10/12/2007 19:30
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο φιλάνθρωπος κ. ΜαγγίναςΜεγάλο κύμα φιλανθρωπίας κατέκλυσε τελευταίως τη χώρα. Μετά το παράδειγμα του Πρόεδρου της Δημοκρατίας, που δεν θα κάνει εφέτος τα Χριστούγεννα δεξιώσεις, αλλά θα διαθέσει τα σχετικά κονδύλια στους Πυρόπληκτους, με συγκίνησε και η φιλανθρωπία του υπουργού Απασχόλησης. Ο οποίος ανακοίνωσε ότι στην προκατασκευασμένη βίλα του δεν εργάζονται «ανασφάλιστοι μετανάστες», όπως τον κάρφωσαν χθες, αλλά απλώς φιλοξενεί ένα ζευγάρι πτωχών Ινδών. Το ένα μάλιστα από τα παιδιά των Ινδών παρουσιάζει διανοητική και κινητική αναπηρία και γι αυτό το λόγο δεν μπορούσε να ενοικιάσει σπίτι. Έτσι κοιμόντουσαν σε ένα λιβάδι και ξεπάγιαζαν από το κρύο όταν πέρασε από εκεί ο φιλάνθρωπος κ.  Μαγγίνας και τους περιμάζεψε. Τους έσωσε τη ζωή. Το πρόβλημα είναι τώρα άλλο. Τα διαβάζω όλα αυτά στις εφημερίδες και βρίσκομαι σε μεγάλο δίλημμα. Πρέπει να πάσχουμε από μεγάλη διανοητική καθυστέρηση, εμείς οι υπόλοιποι. Πρέπει να είμαστε εντελώς ηλίθιοι. Αν δεν είμαστε, θα μπορούσε να βγαίνει ο κάθε ανεπάγγελτος που έγινε υπουργός και να τα λέει αυτά; Θα τα επιβεβαίωνε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς καν να κοκκινίσει, αν δεν πίστευαν ότι είμαστε ντιπ για ντιπ χαζοί. Αν ως έθνος και ως λαός είχαμε σώας τα φρένας, δεν θα έπρεπε ο πρωθυπουργός της χώρας να τον στείλει σπίτι του τον κ. Μαγγίνα, μόνο και μόνο γι αυτήν την ανακοίνωση; 

ΣΧΟΛΙΑ

 1. anesis avatar
  anesis 10/12/2007 22:38:10

  O Mαγγίνας σας πείραξε ! Πόσα είναι τα αδύλωτα των δημοσιογράφων και εκδοτών ρε παιδιά;
  Εξάλλου σαν και τον Μαγγίνα γεμάτη η Ελλάς.
  Για ρώτησε ποιος βουλευτής Κρήτης στο μάζεμα των ελιών χρησιμοποιεί ασφαλισμένους;

 2. Τάκης avatar
  Τάκης 10/12/2007 23:25:14

  Όχι τίποτα άλλο, αν ο Καραμανλής έδειχνε τη πόρτα της εξόδου στον Βασιλάκή το Μαγγίνα (που όλοι οι σχετικοί με το άθλημα της πολιτικής γνωρίζουμε πως ανέβηκε τα σκαλοπάτια της πολιτικής), θα γινότανε και μάγκας, ειδικά μια μέρα πριν τη μεγάλη γενική απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα ότι είναι και ο ίδιος παρων και έχει κάθε διάθεση για αναδίπλωση και συζύτηση από μηδενική βάση για εξεύρεση λύσης ευρείας κοινωνικής συναίνεσης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.