Ο τρόπος ψηφοφορίας στις Ευρωεκλογές στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου
21/02/2014 14:57
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο τρόπος ψηφοφορίας στις Ευρωεκλογές στη συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews πιθανότατα θα παραμείνει σε ισχύ η συγκεκριμένη πρόβλεψη για μια εκλογική περιφέρεια, ενώ θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των σταυρών που θα βάζουν οι ψηφοφόροι, δηλ. εάν θα είναι τέσσερις ή πέντε

Τις τελικές τους αποφάσεις για το εάν τελικά θα παραμείνει σε ισχύ η πρόβλεψη ότι η χώρα αποτελεί μια ενιαία εκλογική περιφέρεια στις ευρωεκλογές αναμένεται να λάβουν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του antinews πιθανότατα θα παραμείνει σε ισχύ η συγκεκριμένη πρόβλεψη για μια εκλογική περιφέρεια, ενώ θα οριστικοποιηθεί ο αριθμός των σταυρών που θα βάζουν οι ψηφοφόροι, δηλ. εάν θα είναι τέσσερις ή πέντε.

Ο Πρωθυπουργός με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης θα συζητήσουν εκτενώς τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, αλλά και την διαπραγμάτευση με την τρόικα, η οποία έρχεται εντός των επόμενων ωρών στην Αθήνα.

Στο τραπέζι θα τεθούν και ζητήματα εξωτερικής πολιτικής και ο Βενιζέλος θα ενημερώσει τον Σαμαρά για την τετραήμερη περιοδεία του στα Βαλκάνια και ειδικά στα Σκόπια...

Μ.Α.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.