#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
30/12/2010 15:26
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάλι σε ρόλο προβοκάτορα ο ΛΑ.Ο.Σ.Διαβάστε την ανακοίνωση του ΛΑ.Ο.Σ. για την σημερινή τρομοκρατική επίθεση και βγάλτε συμπέρασμα:

«Οδηγούμαστε ως χώρα σε μια γενικευμένη αναρχία, με καλπάζουσες τρομοκρατικές ενέργειες, εγκληματικότητα και πολιτική απαξίωση», με την κυβέρνηση να «δείχνει παγωμένη και πελαγωμένη». «Οι αντιστάσεις της κοινωνίας και το που, τελικώς, θα γείρει είναι το ζητούμενο». «Οι κομματικές "Κίρκες" της αριστεράς προσπαθούν να πλανέψουν τις βαλλόμενες και προσβαλλόμενες ευπαθείς κοινωνικές τάξεις, τροφοδοτώντας καθημερινά το φυτίλι της εξέγερσης». «Το 2010 γλιτώσαμε τα χειρότερα. Για το 2011 δεν είναι σίγουρο»

Σε μια στιγμή που η κοινωνία αφυπνίζεται και όλοι εξεγείρονται εναντίον της αντιλαϊκής καταιγίδας μέτρων, βγαίνει το ΛΑ.Ο.Σ του γνωστού εξαπτέρυγου της κυβέρνησης και όχι μόνο χρεώνει την κοινωνική διαμαρτυρία στην αριστερά, αλλά και την κατηγορεί εμμέσως πλην σαφέστατα ότι αυτή βρίσκεται πίσω απο την Τρομοκρατία. Την στιγμή που και ο τελευταίος πολίτης έχει καταλάβει ότι οι τρομοκρατικές πράξεις μόνον το σύστημα ΔΝΤ εξυπηρετούν σε αυτήν την συγκυρία.Άλλες αντιδράσεις

Την απερίφραστη καταδίκη της κυβέρνησης για την τρομοκρατική επίθεση εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής. «Η κυβέρνηση καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια, που χωρίς καμία ηθική ή λαϊκή νομιμοποίηση, επιχειρεί να αμφισβητήσει τη Δημοκρατία και να τρομοκρατήσει τους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με τις με το γεγονός ότι πραγματοποιούνται τέτοιες ενέργειες παρά το γεγονός ότι γίνονται απανωτές συλλήψεις ατόμων που κατηγορούνται για συμμετοχή σε οργανώσεις, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής απάντησε:

“Αυτό είναι προς αξιολόγηση και είναι στοιχείο της έρευνας την οποία διεξάγει η αντιτρομοκρατική, η οποία συνεχίζει και βρίσκεται  σε επιφυλακή έτσι κι αλλιώς. Παρακολουθεί όλες τις υποθέσεις, όλες τις εξελίξεις και εμείς περιμένουμε να δούμε ποια είναι τα συμπεράσματα των ερευνών τους”.

Η ΝΔ καταδικάζει την επίθεση, ασκεί έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στο ζήτημα της πάταξης της τρομοκρατίας και υπογραμμίζει: Η ΝΔ «με αίσθημα ευθύνης, δεν θα μιμηθεί τις κραυγές σημερινών κυβερνητικών στελεχών που μιλούσαν για “Καμπούλ”, σε συγκριτικά μικρότερης σημασίας περιστατικά, όταν το ΠΑΣΟΚ βρισκόταν στην αξιωματική αντιπολίτευση».

ΚΚΕ: Ο λαός έχει εμπειρία για να βγάζει τα απαραίτητα συμπεράσματα

«Τέτοιες ενέργειες δεν τρομάζουν την εξουσία των μονοπωλίων, αντίθετα αξιοποιούνται από αυτή για τον εκφοβισμό και τον αποπροσανατολισμό του λαού, για να δικαιολογούν τρομονόμους, νέους μηχανισμούς παρακολούθησης, φακελώματος και καταστολής σε βάρος του εργατικού λαϊκού κινήματος», σχολιάσε από την πλευρά του το ΚΚΕ

«Ο λαός», σημείωσε το Κομμουνιστικό Κόμμα, «έχει συσσωρευμένη πια εμπειρία και για να βγάζει τα απαραίτητα συμπεράσματα».

ΣΥΝ: Ιστορικά ατελέσφορος και καταδικαστέος ο δρόμος της τρομοκρατίας

«Πέρα από την καταδίκη μας απέναντι στην συγκεκριμένη ενέργεια θέλουμε για άλλη μια φορά να πούμε πως ο δρόμος της τρομοκρατίας είναι ιστορικά ατελέσφορος και καταδικαστέος», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Συνασπισμός και συνεχίζει:

«Δρώντας στο όνομα των λαϊκών συμφερόντων αλλά πάντα ερήμην του λαού αποτελεί το καλύτερο άλλοθι για την κρατική καταστολή και την αυταρχικοποίηση της κοινωνίας, πολύ δε περισσότερο στις μέρες μας, όπου υλοποιείται η πιο αντικοινωνική και ταξική πολιτική των τελευταίων δεκαετιών και επιβάλλεται η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αντίσταση του κόσμου της εργασίας, τέτοιου είδους ενέργειες εξυπηρετούν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκουν».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΝ υπογραμμίζει: «Σε κάθε περίπτωση η δημοκρατική θωράκιση της κοινωνίας προϋποθέτει την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών και όχι τη συρρίκνωση τους».

Αμεση ήταν η αντίδραση της Ομοσπονδίας Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΔΥΕ). Σε ανακοίνωσή της η ΟΔΥΕ καταδικάζει «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζομένων και των διεκδικήσεων τους».

«Δυστυχώς σε μια εποχή εργατικών διεκδικήσεων που ο παλλαϊκός ξεσηκωμός ενάντια στα μέτρα που αποφάσισε η κυβέρνηση η Ευρωπαϊκή Ενωση και το ΔΝΤ δυνάμεις που αρέσκονται στην τυφλή βία, δυνάμεις με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων στο Δικαστικό Μέγαρο του Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθήνας τοποθετώντας βόμβα και προκαλώντας καταστροφές και ανησυχία σε εργαζομένους», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΟΔΥΕ, προς τους πρωτοβάθμιους συλλόγους.

Τον αποτροπιασμό του για τη βομβιστική ενέργεια εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών, Γ. Φαλτσέτος, τονίζοντας πως «θα μπορούσε να κοστίσει τη ζωή δικαστών και δικαστικών υπαλλήλων, αλλά και οποιουδήποτε διερχόμενου πολίτη».

Ο κ. Φαλτσέτος χαρακτήρισε πλημμελή τη φρούρηση των δικαστηρίων, επισημαίνοντας πως σήμερα υπάρχει μόνο ένας φρουρός ανάμεσα στα δύο δικαστικά κτίρια, ο οποίος δεν μπορεί να παρέχει ουσιαστική κάλυψη.

Όπως είπε, η διοίκηση των Διοικητικών Δικαστηρίων έχει ζητήσει και τη φρούρηση, αλλά και τη τοποθέτηση καμερών, η έλλειψη των οποίων -όπως σημείωσε- δημιουργεί ανασφάλεια.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Γιώργος avatar
  Γιώργος 30/12/2010 15:35:11

  Toν τελευταίο καιρό "παίζει" πολύ ΛΑΟΣ στα κανάλια. Μέχρι και το νέο κανάλι ΚΟΝΤΡΑ έδωσε εκπομπή στον Βελόπουλο πέραν του ΤΗΛΕΑΣΤΥ.

  • thespieys avatar
   thespieys @ Γιώργος 30/12/2010 15:50:07

   Ετσι γινεται συνήθως αν πληρώνεις...

 2. oxi ki etsi avatar
  oxi ki etsi 30/12/2010 15:42:41

  Όλοι κατηγορούμε το ΛΑ.Ο.Σ και τιςκωλοτούμπες του αλλά η τρομοκρατία στη χώρα μας είναι έργο της Αριστεράς!!!

  Τέρμα και τελείωσε!

  Δεν αντιλέγε κανείς οτι ανάμεσα στους κουκουλοφόρους μπορεί να μπαίνουν και τίποτε ασφαλίτες να συλλέγουν πληροφορίες, να παίρνουν με τίποτε κάμερες κτλ. αλλά πράξεις σαν την σημερινή είναι καθαρά έργα ακροαρισερών φρούτων [που την είδαν "επαναστάτες"...

  Όποιος δεντο βλέπει και δεν το παραδέχεται εθελοτυφλεί...

  Γράφετε στο ποστ:

  "Σε μια στιγμή που η κοινωνία αφυπνίζεται και όλοι εξεγείρονται εναντίον της αντιλαϊκής καταιγίδας μέτρων, βγαίνει το ΛΑ.Ο.Σ του γνωστού εξαπτέρυγου της κυβέρνησης και όχι μόνο χρεώνει την κοινωνική διαμαρτυρία στην αριστερά, αλλά και την κατηγορεί εμμέσως πλην σαφέστατα ότι αυτή βρίσκεται πίσω απο την Τρομοκρατία"...

  Αυτό εμένα μου φαίνεται σαν ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωση του Κρατζαφέρη...

  Δηλαδή τί έπρεπε να ανακοινώσει ο Κωλοτούμπας???

  Ότι η σημερινή ενέργεια είναι "προβοκάτσια της Δεξιάς" όπως έλεγε παλιά το ΚΚΕ ή να κατηγορήσει τη Χρυσή Αυγή για προβοκατόρικες ενέργειες που στόχο έχουν να πλήξουν το λαϊκό κίνημα και τους εργατικούς αγώνες...???????

  Δεν σας καταλαβαίνω ώρες-ώρες αλήθεια...

  • Misha avatar
   Misha @ oxi ki etsi 30/12/2010 15:55:12

   Παραμυθια , oxi ki etsi.
   Όσο ήταν αριστεροι αυτοί που σκοτωσαν τον Γκιόλια και στην ανακοινωση τους δε λένε ουτε ΜΙΑ λέξη για το ΔΝΤ , άλλο τοσο αριστεροι ήταν και αυτοί που έβαλαν αυτη τη βόμβα.

   Στην ακραία εκδοχή είναι κάποια χαϊβάνια με καθοδηγητή από μυστικές υπηρεσίες. Στην πιο πιστευτή ειναι σαν κι αυτούς που «αυτοκτόνησαν» τον Τσαλικίδη.

   • oxi ki etsi avatar
    oxi ki etsi @ Misha 30/12/2010 16:08:32

    Μισα μου,

    σε πείσαν και εσένα τελικά...
    Τί να πω...

    Παρακάτω ως απάντηση στο Γιώργο γράφω και για την καθημερινή τρομοκρατία που υφιστάμεθα στο Κέντρο...

    Πες μου τώρα οτι είναι προβοκάτσιες του αστυνομικού κράτους...

    • Misha avatar
     Misha @ oxi ki etsi 30/12/2010 16:13:19

     Ειδα τι εγραψες.
     Στα επεισόδια του Δεκέμβρη ήταν ασφαλιτες με καδρονια που εσπαγαν τράπεζες...
     Ποιος νοιαζεται για το δικο σου μαγαζί;
     Όσο νοιαστηκαν για τον «αυτασφάλιστο» Αιγυπτιο που γκρεμισανε απο το Υπ.Εργασίας.
     Μάς βλέπουν μονο σαν φοροδότες της κομματοκρατίας τους.

     • oxi ki etsi avatar
      oxi ki etsi @ Misha 30/12/2010 16:27:46

      Ορκίστηκε χθες το απόγευμα νέος δήμαρχος Αθηναίων ο Γιώργος Καμίνης. Τόσο ο ίδιος όσο και αρκετοί από τους δημοτικούς συμβούλους που τον πλαισιώνουν επέλεξαν τον πολιτικό όρκο, σε αντίθεση με τον επικεφαλής της παράταξης «Αθήνα Πόλη της Ζωής μας» Νικήτα Κακλαμάνη, τους δημοτικούς του συμβούλους, αλλά και τον ηγέτη της «Χρυσής Αυγής» και επικεφαλής του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα», που έβαλαν το χέρι στο Ευαγγέλιο δίνοντας θρησκευτικό όρκο στο δημαρχιακό μέγαρο της πλατείας Κοτζιά.
      Αξίζει να σημειωθεί ότι με πολιτικό όρκο-συμπληρωματική δήλωση ορκίστηκαν επίσης οι επικεφαλής και τα μέλη των δημοτικών παρατάξεων «Λαϊκή Συσπείρωση» (του Νίκου Σοφιανού, που πρόσκειται στο ΚΚΕ) και «Αθήνα - Ανοιχτή Πόλη» (της Ελένης Πορτάλιου, που πρόσκειται στον Συνασπισμό). Πολιτικό όρκο έδωσαν επίσης ο νεαρός επικεφαλής της παράταξης «Επιμένουμε Αθήνα» Γιώργος Αμυράς και ο επικεφαλής της ανεξάρτητης παράταξης «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας» Πέτρος Κωνσταντίνου.

      Μίσα μου, αυτός ο Πέτρος Κωνσταντίνου της παράταξης "ΑΝΤΑΡΣΙΑ στις γειτονιές της Αθήνας" (με το Α κεφαλαίο μέσα σε κύκλο), τί βαθμό φέρει???
      Ανθυπαστυνόμος είναι, υπαστυνόμος, αστυνομικός Διευθυντής, τί είναι???

     • Misha avatar
      Misha @ oxi ki etsi 30/12/2010 20:46:43

      Με μερικές δρασεις του Κωνσταντινου διαφωνω απόλυτα, όπως ηταν η οργανωτική του συμπραξη στη μάξωξη των ισλαμοφασιστων.
      Όμως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ ήταν αυτή που πρωτοστατησε τόσο εναντίον της παραμύθας της γουρουνογριππης, όσο και εναντιον της καθιέρωσης εισιτηριου στα νοσοκομεία.
      Ουδείς ασφαλτος :)

     • ΒΙΣ avatar
      ΒΙΣ @ Misha 30/12/2010 22:49:24

      Αφού Μϊσα έφτασες στο σημείο να υποστηρίζεις τον μεγαλύτερο νταβατζή των ισλαμιστών, τον Κωνσταντίνου, ε τι να πω...
      Για το εισιτήριο στα νοσοκομεία δεν το βλέπεις καθόλου ότι το έκανε για τα pets του, τους λάθρο; Γιατί εγώ ο φορολογούμενος να πληρώνω την τζάμπα περίθαλψη οποιανού μπήκε από τη στέγη του σπιτιού μου; Και γιατί να περιμένω ατελείωτες ουρές για τον κάθε τυχοδιώκτη που μου έστειλε εδώ η Τουρκία και παριστάνει τον αναξιοπαθούντα, ενώ ζει πολύ καλύτερα από πολλούς Έλληνες φορολογούμενους πολίτες; Γεμάτα είναι τα γυμναστήρια της Νίκαιας, του Κορυδαλλού και του Αιγάλεω από "αναξιοπαθούντες" Πακιστανούς νεαρούς.
      Ο αριστερισμός είναι τελικά νόσος ανίατη, δεν εξηγείται διαφορετικά.

     • Misha avatar
      Misha @ Misha 31/12/2010 09:29:27

      ΒΙΣ

      με προφαση τους λαθρο, θα σου πουλάνε σε λιγο και τον αέρα που αναπνέεις.
      Διαφωνω απόλυτα με την υποστηριξη στους ισλαμοφασίστες, αλλά δεν είναι το ίδιο όταν ένας άνθρωπος πεινά ή χρειάζεται περιθαλψη. Και στις ενορίες της Εκκλησίας τρωνε φαγητό όλοι οσοι έχουν ανάγκη, ανεξάρτητα από το χρωμα, τη φυλή η το θρησκευμα τους. Πήγαινε μια βολτα στην Κιβωτό του Κόσμου, θα σου κάνει καλό.

   • Στέργιος avatar
    Στέργιος @ Misha 30/12/2010 18:48:31

    Μίσα, το ΔΝΤ ποιος το έφερε στην Ελλάδα; Το αριστερό και "αντιεξουσιαστικό" ΠΑΣΟΚ δεν το έφερε; Ποιος ΠΑΣΟΚτσής, αν τον ρωτήσεις: "είσαι Αριστερός ή Δεξιός;", θα απαντήσει το δεύτερο;

    • azxc avatar
     azxc @ Στέργιος 30/12/2010 19:59:29

     Τον Μπακογιάννη η..Αριστερά τον σκότωσε..;;;;

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ azxc 30/12/2010 23:11:00

      Ενας αριστερος ονοματι Κουφοντινας μελος αριστερης τρομοκρατικης οργανωσης.
      Δηλωσε οτι σκοτωνε για το σοσιαλισμο.

    • brankaleon avatar
     brankaleon @ Στέργιος 30/12/2010 20:06:35

     Αμάν από πότε, από πού και πώς προέκυψε η αριστεροσύνη του ΠΑ."ΣΟ".Κ. ;

     Επειδή κάποτε στα γραφεία του είχαν τα κάδρα των Μάρξ, Έγκελς, Λένιν και του Άρη;
     Ή μή πως από τους βερμπαλοσμούς του;

     Μή πως, η Αριστερά, ξελιγωμένη, από τα "ειρηνικά περάσματα", έδωσε τα συγχωροχάρτια;

 3. Γιώργος avatar
  Γιώργος 30/12/2010 15:49:54

  "oxi ki etsi", μη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις, η ανακοίνωση μιλάει για κομματικές "κίρκες", δηλαδή εμπλέκει τα κόμματα, ΚΚΕ και Συνασπισμό με την τρομοκρατία.
  Ότι οι τρομοκράτες προέρχονται από την αριστερά είναι γεγονός. Όμως, είναι διαφορετικό θέμα να κατηγορείς πολιτικά κόμματα ότι εμπλέκονται σε τρομοκρατικές ενέργειες χωρίς στοιχεία.

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Γιώργος 30/12/2010 16:05:27

   Γιώργο,

   δεν νομίζω οτι πρέπει να βγει πρώτα κάποιο πολιτικό πρόσωπο να πει αυτό που ξέρει ο κόσμος όλος...
   Γιατί τα δύο αριστερά κόμματα και ειδικά οι "συνιστώσες" του ενός αν δεν είναι "αδέρφια" είναι τουλάχιστον "πρώτα ξαδέρφια" με την Τρομοκρατία...

   Όσον αφορά την "Τρομοκρατία" δεν είναι μόνο οι βομβιστικές ενέργειες...
   Για ρώτα κι εμάς που έχουμε μαγαζιά στο Κέντρο...
   Και οι μολοτοφ τρομοκρατία είναι!
   Και το κλείσιμο των δρόμων από όποιον γουστάρει όποτε γουστάρει, τρομοκρατία είναι!
   Και το σπάσιμο των μαγαζιών μας από "θυμωμένα παιδιά" (όλως περιέργως όλο μαλλιάδες μουσάτοι πιάνονται που δεν αναγνωρίζουν το Κράτος και καμία Αρχή), τρομοκρατία είναι!
   Και οι "επελάσεις" των λαθρομεταναστών (οι οποίες όλως τυχαίως από ακροαριστερούς υποστηρίζονται), τρομοκρατία είναι!

   Πέιτε μας τώρα οτι και αυτή η καθημερινή τρομοκρατία που υφιστάμεθα (καί με τη Ν.Δ καί με το ΠΑΣΟΚ), είναι προβοκάτσια του αστυνομικού κράτους της εκάστοτε Εξουσίας...

   Όταν κάηκαν οι συνάνθρωποί μας στη ΜΑΡΦΙΝ από τις μολοτωφ κάποιων "θυμωμένων νεαρών", είχε γράψει ένα ωραίο άρθρο εδώ μέσα μου φαίνεται ο Αρχαίος όπου μεταξύ άλλων έλεγε:

   "Ήρθε η ώρα να τελειώνουμε με αντιεξουσιαστές, αναρχοαυτόνομους, επαναστάτες, αντάρτες και όπως αλλιως αυτοαποκαλούνται τα πάσα φύσεως εγκληματικά στοιχεία που έχουν κουρνιάσει εκεί μέσα (στα αριοστερά κόμματα)"...

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ oxi ki etsi 30/12/2010 22:54:34

    Ειλικρινά, δεν έχεις καταλάβει ότι στην Ελλάδα η Αριστερά είναι ένα είδος θρησκείας; Αυτή καθεαυτή η Αριστερά είναι αλάθητη και αγία. Επιμέρους εκφάνσεις της ή κόμματα κάνουν λάθη, αλλά όχι η Αριστερά αυτή καθεαυτή. Πρόκειται για το απόλυτο τοτέμ. Μάλιστα, οι αριστεροί δεν σπάζουν ποτέ βιτρίνες, το κάνουν μόνο ασφαλίτες αυτό (πρέπει να το πιστέψεις, έτσι είναι, το λέει το δόγμα). Ούτε υπάρχουν αριστεροί τρομοκράτες. Ολοι ασφαλίτες μασκαρεμένοι είναι. Και ο Κουφοντίνας ασφαλίτης είναι κατά βάθος. Στην Ελλάδα έχουμε την τελειότερη αστυνομία του κόσμου που διαθέτει δεκάδες χιλιάδες ασφαλίτες μασκαρεμένους σε αριστεριστές. Ετσι είναι, πρέπει να το πιστέψεις. Είναι το δόγμα αυτό. Και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά βάθος καλός είναι, απλά παρεκτρέπονται μερικές φορές (επειδή και εκεί υπάρχουν ασφαλίτες, που τους παρασύρουν).
    Τύφλα νά' χει ο Λιακόπουλος και τα βιβλία του!

    • Στέργιος avatar
     Στέργιος @ ΒΙΣ 31/12/2010 00:55:08

     Έτσι ακριβώς είναι.
     Εδώ δεν βγήκαν διάφοροι Αριστεροί να μας πουν ότι το καθεστώς τής ΕΣΣΔ τής καταπίεσης και των γκούλαγκ ήταν κατά βάση ένα δεξιό καθεστώς;

  • Στέργιος avatar
   Στέργιος @ Γιώργος 30/12/2010 18:49:58

   Ο ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλαβάνο και τον Τσίπρα δεν φιλοδόξησαν να το παίξουν πολιτικό σκέλος τής "εξέγερσης" τού Δεκεμβρίου 2008; Την τύφλα τους τη μαύρη είχαν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα, αλλά παρ'όλα αυτά ταυτίστηκαν με αυτά που στο θολό τους μυαλό νόμιζαν ότι γίνονταν.

 4. Δημήτριος Κοκκαλάκης avatar
  Δημήτριος Κοκκαλάκης 30/12/2010 16:00:12

  Από την ανακοίνωση του Πεταλωτή προκύπτει, οτι καταδικάζονται οι ενέργειες αμιφισβήτησης της Δημοκρατίας που γίνονται χωρίς λαϊκή και ηθική νομιμοποίηση. Ποιά δηλαδή θα ήταν η λαϊκή και ηθική νομιμοποίηση που θα καθιστούσε ανεκτή, κατά τον κυβ. εκπρόσωπο, την αμφισβήτηση της Δημοκρατίας; Μήπως αυτή που θα επικαλείτο ο Παπανδρέου, εν ονόματι της αποπληρωμής του εξωτερικού χρέους και των "αναγκαίων διαρθρωτικών αλλαγών" ας υποθέσουμε;
  Δημήτρης Κοκκαλάκης.

 5. Τσακαλωτος avatar
  Τσακαλωτος 30/12/2010 16:07:55

  Παραρτημα του Περισσου γινατε οι αντινιουζαιοι?

 6. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 16:34:50

  2 Παρατηρήσεις:1)Άμεση επαναφορά της θανατικής ποινής,γιατί το σημερινό ξεπέρασε τα όρια παραμονές πρωτοχρονιάς κ ας φωνάζουν όσο θέλουν οι υπερασπιστές των δικαιωμάτων του κώλου κ 2)Να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Χάρη που βγάζει έξω πρεζέμπορους κ νταβατζήδες κ έχει αφήσει τα δικαστήρια προκλητικά χωρίς προστασία.Απο τον Αύγουστο του ζητούσαν οι δικαστικοί να βάλει κάμερες κ σύστημα ειδοποίησης που θα στοίχιζε 6.500 ευρώ κ τους έγραφε.....Α και να μην ξεχάσω οτι πριν 2 βδομάδες οι δικαστικές αρχές μειώσανε την ποινή του αρχιδολοφόνου αντιεξουσιαστή στο μισό κ σε κανα χρόνο βγαίνει....Άντε κ καλές γιορτές στη θέμιδα

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 16:38:53

   Μπράβο Ιάκωβε!

   Κι εγώ ανατρίχισα οταν διάβασα οτι μειώθηκε στο μισό η ποινλή του Δημητράκη ο οποίος πυροβολούσε αδιακρίτως στην Πανεπιστημίου μέρα-μεσημέρι...

   Και μάλιστα ενώ η ποινή του μειώθηκε στο μισό αυτός φώναζε προς τις κάμερες έξω από το Δικαστήριο "εγώ είμαι επαναστάτης με όποιες πράξεις αυτό κι αν συνεπάγεται και έτσι θα συνεχίσω να είμαι και να ζω"...!!!!!!!!!!!

   'Οταν φωνάζω εγώ οτι είμαστε η τελευταία κομμουνιστική χώρα στην Ευρώπη δεν εκούει καείς...

   Για κάτι τέτοια είμαι Χουντικός...

   • Misha avatar
    Misha @ oxi ki etsi 30/12/2010 20:49:34

    Με τον Δημητράκη διαφωνω στον τροπο ενοπλης δράσης αλλά του βγαζω το καπέλο για το ανιδιοτελές των προθέσεων του, τον λιτό τροπο ζωής και το σεμνό χαρακτήρα του.

    Εσωσε την τιμη των νεοελληνων που μας κλεβουν, μας παιρνουν τα σπιτια και τους κοιταμε σαν χανοι.

    • ΒΙΣ avatar
     ΒΙΣ @ Misha 30/12/2010 22:59:28

     Χαχα "λιτό τρόπο ζωής"!
     Ενα γαϊδούρι 30 χρονών που δεν είχε τελειώσει τα ΤΕΙ, αιώνιος φοιτητής, ζούσε από τα λεφτά του μεγαλοεργολάβου μπαμπά και από τις ληστείες , βόλτες με μηχανή, νοίκιαζε γήπεδα 5χ5 με την παρέα του, χαβαλές και "επανάσταση".
     Την ίδια ώρα άλλοι 30ρηδες σηκώνονται από τις 6 το πρωί και χτυπάνε 10ωρα και 12ωρα και χωρίς πληρωμένες υπερωρίες, για 700 και 900 ευρώ, και πολλοί έχουν και οικογένεια να συντηρήσουν.
     Εγινε πρότυπο ο αρχικοπρίτης Δημητράκης. Αφού δεν ντρέπονται όσοι τα γράφουν αυτά, τουλάχιστον να τους διαβεβαιώσουμε ότι δεν είμαστε ηλίθιοι.

 7. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 30/12/2010 16:45:34

  ΟΛΑ,ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ
  ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

  ΜΙΛΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑ
  ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΜΕ,ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ
  ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΜΒΡΟΝΤΗΤΟΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑ
  ΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΓΟΥΔΙ..

  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ,
  ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

  • Enzo avatar
   Enzo @ ΣΠΥΡΟΣ 30/12/2010 16:55:24

   σπυρο προσεχε, θα σκιστουν πολλα καλτσον!
   καταρχας δεν εχει φτασει ακομα ο λαος σε σημειο βρασμου.αντεχει ακομα ο Ελληνας.
   εχει ακομα δρομο η δουλεια και αυτο το ξερει το πολιτικο συστημα.
   μεχρι τοτε θα κανουν οτι θελουν αυτοι.
   εχουν το καρπουζι εχουν και το μαχαιρι.

 8. mike avatar
  mike 30/12/2010 16:58:24

  Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΤΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!!!!!!!!!!!
  ΡΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΩΣ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΩΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΓΛΥΤΣΑΡΕΩΝ, ΔΟΣΗΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ;;;;;;;ΡΕ ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟ!!!!!!Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΝΙΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΙΤΕ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΤΕ ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΟΥ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΙΠΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ(ΚΑΝΕΛΗ) ΕΣΥ ΚΙ Ο ΘΙΑΣΟΣ ΣΟΥ , ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΕΜΕΙΣ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΤΑ!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/12/2010 17:01:44

  H ανακοινωση της ΝΔ ειναι ουδετερη : μας λεει οτι υπαρχει προβλημα τρομοκρατιας στη χωρα αλλα αποφευγει να πει απο ποιον ιδεολογικο χωρο προερχεται η τρομοκρατια.Συνεχιζει ετσι την παραδοση των δηθεν εγκληματων "κοινου ποινικου δικαιου" της 17Ν για να αποφυγει να παρει θεση.
  Αν δεν θελει να φθασει στις υπερβολες του ΛΑΟΣ που βαζει ολους τους αριστερους μαζι μπορει να χρησιμοποιησει τον ορο "ακρα αριστερα".
  Οπως υπαρχουν ακροδεξιοι υπαρχουν και ακροαριστεροι και απο εκει προερχεται η τρομοκρατια.Αρκει να διαβασει κανεις τις προκηρυξεις τους.
  Τα περι προβοκατσιας τα ακουμε δεκαετιες.Οσο για τη δολοφονια Γκιολια,η οργανωση που το εκανε δολοφονησε και τον αστυνομικο φρουρο μαρτυρα στη δικη του ΕΛΑ.Τι ηταν ο ΕΛΑ το ξερουν ολοι.Και το τι ειναι η "Σεχτα Επαναστατων" το ξερουν ολοι ασχετα αν αποφευγουν να το πουν.

 10. Rotarmist avatar
  Rotarmist 30/12/2010 17:09:13

  Κακκια Αριστερα!!

 11. Zio avatar
  Zio 30/12/2010 17:28:46

  «Η αντιπολίτευση καταδικάζει απερίφραστα κάθε ενέργεια, που χωρίς καμία ηθική ή λαϊκή νομιμοποίηση, επιχειρεί να αμφισβητήσει τη Δημοκρατία και να τρομοκρατήσει τους πολίτες».

  θα έλεγε ο Πεταλωτής για το μνημόνιο αν ήταν αντιπολίτευση...

 12. zap-zap avatar
  zap-zap 30/12/2010 17:36:29

  oxi kai etsi ζεις στον μαγικό κόσμο που έφτιαξαν τα κανάλια και ο δικομματισμός και έχεις αποδεχτεί πλήρως όλες τις θεωρίες τους. Είσαι πολυτιμότερος από τους βομβιστές για το σύστημα. Και έλεος σταματήστε να κατηγορείτε την αριστερά δια πάσα νόσο και.....

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ zap-zap 30/12/2010 18:10:28

   Tα καναλια και ο δικομματισμος ΔΕΝ κατονομαζουν τον πολιτικο χωρο της τρομοκρατιας.

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ ψυχραιμια 30/12/2010 18:13:30

    Κάτι παραπάνω θά ξέρουν αυτά καί δέν τον κατονομάζουν..
    Απορώ πώς δέν στόπαν και σέ αφήνουν μόνον στον ''ιερό'' σου αγώνα κατά τής Αριστεράς καί υπέρ τής Ισλαμοφαγίας..
    Εισαι και ξεπερασμένος...Μπούς και Χάντινγκτον δέν αναφέρονται πλέον ούτε απ΄τούς υποστηρικτές τους...

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ zap-zap 30/12/2010 18:16:33

   zap-zap

   επειδή έχω καταστήματα στο Κέντρο της Αθήνας και μάλιστα σε γειτονιές που καίνε, επίτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα (βλέποντας καθημερινά με τα ίδια μου τα μάτια) αυτοί που γυρνάνε με τα καδρόνια στο χέρι, τί πρεσβεύουνε και πού πρόσκεινται πολιτικά...

   Τα Κανάλια μέρα-νύχτα προβάλλουν και υποστηρίζουν τους "θυμωμένους νεαρούς της αριστεράς" που δεν πρέπει να πειράξει κανένας!

   Συνεπώς ποιός από τους δυό μας είναι πλανημένος από τα Κανάλια???

   Θα μου πεις εμένα με 6 Καταστήματα στο Κέντρο, τα απλυτοαξύριστα τσογλάνια που γυρνάνε με τα καδρόνια έξω από το μαγαζί και φωνάζουν να μπει βόμβα στα θεμέλια του Κράτους, σε ποιές παρατάξεις πρόσκεινται και τί πρεσβεύουν???

   Εγώ τα βλέπω με τα μάτια μου κι εσύ ενημερώνεσαι από το ΜΕΓΚΑ...

   Κάνε μας τη χάρη σε παρακαλω...

 13. KYNAIΓΕΙΡΟΣ avatar
  KYNAIΓΕΙΡΟΣ 30/12/2010 17:37:14

  Πολλές ανοησίες γράψατε κάποιοι από εσάς διότι δεν ξέρετε τι είναι
  η τρομοκρατία. Δεν σκεφθήκατε ποιοί ωφελούνται από αυτήν. Δεν
  γνωρίζετε πως η τρομοκρατία έχει πάντοτε πολιτική διοίκηση , εγχώρια
  ή ξένη . Η τρομοκρατία δεν είναι ούτε αριστερή ούτε δεξιά. Η τρομοκρατία
  ελέγχεται από την Εξουσία. Δεν υφίσταται τρομοκρατία μη ελεγχόμενη
  από κέντρα Εξουσίας. Ο μέγας Λένιν έχει γράψει : " Γιά να κατανοήσουμε
  γιατί γίνεται ένας Πόλεμος, πρέπει να εξετάσουμε ποιούς ωφελεί αυτός ο
  Πόλεμος " . (Βλαδ. Λένιν , Ueber Krieg , Vol. II, s.231).
  Διαβάστε το βιβλίο "Τρομοκρατία" του Κλεάνθη Γρίβα και το βιβλίο
  "Τρομοκρατία και Εξουσία" του Gianfranco Sanguinetti.

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ KYNAIΓΕΙΡΟΣ 30/12/2010 18:12:32

   Η 17Ν σε ποια εξουσια υπακουε κατα τη γνωμη σου ;

   • nostos avatar
    nostos @ ψυχραιμια 30/12/2010 18:26:46

    Εσυ τι λες ψυχραιμια? Ποιοι ηταν οι στοχοι της και ποιοι ωφελήθηκαν από το ξεκαθάρισμα τους? Κάθε πότε χτυπούσαν τα ..παλικάρια (...) Μπορει κάποιοι εδώ μέσα να είναι νεότεροι και να μή θυμούνται τη δεκαετία 80 αλλά τουλάχιστον κάποιοι μπορεί και να έχουν ακόμη αναμνήσεις σε τί κλίμα μεγάλωσαν.

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ nostos 30/12/2010 18:37:44

     Ασε να απαντησει ο Κυναιγειρος.Εγω φυσικα πιστευω οτι στοχος της 17Ν ηταν η αποτροπη της επανοδου της ΝΔ στην εξουσια και η υποβοηθηση της παραμονης του ΠΑΣΟΚ στην εξουσια με ταυτοχρονη ομως ρυμουλκηση του σε πιο αριστερες θεσεις .
     Το πρωτο γενικα πετυχε ,οχι ομως και το δευτερο.

     • nostos avatar
      nostos @ ψυχραιμια 30/12/2010 18:46:21

      Συγγνώμη δεν απάντησα σαν αυτόκλητος υπερασπιστής του Κυναίγειρου.
      Απλά βαρέθηκα να παρακολουθώ τόσο καιρό εδώ συζητήσεις για την τρομοκρατία και τις αριστερές καταβολές και δε συμμαζεύεται. Δεν είμαστε όλοι τόσο άσχετοι με ας το πούμε " επιχειρήσεις " που να φάμε το παραμύθι ότι δύο υπέρβαροι , μια ισπανίδα, ένας αναρχικός του σαλονιού και ένας μαθηματικός (Θέε μου έλεος) στον ελεύθερο χρόνο τους παρίσταναν τον Jason Bourne στη μέση της Κηφισίας , ή οδηγώντας ανάποδα στη Λυκαβηττού.
      Δεν ξέρω ψυχραιμία τι πραγματικά πρεσβεύεις ( πρεσβείες ή ότι άλλο που λέει και ο Επώνυμος) αλλά τουλάχιστον η απάντησή σου με κάλυψε. Ευχαριστώ.

     • Σπύρος avatar
      Σπύρος @ ψυχραιμια 30/12/2010 18:49:35

      Ε αφού τελικά η ''Τρομοκρατία'' έφερε τον Σημίτη,πού ο Μητσοτάκης και η κόρη του τόν λάτρεψαν ,νά εξάγουμε και εμείς άλλα ''συμπεράσματα''' γιά τό οτι η ''17Ν'' βοήθησε στήν έλευση τού Εγκληματικού Νεοφιλελευθερισμού..

      Οταν κάποιος ακροβατεί στήν λογική του γιά νά αποδείξει μέ τό ζορι κάποια πράγματα τού γυρίζουν μπούμερανγκ................................

     • Misha avatar
      Misha @ Σπύρος 30/12/2010 20:51:48

      Θα γινόταν βουλευτής, κορυφαια υπουργός και παρ ολίγον υποψηφια πρωθυπουργός η κόρη αν δεν δολοφονείτο ο γαμπρός;

 14. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/12/2010 17:49:46

  Οποιος στοιχειωδώς έχει ρίξει μιάν Ιστορική ματιά στίς προκηρύξεις ενόπλων ομάδων στην Ευρώπη και εδώ απ΄τό 65 και μετά εύκολα μπορεί νά καταλάβει οτι η ''Σέχτα'' δέν έχει καμιά σχέση μέ εξτρεμιστική ομάδα ..

  Αυτά τά γκρουπούσκουλα πού έβαζαν φωτιά στά βαγόνια τού τρένου στην Κηφισιά και στίς προκηρυξεις τους έβριζαν τούς απλούς εργαζομένους πού πηγαιναν στην δουλειά τους ,δέν έχουν καμιά σχέση μέ τίς ιστορικές εξτρεμιστικές ομάδες,αλλά αποτελούν έναν συρφετό ανεγκέφαλων ή στημένων..

  Βέβαια αυτά δέν περιμένει κανείς νά τά γράψει ο ''ειδικός '' περί ''τρομοκρατίας'' Ψύχραιμος,γνωστός άλλως τε υποστηρικτής τού Καθεστώτος ,δήθεν απο ''δεξιά'' σκοπιά..

  Κατά τά άλλα αναμένομεν απ΄τον Παπουτσή νά συλλάβει τούς δολοφόνους τής Μαρφίν,μιάς και ο προηγούμενος Χρυσοχοϊδης διαβεβαίωνε ότι τούς ''ακουμπούσε''..

  Το ποιόν εξυπηρετούν μάλιστα τέτοιες ενέργειες φαίνεται και απ΄το σημερινό άρθρο στο διαδικτυακό Καθεστωτικό Βήμα,τού κυρίου Καρακούση...

 15. kiki avatar
  kiki 30/12/2010 17:54:51

  @ ζαπ-ζαπ,
  καθαρη προβοκατσια ειναι και χοντρη.
  Αυτο το εργο το βλεπω τα τελευταια 40 χρονια, νομιζουν οτι τους πιστευουμε πια, σημασια δεν δινουμε οσο και αν το φουσκωνουν.
  Και καλα εκανες και διαφωνησες με τον οχι ετσι, τυφλη τρομοκρατια ειναι και η αριστερα δεν κανει τετοια,καμμια αριστερα, αυτη σαφως ειναι κρατικη ασφαλιτικη τρομοκρατια για να αποσπασουν την προσοχη των θεατων νυκτερινων δελτιων ειδησεων απο το μεγα προβλημα που ευτυχως καθημερινα γινεται αντιληπτο, την κατοχη της χωρας απο τραπεζιτες και τοκογλυφους, με τις κυβερνητικες μαριονετες να περιφερουν την βλακεια τους, και τις απιστευτου κυνισμου δηλωσεις τους.

 16. Σπύρος avatar
  Σπύρος 30/12/2010 18:06:21

  Το φαιοπράσινο μέτωπο ΛΑΟΣ-PASOK (GAP) πάντως εμφανίζεται ενωμένο και δυνατό..

  Σέ λίγο θά βγάλει και Τάνκς,μέ τήν συμπαράσταση φυσικά ''προθύμων''και από άλλους χώρους απότι φαίνεται..

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Σπύρος 30/12/2010 18:19:02

   Σπύρο,

   να μην βγάλει το ΠΑΣΟΚ τα Τανκς στους δρόμους...

   Τα υπάρχοντα ΤΑΝΚΣ των Εξαρχείων που κάνουν επιδρομές στο Κέντρο και μετά πάνε και χώνονται μέσα στα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ποιός/πώς θα τα διώξει???????

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ oxi ki etsi 30/12/2010 18:33:30

    Χάνετε τό δάσος ,επιμένοντας συνεχώς σέ ''δέντρα'' αγνώστου προελεύσεως..
    Θά δείτε επιτέλους ποιό είναι σήμερα τό μείζον??

 17. αλλενάκι avatar
  αλλενάκι 30/12/2010 18:18:08

  Πηγαίνουν τη χώρα συνειδητά από το κακό στο χειρότερο.

  Εξ αιτίας του Κακηκράτη αποφασίστηκε να κλείσουν δημοτικά σχολεία σε περιοχές με ελάχιστους μαθητές, αλλά με νόμο Καστανίδη επετράπη ουσιαστικά το τράφικινγκ με ελάχιστες ποινές για τις παραβαίνουσες και τους προστάτες τους.
  Υποθέτω αντιγράφουν τα ξεπερασμένα πρότυπα της Ολλανδίας και της Γερμανίας, εντελώς απαράδεκτα για μια χώρα σαν την Ελλάδα με υψηλό φορτίο εισαγόμενων εκδιδομένων από χώρες της Αφρικής, της Βαλκανικής, της Αν. Ευρώπης.

  Όταν ανοίγει ένα σχολείο κλείνει μια φυλακή, λένε.
  Ε, στην Ελλάδα το κυβερνόν κόμμα κλείνει σχολεία και ανοίγει πορνεία.

  • Orestios avatar
   Orestios @ αλλενάκι 30/12/2010 18:36:36

   Σοσιαλισμός αλλενάκι. Σοσιαλισμός.

   • αλλενάκι avatar
    αλλενάκι @ Orestios 30/12/2010 18:49:18

    ελάχιστες ποινές, χρηματικές εννοείται, διότι αποχαρακτηρίστηκε από
    αδίκημα, με το σκεπτικό να μην ταλαιπωρουνται οι εκδιδόμενοι από κρατητήριο σε κρατητήριο, αλλά έτσι αφήνονται άσύδοτα τα κυκλώματα που τις εκμεταλλεύονται και η Ελλάδα γίνεται πυρήνας έλξης για την άσκηση του επαγγέλματος

    ολοταχώς διολίσθηση σε μαφιοκρατία

 18. Στέργιος avatar
  Στέργιος 30/12/2010 18:45:35

  Κάτσε ρε Φάκτορα, πάλι λάδι η Αριστερά;

  Ο,τιδήποτε καλό είναι αριστερό ενώ ο,τιδήποτε κακό είναι δεξιό;

  Η τρομοκρατία στη σύγχρονη Ελλάδα είναι αριστερή.
  Δεν είμαι αφελής. Ξέρω πολύ καλά τον ρόλο τού παρακράτους και τις διασυνδέσεις με τους ξένους πάτρωνές του. Αλλά επίσης ξέρω ότι οι πάτρωνες δρουν βασιζόμενοι κυρίως στους "χρήσιμους ηλίθιους" που σε αυτήν τη φάση τής ελληνικής ιστορίας είναι αριστεροί.

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Στέργιος 30/12/2010 18:57:01

   Συμφωνώ απολύτως.

 19. zap-zap avatar
  zap-zap 30/12/2010 19:47:11

  oxi kai etsi μετά από 4 δεκαετίες κάτοικος Εξαρχείων περιμένω εσένα να μου πεις ποιοί κάνουν τα επεισόδια; Ε λοιπόν μόνο εσύ πιστεύεις ότι τα χουλιγκάνια που τα καίνε και τα σπάνε όλα ουδεμία σχέση έχουν με τον γνήσιο αντιεξουσιασικό χώρο αλλά ούτε και τον ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερα. Μόνο εσύ και ο Άδωνις τα πιστεύετε αυτά. Αλλά΄ο Αδωνις ότι λέει το λέει μπας και πάρει κανένα σταυρουδάκι από τα ΜΑΤ ή τους κουκουλοφόρους ασφαλίτες. Εσύ γιατί τα λες; Έλεος πια.

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ zap-zap 30/12/2010 20:29:43

   zap-zap

   εντάξει εντάξει...

   Αυτοί οι αξύριστοι που γυρνάνε έξω από τα μαγαζιά με τα καδρόνια, οι ίδιοι και οι ίδιοι συνέχεια, είναι "ασφαλίτες"...

   Οι αξύριστοι που περνάνε με τις μολοτοφ στα σακίδια και μοιράζουν χαρτιά και προσκλήσεις για διάφορα πάρτυ στο λόφο του Στρεφη και για "μαζώξεις" στο Πολυτεχνείο και την ΑΣΟΕΕ, είναι "ασφαλίτες"...

   Αυτοί που περνάνε από το μαγαζί και μοιράζουν χαρτιά όπου αναγράφεται "αγωνιστείτε όλοι μαζί για να καταστραφεί το Κράτος και κάθε μορφή Εξουσίας" με τα ρόπαλα στο χέρι, είναι "ασφαλίτες"...

   Πές τα σε παρακαλώ αλλού αυτά, όχι σε εμένα...

 20. ronin2011 avatar
  ronin2011 30/12/2010 19:57:10

  ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΑΓΚΕΣ..

  ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΛΥΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..

  ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥ ΣΥΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ..
  ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΙΟΝΙΑ... ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ...

  ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.
  ΓΙΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

 21. azxc avatar
  azxc 30/12/2010 20:03:44

  Υπάρχει κανείς σύννους εδώ μέσα που να θεωρεί ότι η τρομοκρατία δεν είναι απολύτως ελεγχόμενη στη χώρα, όπου ανθεί η ...πρακτόρευση όσο πουθενά αλλού; Αν η Αριστερά ήταν σε θέση να επιφέρει τέτοιας εμβέλειας χτυπήματα, θα ήταν υπολογίσιμη δύναμη.

 22. factorx avatar
  factorx 30/12/2010 20:06:08

  Νομίζω οπτι ορισμένους τους τυφλώνουν το μένος εναντίον της αριστεράς. Μπορουν να λένε οτι θέλουν αλλά η "επίσημη αριστερά" αριστερά δεν έχει σχεση με την τρομοκρατία - οι μυστικές υπηρεσίες εχουν. Κι αυτό έχει επιβεβαιωθεί πάμπολλες φορές δεν θα καθίσω να κάνω αναλυση τώρα. Οποιος ενδιαφέρεταθι να δει την ενότητα "τρομοκρατία" (http://www.antinews.gr/?cat=45).

  Επι της επικαιρότητας τωρα: Ο Καρατζαφέρης καταφέρεται εναντίον της αντίστασης στο ΔΝΤ και προβοκάρει χαρακτηριζοντας όσους θα εξεγερθουν ως ακροαεριστερους.. Όποιος δεν το βλέπει είναι τυφλός - τελεία

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ factorx 30/12/2010 20:38:17

   Φάκτορα,

   η επίσημη Αριστερά δεν έχει σχέση με την τρομοκρατία διότι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ "ελέω Δημοκρατίας" κανείς να το καταδείξει...
   Στοιχεία υπάρχουν υπεραρκετά...

   Δεν ξέρω τί νομίζουν οτι "χρωστάνε" τα δύο μεγάλα Κόμματα στην Αριστερά...

   Όσο για το οτι, όσοι θα εξεγερθούν κατά του ΔΝΤ είναι "ακροαριστεροί" κατά τον Κωλοτούμπα, εξαρτάται από το "είδος" της Εξέγερσης...

   Τί εννοείς "Εξέγερση" κατά του ΔΝΤ...???

   Η εικόνα της Βαγδάτης που είδαμε το πρωί???????

  • neotera avatar
   neotera @ factorx 31/12/2010 01:20:55

   Βεβαίως αυτο κάνει ο Καρατζαφύρερ. Ερμηνεύει, δίνει το νόημα για την τρομοκρατική επίθεση. "Καθείστε καλά", "η κατάσταση σας ξεπερνάει", "κλειστειτε στο καβούκι σας", θέλει να πει η επίθεση και αυτό αναμένεται να είναι το ζουμί της προκήρυξης, αυτο ειναι και το νοημα από την "Χεστα" ))

 23. zackii avatar
  zackii 30/12/2010 20:11:31

  Κινδυνεύουμε!! Ας κάτσουμε στα αυγά μας με το ΠΑΣΟΚ να μας προστατεύει.
  Αφήστε τις διεκδικήσεις σας. Καθήστε στα αυγά σας. Δώστε τα λεφτά σας. Μη χτυπάτε την κυβέρνηση. Ασχοληθείτε και λίγο με τους τρομοκράτες. Κάτσε να βγάλουμε και τίποτα πιτσιρικάδες που ξέρουμε ...από πρόπερσι από το μούσκιο, να δείτε πως τους πιάνει το ΠΑΣΟΚ.
  Ρε τι συνωμοσιολόγος που είμαι..

 24. kiki avatar
  kiki 30/12/2010 20:12:19

  Σωστος, φακτορα, πολυ σωστος.
  Αλλα ωρες ωρες, ειλικρινα κουραζομαι να διαβαζω πραγματα που δεν ενωνουν, ολους εμας αλλα μας γυρνουν χιλιετιες πισω.
  Μονιμως ξεχνουν τον στοχο το μνημονιο, και καταπιανονται με διαφορες του παρελθοντος, που ειλικρινα φαινεται τοσο ανουσιο στην παρουσα φαση, και ξεπερασμενο.
  Πως στην ευχη θα καταφερουμε ,να ενωθουμε στην εκδιωξη αυτων των μαφιοζων, αυτο ειναι το προβλημα, ολο το δακτυλο κοιταμε και παει το δασος χανεται.

 25. brankaleon avatar
  brankaleon 30/12/2010 20:12:19

  Ανέκαθεν ο Καρατζαφέρης ήταν σαλταδώρος.
  Απλώς τώρα, προσπαθεί να αποκαθαρθεί από την στίρηξη του μνημονίου που έδωσε στο ΠΑ."ΣΟ".Κ.

 26. Τσακαλωτος avatar
  Τσακαλωτος 30/12/2010 20:16:58

  Η δεξια ανεκαθεν απολογειτο για το κεντρωας εμπνευσης παρακρατος, τα ιδιωνυμα κλπ. Και τωρα πρεπει στωικα να κανει τεμεναδες στο ΕΑΜ και να σωπαινει για την τρομοκρατια.
  Δεν εχετε καμια σχεση με την Δεξια κυριοι του αντινιουζ.

  • factorx avatar
   factorx @ Τσακαλωτος 30/12/2010 20:36:53

   Φυσικά δεν έχουμε καμία σχέση με αυτήν την δεξιά. Όπως και εσεις δε έχετε καμία σχέση με την αντικειμενικότητα και την αλήθεια. Και αν μου επιτρέπεται αγαπητέ, δεν πουλάνε δεξιές ή αριστερές μαγκιές σε όποιον πήγε μάρτυρας κατηγορίας στις δίκες της τρομοκρατίας

  • Tassos avatar
   Tassos @ Τσακαλωτος 31/12/2010 00:53:36

   Ρε Τσακαλώτε ο φάκτορας ήταν μάρτυρας στον ΕΛΑ. Εβαλε το κεφάλι του στον ντορβά.

 27. Τσακαλωτος avatar
  Τσακαλωτος 30/12/2010 20:43:51

  Η αληθεια και η αντικειμενικοτητα ειναι μια. Η τρομοκρατια στην Ελλαδα στραφηκε αποκλειστικα εναντιον της δεξιας και εκπορευτηκε απο την αριστερα. Τα δε αριστερα κομματα ουδεποτε εκαναν αυτοκριτικη, σιγονταραν οπου μπορουσαν την τρομοκρατια με αποκορτφωμα τον δεκεμβριο του 2008. Τονοι δακρυα για την Κουνεβα, χιλιοστο για τους αστυνομικους θυματα των νεο-τρομοκρατων.
  Αυτη ειναι η αληθεια και δεν σας αρεσει. Η αριστερα ειναι θεραπαινιδα της τρομοκρατιας.

  • factorx avatar
   factorx @ Τσακαλωτος 30/12/2010 21:02:10

   Εχετε μπερδεψει ανεπίτρεπτα την εξοκοινοβουλευτική αρτιστερα με την τρομοκρατία. Μην επιμενετε σε ενα θεμα που ΑΓΝΟΕΙΤΕ

   • Τσακαλωτος avatar
    Τσακαλωτος @ factorx 30/12/2010 23:04:31

    Το ξερουμε, η αριστερα εχει παντα δικιο. Καλο βραδυ.

 28. ntakis avatar
  ntakis 30/12/2010 20:50:31

  Διαφωνώ ριζικά με την αντίδραση των όλων των κομμάτων και όχι μόνο του ΛΑ.Ο.Σ.
  Αντί να ψάξουν και να αναλύσουν τα αίτια της συνεχώς αυξανόμενης τρομοκρατικής βίας, αρέσκονται στο να καταδικάζουν τη βία και να "νίπτουν τα χέρια τους από το αίμα ετούτων".
  Αν όμως κάνετε ένα γκάλοπ για τη γνώμη των πολιτών απέναντι στη σημερινή ενέργεια, και ρωτήσετε τους ανθρώπους εκείνους που καθημερινά ταλαιπωρούνε από την κρατική ανεπάρκεια, είτε μέσω της υψηλής φορολογίας, είτε μέσω της περικοπής μισθών, είτε πολύ περισσότερο μέσο της κοινωνικής αδικίας, που έχει εξαπλωθεί σε όλα τα επίπεδα (Υγεία, παιδία, δικαιοσύνη...) είμαι σίγουρος πως δε θα βρείτε τόσο αντίθετη την κοινή γνώμη. Πολύ δε περισσότερο στη σημερινή ενέργεια η οποία είχε σα στόχο τον τομέα της δικαιοσύνης, για τον οποίο βομβαρδιζόμαστε συνεχώς με μηνύματα από τα ΜΜΕ ότι η λειτουργία του είναι ελλιπής. Δεν ξεχνάμε το παραδικαστικό σκάνδαλο για το οποίο κατηγορήθηκαν κάποια άτομα, ξεφτιλιστήκαν, φυλακίστηκαν, αθωώθηκαν (!!!) και τελικά συνεχίζουμε να τους βλέπουμε να αθωώνουν ενόχους.
  Δηλώνω τον αποτροπιασμό νου σε όλα τα κόμματα για την επιδερμική ανάλυση του φαινομένου της σημερινής τρομοκρατίας., όχι επειδή πιστεύω πως το δεν το καταλαβαίνουν, αλλά επειδή νοιώθω πως δε θέλουν να αλλάξουν τίποτα από αυτό που κατάφεραν να φτιάξουν.
  ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
  Αγανακτισμένος πολίτης

 29. Μαύρος Ιάκωβος avatar
  Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 21:01:23

  Συγνώμη ο γιός του Βούτση που πιάστηκε μετά απο ληστεία με απασφαλισμένη χειροβομβίδα(απο πολίτη πιάστηκε κ το τονίζω) που ανήκει ιδεολογικά;Ο Αλαβάνος δεν ήταν που απο το βήμα της Βουλής ούρλιαζε ''ζήτω οι μέρες του Αλέξη'' όταν οι τάχα μου ασφαλίτες καίγανε την Αθήνα;Γιατί υπερασπιζόταν τα ποινικά πρεζόνια που ρημάζανε τη χώρα;Αριστερή ιδεολογία δεν πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ ή κάνω λάθος;Και κάτι ακόμα,το καλοκαίρι του 2009 όταν ο Καραμανλής προσπάθησε έστω για τα μάτια του κόσμου να πάρει κάποια μέτρα κατά της λαθρομετανάστευσης κ να βελτιωθεί λίγο η κατάσταση στο κέντρο,βουλευτές του ΚΚΕ π.χ. Καζάκος γιατί εμπόδιζαν τις επιχειρήσεις σκούπα μέσα σε κτίρια που στοιβάζονταν σαν σακιά εκατοντάδες Σομαλοί κ οι αστυνομικοί έβρισκαν μέσα ναρκωτικά,όπλα κ κλοπιμαία;Γιατί οπαδοί του ΠΑΜΕ εμπόδιζαν αστυνομικές κλούβες να απελάσουν Αφγανούς κ Πακιστανούς απο τα νησιά Σάμο,Πάτμο(ήμουν μπροστά σε τέτοιο γεγονός);Έλεος με την ιερή αγελάδα της Αριστεράς κ των παραφυάδων της,κούρασε το παραμύθι......Δέχομαι οποιαδήποτε αντίλογο με επιχειρήματα κ τονίζω οτι δεν γουστάρω μια τον Καρατζαφέρη,ούτε τη Χρυσή Αυγή,για να προλάβω μερικές κομπλεξούρες

  • Μαύρος Ιάκωβος avatar
   Μαύρος Ιάκωβος @ Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 21:05:12

   Επίσης όποιος θέλει ασφάλεια κ να μπορεί να περπατάει ελεύθερα στο δρόμο με τα παιδιά του,δεν σημαίνει οτι υποστηρίζει ΓΑΠ κ μνημόνια,ούτε στηρίζει το καθεστώς.Άντε ξυπνήστε

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 21:18:43

   Πέστα γιατί καιρός είναι να υπάρξει η αποϊεροποίηση της αριστεράς και αν δεν αναδειχθεί ο φαύλος ρόλος της σε όλες αυτές τις ιστορίες ποτέ δεν θα υπάρξει.

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 21:29:59

   Δεύτερη φορά που σου δίνω ΜΠΡΑΒΟ σήμερα Ιάκωβε!

   Πές τα και μάλιστα δυνατά όπως λέει και ο Επώνυμος...

   Επιτέλους πρέπει να καταλάβει ο κόσμος το ρόλο της Αριστεράς από ιδρύσεώς της εως σήμερα...

   Μόνο "γύρους" ξέρει να κάνει...

   Πρώτα στα Βουνά και τώρα μέσα στις Πόλεις...

  • Misha avatar
   Misha @ Μαύρος Ιάκωβος 30/12/2010 21:36:08

   Το ζήτημα με τον Βουτση δεν είναι ότι έκανε ληστεία.
   Ληστείες έκανε και ο Ρομπεν των Δασών, και οι πειρατές παππουδες μας (μικρό Αλγέρι λέγανε το Οίτυλο της Μάνης επι τουρκοκρατίας), και οι ανυπότακτοι κλεφτες των βουνών.
   Το ζητημα είναι γιατί έκανε την ληστεία , πως σκοπευε να χρησιμοποιήσει τα χρηματα που θα έπαιρνε και μέχρι που θα έφτανε για να πετυχει τους όποιους σκοπους του.
   Ενας ληστης τυπου Παλαιοκώστα είναι απολύτως συμβατός με την ηθική του λαού και του τόπου. Νομίζω πως τέτοια ειναι και η περίπτωση Βούτση.

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Misha 30/12/2010 21:42:14

    Θεωρω τον εαυτο μου μερος του λαου και του τοπου και η ηθικη μου δεν ειναι συμβατη με καμμια ληστεια.
    Ειμαι εξαιρεση;Οχι γιατι εως πριν λιγα χρονια η Ελλαδα ηταν η χωρα με τη μικροτερη εγκληματικοτητα στον κοσμο.

    • Misha avatar
     Misha @ ψυχραιμια 30/12/2010 21:49:24

     Ψυχραιμία
     συγγνωμη αλλά απέχεις παρασάγγας από την ηθική του λαού και του τόπου.Εξυπηρετείς και υπερασπίζεσαι συμφέροντα ξένα προς τον ελληνικό τρόπο και επιβλαβή προς τον ελληνικό τόπο.

    • Μαύρος Ιάκωβος avatar
     Μαύρος Ιάκωβος @ ψυχραιμια 30/12/2010 21:51:28

     Ρε ψυχραιμία,ο τύπος είναι για γέλια.....Ψάχνεις να βρείς άκρη;Αν την ώρα που μπούκαραν μέσα στη τράπεζα ο Βούτσης,ο Παλαιοκώστας ή ο Ρομπέν των Δασών του σκοτώνανε τη μάνα ή το παιδί θα έλεγε οτι ήταν ο Κρυστάλλης στην τράπεζα κ ασφαλίτες κ όχι ο Παλαιοκώστας.....Ο λόγος αυτού του ανθρώπου είναι χαρακτηριστικο παράδειγμα πως σκέφτεται ένα ψευτοαριστερός:Επικροτεί μια ένοπλη πράξη που θέτει σε κίνδυνο ζωές αθώων.Άντε Misha καλά το πάς,ευτυχώς τα γραπτά μένουν

 30. kiki avatar
  kiki 30/12/2010 21:06:29

  Για να αναρωτηθουμε , ο Εισαγγελεας Πρωτοδικων, ξεκινησε ερευνα Επι Εσχτη Προδοσια κατα ολων αυτων που βαλαν την υπογραφη τους στο Μνημονιο, μηπως οι κρατουντες προειδοποιουν?
  Ε ειναι και το ΛΑΟΣ μεσα σαυτους αν θυμαμαι καλα.
  Κατοχη, απο δωσιλογους μαριονετες, ξενους πρακτορες, επικυριαρχους τραπεζιτες, ξενους και ντοπιους, και εμεις αδωμεν μακαριως, και το μεγα προβλημα ειναι αν η αποφαση της 3ης ολομελιας του καποιου αριστερου κομματος ηταν προδοτικη το 1923, η οχι.Ημαρτον πια.

  • Misha avatar
   Misha @ kiki 30/12/2010 22:26:53

   Kiki

   Mερικοί δεν εννοουν να βγαλουν τον ταγματασφαλιτη από το αιμα τους.Στο δρομο του «νομου και της ταξης» ασχετως αν τα αφεντικά είναι κατοχικές στρατιωτικές ή οικονομικές δυνάμεις.

 31. Σοσιαληστής avatar
  Σοσιαληστής 30/12/2010 21:06:35

  Μάλιστα το θέμα μας είναι τι λέει το ΛΑΟΣ τώρα. Εντάξει ξέρουμε το ρόλο τους αλλά μην το ξεφτιλίζουμε το θέμα, κατά βάση έχει μια λογική αυτό που λέει. Η ακατάσχετη αριστεροπαρλαπιπίσαση οδηγεί τον κόσμο να νομίζει ότι αν ξεσηκωθεί θα λυθούν όλα τα προβλήματα του ενώ η πραγματικότητα θα βουλιάξει ακόμα περισσότερο.

  • Misha avatar
   Misha @ Σοσιαληστής 30/12/2010 21:13:57

   Απολυτως λαθεμένο συμπερασμα, φοβικό και ανεδαφικό ταυτοχρονα.
   Η Ισλανδία έδειξε δρομο , η Κερατέα ομοιως.
   Τιποτα και ποτε δε χαριστηκε από τους εξουσιαστές.

 32. Rotarmist avatar
  Rotarmist 30/12/2010 21:09:00

  @
  oxi ki etsi

  Κουβαλας ....στα μεγαζια σου τον εμφυλιο που οπως μας περιεγραψες προ ημερων ελαβε μερος το σοι σου, και τον εμφανιζεις σε καθε ζητηση;2

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Rotarmist 30/12/2010 21:42:08

   Rotarmist,

   σου έχω απαντήσει και σε άλλη γλώσσα που καταλαβαίνεις...

   Δεν γνωρίζω γιατί προσβάλλεις "το σόι μου" και με ποιό δικαίωμα το κάνεις...

   Ο κόσμος έβαλε την Rote Armee εκεί που της αξίζει... Πρώτον και κύριον οι ίδιοι οι Rotarmisten που όπου σταθούν και όπου βρεθούν βρίζουν alles was Rot ist und als erstes die Rote Armee...

   Εδώ στην Ελλάδα αργούν λίγο αλλά θα γίνει κι αυτό... Αν και τον Τσίπρα με τον Αλαβάνο τους πήρε χαμπάρι ο κόσμος...

   Υ.Γ. 1
   Στα μαγαζιά μου δεν κουβαλώ τον εμφύλιο. Ο Εμφύλιος μου χτυπάει την πόρτα (ενίοτε την σπάει κιόλας), την βάφει με σφυροδρέπανα και το Α μέσα σε κύκλο κτλ...

   Υ.Γ. 2
   Για το σόι μου δεν είχα αναφέρει ποτέ κάτι μέχρι προχθές. Θα σε παρακαλέσω να μην ξανααναφερθείς σε αυτό...

 33. Λευκοθέα avatar
  Λευκοθέα 30/12/2010 21:29:10

  Η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη είναι οι αρμόδιες αρχές.
  Όλα τα άλλα είναι θεωρίες συνωμοσίας
  και νομίζω ότι αδικούμε τους εαυτούς μας.
  Και πολύ ορθά όπως επεσήμανε ο FactorX,
  όποιος νιώθει ότι έχει να εισφέρει
  ας το κάνει με τον σωστό τρόπο,
  όπως έκανε ο ίδιος στο παρελθόν.

  Το ζήτημα είναι η κουτοπονηριά του Καρατζαφέρη.
  Που με κάθε μέσο απαξιώνει τη λαϊκή αντίσταση στο Μνημόνιο.
  Το πιο εμετικό είναι ότι προσπαθεί να ταυτίσει τη
  μαζική αντίσταση στον εργασιακό μεσαίωνα,
  με ενέργειες που σχεδιάζονται στο σκοτάδι
  από κλειστές ομάδες-θλιβερές μειοψηφίες.

  Έμμεσα ο Καρατζαφέρης φτύνει
  τον έ ν τ ι μ ο Έλληνα που αποτελεί
  το μεγάλο θύμα των κυβερνητικών μέτρων.
  Με τέτοιες δηλώσεις, νομίζετε ότι θα βρεθεί ν ο ή μ ω ν πολίτης
  που να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές;
  Εκτός αν έχει άλλες βλέψεις που "παρακάμπτουν" την κάλπη

 34. ΕΝΑΣ avatar
  ΕΝΑΣ 30/12/2010 21:31:01

  Στην ακραία εκδοχή είναι κάποια χαϊβάνια με καθοδηγητή από μυστικές υπηρεσίες. ...........Πιστευω πως αυτο που εγραψε ποιο πανω ενας φιλος.τα λεει ολα.Ειναι καποια ατομα με φανερη νοητικη υστερηση,τους πουλανε αναρχιες και ποιος ξερει τι αλλα κουλτουριαρικα,νομιζουν οι τυποι πως ετσι γινονται εχθροι του συστηματος,και τα πρακτορακια τους χρησιμοποιουν αναλογως.ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ..

 35. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 30/12/2010 21:47:13

  Οποιος ισχυριζεται οτι οι τρομοκρατες και λοιποι ταραχοποιοι ειναι οργανα μυστικων υπηρεσιων πρεπει τουλαχιστον ο ιδιος ,οι φιλοι του και ομοιδεατες του και το κομμα του να μην τους υπερασπιζονται σε δικαστηρια και να μη τους διευκολυνουν σε τιποτα και να μη βγαζουν ανακοινωσεις για τις συνθηκες φυλακισης τους οταν ειναι μεσα.
  Εκτος αν παραδεχονται οτι υποστηριζουν προβοκατορες και οργανα μυστικων υπηρεσιων οποτε και αυτοι ειναι ιδιοι.
  Επομενως οποιος καθ οιονδηποτε τροπο στηριζει τους κρατουμενους της 17Ν και ταυτοχρονα ισχυριζεται τοι η τρομοκρατια ειναι οργανο μυστικων υπηρεσιων ειναι και ο ιδιος τελικα οργανο των ιδιων υπηρεσιων.

 36. Misha avatar
  Misha 30/12/2010 22:11:41

  Για κούρσο ετοιμάζομαι, ρε μάνα για να πάω,
  τον κίνδυνο μοιράζομαι, δεν έχω τι να φάω.
  Η φτώχεια με κατάντησε, τα πλοία να κουρσεύω,
  να περπατώ στα κύματα, εχθρούς μου να μαγεύω.
  Αφήνω την σπηλιάκα μου, και την αητοφωλιά μου,
  μαζί με τα συντρόφια μου, και την αρματωσιά μου.
  Ξανοίγομαι στα πέλαγα, στης βάρκας μου το χάδι,
  και σαν γυρνώ στο Βοίτυλο, την κουβαλά καράβι.
  Ανθρώπους δεν σκοτώνουμε, πεθαίνουν απ’ τον τρόμο,
  άλλοι βουτούν στην θάλασσα ανοίγοντας τον δρόμο.
  Και το καράβι παρατούν, στα χέρια τα δικά μας,
  και ’μεις ανοίγουμε πανιά, να πάμε στην σπηλιά μας.
  Την κουρελού να στρώσουμε, και φως με την λυχνάρα,
  τον κούρσο να μοιράσουμε, χωρίς φωνή κι αντάρα.
  Η φτώχεια τους κατάντησε, τα πλοία να κουρσεύουν,
  ολημερίς στα πέλαγα, τον κούρσο τους γυρεύουν.
  Αν τύχη και με πάρουνε τα όπλα των εχτρών μου,
  στο Βοίτυλο μη κλάψουνε, στους πύργους των δικών μου.
  Από μικροί ’μεις μάθαμε, θάνατο ν’ αψηφάμε,
  και μες την μάνα θάλασσα, να ζήσουμε ζητάμε.
  Εκεί θ’ αφήσω την πνοή, που μου ’δωσε η φύση.
  και το ταλαίπωρο κορμί, τα ψάρια θα ταΐσει.

  • kiki avatar
   kiki @ Misha 31/12/2010 07:36:57

   Αχ Μισα, παει και αυτο , πως καταντησανε και οι περηφανοι Μανιατες

   πως μας καταντησανε, σκλαβοπροσκυνημενοι,
   καχυποπτους, νενεκους, .

  • Σπύρος avatar
   Σπύρος @ Misha 31/12/2010 13:54:58

   Μisha δεν βγάζεις άκρη μέ τον απολογητή τής Ντόρας καί κήρυκα τής πραγματικής τρομοκρατίας ,καί τής Κρατικής φυσικά.
   Τύποι σάν τον ''Ψυχραιμία'' θά άνοιγαν χαλαρά νεοφιλελεύθερα Γκουανταναμο και θά έβαζαν μέσα τά 3/4 τής Χώρας..
   Ευτυχώς πού πλέον έχει γίνει αντιληπτός απο μεγάλη πλειοψηφία μελών ανεξαρτήτως πεποιθήσεων..
   Καλή Χρονιά..

 37. Τσακαλωτος avatar
  Τσακαλωτος 31/12/2010 01:22:50

  Δεν αμφισβητησα οτι πηγε μαρτυρας στον ΕΛΑ. Αμιφσβητω το συγχωροχαρτι στην αριστερα.

 38. Σπύρος avatar
  Σπύρος 31/12/2010 01:49:08

  Eχεις ξεμπροστιαστεί εντελώς..
  Παλιότερα πρώτος στό ξεπούλημα υπέρ τών Σκοπίων,μετά υποστηρίζοντας έμμεσα τήν συνεργασία τής Ελληνικής μεταπρατικής αστικής τάξης μέ τό Τουρκικό κατεστημένο και βέβαια συνεχώς προσπαθείς μέ τίς αθλιότητες πού γράφεις γιά τήν Αριστερά νά τής ρίξεις ευθύνες γιά πράγματα πού δέν έχει....
  Ποτέ δέν μίλησες γιά τήν δράση τής Χρυσής Αυγής ,καί δράς σάν κοινός προβοκάτορας πού μπορεί νά πείσει πλέον μερικούς μόνον κολλημένους .
  Τι σχέση εχει βρέ αμίμητε η αριστερά μέ τήν 17Ν καί πότε υποστήριξε τήν δράση της??
  Καί από πότε απαγορεύεται νά δικάζεται δίκαια οιοσδήποτε είτε λέγεται Πλεύρης,είτε Δημητράκης καί νάχει και μάρτυρες υπεράσπισης..??
  Ιδεολογικά πάντα ήμουν αντίθετος μέ τίς ένοπλες ομάδες γιατί ποτέ δέν πίστεψα στήν ''σωτηρία'' τών λαών εκ τών ''άνω'' και επειδή επίσης θεωρώ οτι τέτοιες ομάδες ακόμα καί άν ομνύουν στήν απελευθέρωση τών Λαών στήν ουσία η λογική τους κρύβει νέους δυνάστες καί Πολ Ποτ..
  Αλλά εσύ δράς μονίμως σάν κοινός προβοκάτορας τής δεκαετίας τού 50...
  Καί ειμαι βέβαιος οτι στό μπλόκο τής Κοκκινιάς θά συνεργαζόσουν μέ τούς Γερμανούς και θάδειχνες μέ τό δάκτυλο κάθε αντιστασιακό θεωρώντας τον τρομοκράτη..

  Εχεις βάλει μιά μόνιμη κασέτα περί Αριστεράς και πετάς ρετσινιές παντελώς άσχετες μέ τήν πραγματικότητα...και υπερθεματίζουν σε αυτές μονον χουντικά κατάλοιπα σάν και αυτά πού υποστηρίζει και η νεοφιλελεύθερη Κοράκλα πού σφόδρα ''ηράσθης'' πολιτικά.
  Η Αριστερά έχει πολλά ζητήματα νά αντιμετωπίσει ,καί πρωτο αυτό τής ενότητας καί τής πειστικότητας σε σημερινά ζητήματα,αλλά αυτά εσένα δέν σέ αφορούν..
  Εχουν καταντήσει τά post σου ,γραπτά χουντικής ΚΥΠ,πού μάλιστα υποστηρίζουν σθεναρά τό Μνημόνιο ,μέ ύπουλο καί έμμεσο τρόπο.

  Βαρετός και προβλέψιμος τελικά,μιάς καί τά επιχειρήματά σου είναι γιά δεκάχρονα παιδιά..

  • oxi ki etsi avatar
   oxi ki etsi @ Σπύρος 31/12/2010 01:57:27

   Σπύρο,

   τι εννοείς οτι ποτέ δεν μίλησε για Χρυσή Αυγή (χωρίς αυτό να σημαίνει οτι υποστηρίζω τις απόψεις του Ψυχραιμία)???

   Τί να πεί για την Χρυσή Αυγή???

   Να πει που κάνει μιά μάζωξη το χρόνο τρεις κι ο κούκος και μετά από 3 ώρες διαλάνε τη μάζωξη και τέλος το πανηγύρι???

   Αυτοί που ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝΕ την πόλη 365 ημέρες το χρόνο (μέρα-νύχτα) και τα κόμματα που τους υποστηρίζουν (εντός και εκτός Βούλής) γιατί ναμείνουν στο απυρόβλητο???

   Πιάστηκε ποτέ Χρυσαυγίτης να ληστεύει Τράπεζες με χειροβομβίδες και εφόσον πιάστηκε φώναζε "γαμώ το Κράτος κα τους μπάτσους"???

   Εγώ στο Κέντρο δεν είδα ποτέ Χρυσαυγίτες να μου βάφουν τις τζαμαρίες με το Α σε κύκλο και να γράφυν "βάλτε βόμβα στα θεμέλια του Κράτους"...

   Ούτε είδα ποτέ ξυρισμένους γουλή να γυρνάνε με καδρόνια έξω από το μαγαζί (τουναντίον σε πληροφορώ οτι έχουνε μούσια και μαλλιά να φτιάξεις 5 χαλιά)..

   Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας έχει πολιτικό βραχίονα καί έξω καί μέσα στη Βουλή...

   Και αυτός ο πολιτικός Βραχίονας είναι τα Κόμματα της Αριστεράς, πώς να το κάνουμε τώρα...

   • Σπύρος avatar
    Σπύρος @ oxi ki etsi 31/12/2010 02:23:13

    Αφού δεν εχεις δεί ποτέ Χρυσαυγίτες πάσο..
    Μάλλον κυκλοφορουμε σε άλλο κέντρο.
    Τώρα ως πρός τό γιατί δέν συλλαμβάνονται Χρυσαυγίτες ή και οταν συλλαμβάνεται κάποιος αυτό συμβαινει ενώ είναι ''εξαφανισμένος'' κάποια χρόνια ,ρώτα τον ''ειδικό'' περί τρομοκρατίας...

    Πολιτικός βραχιονας τής Τρομοκρατίας η Αριστερά μέσα και εξω απ΄την Βουλή??

    Εχεις στοιχεια?
    Γιατί στίς πορείες πλέον έχει φανεί οτι οι ασφαλίτες τού Παπουτσή δρούν απροκάλυπτα..
    Φωτογραφίες δέν είδες??
    Και τον Antinews τίς έβαλε..

 39. ψυχραιμια avatar
  ψυχραιμια 31/12/2010 08:00:54

  Μονο που στο παραπανω σχολιο δεν εγραψα τη λεξη "αριστερα".
  Εγραψα γενικα και αοριστα για οσους υποστηριζουν τη τρομοκρατια και ειδικα τη 17Ν.

 40. Επώνυμος avatar
  Επώνυμος 31/12/2010 08:17:58

  Σπύρο, αυτά που γράφει ο Ψυχραιμία, καλώς ή κακώς έχουν μια βάση. Ξέρεις πολύ καλά ότι ο πρώτος που φωνάζει εδώ μέσα για το ρόλο του είμαι εγώ. Όμως το ζήτημα της έμμεσης και ανεπίσημης υποστήριξης της αριστεράς στην τρομοκρατία είναι υπαρκτό. Και η πλάκα είναι ότι αυτό συμβαίνει παρόλο που είναι φανερό ότι "κάτι" δεν πάει καλά με αυτή την τρομοκρατία.

  Ένα σωρό παιδιά στα πανεπιστήμια πείθονται να στελεχώσουν τον αντιεξουσιαστικό χώρο, παρασυρόμενα από την ανατρεπτικη ρητορική της αριστεράς. Στο Indymedia δεν συχνάζουν δεξιοί, ξέρεις, ούτε Χρυσαυγίτες και η ιστοσελίδα είναι δημοφιλέστατη μεταξύ των αριστερών και των αριστεριστών. Κάτι γίνεται, κάτι συμβαίνει. Αν μη τι άλλο, η αριστερά χρησιμοποιείται ως όχημα για να έχει ιδεολογικό και πολιτικό έρεισμα η προβοκάτσια που ακούει στο όνομα τρομοκρατία. Καθώς και για να στρατολογεί τα επόμενα εκτελεστικά της όργανα.

  Έχουμε εδώ το οξύμωρο, η αριστερά να υποστηρίζει έμμεσα αυτό που η ίδια καταγγέλει ως προβοκάτσια. Ναι, αυτό συμβαίνει. Και συμβαίνει επειδή, κατά τη γνώμη μου, η τρομοκρατία, ακόμη και ως προβοκάτσια, χαϊδεύει την αριστερή στάση ζωής, ξυπνάει επαναστατικά αντανακλαστικά, ακόμη και εμφυλιοπολεμικά, και κάνει λίγο βαθιά μέσα του τον αριστερό να αγαλλιάζει ότι "έρχεται η επανάσταση".

  Όσο και αν δημόσια την αποκηρύσσει, πιστεύω ότι είναι μόνον οι πολύ συνειδητοποιημένοι αριστεροί που έχουν αποφασίσει ότι η "τρομοκρατία" είναι "κακό πράγμα" που δεν αγαλλιάζουν στο άκουσμα "τρομοκρατικής ενέργειας". Οι υπόλοιποι, ψιλογουστάρουν, να το πω έτσι. Ακόμη και αν λεκτικά διαφωνούν.

  Είναι κάτι που πρέπει να συζητηθεί δημόσια και να αντιμετωπιστεί, ως φαινόμενο, ως πολιτικό φαινόμενο, ώστε να τελειώνουμε μια ώρα αρχύτερα με "τρομοκρατίες", Indymedia και δε συμμαζεύεται.

  • Misha avatar
   Misha @ Επώνυμος 31/12/2010 09:12:31

   Επώνυμε, καλημέρα

   Μη πέφτεις στη λουμπα των «ψυχραιμων λαλάκηδων» που αναπαράγουν τα θεωρήματα της νεοφιλελεύθερης Ξαφά του ΔΝΤ. Η βία σε μα κοινωνία πάει χέρι -χέρι με το βαθμό κοινωνικής προστασίας από το κράτος. Συνεπώς και για την έξαρση της όποιας βίας (προβοκατόρικης ή άλλης) ευθυνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι πολιτικές επιλογές των κυβερνώντων.Γράφει ο εγκληματολόγος Αγγελος Τσιγκρής , υποψηφιος βουλευτης με τη ΝΔ.

   «Απαιτείται πρώτα και κύρια μια πολιτική κοινωνικής πρόληψης και η απομάκρυνσή μας από το απόλυτα κατασταλτικό μοντέλο, το οποίο έχει αποτύχει διεθνώς.

   Η κάθε κοινωνική οργάνωση έχει τα επίπεδα της βίας που της αξίζουν. Οι δείκτες των επιπέδων της βίας που παρουσιάζει μια κοινωνία στο χώρο και το χρόνο, αποτελούν την πλέον αξιόπιστη μονάδα μέτρησης των φαινομένων κοινωνικής παθογένειας. Συνεπώς, προκειμένου να προληφθεί μια μελλοντική έξαρση της φαινομένων βίας θα πρέπει να καταβληθεί συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση των δεικτών κοινωνικής παθογένειας που ενδημούν στο σύγχρονο κόσμο.

   Πρέπει, δηλαδή, να καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για να παταχθεί η διαφθορά, να μειωθεί η ανεργία, κυρίως των νέων ανθρώπων, να αυξηθεί το βιοτικό και το εκπαιδευτικό επίπεδο των πολιτών, να αναβαθμισθεί το κοινωνικό κράτος, να δοθούν ευκαιρίες στους νέους και να διασφαλισθούν τα μέσα για την επίτευξή τους, να επαναπροσδιορισθούν οι στόχοι της νέας γενιάς, να μειωθεί το άνοιγμα της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και φτωχών, να αμβλυνθούν οι ανισότητες, να ενσωματωθούν οι κοινωνικά αποκλεισμένες και οι μειονοτικές ομάδες του πληθυσμού. Πρέπει, δηλαδή, να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για τη δημιουργία μιας κοινωνίας συνοχής και αλληλεγγύης.»


   Αυτή είναι η αλήθεια , όπως την περιγράφει ο Α.Τσιγκρής. Όταν ο άλλος δεν έχει να φάει ή είναι άνεργος ή βλέπει τη μιση κοινωνία να εξαθλιώνεται , τοτε είναι πιο ευκολο να μπουκάρει σε μια τράπεζα και να πάρει πίσω κάτι από τα 110 δις που χάρισε το κράτος σε δαύτες, να τινάξει στον αέρα κάποιον που βγάζει σε πλειστηριασμό το σπιτι του ή να χαίρεται όταν κάποιος μπάτσος , από αυτούς που κοπανάνε γέρους και γυναίκες επειδή έτσι τους είπε το ΔΝΤ, βρίσκει τον δάσκαλο του από ανωνυμους κουμπουροφόρους.

   Λοιπόν, οι ΠΡΩΤΟΙ προωθητές της τρομοκρατιας είναι αυτοι που υποστηριζουν την τρομοκρατική πολιτική του νεοφιλελευθερισμού. Η όποια αριστερή τρομοκρατία , στις ελάχιστες περιπτώσεις που δεν είναι προβοκάτσια , είναι απλά κοινωνική αυτοάμυνα.
   Σκέψου πόσος κόσμος και γιατί φχαριστήθηκε με το προσφατο καταχέριασμα του μαυρογιαλούρου.

   • Επώνυμος avatar
    Επώνυμος @ Misha 31/12/2010 09:24:02

    Αυτά είναι βερμπαλισμός, όχι δικός σου, αλλά του κ. Τσιγκρή.

    Από το 1975 έως και το 2009, η ελληνική κοινωνία ήταν μια κοινωνία ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ.

    Σήμερα, δικαιολογούνται να την πέφτουν στους Μαυρογυαλούρους, αλλά μέχρι το 2009 οι Μαυρογυαλούροι κυκλοφορούσαν ανενόχλητοι.

    Ο Τσιγκρής παραβλέπει επίσης το σαφή ρόλο του ξένου παράγοντα.

    Αυτά που λέει είναι σαφώς ενισχυτικά των απόψεων του Ψυχραιμία, ο οποίος καταλογίζει την "τρομοκρατία" μόνον στην Αριστερά (όπως, έμμεσα, κάνει και ο Τσιγκρής) και ΑΠΟΣΙΩΠΑ (για τους δικούς του λόγους ο Ψυχραιμία) το ρόλο του ξένου παράγοντα στη δημιουργία και στην υπόθαλψη της "τρομοκρατίας".

    • Misha avatar
     Misha @ Επώνυμος 31/12/2010 09:47:27

     Επώνυμε

     Αν η πολιτεία είχε τιμωρήσει όπως έπρεπε το Μάλλιο και τον Μπάμπαλη, τους βασανιστές της Χουντας, τοτε η κοινωνία δεν θα έβλεπε με συμπαθεια τους εκτελεστές της 17Ν.
     Αν η πολιτεία δεν οδηγούσε με τις νεοφιλελευθερες πολιτικές της σε εξαθλίωση τα 2/3 του πληθυσμού , τότε δε θα έβρισκαν ευηκοα ώτα οι προβοκάτορες.
     Για την τρομοκρατία ευθυνονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ οι κρατικές πολιτικές. Είτε γιατί επιτρεπουν και ενισχυουν τις προβοκάτσιες, από ξένους και ντόπιους, είτε γιατί φτάνουν πολύ κόσμο στα όρια του, κι έτσι αυτός δε διστάζει να εμπλακεί στον , δυσκολο και εν πολλοίς αδιέξοδο , φαύλο κύκλο της βίας.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 31/12/2010 09:58:40

      Kαμμια κοινωνια δεν ειδε με συμπαθεια τη 17Ν.Την ειδε με συμπαθεια η κοινωνια του ΠΑΣΟΚ και της αριστερας -και εσυ φυσικα που εκει ανηκεις - αλλα οχι η κοινωνια της ΝΔ.
      Παραμυθι ειναι και τα περι νεοφιλελευθερισμου.
      Η ελληνικη κοινωνια της μεταπολιτευσης ηταν κρατικιστικη με χιλιαδες διορισμους στο Δημοσιο και η 17Ν δρουσε στο περιβαλλον αυτο.Πριν απο το 1967 υπηρχε πολυ περισσοτερος "νεοφιλελευθερισμος" στην πραξη -ο δημοσιος τομεας της Ελλαδος ηταν ο μικροτερος στην ΕΥρωπη - αλλα και καθολου τρομοκρατια γιατι αυτοι που κινουν σημερα τη τρομοκρατια φοβουνταν αντιποινα.

     • archaeopteryx avatar
      archaeopteryx @ Misha 31/12/2010 10:00:56

      αν δεν ξεκαθαρίσουμε μεταξύ μας τι είναι αριστερά και τι δεξιά, και τέτοια δύσκολα, θα είμαστε μόνιμα παγιδευμένοι σε φαύλους κύκλους ψεύτικων επιλογών.

     • Misha avatar
      Misha @ Misha 31/12/2010 10:06:35

      A ρε Ψυχραιμία.
      Πριν το 1967 υπήρχαν οι Σκόμπυδες και τα Μακρονήσια, και τα έκτακτα στρατοδικεία . Ετσι εξασφαλίστηκε ο «νομος και η τάξη», με μεθόδους κρατικής τρομοκρατίας των αντιφρονούντων.

      @Αρχαίε

      Δεν είναι ευκολος ο ορισμός.Δεξιος οριζεται και ο Ανδριανόπουλος και ο Γριβας Διγενής.
      Αριστερός και ο Κουβέλης αλλά και ο Καραμπελιάς.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 31/12/2010 10:12:14

      Ο Σκομπυ εφυγε απο την Ελλαδα το 1945 και η Μακρονησος εκλεισε το 1955.
      Το 1960 γιατι δεν υπηρχε τρομοκρατια;
      Επειδη ο φοβος φυλουσε τα ερημα.
      Εκεινο λοιπον που αποδειχθηκε μετα το 1974 ειναι οτι δεν ειναι δυνατη η ελληνικη δημοκρατια γιατι καποιοι δεν αποδεχονται το αποτελεσμα των εκλογων.
      Λοιπον εγω δεν θα σταματησω να γραφω κατα των τρομοκρατων της αριστερας και εσυ γραφε τα αντιθετα.

     • Misha avatar
      Misha @ Misha 31/12/2010 10:20:21

      Τον ανένδοτο του 1-1-4 μετά τις εκλογές βιας και νοθείας δε σε συμφέρει να τον θυμάσαι , Ψυχραιμία, ούτε την δολοφονία από παρακρατικούς του Λαμπράκη.
      Και στα χρονια της κοινωνικής ευταξίας που αναπολεις , συγκαταλέγεις και την επταετια των βασανιστων του ΕΑΤ-ΕΣΑ...
      Και τι μας λες; Πως είχαμε τον κρατικό τρόμο να φοβίζει όσους ήθελαν να αντιδρασουν , αλλά δεν τολμούσαν.
      Κριμα που σε διαψευδει μεχρι κι ο οδηγός του άρματος που μπήκε στο Πολυτεχνειο.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 31/12/2010 10:30:27

      H 17N σκοτωσε 40 Λαμπρακηδες και εσυ τους δικαιολογεις με αστεια επιχειρηματα.
      Απο το 1974 υπαρχει μονομερης τρομοκρατια της αριστερας που δικαιωνει οσα ειχαν γινει εναντιον τους στο παρελθον γιατι αποδεικνυεται η ταση τους προς τη βια.

     • Misha avatar
      Misha @ Misha 31/12/2010 10:33:07

      Τα θεωρήματα του παράφρονα Παπαδοπουλου σε νεοφιλελεύθερο αμπαλάζ Ξαφά κ Σία, εν καιρώ κατοχής της χωρας από το ΔΝΤ .
      Δε με παραξενεύει πως δεν έχεις καμμία επαφή με αυτο που συμβαίνει στον τόπο.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 31/12/2010 10:41:10

      Ποια επαφη;Βγηκε ο Παπανδρεου και ειπε αν χασω τις αυτοδιοικητικες εκλογες φευγω;Κερδισε 8 στις 13 περιφερειες και τους δυο δημους;
      Πηρε τα υπολοιπα η ΝΔ που εσυ τη θεωρεις ψευδο αντιμνημονιακη;
      Ποιος ειναι ο τοπος;
      Εχεις εσυ κομμα που να μπορει να παρει πλειοψηφια;

     • Μisha avatar
      Μisha @ Misha 31/12/2010 10:53:16

      17% το Παφόκ, 15% η ΝΔ επί των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων.
      Ούτε μυρωδιά δεν έχετε πάρει από αυτο που συμβαίνει. Σαν τον Αρουλη...

     • Επώνυμος avatar
      Επώνυμος @ Misha 31/12/2010 10:54:08

      Μίσα, πρόσεξε να δεις τι κάνεις λάθος: Εσύ μιλάς για την όποια κοινωνικοπολιτική αποδοχή της τρομοκρατίας κι εγώ για την ίδια τη δημιουργία της και την υπόθαλψή της. Καθώς και τη στοχευμένη συντήρηση του κλίματος εκείνου που έκανε δυνατή την υπόθαλψή της.

      Η "τρομοκρατία" από κάπου ξεκίνησε και όχι από αγαντκτισμένους Έλληνες, αλλά είχε καθαρό εξουσιαστικό σκοπό, όχι επαναστατικό-λαϊκό. Δεν ήταν μπολσεβίκοι οι της 17Ν, είχαν άλλο προσανατολισμό. Σίγουρα αυτοί που τη στελέχωσαν αρχικά είχαν κάποια, μεγαλύτερη ή μικρότερη, αγνότητα προθέσεων, όμως οι αόρατες κινητήριες δυνάμεις της δημιουργίας της καμία τέτοια αγνότητα προθέσεων δεν είχαν. Και αυτό πιθανότατα παρέμενε κρυφό ακόμη και από πολλούς εξ αυτών που τη στελέχωσαν.

      Από κει και πέρα, κάνεις και το άλλο σοβαρό λάθος του να μην λαμβάνεις υπόψη σου τους προβληματισμούς της δεξιάς. Ο Σκόμπι για σένα είναι μονοσήμαντα κακός, για όσους (πάρα πολλούς και όχι απαραίτητα "πλούσιους") γλίτωσαν τα σπίτια τους και τα χωράφια τους απο την αρπακτική μανία του ΚΚΕ είναι πάρα πολύ καλός. Ο Λαμπράκης είναι για σένα ήρωας, για πολλούς τότε ήταν ένας ακόμη σοβιετικός πράκτορας. Δεν λέω ότι ήταν σωστό που τον καθάρισαν, αλλά λέω ότι εκεί δεν ήταν μία σύγκρουση "κακών εναντίον καλών", ήταν μια εξουσιαστική σύγκρουση για αλλαγή αφεντικού (από ΗΠΑ σε ΕΣΣΔ), μια άτυπη συνέχιση του εμφυλίου. Μια σύγκρουση "κακών εναντίον κακών".

      Το ίδιο σύγκρουση "κακών εναντίον κακών" ήταν και όσοι έπεσαν από τις σφαίρες της 17Ν. Από αυτή την άποψη, ο Ψυχραιμία έχει απόλυτα δίκιο να σου λέει ότι έχουμε εδώ 40 "Λαμπράκηδες" που έφαγε το παρακράτος της 17Ν κι εσείς εδώ μας έχετε πρήξει με τον έναν που έφαγε το παρακράτος της δεξιάς τότε. Απλώς, ο ένας (ο κανονικός Λαμπράκης δηλαδή) πλασαριζόταν πιο επιδέξια ως "καλός", ενώ ο Μπάμπαλης, ο Γουέλς και κάμποσοι ακόμη είχαν σαφώς περισσότερες δυσκολίες στο να πλασαριστούν ως "καλοί"...

      Οι αιτίες της ριζοσπαστικοποίησης μέρους των πολιτών είναι άλλες και οι πραγματικές-πρακτικές αιτίες δημιουργίας της τρομοκρατίες είναι άλλες. Η ριζοσπαστικοποίηση βοηθάει απλώς στο να εξευρεθεί μια δεξαμενή από όπου στρατολογείται κόσμος, καθώς και ένα μίνιμουμ απαραίτητης κοινωικοπολιτικής αποδοχής, ενώ πρακτικά η γένεση και η υπόθαλψη έχει άλλες, πολύ πιο συγκεκριμένες αιτίες και κίνητρα διατήρησης κάποιων εξουσιών - όχι ανατροπής τους... Και αυτή είναι η μεγάλη δυστυχία όσων υποστήριξαν άμεσα ή έμμεσα την τρομοκρατία. Για αλλού πήγαιναν και ακριβώς το αντίθετο τους βγήκε...

      Αφήστε λοιπόν τόσο την τρομοκρατία, όσο και την "τρομοκρατία". Δεν σας έβγαλε πουθενά, και ας ικανοποιούσε τον αριστερό ρομαντισμό σας. Μας οδήγησε σήμερα στο ΔΝΤ, με την πλήρη ένοπλη κάλυψη των συνεχιστών της 17Ν.

      Εδώ εσείς είστε δηλαδή που πρέπει να αλλάξετε ρητορική και απόψεις και όχι η λοιπή κοινωνία που ουδέποτε συμπάθησε την τρομοκρατία.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Misha 31/12/2010 11:00:03

      Εσυ με πιο κομμα εισαι Misha;
      Ποσο εχει αυτο το κομμα επι των εγγεγραμμενων;
      Μπορει βεβαια να εισαι με το ονειρικο κομμα των αγιων ορθοδοξων κομμουνιστων που εχεις στο μυαλο σου αλλα δεν υπαρχει.Και αν υπηρχε θα εστελνε την Ελλαδα μαζι με τις αλλες ορθοδοξες χωρες πεντε φορες φτωχοτερη.

    • ψυχραιμια avatar
     ψυχραιμια @ Επώνυμος 31/12/2010 10:13:41

     Αρχαιε τι να ξεκαθαρισουμε;
     Το τι ειναι η αριστερα το ξεκαθαριζει ο Παγκαλος στο αλλο ποστ που στο σημειο αυτο εχει απολυτα δικιο.

     • Λευκοθέα avatar
      Λευκοθέα @ ψυχραιμια 31/12/2010 22:24:54

      Ψυχραιμία,
      χωρίς να θέλω να υποδαυλίσω πάθη, δε μπορώ να μην παραβλέψω ότι ο Κουφοντίνας ήταν μέλος κόμματος. Όπως έχει ακουστεί. Αυτό που δεν ξέρω εάν έχει ακουστεί είναι ότι και ο Σ. Ξηρός ήταν μέλος (μικρότερου εξωκοινοβουλευτικού) κόμματος πιο παλιά.
      Εξάλλου, ας μην ξεχνάμε ότι αποδεδειγμένα πριν την (τρισκατάρατη) πτώση του ανατολικού μπλοκ, ο χρηματοδότης της τρομοκρατίας ήταν κάποια ανατολικά κράτη. Το ζήτημα είναι εάν εκείνο το σταλινικό, κρατικού καπιταλισμού, καθεστώς, έχει σχέση με τη σημερινή αριστερά.

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ ψυχραιμια 31/12/2010 22:45:31

      Λευκοθεα διαβασε την αποφαση του ΚΚΕ του τελευταιου συνεδριου.Θεωρει την ΕΣΣΔ σοσιαλιστικο προτυπο και μαλιστα περισσοτερο τη σταλινικη περιοδο και θεωρει οτι απο το 1956 αρχισε η διολισθηση προς τον καπιταλισμο.Αρα ο σταλινισμος ειναι το προτυπο του.
      Τωρα αν η KGB χρηματοδοτουσε την ελληνικη τρομοκρατια αυτο θα γινοταν απο αλλο τελειως ανεξαρτητο καναλι.
      Πολλοι συνδεουν την εξαρθρωση της 17Ν με τους Ολυμπιακους Αγωνες αλλα μπορεις να τη συνδεσεις και με τις επιθεσεις της 11/9 και την αντιτρομοκρατικη συμμαχια Μπους - Πουτιν το 2001 -δηλαδη αν πραγματι οι Ρωσοι ηξεραν κατι για τη 17Ν το καρφωσαν τοτε.
      Υποθεσεις ειναι αυτες.

    • Λευκοθέα avatar
     Λευκοθέα @ Επώνυμος 01/01/2011 14:26:20

     Ψυχραιμία, Καλή Χρονιά!
     Δεν το ήξερα αυτό για το ΚΚΕ.
     Πάντως, έπιασες τη σκέψη μου. Μιλάμε για τρομοκρατία, γενικά, αφηρημένα και με σημερινά "μάτια". Αν δε μελετήσουν οι Αρχές το ιστορικό πλαίσιο της Τρομοκρατίας, την καθιέρωση και εξέλιξή της ως εργαλείο ανατροπής, βλ. Επαναστατική Βία, απλά θα συνωμοσιολογούμε.
     Να θυμίσω την απάντηση του Trotsky:
     www.marxists.org/archive/trotsky/1920/terrcomm/index.htm
     στον Kautsky:
     www.marxists.org/archive/kautsky/1919/terrcomm/ch08b.htm
     απ' όπου αντιγράφω:
     "Among the phenomena for which Bolshevism has been responsible, Terrorism, which begins with the abolition of every form of freedom of the Press, and ends in a system of wholesale execution"
     Η κατάργηση της ελευθερίας του Τύπου σηματοδοτεί το ξεκίνημα της Τρομοκρατίας!
     Θεωρητικό το κείμενο, αλλά και στην πράξη ακόμα και στην Ελλάδα πρακτικά κι απλοϊκά, κάπως έτσι δεν ξεκίνησαν όλα;

    • Λευκοθέα avatar
     Λευκοθέα @ Επώνυμος 01/01/2011 14:33:30

     Ψυχραιμία, Καλή Χρονιά!
     Δεν το ήξερα αυτό για το ΚΚΕ.
     Πάντως, έπιασες τη σκέψη μου. Μιλάμε για τρομοκρατία, γενικά, αφηρημένα και με σημερινά "μάτια". Αν δε μελετήσουν οι Αρχές το ιστορικό πλαίσιο της Τρομοκρατίας, την καθιέρωση και εξέλιξή της ως εργαλείο ανατροπής, βλ. Επαναστατική Βία, απλά θα συνωμοσιολογούμε.
     Να θυμίσω την απάντηση του Trotsky στον Kautsky. Ο οποίος είχε πει ότι ο Μπολσεβικισμός ήταν υπεύθυνος για την Τρομοκρατία, η οποία ξεκινά από την κατάργηση κάθε μορφής ελευθερίας του Τύπου. Ακόμα και στην Ελλάδα πρακτικά κι απλοϊκά, κάπως έτσι δεν ξεκίνησαν όλα;

     • ψυχραιμια avatar
      ψυχραιμια @ Λευκοθέα 01/01/2011 14:45:49

      Δεν υπαρχει θεμα μελετης τοσο οσο αρνησης να κατονομασθουν τα πραγματα για λογους εσωτερικους και εξωτερικους.

 41. ntakis avatar
  ntakis 31/12/2010 14:58:46

  Παιδιά ηρεμήστε.
  Εδώ ό καθένας λέει τις απόψεις του. Αν δε σας αρέσουν μη βρίζετε. προσπαθήστε να κάνετε διάλογο και να έχετε τα αυτιά σας και τα μυαλά σας ανοιχτά.

 42. Σπύρος avatar
  Σπύρος 31/12/2010 16:34:44

  Μού αρέσει η δήθεν ''Δημοκρατία''..Οι συνεχόμενες προβοκατόρικες ύβρεις τύπου Μανιαδάκη,απο τότε πού φτιάχτηκε τό Antinews θεωρούνται ''διάλογος''..Σωστά..

  Ας μείνει ο ''ΚΥΠατζίδικης'' λογικής πρακτορολόγος νά συνεχίσει τήν αθλιότητά του.
  Ο ''διάλογος'' δεν είναι δρόμος στρωμένος μέ τριαντάφυλλα ,ούτε γιά κοράσια σαλονιών..

  • Λευκοθέα avatar
   Λευκοθέα @ Σπύρος 31/12/2010 22:31:30

   Αγαπητέ Σπύρο,
   το να αποκαλείς κάποιον-
   επειδή διαφωνεί μαζί σου-
   "πρακτοράτζα" και "κυπατζή"
   και "προβοκάτορα"
   είναι κάτι που παραπέμπει στα κατηγορητήρια
   και τις αποφάσεις ιρανικών δικαστηρίων
   που στέλνουν στην κρεμάλα,
   ανθρώπους.
   Ο πολιτικός πολιτισμός είναι στοίχημα διαρκείας.
   Συγγνώμη για την παρέμβαση,
   αλλά η συνωμοσιολογία νιώθω ότι προσβάλλει τη νοημοσύνη μου

   • anonymous avatar
    anonymous @ Λευκοθέα 31/12/2010 22:39:46

    προσεξε μη φυγει κανας ποντος...

 43. Karampinas avatar
  Karampinas 01/01/2011 18:27:03

  Υπάρχει έστω και μία περίπτωση όπου να έχουν επιβεβαιωθεί οι θεωρίες προβοκάτσιας και πρακτορολογίας για την τρομοκρατία, του ΚΚΕ και της υπόλοιπης αριστεράς; Παρακαλώ μην αναφερθεί η ιστορία με το gladio γιατί θα φρικάρω. ήταν σε άλλη χώρα πριν μισό αιώνα και έχει αναμασηθεί ένα τρισεκατομμύριο φορές. Ωραίες οι θεωρίες και μπορεί να φαίνεται ότι ταιριάζουν κάποια δεδομένα αλλά κάποια στιγμή, δεκαετίες έχουν περάσει, πρέπει σε κάποιο βαθμό να υπάρχουν και ορισμένες περιπτώσεις που να τις επιβεβαιώνουν. Από όσο ξέρω δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ. Οι της 17Ν ήταν αυτό που ήταν, ακροαριστεροί,του ΕΛΑ το ίδιο, συνέχεια πιάνονται τρομοκράτες της νέας φάσης, και όλοι είναι αναρχικοί που τους βλέπαμε στις σχολε΄ς και γύρω μας , ούτε εξωγήινοι ούτε Τζέιμσ Μποντ . Πότε επιτέλους θα έρθει έστω και ένα παράδειγμα επιβεβαίωσης;

  • Misha avatar
   Misha @ Karampinas 01/01/2011 18:38:13

   Nτανος Κρυστάλλης, έφτασε να είναι μέχρι και προεδρος της νεολαίας της ΕΔΑ, ήταν και φίλος του σκοτωμένου Τσουτσουβή.
   Αποκαλύφτηκε ο πρακτορικός ρόλος του όταν τον έπιασαν κατά λάθος οι μπατσοι που δεν ήταν σε συνεννόηση με την ΚΥΠ ή μάλλον ήταν σε κόντρα.
   Αν θυμάμαι καλά ο Κρυσάλλης είχε βάλει κάποια βαρελότα , ένα σε συγκέντρωση του Μητσοτάκη (πάλευαν τότε να τον κάνουν πρωθυπουργό λυτοι και δεμένοι.Περιμεναν οι κόρακες το ξεπουλημα αεροδρομιων, δρομων ΟΤΕ, συγκοινωνιων κλπ όπως και έγινε στη συνέχεια )

   • ψυχραιμια avatar
    ψυχραιμια @ Misha 01/01/2011 18:45:52

    Tον Κρυσταλλη προσπαθησε να τον βαλει η ΚΥΠ σε τρομοκρατικες ομαδες για να βρει στοχεια αλλα δεν πετυχε τιποτα.Και ενα σχεδιο "δυτης" υπηρχε παλι για διεισδυση στη 17Ν πολυ αργοτερα που απετυχε και αυτο.
    Ολες οι αστυνομιες του κοσμου προσπαθουν να βαλουν ανθρωπους τους στις συμμοριες για να τις εξαρθρωσουν αλλα αυτο δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν οι συμμοριες.
    Παντως αποδεδειγμενα ο Κρυσταλλης δε σκοτωσε κανενα.
    Ολους τους φονους τους εκαναν ιδεολογοι.

 44. Misha avatar
  Misha 01/01/2011 19:17:48

  Το «αποδεδειγμένα» ποιος το απέδειξε;
  Η ΚΥΠ που τον χρησιμοποιούσε ως προβοκάτορα ή η Ασφάλεια;

  • ψυχραιμια avatar
   ψυχραιμια @ Misha 01/01/2011 19:35:02

   Το γεγονος οτι δεν υπαρχει καμμια μαρτυρια εναντιον του και καμμια κατηγορια ακομη και απο τους απολογητες της τρομοκρατιας ουτε ποτε εχει διατυπωθει καμμια υπονοια.

   • Misha avatar
    Misha @ ψυχραιμια 01/01/2011 19:57:19

    Ψυχραιμια

    Υπάρχουν πολλά ορφανά χτυπήματα (πχ πυρκαγιές σε Μινιον,Κλαουδάτο, βομβα στο Διδυμότειχο) που έμειναν στα αζητητα και είναι εμφανως προβοκατόρικες ενέργειες.

    Σε κάποιες ή και σε ολες συμμετείχε και ο λεγάμενος.Το ότι δεν του φορτωθηκαν φονοι, δε σημαίνει ότι ήταν αμέτοχος σε αυτο το σκοτεινο κουβάρι.

  • τηλέμαχος αναγνώστου avatar
   τηλέμαχος αναγνώστου @ Misha 01/01/2011 20:05:13

   Πρόσεξε τι σου γράφει ο υπάλληλος της .....
   "Το 1960 γιατι δεν υπηρχε τρομοκρατια;
   Επειδη ο φοβος φυλουσε τα ερημα.
   Εκεινο λοιπον που αποδειχθηκε μετα το 1974 ειναι οτι δεν ειναι δυνατη η ελληνικη δημοκρατια γιατι καποιοι δεν αποδεχονται το αποτελεσμα των εκλογων". Δεν σε υποψιάζει που ξαφνικά ταυτίζουν ακόμη και το ΚΚΕ με τη 17Ν και αναγορεύουν σε νούμερο ένα θέμα την "αριστερή" τρομοκρατία την ώρα που οι ίδιοι οι εκπρόσωποι του συστήματος αναρωτιούνται πως δεν τους έχει πάρει ο κόσμος με τις πέτρες; Περίμενε σε επόμενες δημοσκοπήσεις να δεις το ερώτημα "για ποιό κόμμα νομίζετε ότι δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται η λειτουργία του;"

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.