#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
20/04/2008 22:07
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο «στρατηγός» και οι «χιώτες» του Μαξίμου

Γράψαμε και προηγουμένως για την επίθεση του ΠΘ (δηλαδή του κ. Μπόμπολα) στο δημοσιογραφικό «σύστημα Ρουσόπουλου»; Επειδή πρέπει να έχουμε πλήρη εικόνα του θέματος, καθώς οι πόλεμοι των διαπλεκομένων δημοσιογράφων θα συνεχιστούν, να πως περιγράφει η εφημερίδα το σύστημα αυτό: Καταρχήν υπάρχουν «επάλληλοι κύκλοι» εκλεκτών και πλήρως ενσωματωμένων δημοσιογράφων οι οποίοι παίρνουν τα «αποκλειστικά» από τον κ. Ρουσόπουλο. Στο εσώτερο όμως των κύκλων αυτών υπάρχει ο «σκληρός πυρήνας», επικεφαλής της οποίας είναι ο «στρατηγός», όπως αποκαλεί το ΠΘ τον επικεφαλής «μεγάλης εφημερίδας» που ξεκίνησε αντιπολιτευτικά προς τη ΝΔ και κατέληξε να χαρακτηρίζεται σήμερα ειρωνικά … ΦΕΚ (Εφημερίδα της Κυβερνήσεως).

Σημείωση factorx: Ποιον λέτε να εννοεί; Εμείς μέχρι σήμερα λέγαμε «ΦΕΚ» την Καθημερινή. Λέτε να εννοεί το ΒΗΜΑ και τον κ. Σταύρο Ψυχάρη; Αν είναι έτσι, τι έγινε ρε παιδιά; Ποιες τελείωσαν, οι φιλίες με τον Κόκκαλη, ή με τον Βαρδινογιάννη; Αλλά πάμε παρακάτω:

Μετά τον «στρατηγό» ακολουθούν «οι... χιώτες που πηγαίνουν δυο-δυο ή και περισσότεροι μαζί. Κεντρική θέση κατέχει δημοσιογράφος "μαθητής" του "στρατηγού" στην εφημερίδα του και στέλεχος τηλεοπτικού καναλιού. Δεν του έδωσαν θέση σε κρατικό μέσο γιατί είναι "αντιτουριστικός", αλλά τον βοήθησε το σύστημα Μαξίμου να δαγκώσει καναλάρχη και να εμφανίζεται ως σύμβουλος με μισθό περί τις 20.000 ευρώ το μήνα. Θεωρείται ο πιο καλός ο μαθητής του διευθυντή του, λειτουργεί ως προέκτασή του και συμμετέχει σε ραντεβού όπου διεκπεραιώνονται διάφορες υποθέσεις μεγάλων συμφερόντων με πολιτικούς. Όταν δεν μοιράζει την γραμμή, οι κακές γλώσσες λένε πως "καρφώνει" συναδέλφους. Λέγεται ότι είναι αφανής αλλά όμως έμμισθος σύμβουλος σε αρκετά υπουργείa».

Για να καταλάβετε τώρα περί τίνος πρόκειται συμπληρώνω ότι παλαιότερα, όταν έκανα κι εγώ κυβερνητικό ρεπορτάζ, ο δημοσιογράφος αυτός περίμενε στη σκάλα του αεροπλάνου για να του δώσω το ρεπορτάζ, που μετά πήγαίνε στην εφημερίδα του και το παρουσίαζε σαν …αποκλειστικό. Σαν τον άλλο τον γηραλέο τώρα συνάδελφο που έστελνε «αποκλειστικά» από έναν εμφύλιο στο Λίβανο, από το πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου όπου έμενε, με ανοικτό το ραδιόφωνο σε σταθμό της Βηρυτού για να ακούει ο διευθυντής του τον αχό των μαχών. Ας επιστρέψουμε όμως στο ρεπορτάζ του ΠΘ:

Ο έτερος από τους «χιώτες που πάνε δυο-δυο» είναι δημοσιογράφος που έκανε αποκλειστικά καριέρα ως δημοσιογράφος της ΝΔ, έχει εκπομπή (φυσικά) στη ΝΕΤ και είναι και στέλεχος της πάλαι ποτέ ναυαρχίδας της παράταξης. Αν ζούσε βέβαια ο ιδρυτής της εφημερίδα αυτής ούτε για τα …μνημόσυνα δεν θα τον προσλάμβανε, αλλά αυτό δεν έχει καμία απολύτως σημασία στην εποχή Ρουσόπουλου. Στην wannabe ναυαρχίδα της ΝΔ πήγε «φυτευτός» από το Μέγαρο Μαξίμου, εκτοπίζοντας έναν από τους "δυσάρεστους στον Θεόδωρο" δημοσιογράφους. Πόσα παίρνει για να γράφει με άλλα λόγια τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του Μαξίμου; Δέκα χιλιαρικάκια από το την εφημερίδα και άλλα τόσα από την κρατική τηλεόραση.

ΣΧΟΛΙΑ

 1. Factorx avatar
  Factorx 20/04/2008 22:17:06

  Γράφει το http://www.troktiko.blogspot.com/

  Μια δήλωση έκανε στην βουλή ο Καρατζαφέρης και δεν την μετάφρασε κανένας. Θα το κάνουμε εμείς. "Θα πω κάτι για αυτό το αυτί που πρέπει να ακούσει. Μην χαϊδεύεις το ποντίκι γιατί θα κολλήσεις πανώλη, μην παίζεις στο παρασκήνιο κινδυνεύεις να βγεις στη σέντρα, μην παίζεις το παρόν διακινδυνεύοντας το μέλλον, μην εκτίθεσαι στον ιό γιατί κινδυνεύει η υγεία σου, μην εμπιστεύεσαι την αυριανή ημέρα ξεχνώντας τη χθεσινή".

  ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:

  Ποντίκι: Είναι η εφημερίδα του Δελλατόλα και προφανώς εννοεί ότι είναι ο κουμπάρος του Θ. Ρουσόπουλου και τον χαιδεύει (τι πρέπει να κάνει τώρα; Να αλλάξει κουμπάρο ρε πρόεδρε;)

  Παρασκήνιο: Η εβδομαδιαία εφημερίδα που χτυπάει τον Καρατζαφέρη και έχει σύμβουλο έκδοσης τον Χρήστο Χαλαζιά που ήταν και γραφείο τύπου στα ΕΘΕΛ(κάτι με Οινόφυτα μας είπαν αλλά το προσπερνάμε) ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΡΟΥΣΌΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ

  ΠΑΡΟΝ: Ε, καλά την εφημερίδα του Μάκη Κουρή με τις πολλές κρατικές διαφημίσεις και τις εσωτερικές πληροφορίες που έχει κάθε εβδομάδα.

  Ιός: Η ομάδα της Ελευθεροτυπία που τα βάζει με τον Καρατζαφέρη αλλά δεν μας έχει απαντήσει ακόμα τι συμβαίνει με τις καταγγελίες που υπήρξαν περί Ουράνιου Τόξου και Σαιεντολογίας; Για τον "Ιό" λέμε να απαντήσει.(εκτός και αν χάσαμε επεισόδια)

  Αυριανή: Η εφημερίδα του Γ.Κουρή που γκρέμισε τον Καραμανλισμό και από τις τύψεις του, τον συντηρεί τώρα και τον προωθεί Ανάλογα με τις ορέξεις του.

 2. ananeosi avatar
  ananeosi 20/04/2008 22:45:43

  Ακόμα μία πρόκληση στους ανώνυμους που κάνουν κριτική με το όνομα του περιοδικού ΑΝΤΙ. Πίτε μας το όνομά σας για να ξέρουν οι αναγνώστες με ποιούς έχουν να κάνουν. Τους κουκουλουφόρους κανείς δεν τους αγάπησε ποτέ. Αντίθετα...

 3. βοιωτός avatar
  βοιωτός 20/04/2008 23:11:59

  ...είπε ο ανώνυμος με το νικ ananeosi.
  Είμαι σίγουρος ότι ο FactorX δεν είναι τόσο αφελής, όπως επίσης και ότι οι προκλήσεις θα συνεχιστούν με την επίκληση δήθεν της δεοντολογίας που οι τιμητές καταπατούν ακόμη και στη στήλη "δρομολόγια πλοίων". Είναι φανερό ότι διακυβεύονται πολλά.
  Προς το παρόν αρκεί ο πανικός των γνωστών κύκλων για να εκτιμήσουμε ότι η κατεύθυνση είναι σωστή.

 4. Vass avatar
  Vass 20/04/2008 23:15:52

  Για να μεταφράσουμε το Φάκτορα, ο έτερος μήπως έχει άλλη όψη;

 5. New York Times avatar
  New York Times 21/04/2008 00:22:03

  Εκτός από τα δικά μας, υπάρχουν και κάποια άλλα που μοιάζουν πολύ με τις μεθόδους που ακολουθούνται κι' εδώ. Στις ΗΠΑ συγκεκριμένα και πως τα έμμισθα "παπαγαλάκια" στρατεύθηκαν για να προπαγανδίσουν τον προετοιμαζόμενο τότε πόλεμο στο Ιράκ. Η διαπλοκή και εκεί σε όλο της το μεγαλείο.Αλοίμονο εκεί είναι το κέντρο. Εδώ είναι επαρχία. Εδώ όλα εισάγονται με κάποια καθυστέρηση.

  Ιδου ορισμένα στοιχεία του ρεπορτάζ των New York Times από το in,gr


  "Την χρήση των στρατιωτικών αναλυτών για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης στις ΗΠΑ υπέρ του πολέμου στο Ιράκ και της κυβερνητικής πολιτικής και αντίθετα με την αντικειμενική δημοσιογραφική κάλυψη καταγράφει εκτεταμένο ρεπορτάζ των New York Times, βασισμένο σε χιλιάδες έγγραφα του Πενταγώνου.

  Οι αναλυτές είναι κατά κύριο λόγο νεοσυντηρητικοί απόστρατοι αξιωματικοί και, όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα, μεγάλος αριθμός τους επενδύει σε εταιρείες πολεμικού υλικού ή εταιρείες που έχουν συμβάσεις με το Πεντάγωνο ενώ, ταυτόχρονα, τα ίδια πρόσωπα καλούνται να σχολιάσουν και να κρίνουν τις κυβερνητικές πολιτικές.

  Στο ρεπορτάζ του ο Ντέιβιντ Μπάρστοου σημειώνει ότι οι υπόγειες σχέσεις Πενταγώνου και αναλυτών παραμένουν εν πολλοίς κρυφές ακόμα και από τα τηλεοπτικά δίκτυα από τα οποία εμφανίζονται να αμείβονται από 500 μέχρι 1000 δολάρια για κάθε εμφάνιση. Τα ίδια τα δίκτυα (κυρίως το Fox, το NBC και το CNN) δεν γνώριζαν πλήρως τις διασυνδέσεις των αναλυτών με την κυβέρνηση αν και επισημαίνουν ότι δεν εφαρμόζουν στους αναλυτές τα αυστηρά κριτήρια για διασυνδέσεις με οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα που εφαρμόζουν στους δημοσιογράφους τους.

  Παρά τις «υπόγειες δεσμεύσεις» να μεταδίδουν την κυβερνητική θέση, το ρεπορτάζ σημειώνει ότι υπήρξαν αναλυτές που δηλώνουν ότι κατέπνιξαν την δυσφορία τους για αυτό που έκαναν και τις όποιες αμφιβολίες είχαν για να μην διακινδυνεύσουν την πρόσβαση τους στις πληροφορίες. Αλλοι φρόντισαν να αυτολογοκρίνουν τις αντιρρήσεις τους για την σκοπιμότητα του πολέμου.

  Από την πλευρά του το αμερικανικό υπουργείο Αμυνας τονίζει ότι παρείχε μόνο πληροφορίες για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

  «Συμβιωτική σχέση» από το 2002

  Η εφημερίδα τονίζει ότι η επιχείρηση, που έχει όλα τα χαρακτηριστικά επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου, άρχισε το 2002 όταν προετοιμάζονταν το κλίμα για μία μελλοντική στρατιωτική επέμβαση στο Ιράκ. Την ίδια εποχή η κοινή γνώμη στις ΗΠΑ ήταν διστακτική για την επέμβαση σε μία χώρα που δεν φαίνονταν να σχετίζεται άμεσα με τις νωπές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

  Κομβικό ρόλο στην οργάνωση της επιχείρησης φέρεται να έπαιξε η Τόρι Κλάρκ, υφυπουργός Αμυνας αρμόδια για τις δημόσιες σχέσεις που κινητοποιήθηκε, με την σύμφωνη γνώμη του τότε υπουργού Αμυνας Ντόναλντ Ραμσφελντ, για την αξιοποίηση των αναλυτών και μετά την ανακοίνωση τότε από τον πρόεδρο Μπους του τέλους των στρατιωτικών επιχειρήσεων το 2003.

  Οι στενές, «συμβιωτικές» όπως χαρακτηρίζονται στο ρεπορτάζ, σχέσεις του Πενταγώνου και των αναλυτών συνεχίζονται μέχρι και σήμερα αν και τα δύο-τρία τελευταία χρόνια το Πεντάγωνο προσπάθησε να οργανώσει μία ομάδα αναλυτών που θα εμφανίζονται συστηματικά σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης. Παράλληλα, το υπουργείο καταγράφει όλες τις εμφανίσεις των αναλυτών για να διαπιστώσει το αν παραμένουν κοντά στην επίσημη θέση.

  Προκειμένου να περάσουν την κυβερνητική γραμμή -ακόμα και όταν επρόκειτο για εσφαλμένες και ψευδείς πληροφορίες- οι αναλυτές έλαβαν μέρος σε κλειστές ενημερωτικές συσκέψεις με ανώτατους αξιωματικούς και απέκτησαν πρόσβαση σε απόρρητες πληροφορίες. Επισκέφτηκαν επανειλημμένα από το 2003 το Ιράκ όπου βρέθηκαν, αποκαλύπτει η εφημερίδα, μπροστά σε μία σκηνοθετημένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια πραγματικότητα που απέκρυπτε τα σοβαρά προβλήματα από την ένοπλη δράση κατά των αμερικανικών δυνάμεων.

  Τα στοιχεία δείχνουν ότι ενημερώθηκαν ακόμα από ανώτατα στελέχη της διακυβέρνησης όπως ο αντιπρόεδρος Ντικ Τσένι και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Αλμπέρτο Γκονζάλες.

  Η θετική εικόνα που παρουσίασαν οι αναλυτές μετέδιδε το μήνυμα ότι το Ιράκ είναι ασφαλές και άνοιξε έτσι τον δρόμο και για την σύναψη συμβολαίων της τάξεως δισεκατομμυρίων δολαρίων.

  «Δύναμη ταχείας επέμβασης»

  Σε κάποιες περιπτώσεις οι εν λόγω αναλυτές χρησιμοποιήθηκαν ως «δύναμη ταχείας δράσης» για την μεταβολή της κοινής γνώμης.

  Η εφημερίδα καταγράφει ένα περιστατικό από το 2005 όταν η Διεθνής Αμνηστεία χαρακτήρισε τη βάση του Γκουαντάμανο στην Κούβα, όπου κρατούνται από τις ΗΠΑ δεκάδες ύποπτοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές δραστηριότητες, ως «το γκουλάγκ της εποχής μας», παραλληλίζοντας την βάση με τα στρατόπεδα όπου κρατούνταν αντιφρονούντες στην Σοβιετική Ένωση. Το Πεντάγωνο, αναφέρουν οι New York Times, οργάνωσε την μετάβαση πολλών αναλυτών στη βάση.

  Ένας από αυτούς σε τηλεφωνική επικοινωνία από την βάση, τόνισε ότι «οι εντυπώσεις των ΜΜΕ και από όσους δεν έχουν επισκεφτεί τη βάση είναι εντελώς ψευδείς»· άλλος αναλυτής υπογράμμισε ότι «έχουν διατεθεί 100 εκατομμύρια σε νέα κατασκευαστικά έργα» και ότι η βάση «διοικείται με πολύ επαγγελματισμό».

 6. "χωσιά" avatar
  "χωσιά" 21/04/2008 01:37:37

  Φίλε/η ananeosi,
  εγώ γουστάρω τον κουκουλοφόρο Subcomandante Μάρκος. Και αυτούς της ΕΤΑ ή του ΙΡΑ ή της Χεζμπόλα, της Χαμάς και της Τσετσενίας. Και όποιον αγωνίζεται κατά των κατακτητών και υπέρ της πατρίδας του. Όπως, καλή ώρα:

  «Την Κυριακή, (σσ. σήμερα), ένας ιρακινός βουλευτής προειδοποίησε τον αμερικανικό στρατό ότι, εάν δεν τερματίσει αμέσως τις επιθέσεις του εναντίον τού στρατού («Mehdi Army») του σιίτη κληρικού Muqtada al-Sadr, «όλες οι εκδοχές είναι ανοιχτές για μας». Ο Fawzi Tarzi, βουλευτής του κόμματος του Σαντρ, έκανε τις δηλώσεις του μόλις η Condoleezza Rice πραγματοποίησε μια απρογραμμάτιστη επίσκεψη στη Βαγδάτη. Των δηλώσεών του είχαν προηγηθεί αεροπορικοί βομβαρδισμοί και μάχες στην Σαντρ- σίτυ, το Σάββατο, που άφησαν επτά αντάρτες νεκρούς.

  «Ας γίνει γνωστό ότι, η διάλυση του Mehdi Army θα σημάνει το τέλος της κυβέρνησης Αλ-Μαλίκι και, ως εκ τούτου, η πολιορκία της Σαντρ- σίτυ και της Shula θα πρέπει να σταματήσουν αμέσως, ή όλες οι εκδοχές είναι ανοιχτές για μας», είπε ο Tarzi. Υπάρχει μια άγρια καμπάνια- εκστρατεία του στρατού και των ΜΜΕ, και μια βρώμικη πολιτική συνωμοσία, σχεδιασμένες και υποστηριζόμενες από τον κατακτητή, κατά των οπαδών του Σαντρ».

  Ο Tarzi κάλεσε τους ανθρωπιστικούς οργανισμούς και τα διεθνή ΜΜΕ να επισκεφτούν την Σαντρ- σίτυ για να διαπιστώσουν με τα μάτια τους αυτό που ι ίδιος αποκάλεσε «ανθρωπιστική τραγωδία». Η γειτονιά της Βαγδάτης μαστίζεται από «συχνούς βομβαρδισμούς και επιδρομές» που χειροτερεύουν την ανθρωπιστική κατάσταση, είπε. Περισσότεροι από 400 άνθρωποι έχουν πεθάνει και 1300 τραυματιστεί. Ο Αλ- σαντρ το Σάββατο έδωσε την «τελευταία προειδοποίηση» στην κυβέρνηση ότι θα «κυρήξει πόλεμο», εκτός κι αν οι ΗΠΑ και οι ιρακινές δυνάμεις σταματήσουν τις επιθέσεις κατά των οπαδών του. Μεγάφωνα στα τζαμιά της Σαντρ- σίτυ ανακοίνωναν το Σάββατο το μήνυμα του Σαντρ που προσκαλούσε τους υποστηρικτές του να πολεμήσουν τον «κατακτητή», είπε αυτόπτης.

  Σύμφωνα με πηγές του υπουργείου εσωτερικών, στις μάχες του Σαββάτου σκοτώθηκαν 9 Ιρακινοί και τραυματίστηκαν άλλοι 15. Επίσης, ότι οι μάχες συνεχίστηκαν και το πρωί της Κυριακής. Το μήνυμα του Αλ- Σαντρ εκδόθηκε την ίδια ημέρα με το διάγγελμα του αρχηγού της Αλ- κάιντα στο Ιράκ, Abu Hamza al-Muhajir, γνωστού και ως Abu Ayyub al-Masri, που καλούσε σε επίθεση κατά των δυνάμεων των ΗΠΑ εντός των προσεχών εβδομάδων. Εντός του προσεχούς μηνός οι μαχητές- αντάρτες θα πρέπει «να προσφέρουν το κεφάλι ενός Αμερικανού σαν δώρο στον άπιστο Μπους», είπε.

  Οπλοφόροι έστησαν ψεύτικο μπλόκο ελέγχου και παγίδευσαν μίνι-μπας με μαθητές κολεγίου, βόρεια της Μπακούμπα. Σκότωσαν έναν και τραυμάτισαν δυο άλλους, ενώ απήγαγαν τρεις σπουδαστές και τον οδηγό, ανακοίνωσε η αστυνομία. Η αστυνομία επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας στην Νασιρίγια το Σάββατο, μετά από σποραδικές μάχες που άφησαν νεκρούς 4 αστυνομικούς και 16 αντάρτες, σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών», (CNN, Jomana Karadsheh και Christine Theodorou).

  Από τις 25 Μαρτίου έχει ξεκινήσει φοβερή επίθεση των δοσίλογων του Ιράκ, των Αμερικανών και των Βρετανών κατά της Αντίστασης. Στην αρχή ήταν προγραμματισμένη να γίνει μόνο από τους δοσίλογους ταγματασφαλίτες, αλλά έφαγαν τέτοια ήττα, που ενεπλάκησαν και οι WASP. Ολόκληρα αστυνομικά τμήματα και στρατώνες προσχώρησαν στην Αντίσταση. Γίνεται αιματοκύλισμα, αλλά οι Αντάρτες δεν το βάζουν κάτω.

  Στο Αφγανιστάν προχθές οι Ταλιμπάν σκότωσαν με βόμβα τον γιο του αρχηγού του Ολανδικού στρατού, (γενικά, όχι μόνο των εκεί δυνάμεων)! 22 χρονών... Ο Μέγιστος, τον μόνο λαό- έθνος της Ευρώπης και της Ασίας που απέφυγε να πολεμήσει για να τον υποτάξει, ήταν οι ΄Βακτριανοί, πρόγονοι των ...Αφγανών και Πακιστανών Ταλιμπάν, με προπύργιο την Αλεξάνδρεια- Ισκαντάρ- Κανταχάρ!!! Ούτε οι Βρετανοί τους υπέταξαν. Ούτε οι Σοβιετικοί- Ρώσοι. Πολεμάνε, μάγκες μου, από το ... ... ...1978! Α-στα-μά-τη-τα!

  Αλήθεια, ρε, Αλέξη, δεν τους πρέπει αυτούς συγκέντρωση συμπαράστασης, που θα 'ναι και οριζόντιας κομματικής αποδοχής; Ή έχεις να αλλάξεις λάδια;

  Εσείς του ΠΑΜΕ, που πάτε παντού, γιατί δεν κάνετε κανένα πανεργατικό συλλαλλητήριο για υποστήριξη των εργατών που σφάζονται σαν τα κουνέλια στο Ιράκ; Μήπως έχετε να επιδείξετε κάτι καλύτερο από το πανώ κατά του Πάουελ στην Ακρόπολη; Γιατί δεν το συνεχίζετε;

  Το ΠΑΣΟΚ ποιον έχει ΓΓ, ρε, παίδες; Σε ποιον να κάνουμε τα παράπονά μας; Στον ...Δήμαρχο;

  Ο Ανθιμος και ο Αμβρόσιος και ο Νεκτάριος γιατί δεν συγκινούνται, να κάνουν καμιά λαοσύναξη; Μήπως δεν καταλαβαίνουν, οι κακόμοιροι, μωρέ, γιατί τα παιδιά κι οι άνθρωποι εκεί κλαίνε και οδύρονται σε άλλη γλώσσα; Μάλλον...

 7. Factorx avatar
  Factorx 21/04/2008 06:51:24

  ananeosi Says:"Ακόμα μία πρόκληση στους ανώνυμους που κάνουν κριτική με το όνομα του περιοδικού ΑΝΤΙ. Πίτε μας το όνομά σας για να ξέρουν οι αναγνώστες με ποιούς έχουν να κάνουν. Τους κουκουλουφόρους κανείς δεν τους αγάπησε ποτέ. Αντίθετα…"

  Όποιο; αισθάνεται την ανάγκει παίρνει την ΟΤΕΝΕΤ και ρωτάει σε ποιό όνομα αν ανήκει το domain κλπ κλπ. Εσένα ποιο είναι το ονοματάκι σου; ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ,ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΑΝΤΙ ΕΧΕΤΕ; Μήπως επειδή κάποιοι θέλουν να εκχωρηθεί το όνομα στον ΣΥΝ ή τον ΣΥΡΙΖΑ πράγμα με το οποίο εμείς είμαστε κάθετα αντίθετοι εδω και χρόνια;
  Και που είδες να κάνουμε κριτική στο όνομα του ΑΝΤΙ; ANTI WEBLOG είναι ο τίτλος του διαδικτυακού ημερολογίου που υπογράφει η ομάδα factorx. Το ΑΝΤΙ έκλεισε και πάει τελείωσε. Και απαντω ευγενικά τελευταία φορά

 8. syntaktis avatar
  syntaktis 21/04/2008 07:32:36

  Συγγνώμη, αλλά ούτε ως αποτυχημένο αστείο δεν δέχομαι να φιλοξενείτε σχόλια υπέρ της 21ης Απριλίου. Ελεος, έλεος, έλεος. Και θέλετε να λέγεστε και δημοκράτες; Πώς είναι δυνατόν; Η χούντα έκανε έγκλημα κατά της πατρίδας, δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για τέτοια σχόλια. Ντροπή σας. Θέλετε να καταντήσετε press-gr; Σοβαρευτείτε και μην παίζετε με τη Δημοκρατία.

 9. Factorx avatar
  Factorx 21/04/2008 07:53:49

  Εχεις δίκαιο "συντάκτις". Δεν πρόλαβα να το σβήσω και με συνέλαβες. Καλά, που το είδες με την τσίμπλα στο μάτι; Αντε και καλή Μεγάλη Εβδομάδα.

 10. ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ avatar
  ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ 21/04/2008 20:59:50

  γεια σου Γιαννη Πολιτη ιδεολογε αριστερε δημοσιογραφε των ΝΕΩΝ παπαγαλακι του μαξιμου στην Νετ και εραστη διευθυντη του 9.84 με τα αμαξια και τους οδηγους του δημου Δημαρχε Κακλαμανη ΜΠΡΑΒΟ

 11. Αργυρωνητα λαμόγια avatar
  Αργυρωνητα λαμόγια 22/04/2008 09:08:39

  Γεια σου αρχιλαμογιο πολίτη που παραμυθιαζεις τον κοσμο οτι με την αξια σου εφτασες εκει που εισαι σημερα και οτι για να ζησεις στα νιατα σου αναγκαζόσουν να δουλευεις σερβιτορος. Σε ποιον τα πουλάς αυτα ρε καραγκιοζακο? Τραβα να γλειψεις τα αφεντικα σου σαν καλος υποτακτικός για να εισπραξεις τα χιλιαδες ευρω της αμοιβης σου αργυρωνητε δημοσιογραφισκε...

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.