01/07/2010 21:58
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάλι τα άκουσε ο Ξυνίδης

Χαμός έγινε μαθαίνουμε στη συνάντηση των γραμματέων των νομαρχιακών επιτροπών του ΠΑΣΟΚ με Λοβέρδο και Ξυνίδη. Ο υπουργός Εργασίας έφυγε κάποια στιγμή για να πάει στη σύσκεψη στο Μαξίμου και οι φωνές των γραμματέων ακούστηκαν μέχρι έξω. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τα άκουσε άγρια για ακόμη μια φορά, του είπαν ότι το κλίμα είναι βαρύ στη βάση του ΠΑΣΟΚ αλλά και στην κοινωνία ολόκληρη και ότι θα “τους πάρουν με τις πέτρες”. Χαρακτηριστικό του άγριου κλίματος ήταν ότι ο Ξυνίδης φοβήθηκε μήπως χειροτερέψουν τα πράγματα και αποχώρησε μένοντας στη θέση του ο Ρ. Σπυρόπουλος που άκουσε κι αυτός τον εξάψαλμο. Λίγες ώρες μετά που επέστρεψε ο Α. Λοβέρδος οι μισοί και περισσότεροι από τους γραμματείς είχαν φύγει αφήνοντας στα κρύα του λουτρού τον υπουργό.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. zap-zap avatar
    zap-zap 02/07/2010 00:02:16

    άντε ντε, τι περιμένουν να ρίξουν τις πέτρες;

  2. Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! avatar
    Έλεος, φτάνει πια, ας σιχτίρ! 03/07/2010 00:04:48

    για καλό και για κακό από αύριο όποιος κατεβαίνει από το σπίτι του να παίρνει μια σακούλα με πέτρες μαζί του. ΄Ποιός ξέρει; μπορεί να συναντήσουμε πολιτικό στο δρόμο μας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.