19/09/2009 19:14
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Πάγκαλος: Να μείνει ο Στ. Δήμας

Με την προεκλογική αντιπαράθεση μεταξύ Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ να κορυφώνεται, ο κ. Θεόδωρος Πάγκαλος «ταράζει τα νερά», προτείνοντας τα δύο κόμματα να συνεννοηθούν προκειμένου να ανανεωθεί η θητεία του Έλληνα επιτρόπου κ. Σταύρου Δήμα στην Κομισιόν. Σε συνέντευξη προς την «Κ», ο κ. Πάγκαλος υπογραμμίζει ότι ο κ. Δήμας «είναι κατάλληλος για να διατηρήσει η χώρα μας ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο στην Κομισιόν». Ο πρώην υπουργός διευκρινίζει πως η πρόταση με «άρωμα συναίνεσης» που καταθέτει είναι προσωπική, αλλά σπεύδει να προσθέσει ότι «θα αγωνιστεί» προκειμένου να υιοθετηθεί από το ΠΑΣΟΚ.

Η παρέμβαση Πάγκαλου ενέχει ευρύτερη πολιτική σημασία, δεδομένου ότι στις Βρυξέλλες ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη σκληρή διαπραγμάτευση για τη διανομή των νέων χαρτοφυλακίων και η Ελλάδα είναι από τις ελάχιστες χώρες που δεν έχουν ακόμη γνωστοποιήσει την επιλογή τους.

ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βανζέτι avatar
    Βανζέτι 19/09/2009 21:10:42

    Προβοκάτσια του Πάγκαλου..ενώ θα έπρεπε ο Καραμανλής να βάλει στη πρώτη θέση του επικρατείας τον Δήμα

  2. Πηνελόπη avatar
    Πηνελόπη 20/09/2009 22:28:43

    Ο Δήμας έχει ακουστεί πολύ διεθνώς για θετικές και τολμηρές κινήσεις. Τα τελευταία χρόνια όμως μετά από την αντιπαράθεσή του με τη Μέρκελ έχει οπισθοχωρήσει, καθώτι προέχουν τα συμφέροντα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Χρήζει υποστήριξης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.