10/12/2009 01:00
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο Springer βγάζει εφημερίδες του στο διαδίκτυο με μηνιαία συνδρομή

O γερμανικός όμιλος μέσων μαζικής ενημέρωσης Axel Springer, ο μεγαλύτερος στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει το περιεχόμενο δύο εκ των κυριότερων εφημερίδων του μέσω του διαδικτύου και του κινητού τηλεφώνου I- phone έναντι μηνιαίας συνδρομής ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση.

Ξεκινώντας από την επόμενη εβδομάδα, οι σελίδες και τα αρχεία των εφημερίδων του Αμβούργου Hamburger Abendblatt και του Βερολίνου Berliner Morgenpost θα είναι διαθέσιμα για τους αναγνώστες που επιθυμούν να διαβάζουν την εφημερίδα τους μέσω του διαδικτύου με την καταβολή ενός μηνιαίου χρηματικού ποσού.

Σύμφωνα με το πρακτορείο MEEDIA-Informationen, το κόστος της εγγραφής στις τοπικές ειδήσεις στην Berliner Morgenpost θα ανέρχεται στα 4,99 ευρώ κάθε μήνα. Ο όμιλος Springer έχει ακόμη προβλέψει τη δημιουργία μηνιαίας συνδρομής και για τους κατόχους του I-phone ώστε να μπορούν να διαβάζουν τις ειδήσεις των εφημερίδων Bild και Welt, οι οποίες έχουν τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία.

Η συνδρομή μέσω ενός I-phone για να «κατεβάσει» το περιεχόμενο της εφημερίδας θα είναι 3,99 ευρώ ανά μήνα για την έντυπη έκδοση της Bild. Η εγγραφή για το περιεχόμενο της Welt θα ανέρχεται στα 4,99 ευρώ ανά μήνα για την έντυπη έκδοση της.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Orestios avatar
  Orestios 10/12/2009 01:24:07

  Κι εδώ ήθελαν 30 ευρώ τον μήνα τα λαμόγια. Να κλείσουν όλες οι εφημερίδες στην Ελλάδα.

 2. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 10/12/2009 01:35:00

  Με τον ανταγωνισμό να της παρέχει δωρεάν; χμ, δεν θα έλεγα πως τον διακρίνει επιχειρηματική ιδιοφυϊα, μάλλον απελπισία....

  • Επώνυμος avatar
   Επώνυμος @ B.K.Σ. 10/12/2009 09:03:31

   Μάλλον είναι στη λογική "έτσι κι αλλιώς χαμένοι για χαμένοι, ας βάλουμε συνδρομή κι ότι βγάλουμε"

 3. B.K.Σ. avatar
  B.K.Σ. 10/12/2009 01:35:24

  Με τον ανταγωνισμό να τις παρέχει δωρεάν; χμ, δεν θα έλεγα πως τον διακρίνει επιχειρηματική ιδιοφυϊα, μάλλον απελπισία....

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.