#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
04/10/2012 23:17
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάλι ο Σαμαράς βγάζει τα κάστανα από την φωτιάΤην παρέμβαση του πρωθυπουργού ώστε να βρεθούν τα λεφτά για να πληρωθούν οι επί έξι μήνες απλήρωτοι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, προκάλεσαν τα σοβαρά επεισόδια στο υπουργείο Άμυνας. Ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε εντολή να βρεθεί το 1 εκατ. ευρώ για τις πληρωμές, αλλά πρέπει να βρεθεί και ο τρόπος να δοθούν χωρίς να θεωρηθεί ότι πρόκειται για έμμεση κρατική ενίσχυση. Άλλωστε, ο ιδιοκτήτης των ναυπηγείων, ο Λιβανέζος Ισκαντάρ Σαφά, είναι αυτός που έπρεπε να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.

Επίσης, ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή κι έγινε σύσκεψη υπό τον Π. Παναγιωτόπουλο ώστε να δοθεί έκτακτο επίδομα από τον ΟΑΕΔ, να εξασφαλιστεί η συντήρηση και φύλαξη των υπό κατασκευή υποβρυχίων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις των ΕΝΑΕ αλλά και να βρεθεί λύση με την Κομισιόν που επιβάλει στα ναυπηγεία να εκτελούν παραγγελίες μόνο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δέχονται παραγγελίες από ξένη χώρα και για παραγγελίες εμπορικού χαρακτήρα.

Ωστόσο, θα πρέπει να παρατηρήσουμε τα εξής: Αν για κάθε στραβή που γίνεται στη χώρα πρέπει να παρεμβαίνει ο Αντώνης Σαμαράς τότε να μην έχει υπουργούς να λύνουν τα θέματα. Και το θέμα των ναυπηγείων είναι καλή κληρονομιά από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Δε μπορεί όμως να υπάρχουν παρεμβάσεις κατόπιν εορτής. Αυτά τα προλαβαίνεις πριν γίνουν και δε μπορεί να είναι 6 μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι και κανείς να μην ιδρώνει.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Igor Rasputin avatar
  Igor Rasputin 04/10/2012 23:27:50

  Είναι προφανές ότι όλοι οι άλλοι -της κυβέρνησης-, υπάρχουν ως ντεκόρ, πάνω στην κουπαστή του τζακιού!!!
  Τραγικά μόνος ο Σαμαράς, για ακόμη μια φορά!!!

 2. η Dimi avatar
  η Dimi 04/10/2012 23:30:07

  "Eνα άτομο με κουράγιο είναι η Πλειοψηφία"
  ~Thomas Jefferson, 3ος Πρόεδρος των ΗΠΑ (1801-1809)

  "Οne person with courage is a Majority"

 3. ΒΙΣ avatar
  ΒΙΣ 04/10/2012 23:32:09

  Δηλαδή, έχουμε ναυπηγεία ιδιωτικά που εκτελούν μόνο παραγγελίες του (Ελληνικού) Πολεμικού Ναυτικού!
  Θαυμάσια, έκτακτα!
  Είναι, ας πούμε, σαν να ανοίγω ένα κατάστημα και να γράφω απ' έξω: Παρακαλώ, δεχόμεθα μόνο πελάτες εκ των ορίων του δήμου!
  Ξέρετε, αυτό λέγεται σοβιετικό σύστημα, έτσι λειτουργούσαν τα μπακάλικα στα αοίδιμα καθεστώτα του υπαρκτού σοσιαλισμού (περισσότερες πληροφορίες δι΄ αυτά στην κυρία Παπαρήγα και στον κύριο Τσίπρα): Είχες ως ΒΙΣ ένα δελτίο τροφίμων, για συγκεκριμένες ποσότητες φυσικά, έπρεπε να απευθυνθείς ΜΟΝΟ στο συνοικιακό κρατικό (εννοείται) παντοπωλείο στο οποίο ήσουν καταγεγραμμένος. Αν βρισκόσουν σε άλλη συνοικία, δεν είχες δικαίωμα να ψωνίσεις από το εκεί (κρατικό) παντοπωλείο.
  Αυτό περίπου ισχύει και με τα ναυπηγεία. Στο σωματείο των οποίων κάνει κουμάντο το τιμημένο ΚΚΕ και το ατιμασμένο ΠΑΣΟΚ. Καλά την κατάλαβε τη δουλειά το λαμόγιο ο Λιβανέζος και σου λέει "λεφτά δεν υπάρχουν, θέλετε μήπως ομόλογα Σοβιετικής Ενώσεως, που είναι μεγάλη και σίγουρη;"...
  Αμα λένε μερικοί πως χρειάζεται αποσοβιετοποίηση η Ελλάδα, έχουν άδικο....

  • mel avatar
   mel @ ΒΙΣ 05/10/2012 08:59:44

   Θες να μας εξηγησεις τι ακριβως σχεση εχει το ΚΚΕ με την εντολη της "Κομισιόν που επιβάλει στα ναυπηγεία να εκτελούν παραγγελίες μόνο του Ελληνικού πολεμικού ναυτικού χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να δέχονται παραγγελίες από ξένη χώρα και για παραγγελίες εμπορικού χαρακτήρα."?

   • Γιώργης avatar
    Γιώργης @ mel 05/10/2012 12:57:44

    Ευχαρίστως να σου εξηγήσω εγώ αγαπητέ....
    Η Ε.Ε. έχει απαγορέψει τις παραγγελίες από αλλού εξόν της εκάστοτε Κυβέρνησης λόγω του ότι εκρεμμεί ένα πρόστιμο της τάξεως των 550.000.000 ευρώ που έχουν "φάει" τα Ναυπηγεία λόγω αθέμιτου ανταγωνισμού.Δηλαδή κάθε Κυβέρνηση "πριμοδοτούσε" τα Ναυπηγεία δίνοντάς τους δουλειές.Όσο το πρόστιμο δεν πληρώνεται τόσο δουλειές απ' έξω τα Ναυπηγεία δεν μπορούν να πάρουν.
    Το ζουμί όμως είναι η Σύμβαση που έχει υπογραφεί μεταξύ του Σάφα και της Κυβέρνησης. Δώστη στη Δημοσιότητα να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
    Και στην τελική αυτό θα γίνεται κάθε τρεις και λίγο??
    Όλο ο Σαμαράς θα επεμβαίνει? Οι άλλοι είναι άχρηστοι τότε. Να πάνε σπίτι τους να μην πληρώνουμε και τις στρατιές Συμβούλων που απασχολούν..

 4. nikos avatar
  nikos 04/10/2012 23:32:27

  Σωστή κίνηση και πολύ σωστή τοποθέτηση του άρθρου.
  Η πιο λογική είδηση στην παράνοια της ημέρας.

 5. σιδεράκιας avatar
  σιδεράκιας 04/10/2012 23:38:09

  Με ποιό σκεπτικό η Κομισιόν απαγορεύει στα ναυπηγεία να παίρνουν παραγγελίες από αλλού;! Ποιός υπέγραψε τέτοια δέσμευση; Θα τρελλαθούμε τελείως σε αυτή τη χώρα;!

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ σιδεράκιας 05/10/2012 00:05:21

   Το ΥΠΟΙΚ το 2010 για να αποφύγει την καταβολή προστίμου 270εκ ευρώ. Φυσικά με την απόφαση εξυπηρετήθηκαν τα Ισπανικά ναυπηγεία (ο Αλμούνια ήταν τότε επίτροπος). Και εκκρεμεί νομίζω και σειρά αγωγών του ΟΣΕ για τη μη παραλαβή βαγονιών που ήταν υποχρέωση των ναυπηγείων γύρω στα 300εκ.
   Είναι πολύ μπλεγμένο το ζήτημα.

  • Nikos avatar
   Nikos @ σιδεράκιας 05/10/2012 00:05:40

   με το σκεπτικό ότι παραβίασαν τους κανόνες του ελεύθερου ανταγωνισμού όταν αβέρτα κουβέρτα από το 80-2000 πέφταν κρατικές επιχορηγήσεις για να καρπώονοται οι τύπου Άκης τις μίζες και να βολεύουνε μερικές χιλιάδες νοματαίους-ψηφαλάκια. Έπεσε η καμπάνα λοιπόν και ή πληρώνουνε το πρόστιμο των 500 εκατομμυρίων και κάτι ψιλών ή κλείνουν ή λειτουργούν σαν ναυπηγεία μόνον για το πολεμικό ναυτικό. Έλα όμως που τα λεφτά τελείωσαν.......

   • Nikos avatar
    Nikos @ Nikos 05/10/2012 00:10:49

    δες εδώ μια περίληψη
    http://alatzas.skai.gr/post/20780079758

   • ΒΙΣ avatar
    ΒΙΣ @ Nikos 05/10/2012 00:54:38

    Τα συνδικάτα των ναυπηγείων, τότε, τον ¨καλό καιρό¨, όταν έδεναν τους σκύλους με τα λουκάνικα, προφανώς ήταν ευχαριστημένα, έτσι; Και ας ήταν μία απάτη το όλο σκηνικό, πληρωμένο από εμάς. Τώρα που είναι απλήρωτοι, κλαψουρίζουν και θέλουν να καταλάβουν το Πεντάγωνο...
    Δεν λέω ότι φταίει ο απλός εργαζόμενος, αλλά το όλο θέμα είναι ένα πραγματικό απόστημα.

 6. Κυθήριος avatar
  Κυθήριος 04/10/2012 23:42:51

  Ὁ κουβαρντᾶς ὁ Ἰσκαντάρμπεης,πού κρύφτηκε,ἄνοιξε ἡ γή καί τόν κατάπιε;

 7. Aris. A avatar
  Aris. A 04/10/2012 23:52:46

  Αν ο Σαμαράς θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με τα ναυπηγεία ας δει τι θα κάνει με την νέα σύμβαση Βενιζέλου που κουβάλησε τους Λιβανέζους και αμνήστευσε τους Γερμανούς.

  Αυτή την στιγμή μέσα στα ναυπηγεία υπάρχουν μερικά δις αξία πολεμικό υλικό και τις προάλλες είχαμε και φωτιά στον χώρο των ναυπηγείων.

  Για τους εργαζόμενους κανένα οίκτο.

  Γνώριζαν πολύ καλά τι γίνονταν όλα αυτά τα χρόνια και το σωματείο Τρίαινα ήταν ηθικά συμμέτοχο σε όλες τις μίζες που έπεσαν στον χώρο τον εξοπλιστικών προγραμμάτων.

  Μην ξεχνάμε ότι Κοντάκης και Μίχας (ακόμα αν και κατηγορούμενος είναι πρόεδρος στον ΕΦΕΤ) ειναι κατηγορούμενοι για τις προμήθειες των υποβρυχίων.

  Εαν θέλουν οι φουκαριάρηδες εργαζόμενοι να βοηθήσουν τις οικογενειές τους ας πάνε στους εισαγγελείς που διερευνούν υποθέσεις διαφθοράς και να δώσουν όλα τα στοιχεία που γνωρίζουν για το πως συνάδελφοι τους είναι εκατομμυριούχοι.

  Κανονικά και ο Σκαραμαγκάς και η Ελευσίνα πρέπει να κλείσουν και να ξανανοίξουν από την αρχή με την διάλυση των σωματείων που μαζί με αυτό του Περάματος διέλυσαν την ναυπηγική βιομηχανία στην Ελλάδα.

  Κακώς ο πρωθυπουργός επεμβαίνει για να δοθούν λεφτά.

  Αν το κάνει πρέπει να το κάνει και για όλους τους υπόλοιπους εργαζόμενους που δεν τους πληρώνουν οι εργοδότες τους.

  Αρκετά με τους χρυσούς εργαζόμενους του Σκαραμαγκά.

  • Γιάννης Φαίλτωρ avatar
   Γιάννης Φαίλτωρ @ Aris. A 05/10/2012 00:12:35

   Πέστα Άρη γιατί μερικοί νομίζουν ότι είμαστε χρυσόψαρα.
   Έτυχε να ζητήσω εργασία κάποτε και να μην περιγράψω πως απερρίφθην λόγω...υπερβολικών προσόντων και γιατί δεν είχα διασυνδέσεις φυσικά. Αρκετοί εκεί μέσα (όχι όλοι - να εξηγούμαι) δεν κάνουνε ούτε για ντιλιβεράδες. Άσε που κάποιοι χρυσοκάνθαροι "βγάζουν" υλικά και αναλώσιμα έξω και τα πουλάνε ή τα χρησιμοποιούν στο σπίτι τους...
   Επαναλαμβάνω όχι όλοι. Υπάρχουν παλληκάρια που παίζουν τη ζωή τους ανεβαίνοντας στους γερανούς...

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Aris. A 05/10/2012 00:59:28

   Πες τα, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι, αν αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ουσιαστικά ναυπηγεία, είναι επειδή κάνει κουμάντο το ΚΚΕ μέσω των διαβόητων σωματείων του.
   Τελικά, σε ό,τι καταστροφικό και σε ό,τι σκάρτο συναντήσεις στη μεταπολιτευτική Ελλάδα, από πίσω θα δεις ότι κάνει κουμάντο η Αριστερά. Ούτε τερμίτες να ήταν οι άνθρωποι...Άξιοι! Ο Ηρόστρατος μπροστά στη μεταπολιτευτική Αριστερά ήταν ένας αθώος και άδολος amateur.

  • ΒΙΣ avatar
   ΒΙΣ @ Aris. A 05/10/2012 01:00:53

   Εγώ λέω να δοθούν στα συνδικάτα μετοχές της Τράπεζας της Ανατολής και αυτές να τις διανείμουν στους εργαζόμενους.

  • Kλικ avatar
   Kλικ @ Aris. A 05/10/2012 12:30:49

   Πέσ'τα ρε Άρη.
   Δεν χρειαζόταν άλλο ένα λάθος από τον Σαμαρά.

  • Γιώργης avatar
   Γιώργης @ Aris. A 05/10/2012 13:03:28

   Συγγνώμη αλλά λες κουταμάρες και με το συμπάθιο δηλαδή.Αν διαβάσεις το πιο πάνω λίνκ του Αλατζά θα διαπιστώσεις ότι ο Μπένυ φταίει για την κατάσταση των Εργαζομένων σε αυτό το καθεστώς που βρίσκονται.
   Κι εγώ μαζί σου, κλείστο το μαγαζί, απέλυσε τους εργαζομένους, δώστους τις αποζημιώσεις και να μπουν στο Ταμείο Ανεργίας..
   Ά και βάλε το χοντρό να κάτσει στο σκαμνί για απιστία και διασπάθιση του Δημοσίου χρήματος για την υπόθεση των Ναυπηγείων και των Συμβάσεών του.
   Αλλά δεν κάνεις ούτε το ένα ούτε και το άλλο...Και πως να κάνεις το δεύτερο αφού συγκυβερνάς μαζί του...

 8. giorgos avatar
  giorgos 04/10/2012 23:54:08

  Ωραια.Απο δω και περα, αν καποιος εχει προβλημα, κανει ενα ντου σε οποια δημοσια υπηρεσια βρισκει προχειρη και ερχεται ο Πρωθυπουργος σαν σουπερμαν και του δινει λυση.Αυτα δεν γινονται πουθενα.Ειναι ενα ακομα δειγμα οτι δεν υπαρχει κρατος.

  • Νίκος Α avatar
   Νίκος Α @ giorgos 05/10/2012 00:42:06

   Όχι " ενα ντου σε οποια δημοσια υπηρεσια", ντου στο Πεντάγωνο.
   Και επιβραβεύτηκαν γι΄αυτό. Και γίνεται προσπάθεια να παρουσιασθεί σαν θετική παρέμβαση του Πρωθυπουργού.

 9. ΣΤΕΛΙΟΣ avatar
  ΣΤΕΛΙΟΣ 04/10/2012 23:55:25

  Ολοι οι "εργαζόμενοι" στα Ναυπηγεία ηταν διορισμένοι με κομματικά ρουσφέτια!

  Κανένα ενδιαφέρον "για να πληρωθούν" τα δύο εκατομμύρια άνεργοι του Ιδιωτικού τομέα?

  Μήπως πρέπει να καταλάβουν και αυτοί το Πεντάγωνο για να ενδιαφερθεί κανείς?

 10. xp avatar
  xp 05/10/2012 01:28:51

  Πολύ σωστή η παρέμβαση Σαμαρά!

  Ειναι αδιανόητα αυτά που γίνονται με τις πληρωμές ,τους λιβανέζους-λαμόγια ,τα γερμανικά λαμόγια,τις φορο-ασφαλιστικές κλοπές των γερμανών , τα υποβρύχια που δεν παραδίδονται,τους περίεργους νόμους.

  Αφήστε το θυμικό ,τα ναυπηγεία πρέπει να είναι μια από τις βαριές βιομηχανίες που θα ανατάξει την οικονομία .Μαζί με τους εργαζόμενους.
  Για τα συνδικάτα ας εφαρμοστεί η μεταξική μέθοδος του ρετσινόλαδου.Δεν σημαίνει οτι θα γ@@@@με την βιομηχανία μας για δεκα περίεργους!!

  Τέλος ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ Ε.Ε. εν μέσω ύφεσης.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!!!!
  ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

 11. Νίκος Αργεάδης avatar
  Νίκος Αργεάδης 05/10/2012 09:15:20

  Αφελείς ερωτήσεις πολίτη μη γνωρίζοντος:
  1) Εαν ιδιοκτήτης είναι ο Λιβανέζος, γιατί δεν πληρώνει ο ιδιοκ΄τητης τους μισθούς;
  2) Εφ' όσο ο ιδιοκτήτης είναι ιδιώτης, γιατί πρέπει να πλήρωνει τους μισθούς το Ελληνικό κράτος;
  3) Γιατί οι (δικαίως διαμαρτυρόμενοι αλλά αδίκως επί του πενταγώνου βιαιοπραγήσαντες) δεν διαμαρτυρήθηκαν κατά του ιδιοκτήτη;

 12. Φιλιππος avatar
  Φιλιππος 05/10/2012 09:20:15

  Συμφωνω πως δεν ειναι δυνατον για καθε θεμα,σοβαρο ή λιγοτερο σοβαρο να αναλαμβανει την επιλυση του ο πρωθυπουργος,αλλα μιας και οπως αποδεικνυεται,παλι σε ''ικανο''πολιτικο προσωπικο πεσαμε,ας πει στον Παναγιωτοπουλο,αντι να λεει μεγαλες κουβεντες για το αξιομαχο των ενοπλων δυναμεων,τη στιγμη που το εξασθενει με τις αλογιστες περικοπες των εξοπλισμων και απαξιωνει το προσωπικο με τις οριζοντιες μειωσεις (ενω θα το απεφευγαν),να δημοσιοποιησει τη συμβαση που εχει υπογραφει απο το Βενιζελο με τους Γερμανους και τον Αιγυπτιο επιχειρηματια.Να καλεσει το Βενιζελο να μας εξηγησει γιατι δεχτηκε να μην ελεχθουν φορολογηκα οι προηγουμενες χρησεις των Γερμανων και γιατι η καταβολη των χρηματων προς τον Αιγυπτιο αποσυνδεεται απο τη προοδο των εργασιων..Σα πολλα δεν μαζευονται γυρω απο το Βαγγελη (τον χοντρο οχι τον παντελονατο);ακομα θα προστατευεται αυτη η κυβερνητικη συνοχη;δηλαδη ποτε θα καταλαβουν στο μεγαλο κομμα (βαση των προσφατων εκλογων)της συγκυβερνησης οτι οσο θα παραμενουν ατιμωριτοι οι υπευθυνοι της εθνικης καταστροφης οχι μονο στο πενταγωνο θα μπουν αλλα και στο Μαξιμου και στο πλυντηριο της δημοκρατιας τους,τη βουλη.

 13. xp avatar
  xp 05/10/2012 10:10:50

  Νίκος Αργεάδη τυπικά έχεις δίκιο,ουσιασιαστικά όμως ειναι τετοια η σύμβαση και τέτοιες οι επεμβάσεις από ΕΕ ,που είναι όλα εξαρτώνται από το Δημόσιο.
  Ενοοειται κανενα σοβαρό κρατος δεν θα εδινε την διοικηση των ναυπηγείων σε μη σοβαρα άτομα με μη σοβαρές συμβάσεις.Ελεος!!!

 14. ESY avatar
  ESY 05/10/2012 10:11:24

  Λογικά ο Σαμαράς πρέπει να επέμβει για να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι σε ιδιωτικές κλινικές που έχουν 5 ή 6ή 7 μήνες απλήρωτοι.

  Αν δεν επέμβει τι λέει σε αυτούς και σε όποιον άλλο είναι απλήρωτος. τους λέει
  "Πάρε τα φιλαράκια σου και σπάσε ένα υπουργείο για να πληρωθείς"

  στο επόμενο συνδικάτο , στην επόμενη φατρία η ομάδα που θα διεκδικήσει κάτι "δίκαιο ή άδικο" τι σκέψεις θα περάσουν από το μυαλό τους?

 15. mx avatar
  mx 05/10/2012 15:05:37

  Την πλήρη αξιοποίηση της «λίστας Λαγκάρντ» ζήτησε προς το ΣΔΟΕ ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης. Ο κ. Πεπόνης «άδειασε» μάλιστα τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο λέγοντας ότι η επίμαχη λίστα δεν είναι υποκλαπέν υλικό, καθώς δόθηκε επισήμως από το γαλλικό υπουργείο Οικονομικών.

  Ο οικονομικός Εισαγγελέας ζήτησε συγκεκριμένα από τους υπευθύνους του ΣΔΟΕ να ελέγξουν όλα τα ονόματα που περιλαμβάνονται στον επίμαχο κατάλογο και να εντοπίσουν εάν υπάρχουν περιπτώσεις για τις οποίες προκύπτει η διάπραξη αδικημάτων όπως η φοροδιαφυγή, η νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα ή οποιοδήποτε άλλο οικονομικό έγκλημα.

  Η επίμαχη λίστα αφορά τα ονόματα 1.991 καταθετών στην τράπεζα HSBC της Γενεύης και παραδόθηκε το 2010 από την τότε Γαλλίδα υπουργό Οικονομικών Κριστίν Λαγκάρντ στον ομόλογό της Γιώργο Παπακωνσταντίνου.
  Σημειώνεται πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει υποστηρίξει επανειλημμένως πως τα στοιχεία της επίμαχης λίστας «δεν συνιστούσαν σε καμία περίπτωση αρχείο που περιήλθε με νόμιμη διαδικασία στην υπηρεσία του και άρα δυνάμενο να υπαχθεί σε νόμιμη επεξεργασία από αυτήν».

 16. ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ avatar
  ΣΠΑΡΤΙΑΤΗΣ 05/10/2012 16:58:13

  Το να βρεθεί σήμερα ένα εκατομμύριο είναι σχεδόν αδύνατο. Σε αυτό το σημείο έχει φτάσει το κράτος. Και ακόμα κι αν βρεθούν να δω πώς θα δοθούν χωρίς να να προβάλλει προσκόμματα η ΕΕ

  Ας ασχοληθεί το κράτος με τα υποβρύχια και μέχρι εκεί. Δε θα συντηρεί για πάντα ο φορολογούμενος τα ναυπηγεία. Τί να κάνουμε, δε μπορούν να επιβιώσουν. Από τη στιγμή που δε μπορούν να δέχονται παραγγελίες από ιδιώτες και το κράτος έχει χρεοκοπήσει τί περιμένουμε; Σε κανέναν δεν αρέσει, αλλά τα ιστορικά ναυπηγεία πρέπει μόνα να σταθούν στα πόδια τους. Το κράτος δε μπορεί να τα βοηθήσει πλέον, όπως δε μπορεί και με δεκάδες άλλες ιστορικές επιχειρήσεις

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.