#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
02/11/2013 17:21
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάγκαλος και Καρχιμάκης φαβορί για επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας ΠληροφοριώνΟ Καρχιμάκης μόλις απέδειξε περίτρανα σε όλους μας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είναι εγκληματική οργάνωση: άλλο κλοπές, άλλο υποκλοπές. Να δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες, μέσα στις οποίες κρύβεται ο πασόκος.

Μην ψαρώνετε με την είδηση: Την ίδρυση Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πληροφοριών έως το 2020, ως αντίβαρου απέναντι στην αμερικανική NSA, πρότεινε η αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος Δικαιοσύνης και Θεμελιωδών Δικαιωμάτων Βίβιαν Ρέντινγκ και ο Καρχιμάκης είναι το αντίπαλο δέος στον Πάγκαλο για την κατάληψη της θέσης του διοικητή.

Το ΠΑΣΟΚ ήταν απλώς ένας καλοδουλεμένος μηχανισμός αρπαγής της εξουσίας, λεηλασίας του δημοσίου πλούτου και εξυπηρετήσεων ημετέρων.  Δεν είναι πια και γι’ αυτό το συνδικαλιστικό τμήμα «κατέβηκε» στην Κουμουνδούρου. Πάντα όμως ήταν και είναι, ένα έξοχο φυτώριο στελεχών για επικεφαλής εγχώριων και διεθνών οργανισμών.

Ο Καρχιμάκης έμεινε στη Χαριλάου Τρικούπη. Αν είχε κάνει τη μετάβαση στον ΣΥΡΙΖΑ, θα βρισκόταν τουλάχιστον ένας βουλευτής να πει ότι έγγραφα της ΕΥΠ, υπάρχουν σε κάθε σπίτι, συνήθως κολλημένα στο ψυγείο μαζί με τους απλήρωτους λογαριασμούς.

Ποιος θα τον υπερασπιστεί τώρα; Κάθε στέλεχος της Χαριλάου Τρικούπη που σέβεται τον εαυτό του έχει τουλάχιστον ένα κακούργημα στην πλάτη.

Το νέο ΠΑΚ θα αναγεννηθεί στον Κορυδαλλό. Με αρχηγό επιτέλους τον Άκη, θα κερδίσει τον Δήμο και θα τραβήξει προς τη δόξα ξανά.

Στο σήμα, οι ακτίνες του πράσινου ήλιου, θα αντικατασταθούν από κάγκελα, έμπρακτο δείγμα συμπαράστασης προς τους αδίκως διωχθέντες.

Πάντα μέσα στην επικαιρότητα ο ΣΥΡΙΖΑ  λέει όχι στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας, προκειμένου να μη χάνουν οι σύντροφοι τη Λειτουργία. Αγέρωχοι…

Ο Τατσόπουλος δεν πέτυχε τον σαματά που ήθελε με το κράξιμο του Γλέζου. Παράτησε λοιπόν τον Αστερίξ και μελετά σε βάθος «Λούκυ Λουκ» κι άλλους αμερικάνους ήρωες.

Ας παραδειγματιστούν στο ΥΠΟΙΚ, που δεν βάζουν μυαλό: πάλι επιστρατεύουν «Ράμπο» για τα έσοδα, ενώ οι «Ρόκυ» δεν έχουν δοκιμαστεί ποτέ.

Επόμενο ήταν να αποκτήσει ψυχολογικά η δασκάλα, μετά από τόσο κράξιμο στο διαδίκτυο για την αμφίεση της. Είναι βέβαιο ότι τώρα θα βρεθούν έτοιμοι πολλοί να της συμπαρασταθούν…

Μ.Ο.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ελενη Δημακοπουλου avatar
  Ελενη Δημακοπουλου 02/11/2013 20:44:24

  Μικρε, εισαι πολυ μεγαλος !!!

 2. Greg avatar
  Greg 02/11/2013 22:55:19

  Πολύ σωστή η πρόταση γιατί είναι οι μόνοι ΠΑΣΟΚτζήδες που δεν έχει διορίσει ακόμη η (συγ)κυβέρνηση. Κρίμα τα παιδιά.

 3. ela aleko avatar
  ela aleko 02/11/2013 23:59:05

  Ο καρχιμακης δεν ειναι δημοσιος υπαλληλος που του εφτιαξε θεση στο Υπουργειο Υποδομών ο συντροφος ρεππας?? αρα βάσει του κώδικα δημ υπαλληλων πρέπει να τεθεί αμεσα σε αργία.
  Χρυσοχοειδη για να σε δουμε.

 4. Δρόλαπας avatar
  Δρόλαπας 03/11/2013 17:39:30

  Οι φάκελοι, οι εχθροί και ερωτήσεις

  Στη Βουλή ο Μ. Καρχιμάκης ήταν για 12 συναπτά έτη (από το 2012). Συχνά εμφανιζόταν κρατώντας πολύχρωμους φακέλους, που περιείχαν υποθέσεις με τις οποίες ασχολήθηκε η δικαιοσύνη. Λέγεται ότι το χρώμα συμβόλιζε και τη διαβάθμιση κάθε υπόθεσης.

  Την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή ο Μ. Καρχιμάκης τα έβαλε με ισχυρούς παράγοντες. Ανέδειξε για παράδειγμα τις ευθύνες του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργου Προβόπουλου.

  Στο πλαίσιο των πολιτικών του καθηκόντων ασχολήθηκε με την ΕΥΠ, αλλά και με τις υποκλοπές, πάντα με "μέτωπο" στην κυβέρνηση Καραμανλή.

  * Στις 15 Ιουλίου 2009 με ερώτηση στη Βουλή αντιτίθεται στον διορισμό του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου ως διοικητή της ΕΥΠ λέγοντας ότι "το όνομά του έχει συνδεθεί τόσο με την αρχειοθέτηση του σκανδάλου των υποκλοπών, όσο και με την υπόθεση της ΜΑΥΟ" (που αφορούσε παράνομη χρηματοδότηση της Ν.Δ.).

  * Στις 17 Δεκεμβρίου 2008 καταγγέλλει με ερώτηση στη Βουλή ότι "δεν τηρούνται οι νόμιμες προϋποθέσεις της παρεχόμενης σε πολλές περιπτώσεις εισαγγελικής άδειας για την παρακολούθηση τηλεφωνικών συνδιαλέξεων πολιτών" από την ΕΥΠ και ότι ο τότε προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών κ. Καρούτσος έχει δώσει το ελεύθερο στην ΕΥΠ να παρακολουθεί πολίτες. Η κυβέρνηση δεν απαντά.

  - Στις 7 Μαΐου 2009, με αφορμή τη σύλληψη υπαλλήλου της ΕΥΠ έξω από το προεδρικό μέγαρο, επανέρχεται και ζητά τις ανώνυμες αιτήσεις που έχει υποβάλει η ΕΥΠ για παρακολούθηση στην Εισαγγελία Εφετών και τις άδειες που έχουν δοθεί, σημειώνοντας με νόημα ότι "τα παρεχόμενα δείγματα αιτήσεως και εισαγγελικής άδειας να αφορούν περιπτώσεις όχι μεταγενέστερες του χρόνου υποβολής της παρούσας ερώτησης".

  * Στις 6 Μαΐου 2009, μία ημέρα νωρίτερα, έχει καταθέσει ερώτηση όπου αναφέρει ότι η ΕΥΠ "τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι ασχολείται συστηματικά με υποκλοπές τηλεφωνικών επικοινωνιών πολιτικών αντιπάλων της κυβέρνησης". Αναφέρεται ακόμη σε προσλήψεις 120 ή 150 ατόμων που έγιναν στην ΕΥΠ και είχαν ολοκληρωθεί στις 30 Μαρτίου 2009.

  * Στις 30 Δεκεμβρίου 2008 καταγγέλλει στον υπουργό Εσωτερικών ότι "είτε πριν είτε μετά την περίοδο των υποκλοπών φέρεται να έχει προσληφθεί στη Vodafone (Ελλάδα ή εξωτερικό) συγγενικό πρόσωπο στελέχους της διοίκησης της ΕΥΠ".
  Και Siemens

  Μία από τις καταγγελίες που είχε κάνει ο Μ. Καρχιμάκης αφορούσε τη διαδικασία επιλογής προμηθευτή "κοριών" από την ΕΥΠ το 2006 ώστε να παγιδευτούν 1.500 τηλέφωνα. Στις 23 Ιουνίου 2008 κατέθεσε ερώτηση επειδή επιλέχθηκε η Siemens και στις 10 Ιουλίου 2008 σε άλλη ερώτηση για την ανάθεση στην Siemens έργων της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" κατηγορεί τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη ότι ακολούθησε ίδιες "μεθοδεύσεις" και στην προμήθεια "κοριών" για την ΕΥΠ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

 5. apollon avatar
  apollon 04/11/2013 15:55:52

  Μόνο αυτά, αφαπητέ Δρόλαπα; Το Νοέμβριο του 2011, στη ΝΕΤ, δήλωσε "ο τάδε πρόεδρος ασφαλιστικού ταμείου δεν περιλαμβανόταν στο κατηγορητήριο και χρειάστηκε να παρέμβω εγώ για να περιληφθεί!" και δεν μίλησε κανείς! Πριν λίγους μήνες, στη ΝΕΤ , σε εκπομπή της Ελλης Στάη, επανέλαβε πάλι ότι "ο τάδε πρόεδρος μπήκε στη φυλακή με δική μου παρέμβαση" και όταν ο "τ΄δε" πρόεδρος αποφυλακίστηκε βγήκε και ...έβριζε τους δικαστές, ζητώντας να δημοσιοποιηθεί το "πόθεν έσχες τους"! Παρόλα αυτά, ουδείς δικαστικός αισθάνθηκε θιγμένος! Αλήθεια, ΓΙΑΤΙ η ευαίσθητη Δικαιοσύνη ανέχθηκε τόσα χρόνια να την εξευτελίζει ο Καρχιμάκης και τον "τσίμπησε" μόλις έπαψε να υπάρχει ΠΑΣΟΚ; Αλήθεια, τί χαρτιά βρέθηκαν στι σπίτι τπυ; Μήπως βρέθηκε-λέω εγώ τώρα- και κανένα χαρτί από γερμανική Τράπεζα που εδρεύει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα;

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.