23/10/2009 15:23
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϋ (*) και ο «σωφέρ» της 17ΝοέμβρηΓράφουμε αλλού για τις προθέσεις του κ. Χρυσοχοΐδη να ξανανοίξει τους φακέλους της παλαιάς κοπής τρομοκρατίας ( Αντιτρομοκρατική οπερέτα Νούμερο2;)

Προθέσεις, όμως, οι οποίες έρχονται να δικαιώσουν τον φερόμενο ως «αρχηγό» της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρο Γιωτόπουλο, που τόσο δια μέσω δικηγόρου του, όσο και ο ίδιος, έλεγε ότι η 17Ν δεν έχει συλληφθεί και ότι πρόκειται για σκευωρία η κατηγορία σε βάρος του ως αρχηγού της οργάνωσης. Τα ίδια έλεγε και ο έτερος φυλακισμένος, που φέρεται να πρόσκειται στον Γιωτόπουλο, ο Τζωρτζάτος, ο οποίος προ μηνών είχε μάλιστα πει ότι είναι ακόμα έξω ο οδηγός της 17Ν. Τελικά, μόνον ο «Λουκάς» της 17Ν, ο Δημήτρης Κουφοντίνας, ανέλαβε τη ευθύνη για όλη τη δράση της οργάνωσης, ακόμα και για την εποχή που ήταν μωρό (!). Λαλίστατος πάντως, και με συνεχείς συνεντεύξεις και άρθρα, δεν παύει να «νουθετεί» τους «νέους».

Εμείς, τι να πούμε στον κατά τα άλλα μεθοδικό, και έχοντα τη φήμη του εργατικού, αλλά και καλού δημοσιοσχετίστα υπουργού κ Μ. Χρυσοχοΐδη; Είναι γνωστό ότι πίσω από την επικοινωνιακή οπερέτα του ξηλώματος τμήματος της 17Ν κρύβονται πολλοί σκελετοί και πολλά σκοτεινά σημεία της ελληνικής τρομοκρατίας.

Για παράδειγμα, είναι γνωστό ότι χρειάστηκαν (όπως ο ίδιος είχε παραδεχθεί) αρκετά χρόνια για να ρωτηθούν οι γαλλικές υπηρεσίες από τις ελληνικές για πρόσωπα και πράγματα της ελληνικής τρομοκρατίας. Είναι ακόμα γνωστό, ότι λίγους μήνες πριν από το «καυτό» καλοκαίρι του 2002, προσήγαγαν άτομο, μέλος του αντιδικτατορικού αγώνα, μόνο και μόνο επειδή το ονοματεπώνυμό του ήταν ίδιο με του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου (επώνυμο μητρός του). Όλοι γνωρίζουν άλλωστε ότι κάποιοι «κελάηδησαν» με αντάλλαγμα να μείνουν στο απυρόβλητο. Ελπίζουμε μόνο αυτή τη φορά οι «αντιεξουσιαστές» φίλοι του κ. Χρυσοχοΐδη, όπως είπε ο ίδιος, να δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Και βέβαια, να μην δούμε μια αντιτρομοκρατική οπερέτα Νο2.

 (*) Ο ταλαντούχος Τομ Ρίπλεϊ είναι ένας φαινομενικά ευγενικός, φτωχός αλλά φιλόδοξος νεαρός, ο οποίος για να αποκτήσει αυτά που θέλει είναι ικανός να σκοτώσει (Patricia Highsmith).

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Edo avatar
  Edo 23/10/2009 16:10:38

  Ο Γιωτόπουλος τώρα δικαιώνεται.

  • Edo avatar
   Edo @ Edo 23/10/2009 16:10:59

   Ο κουφοντίνας, πότε;

 2. parsifal avatar
  parsifal 23/10/2009 19:58:33

  "ll y a deux histoires : l'histoire officielle, menteuse, puis l'histoire secrète, où sont les véritables causes des événements.", Balzac, Les illusions perdues...
  Το φώς δεν μπορεί να προέλθει παρά απο την πόλη του φωτός...

  • Edo avatar
   Edo @ parsifal 23/10/2009 20:22:05

   Καλά parsifal, ζωγράφισες.

  • Πονοκέφαλος avatar
   Πονοκέφαλος @ parsifal 23/10/2009 23:26:07

   Και από το "φως εκ φωτός", περνάμε στο "δι' ου τα πάντα εγένετο" του ομοούσιου. :)

 3. parsifal avatar
  parsifal 23/10/2009 23:42:10

  Με filioque η ανευ το σύμβολον της πίστεως Πονοκέφαλε ? Εγώ είμαι υπέρ της των πάντων ενώσεως (των εκκλησιών, να μήν παρεξηγούμεθα)

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.