02/03/2010 17:35
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ: προσωρινή διακοπή παραγωγής για δύο ημέρες

Η εταιρία ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΣ ΑΒΕΣ αποφάσισε την προσωρινή διακοπή της παραγωγικής της λειτουργίας για δύο ημέρες (4 και 5 Μαρτίου 2010). Αυτή η διακοπή αφορά μόνο τους εργαζόμενους στην Παραγωγή της εταιρίας, οι οποίοι και θα λάβουν μέρος της κανονικής ετήσιας άδειάς τους.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, "η απόφαση αυτή κρίθηκε, δυστυχώς, αναγκαία λόγω των μειωμένων παραγωγικών αναγκών που έχει προκαλέσει η πτώση της αγοράς καπνικών προϊόντων στην Ελλάδα. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις δικές μας εκτιμήσεις, η μείωση που αντιμετωπίζει η αγορά των τσιγάρων το πρώτο δίμηνο του 2010, είναι πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2009, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα αισθητές οι επιπτώσεις των πρόσφατων αυξήσεων στη φορολογία των τσιγάρων, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν κυκλοφορήσει προϊόντα με τις νέες, αυξημένες τιμές.

    Λάβαμε την απόφαση αυτή με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε ως ο μεγαλύτερος εργοδότης στην ελληνική καπνοβιομηχανία και πάντα με γνώμονα την προάσπιση τόσο της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και της επένδυσης των 100 εκατομμυρίων ευρώ που πραγματοποιήσαμε πρόσφατα, όσο και της απασχόλησης των 850 και πλέον εργαζόμενών μας".

ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΗΤΣΟΣ avatar
    ΜΗΤΣΟΣ 02/03/2010 18:15:08

    Πουλείστε πιο φτηνά για να γίνεται ανταγωνιστικοί.Σε μέρες κρίσης μόνο τα λεφτά ενδιαφέρουν.Η ποιότητα και η τυποποίηση έρχονται δεύτερα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.