#_CRON_JOB_#
#_CRON_JOB_#
17/02/2008 14:33
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΟΥ

Ο πόλεμος της διαπλοκής αναγγέλθηκε επισήμωςΘυμάστε που επιμέναμε ότι ο Μάκης και ο Θέμος είναι μόνο η αφορμή , το πρελούδιο, μιας γενικευμένης σύγκρουσης διαπλεκομένων και μη συμφερόντων; Ε, λοιπόν, ο πόλεμος αυτός κηρύχθηκε σήμερα και επισήμως απο την ναυαρχίδα της κυβερνητικής παράταξης, την «Καθημερινή». Στο κύριο άρθρο της με τίτλο «Το τέλος της ανομίας», η εφημερίδα της οικογένειας Αλαφούζου επιτίθεται:

Σε «ορισμένα εκδοτικά συμφέροντα» που «στοχοποιούν κυβερνητικά στελέχη και ειδικότερα εκείνους που έχουν την ευθύνη για έρευνες οι οποίες αφορούν άνομες ή «μαύρες» συναλλαγές».
Την «μαφία των καυσίμων» και τον ..«εκδοτικό υπόκοσμο» που «έχουν συνηθίσει στην ασυδοσία και δίνουν μια μάχη επιβίωσης».

«Ορισμένα μεταπολιτευτικά  αποστήματα» που πρέπει να εξαρθρωθούν, ανεξαρτήτως πολιτικού κόστους.

Προαναγγέλλοντας μια «μετωπική σύγκρουση» της κυβέρνησης  με «ΜΜΕ - ρετιρέ» η εφημερίδα της οικογένειας Αλαφούζου καλεί επίσης τον Πρωθυπουργό «να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να επαναφέρει την πολιτική στο προσκήνιο», αντιλαμβανόμενος ότι «το όποιο κόστος θα εξισορροπηθεί από την τεράστια αποδοχή που θα έχει η εξάρθρωση» της διαπλοκής (!!!).

Οι εκτιμήσεις μας:

Η «Κ» στηρίζει την κυβέρνηση και τους Αλογοσκούφη – Μπέζα στο θέμα των καυσίμων, ενώ είναι γνωστό ότι και η οικογένεια Αλαφούζου ασχολείται με τα πετρελαιοειδή (σύγκρουση με κυβέρνηση Μητσοτάκη για «Ασπρονήσι» κλπ)


Ο πόλεμος για τα καύσιμα προκάλεσε ήδη την κοινή αντίδραση Βαρδινογιάννη  - Λάτση (!!!) που με κοινή επιστολή  των ΕΛΠΕ και της Μότορ Οϊλ στη σημερινή  «Κ» δηλώνουν ότι τα διυλιστήρια τους δεν έχουν καμία σχέση με τα «τρία μεγάλα κυκλώματα πίσω από το λαθρεμπόριο καυσίμων» που καταγγέλλει η εφημερίδα.


 Η «Κ» στηρίζει επίσης ανοικτά τον κ. Κλαδά που απειλεί διαπλεκομένους και ΜΜΕ με φορολογικούς και άλλους ελέγχους


 Όπως έχουμε ήδη γράψει (βλέπε εδώ) οι έλεγχοι αυτοί βασίζονται σε φακέλους που βρίσκονταν χρόνια στα συρτάρια της ΥπΕΕ και του κ. Αλογοσκούφη και το Μαξίμου θυμήθηκε να τους ενεργοποιήσει τώρα που ο κ. Κλαδάς βρίσκεται στριμωγμένος στην γωνίαΣΧΟΛΙΑ

 1. Anonymous avatar
  Anonymous 17/02/2008 17:03:35

  Κοίτα να δείς και ο ΚΛΑΔΑΣ παράγοντας.
  Απηλεί και αυτός......

 2. avto pos sou xefige avatar
  avto pos sou xefige 18/02/2008 18:40:37

  H Ελλάδα βρίσκεται ενώπιον του πυρηνικού διλήμματος
  H «K» ανοιγει τη συζήτηση για τη δυνατότητα χρήσης της πυρηνικής ενέργειας στη χώρα μας – Διαμετρικά αντίθετες οι απόψεις των επιστημόνων

  Της Xρυσας Λιαγγου

  «Oλέθρια απειλή» ή «μοιραίος σωτήρας». Kάπως έτσι διατυπώνεται το ερώτημα σχετικά με τη χρήση της πυρηνικής ενέργειας για ειρηνικούς πάντα σκοπούς, στους κόλπους της παγκόσμιας επιστημονικής κοινότητας, περίπου είκοσι χρόνια μετά το τραγικό ατύχημα του Tσερνομπίλ. H πυρηνική ενέργεια επανέρχεται στο προσκήνιο και ζητάει δικαίωση, υποσχόμενη ότι μπορεί να δώσει λύση στο πρόβλημα της κλιματικής αλλαγής που αντιμετωπίζει ο πλανήτης. Παράλληλα υπόσχεται περιορισμό της εξάρτησης από τα συμβατικά και ακριβά καύσιμα, ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας και κυρίως περιορισμό των ρύπων. Tα παραπάνω χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται στα πλεονεκτήματα της πυρηνικής ενέργειας, στα οποία ανατρέχουν οι υποστηρικτές της. Ως βασικότερο πλεονέκτημα αναφέρεται η μη έκλυση αερίων ρύπων από τη λειτουργία μιας πυρηνικής μονάδας ηλεκτροπαραγωγής, που σημαίνει μηδενική ρύπανση του περιβάλλοντος. Aκόμη όμως και η ομάδα των υποστηρικτών της χρήσης της πυρηνικής ενέργειας στην ηλεκτροπαραγωγή, δεν μπορούν να παραβλέψουν το βασικό της μειονέκτημα. Tο ενδεχόμενο ενός μεγάλου ατυχήματος που δεν μπορεί να αποκλειστεί πλήρως.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή! H διεύθυνση email δε θα δημοσιευθεί. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τη δυνατότητα σχολιασμού στο antinews.gr .

Tα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.