#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
28/05/2011 21:51
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάγκαλος εναντίον "Αγανακτισμένων"Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει ο Πάγκαλος και ξανά προς τον προβοκατόρικο ρόλο του.

Αυτή τη φορά τα έβαλε με το κίνημα των Αγανακτισμένων. Τον πείραξε φαίνεται, τον ενόχλησε στο Μεγάλη Βρετανία που κάνει τα ρεβεγιόν του και τα τρώει μαζί με τους φίλους του επιχειρηματίες.

Σε συνέντευξή του στο Εθνος της Κυριακής ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης (ο οποίος μάλλον μετράει μέρες στο πόστο του) χαρακτήρισε του Αγανακτισμένους «μόδα των Νέων Τεχνολογιών». Δεν ντρέπεται μάλιστα να παραλληλίζει τις διαδηλώσεις με αυτές στην Αίγυπτο λέγοντας: «Δείτε που οδήγησε το κίνημα του facebook. Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου της χώρας. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα, σε μια στιγμή οργής δύο πράγματα μπορούν να προσφέρουν: είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελική εκτόνωση που δεν ενδιαφέρει και την πολιτική αυτή καθ’ αυτή είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες». Και συνεχίζει ανερυθρίαστα: «Πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στα πανό δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες».

Κρίμα, για τον Πάγκαλο που εχθροί και φίλοι τον χαρακτηρίζουν ευφυή άνθρωπο. Εκτός κι αν ευφυΐα είναι να παίζει τα παιχνίδια του ΓΑΠ και της Τροϊκας

Δηλαδή τι κάνει ο άνθρωπος; Κατηγορεί τους χιλιάδες νέους που δεν έχουν δουλειά, που πεινάνε από την πολιτική του Μνημονίου και το κυριότερο, που δε βλέπουν ελπίδα, ότι προετοιμάζουν το έδαφος για κάποιους που θα καταλάβουν αντιδημοκρατικά της εξουσία; Ή ότι θα εκτονωθούν σύντομα κι άρα δεν ενδιαφέρον την πολιτική;

Και ποιος του είπε ότι είναι πολιτικό το κίνημα αυτό που στηρίζεται στη χρήση του ίντερνετ; Δε θέλει να είναι πολιτικό, κοινωνικό κίνημα, θέλει να είναι ένα κίνημα που θα ταρακουνήσει τους καρεκλοκένταυρους φίλους του κ. Πάγκαλου; Αλλά που να το καταλάβει αυτό ένας πολιτικός σαν τον Πάγκαλο; Έχει μήπως τα κότσια να πάει στο Σύνταγμα και να πει στον συνταξιούχο που παίρνει 400 ευρώ ότι αυτός δηλώνει εισόδημα 900 χιλ. ευρώ το χρόνο, κι αυτά είναι μόνο τα φανερά;

Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει ο κ. αντιπρόεδρος ο οποίος έχει ασυλία από το αφεντικό του, τον κ. Παπανδρέου, άρα είναι και οι δύο συνυπεύθυνοι για ότι θα γίνει από εδώ και στα εξής.

Ακόμη κι αυτά που γράψαμε είναι πολλά για έναν «τελειωμένο» πολιτικό παλαιάς κοπής.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ο Ιθαγενής avatar
  Ο Ιθαγενής 28/05/2011 22:13:42

  ...και πολιτικά κινήματα θα έχουμε όταν οι πολιτικοί έχουν δικές τους ιδέες ή λύσεις και όχι υπακοή σε κελεύσματα κάθε Γιούνκερ και Ρεν .
  Όταν ψηφίζουν κατά συνείδηση και όχι σύμφωνα με Μεσοπρόθεσμα ή Μνημόνια διαφορετικά ας τους απολύσουμε και ας πάρουμε μια νομική και μια λογιστική εταιρεία φθηνότερα θα μας έρχεται.
  Όταν διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και όχι όταν ιδρύουν ΑΕ για το τι πόσο και πότε θα ...αξιοποιήσουν γιατί τρέμουν τις υπογραφές..
  Σε τελική ανάλυση με τις νέες τεχνολογίες και τα open.gov στελεχώθηκε η Κυβέρνηση.

  Τα παραπάνω δεν αφορούν τον κύριο Πάγκαλο που και συνέπεια έχει και ήθος και χαρακτήρα, το έχει αποδείξει πολλάκις.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ Ο Ιθαγενής 28/05/2011 22:25:29

   1-1 από τον Ρουν(ε) υ Ρουν(ε) υ το ύπουλο κακό γουρούνι...

   • Roulis avatar
    Roulis @ Ο Ιθαγενής 29/05/2011 09:28:44

    Ποσο εληξε το ματσακι???

 2. φωνη avatar
  φωνη 28/05/2011 22:24:46

  Aκόμα και ετσι να είναι με αυτό ή με κάποιο άλλο κίνημα, οι δημοκράτες πολιτικοί οφείλουν να μην καθιστούν το λαό έρμαιο στα χέρια του οποιουδήποτε χειραγωγού. Ο Πάγκαλος και το κόμμα ασκούν πολιτική- βούτηρο στο ψωμί, οποιου θέλει να παρασύρει τον κόσμο. Άλλωστε, το αίσθημα του κόσμου είναι αληθινό, η αγανάκτηση είναι αληθινή και αυτό θα έπρεπε να τους προβλιματίζει και όχι να εκφράζουν απόψεις τρίτου παρατηρητή.

 3. Scarface avatar
  Scarface 28/05/2011 22:41:29

  Οι πιτσιρικάδες φωνάζουν:
  "Τον Πάγκαλο θα κάνουμε σαλάμι του αέρος και εξαγωγή θα κάνουμε να λύσουμε το χρέος"
  Ολεεεε!!!

 4. Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης avatar
  Ἀστυάναξ Καυσοκαλυβίτης 28/05/2011 23:35:33

  Πάντως ὁ Πάγκαλος ἔχει τὴν τιμητική του σὲ πάααρα πολλὰ ἀπὸ τὰ συνθήματα τοῦ Συντάγματος...


  (Ἀπροπὸ συνθήματα: βγάλαμε ὅλη τὴ Μεταπολίτευση μὲ 5 συνθήματα ντουντούκας: "ἀντίσταση καὶ πάλη", "νόμος εἶναι" κλπ. Ἐπιτέλους ξεμυτίζουν φρέσκα, καινούργια συνθήματα... Ἀναφωνήσατε μετ' ἐμοῦ, γιὰ ὅσους λένε ὅτι τὸ "Σύνταγμα" θ' ἀποδειχθεῖ ἀνώδυνο: "Γιωργάκη μαλ*** δὲν ἤρθαμε γιὰ πλάκα"!)

 5. spiros1 avatar
  spiros1 28/05/2011 23:36:31

  «Ο δηλών ενίοτε και κατ’ επάγγελμα οινοποιός» και αντιπρόεδρος της τωρινής μνημονιακής κατοχικής κυβέρνησης, ανιψιός του γνωστού Δικτάτορα Πάγκαλου και επι χρόνια κρατικοδίαιτος
  Υπουργός της Πράσινης μνημονιακής – Κατοχικής Σοσια-Ληστικής κυβέρνησης, ο Υπουργός των Ιμίων,
  ο Προδότης του Οτσαλάν, ονόματι Θ. Πάγκαλος, χτύπησε πάλι.

  Ο «μαζί τα φάγαμε» που πρόσφατα γιαουρτώθηκε, Πολιτικό ανδρείκελο του θεάτρου σκιών του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ. Ο υβριστής των ηρώων του 1821, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πώς «κακώς έπραξαν και επαναστάτησαν οι πρόγονοί μας γιατί ήσαν αγράμματοι και ότι δεν ήθελε να διδάσκονται τα παιδιά μας εις τα σχολεία την Ιστορίαν του Γένους».

  Αυτός που απεκάλεσε τους Έλληνες πολίτες «αντιπαραγωγικούς και κηφήνες» λαμβάνοντας προφανώς
  ως παράδειγμα τον εαυτόν του. Αυτός που πρόσφατα δήλωσε ότι «ποιοι θα κάνουν επανάσταση, αυτοί που έχουν διοριστεί από το ΠΑΣΟΚ ; Θα είναι αχάριστοι» ή «δεν με ενδιαφέρει πως θα ονομάζονται τα Σκόπια!»
  ή ότι «το μνημόνιο είναι ευτυχία!»

  «Απολίτικος και αστοιχειοθέτητος» είσαι εσύ που κολυμπάς στα λίπη των ζώων που έχεις φάει.
  Θα αφαιρέσετε εσείς το δικαίωμα να φωνάξει ο συνταξιούχος, ο εργαζόμενος, ο απολυόμενος και όλα τα λαϊκά στρώματα ; Θα αφαιρέσετε εσείς το δικαίωμα στον άμοιρο Έλληνα Φορολογούμενο, ο οποίος σας πληρώνει μια ζωή για να κάθεσθε, να αντισταθεί για τον στραγγαλισμό του ;

  Ο λαός φωνάζει και απαιτεί «έξω οι κλέφτες». Εξοφλήσατε, πάρτε το χαμπάρι ! Ανήκετε στο χρονοντούλαπο των σκελετών της μαύρης Ιστορίας. Αυτή είναι η απάντηση του Ελληνικού λαού σε αυτόν τον πολιτικάντη.

  Δεν μας λέει αλήθεια, τι αποτελέσματα είχε η επίσκεψή του στην Ελβετία με σκοπό να βρει δήθεν τις καταθέσεις Ελλήνων φοροφυγάδων. Δεν θα πρέπει να του δίνει σημασία πλέον κανένας.
  Είναι άξιος περιφρόνησης.

 6. thanasis avatar
  thanasis 28/05/2011 23:47:01

  καλυτερα να τρωη ο παγκαλος παρα να μιλαει
  διοτι οταν μιλαει λεει μπαρουφες

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ thanasis 29/05/2011 00:31:35

   καλύτερα να μιλάει.
   κάθε φορά που μιλάει το ΠΑΣΟΚ χάνει μία μονάδα.

 7. αλλήθωρος avatar
  αλλήθωρος 28/05/2011 23:57:30

  Και πολιτικό κίνημα να είναι,είναι προτιμότερο από το κούνημα…..συγγνώμη το κίνημα της μίζενς,της ρεμούλας και του «μαζί τα φάγαμε» (αλλά μόνο εγώ χόντρυνα)!!!

 8. antanistimi avatar
  antanistimi 29/05/2011 00:06:23

  Ο κυριος Παγκαλος ειναι αυτος που εδινε αλοθι στα κακως κειμενα στην Ελλαδα και χαιδευε τεχνηεντως τα αυτια των Ελληνων λεγοντας για τους Ευρωπαιους οτι οταν αυτοι τρωγανε βελανιδια,εμεις χτιζαμε Παρθενωνες.
  Οσο για το μαζι τα φαγαμε?
  Η Μανα μου πεθανε στα 56της και ο Πατερας μου στα 60.Αγωνιστηκανε μια ζωη,απο πολυ χαμηλα,δουλεψανε σκληρα,πληρωσανε ασφαλειες,εφοριες,δεν πηρε κανενας τους συνταξη,φυγανε χωρις να χρωστανε,χωρις να φανε κι οταν αρωστησαν χρεωθηκα με τοκο για να τους καλα αλλα ματαια...
  Εκ μερους τους με ποια απαντηση θα ησουν ικανοποιημενος??
  Η αλαζονεια ξεχειλιζει οχι μονο στα λεγομενα σας αλλα και στην οψη σας.
  Ολων.Τα προσωπα σας δειχνουν σκληρους,υπερφιαλους καλαμοκαβαλαρηδες.
  Ακομη κι ο Πρωθυπουργος για να πει την πιο απλη ανθρωπινη κουβεντα,ενα ευχαριστω, ενα συγνωμη,πρεπει να το διαβαζει απο τις σημειωσεις που του εχουν βαλει μπροστα του.Κριμα για το προσωπο που δειχνετε στην κοινωνια.

 9. Εφιαλτης avatar
  Εφιαλτης 29/05/2011 00:13:33

  Μολις γυρισα και εγω.......τον περιποιηθηκαμε αρκετα τον Κο Παγκαλο.......Οπως και τον Κο Γιωργακη,οπως και ολους τους προδοτες....Το ποταμι πισω δεν γυρναει,τωρα που θα παει,και τι θα παρασυρει........δεν ξερω.

 10. Κάποιος avatar
  Κάποιος 29/05/2011 00:22:26

  Μην ασχολείστε με τους ανύπαρκτους.
  Ακόμα και στο υπόλοιπο Αττικής τρίτος και καταιδρωμένος βγήκε στο ψηφοδέλτιο του κόμματος του.
  Μέχρι και από τον κύριο Τίποτα κατάφερε να χάσει συντριπτικά την Δημαρχία.
  Ο σωματικός του όγκος ανταγωνίζεται ανεπιτυχώς την τεράστια αλαζονεία και εμπάθεια του για την οποία τον τιμωρεί επανειλημμένα με την ψήφο του ο ελληνικός λαός.

 11. Ρεαλιστής avatar
  Ρεαλιστής 29/05/2011 00:23:12

  ΣΣΣΣΣΣΣΣ......... ΕΧΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 12. ΙΑΣΩΝ ΜΑΓΝΗΣ avatar
  ΙΑΣΩΝ ΜΑΓΝΗΣ 29/05/2011 00:27:49

  "…Τότε, εκεί που καθόμουν εις το περιβόλι μου και έτρωγα ψωμί,πονώντας από τις πληγές, όπου έλαβα εις τον αγώνα και περισσότερο πονώντας δια τις μέσα πληγές όπου δέχομαι δια τα σημερινά δεινά της Πατρίδος, ήλθαν δύο επιτήδειοι, άνθρωποι των γραμμάτων, μισομαθείς και άθρησκοι, και μου ξηγώνται έτσι: «Πουλάς Ελλάδα, Μακρυγιάννη».
  Εγώ, στην άθλιαν κατάστασίν μου, τους λέγω: «Αδελφοί, με αδικείτε. Ελλάδα δεν πουλάω, νοικοκυραίγοι μου.Τέτοιον αγαθόν πολυτίμητον δεν έχω εις την πραμάτειαν μου. Μα και να τό’ χα, δεν τό’ δινα κανενός. Κι’ αν πουλιέται Ελλάδα, δεν αγοράζεται σήμερις, διότι κάνατε τον κόσμον εσείς λογιώτατοι, να μην θέλει να αγοράσει κάτι τέτοιο»
  .…Πατρίδα να θυμάσαι εσύ αυτούς όπου, δια την τιμήν και την λευτερίαν σου, δεν λογάριασαν θάνατο και βάσανα. Κι’ αν εσύ τους λησμονήσεις, θα τους θυμηθούν οι πέτρες και τα χώματα, όπου έχυσαν αίματα και δάκρυα.
  “Μακρυγιαννης”

  Πόσο πιο επίκαιρα από ποτέ γίνονται σήμερα τα λόγια του Στρατηγού των Ελλήνων... Ηταν ένας από κείνους τους αληθινούς Πατριώτες, που δεν δίστασαν να αρθρώσουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ "ΟΧΙ" στην απληστία των βαρβάρων! Αραγε, κατά πόσον θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως απόγονοί τους, οι χαμερπέστεροι των ολίγιστων και τα πολιτικά ...παχύδερμα της εθνικής υποτέλειας και της εσχάτης προδοσίας;

 13. manos avatar
  manos 29/05/2011 00:28:48

  Θεόδωρε ακους το βουητό?
  Δεν είναι ελικόπτερο, δεν είναι υποβρύχιο, δεν είναι το θωρηκτό Αβέρωφ.
  Είναι η φωνή του λαού Θεόδωρε, που θα σε δικάσει.
  Ο λαός Θεόδωρε. Εκείνα τα άθλια ανθρωπάκια που φτύνεις στο πέρασμά σου. Αυτοί που βλέπεις μέσα από τα φιμέ τζάμια της μερσέντας.
  Υπομονή μόνο. Είναι σαν την καλή σαμπάνια. Θέλει ζύμωση.

 14. ΣΠΥΡΟΣ avatar
  ΣΠΥΡΟΣ 29/05/2011 00:30:37

  Μεγάλη υπόθεση ο Σοσιαλισμός.Σκέφτομαι Σοσιαλιστικά άρα Αριστερά άρα Προοδευτικά αλλά το Στομάχι μου και η Τσέπη μου άκρως Καπιταλιστικά.Οταν λοιπόν η συγκρότηση της σκέψης είναι ανώμαλη τότε και το αποτέλεσμα της όποιας προσπάθειας είναι ανώμαλο, δηλαδή με μια λέξη ΠΑΣΟΚ.

 15. ΔΩΡΙΟΣ avatar
  ΔΩΡΙΟΣ 29/05/2011 00:33:21

  AN KAI O ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΘΩ ( ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ) ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ "ΚΑΙΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ...
  Π.Χ ΤΟ "ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ.." ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!!! Η ΠΟΣΟΣΤΙΑΙΑ ( ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ) ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο " ΕΝΑ ΠΑΝΙ ΕΙΝΑΙ,... ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ..." ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΕΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΑΠΟΔΟΧΗΣ...
  ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΑΚΕΦΑΛΑ, ΑΚΑΘΟΡΙΣΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ (;) Ε Υ Κ Ο Λ Α ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ KAI TO ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΙΜΗΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...
  ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ....

  • Κάποιος avatar
   Κάποιος @ ΔΩΡΙΟΣ 29/05/2011 00:42:51

   Είναι δύσκολο για έναν κοινό άνθρωπο να φάει τα ίδια με τον Πάγκαλο κυριολεκτικά και μεταφορικά.

  • Ο Ιθαγενής avatar
   Ο Ιθαγενής @ ΔΩΡΙΟΣ 29/05/2011 00:46:59

   Ν' αγαπάς την ευθύνη
   να λες εγώ, εγώ μονάχος μου
   θα σώσω τον κόσμο.
   Αν χαθεί, εγώ θα φταίω

   Νίκος Καζαντζάκης.... ας παραιτηθεί λοιπόν και ας ..ιδιωτεύει αφού έχει μερίδιο της ευθύνης και ως εκτελεστική εξουσία δεν προστάζει τη δικαστική να προβεί στον επιμερισμό των ευθυνών.

   Να μάθω τι έφαγα τι έφαγε τι χρωστώ τι χρωστά για να αρχίσουμε να πληρώνουμε ΟΛΟΙ

   • ΔΩΡΙΟΣ avatar
    ΔΩΡΙΟΣ @ Ο Ιθαγενής 29/05/2011 00:56:52

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.....
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ'ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΣΥΝΦΑΓΕΙΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ (ΟΥΣ) ΜΑΡΧΑΛΕΣ ( ΑΧΟΡΤΑΓΟΥΣ) ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ, ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ "ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ" ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΛΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΑΝΕ "ΠΡΟΣ ΝΕΡΟΥ" ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ, ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΡΕΥΤΟΥΝ ΛΕΝΕ "ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ".....
    ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ 'ΔΩ...!!
    ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΣΕ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ ΨΙΧΟΥΛΑ, ΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΚΑΡΒΕΛΙΑ, ΠΛΗΡΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ...ΓΙΑΤΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!

    • Ο Ιθαγενής avatar
     Ο Ιθαγενής @ ΔΩΡΙΟΣ 29/05/2011 01:10:32

     και; από που η περιγραφή της πραγματικότητας την δικαιώνει;
     Καθήκον; Δικαιοσύνη; Συνέπεια; Σεβασμός;

     «Δικαιοσύνη είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, που εκδηλώνεται αυτόματα και εξασφαλίζεται αμοιβαία.»

     ΥΓ

     Ο κύριος Πάγκαλος δεν είναι σχολιαστής της καθημερινότητας, είναι Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, που είναι υπεύθυνη για την τήρηση και εφαρμογή των νόμων για την προστασία των πολιτών. Ας φροντίσει λοιπόν να μην υπάρχει πουθενά καπέλωμα στη λαϊκή έκφραση.

     • ΔΩΡΙΟΣ avatar
      ΔΩΡΙΟΣ @ Ο Ιθαγενής 29/05/2011 01:31:33

      ΑΝ Ο ΝΟΜΟΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΟΧΙ ΣΤΗ ΓΗ.
      ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ Σ'ΕΝΟΧΛΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ.

   • Άργος avatar
    Άργος @ Ο Ιθαγενής 29/05/2011 02:01:25

    Αγαπητέ φίλε, Ιθαγενή,
    βάζω ολόκληρο το απόσπασμα, μια που είναι υπέροχο και λίαν επίκαιρο:

    «Θυμούμαι καλά.
    προτού να συμπονέσω τον άνθρωπο, ένιωσα μέσα μου ντροπή. Ντρέπουμουν να βλέπω τον πόνο του ανθρώπου .. Έλεγα: “Δεν είναι αλήθεια, μην παρασυρθείς κι εσύ σαν τους απλοϊκούς ανθρώπους και πιστέψεις∙ πείνα και χορτασμός, χαρά και πόνος, ζωή και θάνατος, όλα φαντάσματα!”

    Το ’λεγα και το ξανάλεγα,
    μα όσο κοίταζα τα παιδιά που πεινούσαν κι έκλαιγαν
    και τις γυναίκες με τα βουλιαγμένα μάγουλα
    και τα μάτια τα γεμάτα ΜΙΣΟΣ και ΠΟΝΟ,
    η καρδιά μου σιγά σιγά έλιωνε. Παρακολουθούσα με συγκίνηση την απροσδόκητη μέσα μου αλλαγή .

    Στην αρχή χτύπησε στην καρδιά μου η ΝΤΡΟΠΗ,
    ύστερα η ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ.
    άρχιζα να νιώθω τον πόνο των άλλων σαν εδικό μου πόνο.
    κι ύστερα ήρθε η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ.
    κι ύστερα, η δίψα της δικαιοσύνης.
    Κι απάνω απ’ όλα η ΕΥΘΥΝΗ.

    ΕΓΩ φταίω,
    έλεγα,
    για όλη την πείνα του κόσμου,
    για όλη την αδικία
    ΕΓΩ έχω την ευθύνη»...

    Επίσης:

    ευθύνη+ελπίδα@Hellas.come!

    «Αληθινά τραγική ’ναι η θέση της ΕΛΛΑΔΑΣ.
    βαριά πολύ η ΕΥΘΥΝΗ του σημερινού ΕΛΛΗΝΑ.
    απιθώνει στους ώμους μας επικίντυνο, δυσκολοεχτέλεστο χρέος καινούριες δυνάμεις ανεβαίνουν από την Ανατολή,
    καινούριες από την Δύση,
    κι η Ελλάδα,
    ΑΝΑΜΕΣΑ
    ΠΑΝΤΑ
    στις δυο συγκρουόμενες ορμές, γίνεται ΠΑΛΙ στρόβιλος.

    Η Δύση, ακολουθώντας την παράδοση της λογικής και της έρευνας, ορμάει να καταχτήσει τον κόσμο
    κι η Ανατολή, σπρωγμένη από τρομαχτικές υποσυνείδητες δυνάμες,
    χιμάει κι αυτή να καταχτήσει τον κόσμο

    κι η Ελλάδα,
    ανάνεσά τους,
    ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ και ΨΥΧΙΚΟ σταυροδρόμι του κόσμου,

    ΧΡΕΟΣ έχει πάλι να φιλιώσει τις δυο τούτες τεράστιες ορμές, βρίσκοντας τη ΣΥΝΘΕΣΗ. Θα μπορέσει;
    ΙΕΡΗ, ΠΙΚΡΟΤΑΤΗ ΜΟΙΡΑ ..

    Ένας ζωντανός άνθρωπος ΣΗΜΕΡΑ
    που ΝΟΕΙ κι ΑΓΑΠΑΕΙ κι ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ
    δεν μπορεί να σεριανίζει π ι α
    και να χαίρεται αμέριμνα την ωραιότητα.

    ΣΗΜΕΡΑ
    η αγωνία μεταδίδεται σαν πυρκαγιά,
    και καμιά πυρασφαλιστική εταιρεία δεν μπορεί να σε ασφαλίσει ..
    Κι απάνω απ’ όλους
    αγωνίζεται η Ελλάδα.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η Μ Ο Ι Ρ Α ΤΗΣ…».

    Και τέλος:

    «Οι Κινέζοι έχουν μιαν παράξενη κατάρα:
    “Την κατάρα μου να ’χεις και να γεννηθείς σε μιαν ενδιαφέρουσα εποχή” ..

    Πρέπει ηρωικά να το πάρουμε απόφαση. η γαλήνη, η αμέριμνη χαρά, η λεγόμενη ευτυχία ανήκουν σε άλλες εποχές, περασμένες ή μελλούμενες,
    Όχι στη δικιά μας.

    ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ»!!!

    (Όλα είναι από το «Αναφορά στο Γκρέκο».
    Αφιερωμένα στα παιδιά που ξενυχτάνε στις πλατείες, ΠΛΕΟΝ, και όχι στα κάθε είδους και ρυθμού 'κωλάδικα'...)

    ΥΓ. Το "αγανακτισμένοι" είναι άσχημο. Και ατυχές, αφού παραπέμπει στους "αγανακτισμένους πολίτες" (= φασιστοπαρακρατικούς του '60). Άλλο Ισπανοί, άλλο Έλληνες, παίδες. Το "ψυλλιασμένοι", ή "υποψιασμένοι", πχ, φαντάζει καλλίτερο. Άσε που οι ψύλλοι γίνονται και ωραία σκουλαρίκια για τα ...αυτιά!!!).

 16. Rantanplan avatar
  Rantanplan 29/05/2011 00:43:30

  λυμαμαι που το λεω αλλα στο συγκεκριμενο εχει δικιο ο παγκαλος

 17. η Dimi avatar
  η Dimi 29/05/2011 01:12:44

  Σύμφωνα με την Αμερικανική Εταιρεία Ψυχολογίας (American Psychological Accociation (apa.org), η ανθρώπινη ευφυϊα ορίζεται από την εγκεφαλική ικανότητα κατανόησης, εκλογίκευσης, επίλυσης σύνθετων προβλημάτων, προσαρμογής στο περιβάλλον, μάθησης από εμπειρίες, ικανότητας συμμετοχής σε γόνιμες συζητήσεις και παράκαμψης εμποδίων με τη χρήση δημιουργικής σκέψης. Παρόλον ότι τα επίπεδα των ικανοτήτων αυτών διαφέρουν από άτομο σε άτομο, οι ικανότητες αυτές υπάρχουν σε όλα τα άτομα.

  Να σημειωθεί ότι η έννοια της νοημοσύνης είναι άμεσα συνυφασμένη με τη δυτικότροπη σκέψη, η οποία τοποθετεί Το Ατομο στο κέντρο των πάντων. Στη δε ανατολή, εκεί όπου η έννοια του Συνόλου είναι πιο σημαντική από την έννοια του Ατόμου, δεν δίνεται στην ευφυΐα τόση βαρύτητα όση στον δυτικό κόσμο.

  Σύμφωνα με τον Φυσικό και Συγγραφέα Ανδρέα Ιωάννου Κασσέτα (users.sch.gr/kassetas/scripta1.htm): «Multiple intelligences Theory –Θεωρία πολλαπλής νοημοσύνης- είναι μία ψυχολογική ΘΕΩΡΙΑ για την ανθρώπινη νόηση η οποία διατυπώθηκε από τον Howard Gardner το 1985.

  Εμπεριέχει μία κριτική στην άποψη ότι υπάρχει μία και μόνο -intelligence -ευφυϊα με την οποία γεννιόμαστε, η οποία δεν μπορεί να αλλάξει και την οποία οι ψυχολόγοι «μπορούν και μετρούν».

  Ο Howard Gardner αποφαίνεται ότι η ανθρώπινη ευφυΐα δεν έχει μία και μοναδική μορφή και αναγνωρίζει 7 μορφές ανθρώπινης ευφυΐας.
  Τη Γλωσσική, τη Λογικομαθηματική, τη Χωρική, την Αισθησιοκινητική, τη Μουσική, τη Διαπροσωπική και την Ενδοπροσωπική.

  Επισημαίνει ότι σχεδόν όλα τα παραδοσιακά τεστ «ευφυΐας» μετρούν μόνο τη Γλωσσική και τη Λογικομαθηματική ευφυΐα.»

  Σε ό,τι αφορά την ευφυϊα του εν λόγω, θα επαναλάβω αυτό που είχε πει ο Μάριος Πλωρίτης: «Πρέπει ο καθένας να επιλέξει ανάμεσα στον αυτοπροσδιορισμό του και στον προσδιορισμό του απ’ τους άλλους.»

  • Άλλος avatar
   Άλλος @ η Dimi 29/05/2011 02:01:02

   ".. Θεωρία πολλαπλής νοημοσύνης.." ώστε 7 μορφές ανθρώπινης ευφυΐας! Κουστουμάκι κομμένο και ραμμένο για την ανθρώπινη ευφυία. Όχι 8 ή 9 ή 11,5. Τι άλλο θα ακούσουμε ακόμη. Όλα μετρήσιμα μπας και χάσουμε το λογαριασμό. Αλήθεια με τα συναισθήματα τι γίνεται, ρε παιδια; Όσο για τον Ανδρέα δεν περίμενα ότι θα έμπλεκε με τους συμπεριφοριστές, τους cognitivistes και τα συναφή παρακλάδια. Αυτά παθαίνει κάποιος όταν ανακατεύει τη φυσική ή τα μαθηματικά με τις θεωρίες "βαθμονόμησης" των ανθρωπίνων.
   Σημ. Άσχετο με το θέμα αλλά υπάρχει και το αυθόρμητο.

   • η Dimi avatar
    η Dimi @ Άλλος 29/05/2011 16:25:16

    @Αλλος Εύστοχο το σχόλιο, αγαπητέ συνΕλληνα. Ανθρωποκεντρική Προσέγγιση των Πολιτών ή Συναισθηματική Νοημοσύνη/Ευφυϊα των πολιτικών αρχόντων, είναι το μεγάλο ζητούμενο το οποίο, κατά τη γνώμη μου, στις μέρες μας φαίνεται ότι έχει Και αυτό, εκλείψει.

    Πλανάται ο ευφυϊής υβριστής, με τον οποίο η συντριπτική Πλειοψηφία των «Αγανακτισμένων», ουδέποτε μαζί του συνέφαγε. Ούτε γιά μειοψηφία, ούτε γιά «μερίδα των 400 γραμμαρίων», όπως απαξιωτικά μάς χαρακτηρίζει, πρόκειται.

    Πλανάται ο υπερόπτης ευφυϊής, επειδή, η ειρηνική και ακαπέλωτη αυτή διαμαρτυρία μας, μόνον «αδιάφορη ανώδυνη και αναποτελεσματική τελική εκτόνωση» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

    Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει. Η αυθόρμητη και ανοργάνωτη προσέλευσή μας, είναι μόνον η αρχή. Επιδεικνύουμε ιώβειο υπομονή γιά την επίτευξη των στόχων μας. – Ζητούμε Εκλογές γιά την απαλλαγή μας από συγκεκριμένα πολιτικά προσώπα και πολιτικές. – Επιζητούμε αναγέννηση μιάς Ελλάδας νέας. –Χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ γιά την υπεράσπιση των κατοχυρωμένων Ελληνικών Δικαιωμάτων. – Χαράσουμε άμεσα την Ελληνική ΑΟΖ. – Κωφεύουμε στους εκβιασμούς των ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, τους οποίους με δικά μας λεφτά και στερήσεις, Εμείς Διασώζουμε! Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ;; ΠΟΙΟΣ;; σε μιά νύχτα την επί 70ετία-οφειλέτη Γερμανία, σε νεοναζί με υψωμένο το μεσαίο δάκτυλο, ατιμώρητο δανειστή μετέτρεψε;) – Ζητούμε επιτέλους απόδοση δικαιοσύνης των Δικαστών και δήμευση της κινητής και ακίνητης περιουσίας και μετρητών των Εθνικών Ληστών. – Διεκδικούμε τις Γερμανικές επανορθώσεις, μέχρι το τελευταίο Ευρώ. Διεκδικούμε τις αποζημιώσεις των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων θυμάτων, την επιστροφή των κλεμμένων αρχαιολογικών και θρησκευτικών μας Θησαυρών καθώς και των κλεμμένων από τους Ναζί ράβδων Ελληνικού χρυσού. (Πλουτίζει χυδαία σήμερα, με το κλεμμένο χρυσάφι μας η αδιάφθορη κι αυτή Αγγέλα-Δωροθέα). – Αξιώνουμε παραδειγματική τιμωρία γιά ΟΛΑ τα κατά συρροή και διαρκείας εθνικά, οικονομικά κοινωνικά εγκλήματα κατά της Πατρίδας μας.

    Η Ελλάδα, το ζηλευτό, το πάμπλουτο, το ομορφότερο οικόπεδο του κόσμου, αποκλειστικά ανήκει στα παιδιά της. Στο δικό της αύριο. Στο δικό της μέλλον.

    Απαιτούμε να γίνει κατανοητό, ότι τα όρια αντοχής και ανοχής μας στην ΥΒΡΙ, έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Μνημόσυνα, Τοκογλυφίες, αυτοκτονικές Δανειακές Συμβάσεις και υποχωρήσεις και δήθεν Συναινέσεις στα Εγκλήματά Τους, ΔΕΝ. Τελεία και Τέλος.

    Η Ελλάδα και ο Λαός της, ΔΕΝ είναι τσιφλίκι τους. ΔΕΝ πωλούνται. ΔΕΝ εξαγοράζονται.

    ΥΒΡΙΣ – ΝΕΜΕΣΙΣ – ΚΑΘΑΡΣΙΣ.
    Η τρομερή αυτή διαδικασία, χρειάζεται να ολοκληρωθεί τάχιστα.

    Πανευρωπαϊκά, καθημερινά, με υπομονή και επιμονή, των «Αγανακτισμένων» το τσουνάμι γιγαντώνεται. Οι Πολίτες, ο καθένας με τις δυνατότητές του, Συμμετέχουμε. Συγκεντρωνόμαστε. Συζητάμε. Αποφασίζουμε. Αυτοσχεδιάζουμε. Χορεύουμε στη βροχή. Κρατάμε και μοιραζόμαστε κεριά όταν το δόλιο «σύστημα», ανήμπορο να μάς αγνοήσει, μάς σβήνει τα φώτα στο Σύνταγμα. Μωραίνει Κύριος..

    Οι «Αγανακτισμένοι», τα πονηρά «παράσιτα» απομονώνουμε και αποφεύγουμε. Προστατευόμαστε. Επιμένουμε. Κατασκηνώνουμε. Μένουμε. ΔΕΝ Φεύγουμε!!! όπως προγραμματισμένα συμβαίνει με τις πολιτικοποιημένες συγκεντρώσεις της τεχνητής «εκτόνωσης θυμού», των επεισοδίων, των δολιοφθορών των προκατ-συνθημάτων. Ο ξύλινος και προβλέψιμος λόγος των συνδικάτων, ΔΕΝ έχει πλέον απήχηση. Κι’αυτό, τους ανησυχεί σφόδρα.

    ΟΙ ΑΚΑΠΕΛΩΤΟΙ «ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ» ΗΡΘΑΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ! ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ !

    ΜΕΝΟΥΜΕ μέχρις ότου το Ειρηνικό Μήνυμά μας, γίνει Κατανοητό. Και όποιος μάς καταλάβει και επικοινωνήσει μαζί μας και ανταποκριθεί με Εργα και Θετικά Αποτελέσματα, έχει κερδίσει το μεγάλο στοίχημα της Επιτυχίας, της Εμπιστοσύνης, της Ευφυϊας.

    Τρίτη, 29 Μαϊου, 1453: H Bασιλεύουσα Εάλω
    Κυριακή, 29 Μαϊου, 2011: H Eλλάς Εάλω

    Και στις δύο περιπτώσεις, οι «εκ των έσω» εχθροί, άνοιξαν τη κερκόπορτα στον φονιά-πορθητή.

    Οι εξουσιαστές παραληρούν, καθώς χάνουν τον μανδραγόρειο ύπνο, το βόλεμα, την αυτόκλητη ευφυϊα τους.

 18. eco avatar
  eco 29/05/2011 01:55:10

  Ο Πάγκαλος σε ρόλο αποδιοπομπαίου τράγου.
  Αφού έβρισε, προκάλεσε, ειρωνεύτηκε πάντα με στόχο να τεστάρει αντιδράσεις ή να κάμψει το ηθικό των αντιδρώντων, ήρθε η ώρα του φινάλε.
  Θα αντιπαρατεθεί με την κοινωνία που ακόμα ελπίζει και θα προσπαθήσει να γελοιοποιήσει καθετί που θα μπορούσε να αποτελεί την βάση για την ανάκαμψη του τόπου μας.
  Και τότε ο "καλός" Παπανδρέου, το "παιδί της Αλλαγής", o “γιος του Ανδρέα" θα τον τελειώσει πολιτικά ή μάλλον θα τον θυσιάσει στο όνομα της Αλλαγής και του σοσιαλισμού αλλά κυρίως της κληρονομημένης πελατείας.
  Όλα δείχνουν εκλογές κύριοι και ο Πάγκαλος είναι έτοιμος να παίξει τον ρόλο που του επιφυλάσσει ο σεναριογράφος από την αρχή .
  Τον ρόλο του αποδιοπομπαίου τράγου.

 19. trans avatar
  trans 29/05/2011 02:04:39

  Όχι πλέον απασχόληση με υποχθόνεια & γελοία υποκείμενα.Δεν έχουν να κάνουν με τη Δημοκρατία,μιας και δεν πληρώνονται για κάτι τέτοιο,παρά για την υπονόμευση της.Αντίσταση!!!!!!!

 20. Αίθρα avatar
  Αίθρα 29/05/2011 02:36:57

  Για όλους μας ανεξαιρέτως; Το διευκρινίζεις λίγο; Γιατί δε θυμάμαι να έχω φάει τίποτα με τον κ. Πάγκαλο.

 21. parsifal avatar
  parsifal 29/05/2011 02:43:44

  Πότε θα αντιληφθείτε οτι τον πάγκαλο και την μπακογιάννη ΕΣΕΙΣ τους συντηρείτε ασχολούμενοι με τα κουφάρια τους !

  • Φακ Κωστας avatar
   Φακ Κωστας @ parsifal 29/05/2011 03:45:29

   Ο Πάγκαλος, αγαπητέ Parsifal (που απολαμβάνω τις αναρτήσεις σου), δεν πρέπει να ξεχαστεί..να δικαστει πρέπει..επι των ημερών του χάσαμε δυο νησάκια (αυτά όμως τα ξέρεις καλύτερα από τον καθενα)

 22. g.p. avatar
  g.p. 29/05/2011 03:04:21

  ο κυριος αυτος δεν προκειται να ξαναμπει στην βουλη ,αυτος και το σιναφι του τελειωσαν, μπορει να λεει οτι θελει και να γινεται οσο γραφικος το επιθυμει αλλα δεν αλλαζει τιποτα πια ,,και αν γινει κατι καπως και εκτονωθει προσωρινα το πραμα για 2-3 μηνες, απο τον χειμωνα που εκατονταδες χιλιαδες νοικοκυρια δεν θα εχουν να πληρωσουν για θερμανση δεν θα μεινει κολυμπυθροξυλο..
  η προσωποποιηση της παρακμης και της πτωχευσης της χωρας, αυτος ο αληταρας του αισχιστου ειδους θα εχει την τυχη που του αξιζει ..

  • Roulis avatar
   Roulis @ g.p. 29/05/2011 09:37:16

   Για να λεει ο Παγκαλος μαζι τα φαγαμε σημαινει οτι εχει μεγαααααλη πελατεια...Μην εισαι και τοσο σιγουρος οτι δεν ξαναβγαινει...Γιατι αν ειναι ετσι επρεπε απο την επομενη των Ιμιων να εχει ξεχαστει απο ολους τους ψηφοφορους και ουτε τελευταιος να μην εβγαινε...

 23. Δημήτρης avatar
  Δημήτρης 29/05/2011 03:34:02

  Μην ασχολείστε με το συγκεκριμένο 'πολιτικό' (αλήθεια τι έργο έχει παράγει μέχρι σήμερα;), η δουλειά του είναι να κάνει εριστικές δηλώσεις για αντιπερισπασμό ή απλά να εκφράζει το μίσος του για την ελληνική κοινωνία.

 24. captain avatar
  captain 29/05/2011 04:21:15

  Ωχ τώρα…
  Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.
  Ο άνθρωπος δεν έχει πια ούτε το στοιχειώδες αίσθημα αυτοσυντήρησης.
  Πάντως στο «μαζί τα φάγαμε» έχει τα δίκια του: εννοεί το περιβάλλον του. Όσους γνωρίζει μαζί τα φάγανε!

  Οι αγανακτισμένοι έχουν την ομορφιά και αφέλεια του αυθορμητισμού.
  Αυτό δεν κρατάει για πάντα. Όταν μετασχηματιστεί μπορεί να γίνει επίφοβο. Αλλά αυτό δεν προλαμβάνεται με αδέξιες δηλώσεις.
  Έτσι κύριε Υπουργέ;

 25. εφημερίς avatar
  εφημερίς 29/05/2011 06:26:07

  Ο Πάγκαλος δε λέει μπούρδες. .Ξέχασες να γράψεις ότι αν γυρίσουμε δραχμή θα βρεθούμε στο Δεκέμβρη του 41. Κι όσοι ζητούν κάτι τετοιο είναι μαυραγορίτες. .

 26. dosilhthos avatar
  dosilhthos 29/05/2011 08:07:34

  μπορεί καποιος Χριστιανος να με βοηθησει να μπω στην ιστοσελιδα που οργανωνει τις συγκεντωσεις των αγανακτισμενων πολιτων?

  • η Dimi avatar
   η Dimi @ dosilhthos 29/05/2011 17:17:43

   @dosilhthos

   Η Ιστοσελίδα FB «Αγανακτισμένοι» στο Σύνταγμα http://on.fb.me/k7BkLQ
   Γιά πρόσβαση, χρειάζεται άνοιγμα λογαρισμού FB (Sign Up)

   Από εδώ ξεκίνησαν όλα. Από εδώ, οι Ισπανοί «Αγανακτισμένοι» μάς «ξύπνησαν» τους Ελληνες και μάς κάλεσαν να πάρουμε επιτέλους τις τύχες μας στα χέρια μας http://bit.ly/jCVaJH

   Και οι Ελληνες «Αγανακτισμένοι», όχι μόνο «ξυπνήσαμε»!
   «Αφυπνήσαμε» και τους «κοιμισμένους» Ιταλούς..

 27. kostas* avatar
  kostas* 29/05/2011 08:45:04

  μπορω να γραφω για ωρες για τον Παγκαλο , αυτο παντως που λεει οτι προετοιμαζουν το εδαφος να ερθει καποιος αντιδημοκρατικα... σιγουρα μπορει κανεις απο εμας που βγαινει στο δρομο να μην περναει καν απο το μυαλο του,αλλα περισσοτερο απο την επιθεση Παγκαλου(που βοηθαει να βγει και περισσοτερος κοσμος εξω ) ας προβληματιστουμε, απο την απιστευτη αγαπη προς τους αγανακτισμενους που δειχνει ο ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ!!!!!!!!! αμα δειτε σκαι καθημερινα ακομα και στην πιο απιθανη εκπομπη τους δειχνουν πλανα απο το συνταγμα μιλαμε με κοσμο κτλ ... το καναλι που καταφερε να βαλει τους οικολογους στην ευρωβουλη(με υπουλο τροπο γιατι ποτε δε μας ειπαν τις αποψεις τους στα εθνικα θεματα) τωρα εχει παρει εργολαβια τις συγκεντρωσεις ...και μαλιστα τις αναλυει... Μαλιστα ο Λυριτζης στο πλαισιο οτι δεν υπηρξε συναινεση ελεγε μα καλα σε τι κοσμο ζουν οι πολιτικοι δεν ακουν το κοσμο φοβουνται μη χασουνη τη καρεκλα !!! μα ο κοσμος ζητησε συναινεση βρε γελοιε ??????? ζητησε μηπως να γινει και 32% το ΦΠΑ για να συνεισφερουμε περισσοτερο στη π[ατριδα οπως οι βουλευτες θα δειξουν την πατριωτικη τους ευθυνη κατα τον Αλαφουζο ??? τα ΜΜΕ εχουν μεγαλυτερη ευθυνη απο τους πολιτικους...Η λυση που ζηταμε ειναι Δημοκρατικη και πολιτικη !!!!!!!! πολυ φοβαμαι οτι τα Ορνια εχουν βρει προσφορο εδαφος για μια κατασταση εκτος ελεγχου, που μπορει να οδηγησει σε απροβλεπτα αποτελεσματα με αυτη την ομαδοποιηση ολων των πολιτικων !!! ολοι ιδιοι ειναι και το καναλι του Μαυροκορδατου ζηταει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ Μαυροκορδατους ...

  • Α.Κ. avatar
   Α.Κ. @ kostas* 29/05/2011 10:11:01

   Το κίνημα των αγανακτισμένων προβάλλεται με αλλαγμένα τα αιτήματα: το παρουσιάζουν ότι είναι υπέρ της συναίνεσης και ότι οι πολιτικοί δεν το ακούν !! Τα ίδια έλεγε το ΣΤΑΡ στις 28 στο βραδινό δελτίο ειδήσεων.

   Πρόκειται για τομάρια. Και έλεγα μα καλά, τί έπαθαν και προβάλλουν αυτούς που τους βρίζουν !

 28. pikras57 avatar
  pikras57 29/05/2011 08:59:11

  Ψυχάρης και ΒΗΜΑ δείχνουν (θέλουν!!!!!) ΕΚΛΟΓΕΣ......

 29. Y. avatar
  Y. 29/05/2011 09:03:28

  Φαίνεται ότι η επιχείρηση εξετελέσθη, και γύρισε ο Πάγκαλος από την Ελβετία. Μόνο να μας πει αν η μεταφορά έγινε με φορτηγά, ή με σουϊφτς

 30. dacord avatar
  dacord 29/05/2011 09:47:49

  όταν δούμε μια ιδέα για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες».
  ==
  Να μια καλη ιδεα. Το Γουδι που εγινε παρκο μαλιστα.
  Μια "λιτη" ...συγκεντρωση εκει..
  Λεμε και κανα τραγουδακι,ας πουνε και προσευχες,αυτοι οι ελαχιστοι!!

  Ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος..
  Πως λεμε "ποτε πια φασισμος" ? η ρε .ουστηδες και η κοροιδια και η απατη εχει και αυτη τα ορια της!!!!

 31. τασος avatar
  τασος 29/05/2011 09:58:13

  ...." αλλά όταν δούμε μια ιδέα για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες".
  Κι ομως εδω ειπε μια αληθεια ο παγκαλος, πρεπει πλεον ο κοσμος να βρει μια κεντρικη ιδεα , ενα νεο μοντελο διακυβερνησης ωστε οταν φανε σουτ οι σημερινοι ανικανοι, να ελθει απευθειας η διαδοχη κατασταση. Τωρα και οσο διαρκει η ειρηνικη διαματρυρια να γινουν οι ζυμωσεις , κατι καλο θα βγει..

 32. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ avatar
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ 29/05/2011 10:44:47

  Ο όχλος είναι πόρνη και οταν μαζεύεται χαίρονται μονο οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ οι ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ και οι χαζοχαρούμενοι που πάσχουν απο πολιτικό αυτισμό.
  Δεν εχουμε ανάγκη απο την αναρχία και την μειωμένη εφυία του οχλου εχουμε ανάγκη απο ιδέες και απο εντιμους πατριώτες που θα βγούν μπροστα να οδηγήσουν τον ηλίθιο οχλο και να θυσιαστούν για την πατρίδα !
  Ολα τα άλλα είναι σαχλιτσες για αριστερά κατηχητικά και δεξια καφενεία .

 33. ΝικοςΜπ avatar
  ΝικοςΜπ 29/05/2011 11:36:46

  Περα παντως απο το τι λεει ο Παγκαλος , ας συνεχισουμε να πηγαινουμε οσοι συμμετεχουμε ηδη και οσους θελουν να πανε ας το "τολμησουν".Δεν εχουν να χασουν τιποτε απολυτως , αλλωστε σε τετοιους ενδιαφεροντες καιρους δεν μπορεις νασαι ποτε σιγουρος ποτε σε κουναει το δαχτυλο η Ιστορια.

 34. Ευμένης avatar
  Ευμένης 29/05/2011 13:18:10

  Εκτιμώ ότι ό Πάγκαλος δεν είναι τόσο βλάκας για να επιπλεύσει στην πολιτική σκηνή τόσα χρόνια και παρόλα αυτά να συνεχίζει να προκαλεί.
  Δύο τινά
  α. Ξεμώρανε
  ή το πιθανότερο
  β. Είναι συννενοημένος και το παίζει "καλός" και "κακός" μπάτσος με τον ΓΑΠ έτσι ώστε αυτός να τραβάει όλα τα πυρά σαν αλεξικεύραυνο και ο "καημένος" Γιωργάκης να την βγάζει στο απυρόβλητο...
  Τι έχει να χάσει ο Πάγκαλος? Όπως έχει αποδειχθεί και με Οτσαλάν και με Ίμια κτλ η μνήμη των Ελλήνων είναι η νέα ελάχιστη μονάδα μέτρησης χρόνου. Μικρότερη δεν υπάρχει..
  Το ΠΑΣΟΚ να ναι καλά..

 35. Thiakopoulo avatar
  Thiakopoulo 29/05/2011 15:31:28

  Ποιος τόλμησε να πει ότι ο "Λεμαργούλης" κ. Πάγκαλος είναι "Αλεξικέραυνο"; Είναι Σρέντερ Παντός Καιρού και Υλικού.

  Είναι ικανός να καταπιεί με μια χαψιά όλους τους παρευρισκόμενους στην πλατεία συντάγματος με μόνη παρενέργεια ένα μικρό φουσκωματάκι, το οποίο με ένα Ζαρντακ θα γιάνει.

  Και φυσικά η Ιδέα που θα γεννηθεί από αυτή την παραπάνω πράξη θα του κατέβει μα που αλλού στο "μέρος" όταν χωνεμένος πια θα μας αποχωριστεί μια για πάντα!

  και στα δικά μας..

  Αυτό που μοιάζει να μην καταλαβαίνουν οι περισσότεροι είναι ότι κατά μεγάλο ποσοστό οι νέοι αλλά και κάθε ηλικίας άνθρωποι οι οποίοι συμμετέχουν σε αυτές τις κινητοποιήσεις αποτελούν κομμάτι της "ΑΠΟΧΗΣ" του "ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ" του "ΑΚΥΡΟ" και φυσικά σωστά και έξυπνα και ο πάγκαλος και διάφοροι άλλοι και τα παπαγαλάκια και τα μμε προσπαθούν ή να απογοητεύσουν ή να μεθοδεύσουν.

  Μην υποτιμάτε τα ποσοστά! Αν κάτι τώρα τελευταία έχει πάρει μπρός σε αυτή την χώρα είναι η στατιστική και τα κομπιουτεράκια. Αν έστω και ποσοστιαία όλοι εμείς εκεί στις πλατείες αποτελούμε το 5 με 10 % της αποχής, η οποία αν θυμάμαι καλά ήταν 30 φεύγα στις τελευταίες εκλογές, είναι θεμιτό ο κάθε Πάγκαλος να το κοιτάζει με μισό ή και με 14 μάτια!

 36. ΝΤΑΝΤΟΝ avatar
  ΝΤΑΝΤΟΝ 29/05/2011 16:41:55

  Λίγα λόγια : Η πλάκα είναι πως η πιο χαρακτηριστική - αντιπροσωπευτική εικόνα ενός κακώς εννοούμενου ¨αγανακτισμένου πολίτη¨ είναι ο ίδιος ο Πάγκαλος !

  Βρίζει - φτύνει - κυκλοθυμικός μέχρι εκεί που δεν πάει , λοιδορεί τον λαό , την ¨πλέμπα¨ που δεν καταλαβαίνει τις ¨φωτεινές του σκέψεις , ανάγκες και υποχρεώσεις¨ , γενικά αγανακτεί δεξιά και αριστερά ο ¨Νταλάρας ¨...

 37. Ανδρέας avatar
  Ανδρέας 29/05/2011 16:49:02

  Αυτόν τον άνθρωπο τον σιχαίνομαι αλλά σε αυτήν την περίπτωση έχει ένα μικρό δίκιο.Θα την κάνουν την διαδήλωση... μόδα και χαβαλέ!

 38. Γωγώ avatar
  Γωγώ 30/05/2011 12:51:42

  Συμφωνώ με τον Ανδρέα. Δεν ξέρω τι γίνεται στο σύνταγμα αλλά στην δική μου πόλη που είναι μια μικρή πόλη της επαρχίας μαζεύονται, πίνουν, καπνίζουν, τραγουδάνε και λένε άσχετα. Υπάρχει και ένας γνωστός συμπολίτης(αναρχοαριστέρος) που λέει διάφορα με ένα μεγάφωνο και κανείς δεν του δίνει σημασία γιατί οι περισσότεροι τον αντιπαθούν εξαιτίας της πορείας του στην πόλη μας. Στο σύνταγμα απ' ότι διαβάζω μαζεύονται άνθρωποι απ' όλα τα κόμματα, εδώ μαζεύονται αυτοί ακριβώς που περίμενα. Όλοι οι αριστεροί, αναρχικοί και ελάχιστοι του ΠΑΣΟΚ, δεν βλέπω κανέναν της ΝΔ ή κανέναν τέλος πάντων που δεν περίμενα να δω. Δεν πρόκειται να ξαναπάω, γιατί δεν υπάρχει λόγος αν ήμουν στην Αθήνα ίσως να είχα άλλη άποψη. Πως θα πετύχουμε κάτι χωρίς μια πρόταση, μια ιδέα, κάτι;;; Δηλαδή με το να βγαίνουμε στις πλατείες και να καλαμπουρίζουμε θα αλλάξει κάτι;; Εγώ πάντως είμαι πολύ απαισιόδοξη. Λένε "γράφεται ιστορία και είμαστε μέρος της", τι μαλάκια είναι αυτή;; Ιστορία θα γραφόταν αν "οι αγανακτισμένοι" υποστήριζαν μια ιδέα, είχαν κάποιες προτάσεις και όλοι μαζί κατάφερναν κάτι. Μακάρι να πέσω έξω ειλικρινά.

 39. Αγανακτισμενο Αγγουρι avatar
  Αγανακτισμενο Αγγουρι 30/05/2011 15:13:55

  Να ευχεται να ζησει 1000 χρονια ο Παγκαλος, γιατι τον περιμενουν στην αλλη μερια οι προγονοι του. Του εχουν πολλα μαζεμενα ... παρα πολλα μαζεμενα ...

 40. Petros avatar
  Petros 30/05/2011 23:17:30

  Ορίστε ποιοι μας κυβερνούν…
  Ορίστε ποιους εμπιστευτήκαμε για να διεκδικούν τα δικαιώματα του λαού τους…
  Αυτούς που την αγανάκτησή μας την θεωρούν μια μόδα που σύντομα θα περάσει…
  Ντροπή μας που υπάρχουν ακόμη τέτοιοι άνθρωποι σε τέτοιες θέσεις…
  κάθε μέρα εκεί θα μας βρίσκουν…
  http://www.eleftheri-ptosi.blogspot.com/

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.