ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη
19/06/2014 09:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΑΣΟΚάρα αθάνατη

Μάγκας εκ του ασφαλούς ο κ.Κουκουλόπουλος

Πρόστρεξε να προλάβει να κεφαλαιοποιήσει την τρέχουσα κατάσταση ο κ.Κουκουλόπουλος με δηλώσεις του εναντίον της ιδιωτικοποίησης των ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ τώρα που τις απέρριψε το ΣτΕ και γνωρίζοντας πως και η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να κάνει πίσω από τις πιέσεις των δημάρχων και συνδικαλιστών της ΝΔ. Μάγκας εκ του ασφαλούς ο κ.Κουκουλόπουλος. Αλήθεια που ήταν τόσο καιρό που συζητιόταν η ιδιωτικοποίηση; Άλλα επειδή εμείς θυμόμαστε, δεν ήταν ο αρχηγός του ο Βενιζέλος, αυτός που ως Υπουργός Οικονομικών μεταβίβασε τις δυο εταιρίες τον Ιούνιο του 2011 στο ΤΑΙΠΕΔ για ιδιωτικοποίηση; Δεν ήταν αυτός υφυπουργός Εσωτερικών με συν-αρμοδιότητα στη διαχείριση των Υδατικών πόρων; Γνωστή οπορτούνα και παντός καιρού ο Κουκουλόπουλος, υπαρχηγόπουλο στο Μεγάλο Συνταγματολόγο Βαγγέλη, δεν γνώριζαν και οι δυο τους τα νομικά κολλήματα, τώρα μιλάνε; Για να δούμε τι θα προτείνουν για τα ισοδύναμα που θα ζητήσει η Τρόικα μιας και η αξία των δυο εταιριών αγγίζει μαζί το 1 δις. Εδώ φαίνονται οι πολιτικοί!!!

Βανζέτι

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ avatar
    ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 20/06/2014 10:42:24

    Λοιπόν, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σύστημα, το καλύτερο κόμμα είναι εκείνο που δεν θα συγκεντρώνει πάνω από 10%. Μονοκομματικές κυβερνήσεις δεν θα υπάρξουν στο μέλλον, άρα το 10% θα είναι ο ρυθμιστικός παράγων για τον σχηματισμό κυβέρνησης. Άρα πάντα στην εξουσία. Έρχεται πρώτη η ΝΔ, γίνομαι κεντροδεξιός και παίρνω 4-5 υπουργεία, που τα διαλέγω εγώ. Έρχεται πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, γίνομαι κεντροαριστερός και είμαι πάλι στην εξουσία. Και μην μου "κουνηθεί" κανείς, γιατί τον έριξα. Είναι ένα σύστημα όπου πατάω σε δύο βάρκες και δεν βυθίζομαι. Και φορτώνω τις αποτυχίες στο πρώτο κόμμα, και παίρνω μερίδιο από τις επιτυχίες και είμαι πάντα λάδι. Ο Μπένυ ο παμπόνηρος το έχει καταλάβει και γι' αυτό είναι άνετος. Τώρα είναι με την ΝΔ, αλλά αν αλλάξουν τα πράγματα, η πόρτα ανοιχτή με τον ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε όλοι οι "πορτιέρηδες" του ΣΥΡΙΖΑ είναι δικοί του. Είναι η ίδια η φιλοσοφία που είχαν οι τρομοκρατικές οργανώσεις. Με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι "συγκοινωνούντα δοχεία". Μπένυ φίλε μου, ποτέ πάνω από 10%, άλλωστε "δεν είμαστε και χθεσινοί ...".

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.