12/02/2010 18:00
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο ρόλος του Πρωθυπουργού δεν είναι να σχολιάζει καταστάσεις….

Ο Παν. Λαφαζάνης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη μείωση κατά 2,6% του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο του 2009, έκανε την παρακάτω δήλωση:

Η μείωση κατά 2,6 % του ΑΕΠ το τελευταίο τρίμηνο του 2009 επιβεβαιώνει ότι η ελληνική οικονομία βουλιάζει και κινείται σε τροχιά ελεύθερης πτώσης. Η κυβέρνηση εφαρμόζοντας μέτρα εργασιακής, κοινωνικής και ασφαλιστικής κατεδάφισης και οδηγώντας τη χώρα σε μια ιδιόμορφη οικονομική κατοχή, γίνεται κατεξοχήν υπεύθυνη για την επερχόμενη βαθιά ύφεση και τις σκληρές δοκιμασίες που αναμένουν τους εργαζόμενους.

Ο ρόλος του πρωθυπουργού της χώρας δεν είναι να σχολιάζει απλώς τις άκρως δυσμενείς και επικίνδυνες εξελίξεις για τις οποίες είναι κατεξοχήν υπεύθυνος, την ώρα, μάλιστα, που με ευθύνη της κυβέρνησής του η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε «μαύρο πρόβατο» και πειραματόζωο για μια ευρωπαϊκής έκδοσης «μπανανία» χωρίς εργασιακά και κοινωνικά δικαιώματα.

ΣΧΟΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια στο άρθρο! Γράψτε το πρώτο σχόλιο!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.