικότητα και η εικόνα που βγάζεις προς τα έξω (a la Πετρούλα για παράδειγμα), τότε υπάρχει πρόβλημα. Για όλους.

 24. αλογοσκουφιτσα avatar
  αλογοσκουφιτσα 07/03/2009 11:38:24

  1. 16 μηνες κραταει ο ερωτας συμφωνα με γερμ. επιστημονικη μελετη.

 25. kanis avatar
  kanis 07/03/2009 12:59:50

  Πέρα του 1,16μηνών, δηλαδή, θεωρείται ένδειξη εγκεφαλικού;

 26. Le canard avatar
  Le canard 07/03/2009 13:14:13

  ΦακτοραΧ, που να δείς τι γίνεται στην Ελλάδα με αλλαξοκωλιές και ανταλλαγές ζευγαριών!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.