Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ βρίζει την αστυνομία "μπάτσοι, γουρούνια,δολοφόνοι"!!!
06/02/2014 14:59
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ βρίζει την αστυνομία "μπάτσοι, γουρούνια,δολοφόνοι"!!!

Την ίδια στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ διώχνει κακήν κακώς τον εκλεκτό του στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Θόδωρο Καρυπίδη, νέο σάλο αναμένεται να προκαλέσει η στάση και οι απόψεις του υποψήφιου για τη δημαρχία της Αθήνας, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Ο 34χρονος που εμφανίζεται ως το «νέο αίμα» της Αριστεράς που θα αλλάξει τα πάντα προέβη πριν μερικά χρόνια σε ένα ατόπημα το οποίο θα τον κυνηγά και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την «κατάληψη» του δημαρχιακού θώκου.

Σαν καλός, τακτικός θαμώνας των Εξαρχείων και της λογικής των αντιεξουσιαστών που δεν ανέχονται εξουσίες και αστυνομίες, ο κ. Σακελλαρίδης έγραψε στη σελίδα του στο facebook «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Άραγε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ και εκλεκτός του κ. Τσίπρα μήπως θα πρέπει να μας αποκαλύψει και τη στάση του σε πορείες ή σε επιθέσεις κατά των αστυνομικών των 600 ευρώ; Ή μήπως ο κ. Σακελλαρίδης ετοιμάζεται για νέος.. υπουργός Δημόσιας Τάξης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ώστε να εκτελέσει το σχέδιο της Αριστεράς για αφοπλισμό της Αστυνομίας;

[photo_1]

Κι αφού υιοθετεί το σύνθημα αυτό των Εξαρχείων και των υπολοίπων μηδενιστών της τζάμπα μαγκιάς με τα λεφτά του μπαμπά, μήπως να μας εξηγήσει ποιος προστατεύει τον πατέρα του, τη μάνα του, τους φίλους του και τον ίδιο; Αν εκλεγεί δήμαρχος ή βουλευτής ποια «γουρούνια» θα τον προσέχουν; Τα «γουρούνια» που διακινδυνεύουν τη ζωή τους για έναν ψωρομισθό;

Ο κ. Σακελλαρίδης, και όλος ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται σε τέτοια σύγχυση με θέματα δημόσιας τάξης και ασφάλειας που δεν μπορούν ούτε να απαντήσουν στα αυτονόητα. Είναι αυτό που έγραφε πριν μερικές ημέρες το antinews. Ότι ο κ. Σακελλαρίδης με τη στάση του ουσιαστικά δίνει ψήφους στον Κασιδιάρη και τους λοιπούς νεοναζί.

Πήγε, λοιπόν, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ το πρωί στον Σκάι για να μιλήσει για το πρόγραμμά του και πως βλέπει την Αθήνα. Αφού είπε διάφορες ανοησίες τον ρώτησαν οι κ. Λυριτζής και Οικονόμου ποια είναι τα προβλήματα που θα επιλύσει ως δήμαρχος.

Ως πρώτη προτεραιότητά του έθεσε το ζήτημα της αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης που περνά η Αθήνα, όπως είπε. Και πώς θα το πετύχει αυτό; Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, αφού θα γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση θα συνεργαστεί μαζί της και θα «καταργήσει» τη φτώχεια. Μάλιστα είπε ότι θα κινητοποιήσει και τα εθελοντικά κινήματα στα οποία, είπε, έχει μεγάλη εμπειρία.

Φτάνοντας στο επίμαχο ζήτημα της ασφάλειας στην Αθήνα οι παρουσιαστές τον ρώτησαν για το δημοσίευμα της «Δημοκρατίας» που αναφερόταν στην ανάρτησή του για τους αστυνομικούς που γι’ αυτόν είναι «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι». Ο κ. Σακελλαρίδης δεν απάντησε, το προσπέρασε κι άρχισε να μιλά για το σχέδιο που έχει για την Αθήνα. Και τι είπε;

Θα πάρει την Αστυνομία από τα Εξάρχεια που είναι πολυπληθής και θα την στείλει να υπηρετήσουν στις γειτονιές.

Θα καταργήσει το νόμο που επιχειρεί να βάλει τάξη στις διαδηλώσεις ώστε να μη γίνεται μπάχαλο το κέντρο, διότι οι συγκεντρώσεις, κατά τον κ. Σακελλαρίδη, είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα.

Αποκαλύπτεται μέρα με τη μέρα το «πουλέν» του κ. Τσίπρα ο οποίος δεν είναι τίποτε παραπάνω από ένα «κανονικό» παιδί των Εξαρχείων που δεν έχει βγάλει από πάνω του το αμπέχωνο. Το ζήτημα είναι, όμως, πόσο επικίνδυνος είναι για την Αθήνα. Διότι αν ω μη γένοιτο, εκλεγεί δήμαρχος τότε είναι σίγουρο ότι θα γίνουμε ζούγκλα. Με απαξιωμένους αστυνομικούς και με εγκληματίες και λαθρομετανάστες να κάνουν πάρτι στην πρωτεύουσα, ο κ. Σακελλαρίδης θα πρέπει να κάνει την προσευχή του... στον Αγιο Τσάβες, το ίνδαλμά του, που άλλωστε έχει και στο προφίλ του στο facebook.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Soldier avatar
  Soldier 06/02/2014 15:33:19

  Εχετε κι εσείς κάτι απορίες, μα δεν ξέρετε ότι από την στιγμή που θα αναλάβει την διακυβέρνηση ο σφύριζα (πάντα αδιάφορα) δεν χρειάζεται η αστυνομία και γενικώς κάθε είδους δύναμη που να ασκεί κατασταλτική εξουσία διότι όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας, πολιτικών πεποιθήσεων, εθνικότητας που θα διαβιούν ε αυτήν εδώ τη χώρα θα γίνουν καλοί και αγαθοί κάτι ωσάν άγγελοι? Και αυτό γιατί κύριοι διαθέτει το μαγικό κουμπί-λυχνάρι και θα λύσει όλα τα προβλήματα όλων!!

 2. Τσιριγώτης avatar
  Τσιριγώτης 06/02/2014 15:39:43

  Από την ημερομηνία που φαίνεται στην ανάρτηση,δείχνει σε τι ιδεολογικολεμική ατμόσφαιρα ανδρώθηκε ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τη Δημαρχία της Αθήνας. Ιδεολιγική ωρίμανση στην κατάλληλη ηλικία,για να μην αναγνωρίζει θεσμούς και σεβασμό στις εξουσίες. Άλλαξε τόσο πολύ ούτως ώστε να αποτελεί παράδειγμα για τους συμπολίτες του,εάν παρ' ελπίδα εκλεγεί Δήμαρχος Αθηναίων;

 3. Γυρολόγος avatar
  Γυρολόγος 06/02/2014 15:52:32

  ''διότι οι συγκεντρώσεις, κατά τον κ. Σακελλαρίδη, είναι αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα...'' Δε φαντάζομαι να αμφισβητεί κανείς το Συνταγμνατικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συναθροίζεσθαι...... Το Σύνταγμα της Ελλάδος, στο σχετικό άρθρο 11 «Περί Συναθροίσεων» είναι σαφές: «Οι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα». Αυτό που απαγορεύεται είναι κάποιοι ''γνωστοί άγνωστοι'' να καίνε, να καταστρέφουν και να μπαχαλοποιούν το σύμπαν. Υπάρχουν νόμοι και όταν τηρούνται αυστηρά, δεν χρειάζεται να οδηγούμαστε στα άκρα.

 4. Jimakos avatar
  Jimakos 06/02/2014 15:57:42

  Προς τι η έκπληξη και τα θαυμαστικά;

  • ΚΜ avatar
   ΚΜ @ Jimakos 06/02/2014 19:34:09

   Έλα ντε; Θαυμαστικά θα χρειάζονταν άν ο συριζαίος του κομματικού σωλήνα ΔΕΝ τους αποκαλούσε έτσι.

 5. kotstak avatar
  kotstak 06/02/2014 16:21:33

  Όλοι αυτοί οι αριστεροί του Κολωνακίου, όταν δουν τα σκούρα αλλάζουν τροπάριο και διαμαρτύρονται: "γιατί αργεί τόσο η αστυνομία;" Όταν τον χρειάζονται ο "μπάτσος" γίνεται αμέσως αστυνομικός. Στις εκλογές δε θα του υποσχεθούν αυξήσεις.

 6. vu avatar
  vu 06/02/2014 16:36:49

  ας εφαρμοσει το συνδικαλιστικο οργανο των αστυνομικων την αριστερη πρακτικη:ψηφισμα οτι ο εν λογω υποψηφιος ειναι persona non grata για τη πολη

 7. Γεώργιος Τ. avatar
  Γεώργιος Τ. 06/02/2014 17:16:04

  Με λίγα λόγια: Αθηναίοι προσέξτε πολύ γιατί ότι δείτε και δε θα σας αρέσει θα το έχετε προκαλέσει μόνοι σας σοτν εαυτό σας... ΥΓ: Μετά φταίμε εμείς που λέμε το σύριζα κόμμα που φέρεται ακραία. Κεντρική απόφαση είναι να βάλουν υποψήφιο αναρχικό για δήμαρχο στην Αθήνα, όχι συνιστωσιακή άποψη. Προκαλεί ο σύριζα και κοιμόμαστε εδώ και 3 χρόνια ότι είναι απλά αριστεροί. Λάθος. Εϊναι ακροαριστερά σε πολλά και κρίσιμα ζητήματα. Εθνικά, ασφάλειας και θρησκείας.

 8. Μαύρος Καβαλάρης avatar
  Μαύρος Καβαλάρης 06/02/2014 17:40:32

  Καμιά ανάρτηση για τα διόδια δεν βλέπω. Πάμε σε εκλογές και απαγορεύονται οι αρνητικές αναρτήσεις;

  • κωστής avatar
   κωστής @ Μαύρος Καβαλάρης 06/02/2014 22:43:54

   έτσι φαίνεται.... γιατί δεν είναι ανάγκη να είναι κάποιο αριστερόπληκτος για να δει πως το εν λόγω σύνθημα έχει πολλές φορές βάση. Ας θυμηθούμε τις φορές που είδαμε την αστυνομία να δέρνει συνταξιούχους.

 9. Dinos avatar
  Dinos 06/02/2014 19:04:56

  αλοιμονο μας τι μας περιμενη την επομενη μερα αμα ξημερωση η αυγη με εξουσια τον ΣΥΡΙΖΑ στην πολυθρονα.

  • κωστής avatar
   κωστής @ Dinos 06/02/2014 22:43:57

   Ίσως να σε περιμένΕΙ λίγη ορθογραφία.

 10. airman avatar
  airman 06/02/2014 19:18:39

  Ένα ''καθαρόαιμο'' στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί παρά να εμφορείται μεταξύ άλλων και από ''ευγενή'' αισθήματα για τα στελέχη των Σωμάτων Ασφαλείας. Ξεκάθαρη επιλογή η απήχηση της οποίας στους πολίτες χρήσιμο είναι να μετρηθεί. Καλή τύχη Αλέξη!

 11. Φωτεινή avatar
  Φωτεινή 06/02/2014 19:55:00

  Παρακαλῶ οὔτε γι΄ ἀστεῖο μήν λέτε ὅτι ἡ τύχη τῆς Πατρῖδας θά πέση στά χέρια θαμώνων τῶν ᾿Εξαρχείων!

 12. Factorx avatar
  Factorx 06/02/2014 20:16:50

  Λειτουργεί και το RSS

 13. JIM BEAM avatar
  JIM BEAM 06/02/2014 22:39:20

  Ποιός θα επιβάλει την τάξη στην Αθηνα ??? κύριε υποψηφιε ΔΗΜΑΡΧΕ ??? ή σκοπεύεται να την κάνεται Λίβανο ???

  • Μαύρος Καβαλάρης avatar
   Μαύρος Καβαλάρης @ JIM BEAM 06/02/2014 16:16:41

   Ποιος θα επιβάλλει την τάξη στην Αθήνα;;; Κύριε υποψήφιε ΔΗΜΑΡΧΕ;;; Ή σκοπεύετε να την κάνετε Λίβανο;;; Απλά το μετέφρασα στα Ελληνικά.

   • JIM BEAM avatar
    JIM BEAM @ Μαύρος Καβαλάρης 06/02/2014 22:39:23

    τα ipad, iphone klp grafoun mona tous polles fores .... sorry , tha ta tsekaro

 14. sender avatar
  sender 07/02/2014 02:09:47

  Αυτοί,εκεί στον σύριζα,μιλούν με πάθος που τρομάζει.Πολύ απωθημένο και μισαλλοδοξία,παραξενεύουν κάθε νηφάλιο πολίτη.Κάτι δυσοίωνο κουβαλά αυτό το κόμμα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.